Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Harry Potter Studios Billetter med overførsel fra London

4.7
(15692 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Bekræftelse er øjeblikkelig
Fra
909 kr. 827 kr.
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

Besøg den store Harry Potter Park i Warner Bros. studio i London. Det er et must for enhver fan af den mest berømte troldmand nogensinde, men det kan være lige så underholdende og mindeværdigt for dem, der ikke er så passionerede for kulisserne. Den billet, du får, giver dig adgang til alle de shows, der finder sted i den sæson, hvor du rejser.

Hvert eneste hjørne af parken er blevet omhyggeligt plejet med respekt for alle detaljerne i sagaen. På denne måde kan du gå gennem genskabelserne afDiagon Alley, Platform 9 og ¾ og meget mere. Der er også inkluderet en tur og retur med bus fra det centrale London, da parken ligger ca. 20 miles væk.

 • Nyd en billet til en af de mest spektakulære Harry Potter-parker.
 • Gå gennem identiske gengivelser af kulisserne, herunder de originale rekvisitter, sæt og kostumer.
 • Adgang til alle shows, der finder sted på dagen for dit besøg
 • Der er inkluderet transport tur/retur med airconditioneret bus fra det centrale London.

Hvad er inkluderet

 • Indgangen til Warner Bros. Harry Potter Studio
 • Returrejse med airconditioneret bus fra London
 • Adgang til sæsonens forestillinger

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Nyd et helt indlemmet miljø i Harry Potter-universet takket være denne indgang til Warner Bros Harry Potter Studio. Du vil især kunne nyde de spektakulære kulisser, men også et kig bag kulisserne til kameraerne og produktionen af filmene. Du kan se de special effects og animerede sekvenser, der bruges til at bringe de forskellige Hogwarts-væsener til live.

Da parken ligger ca. 30 km uden for hovedstaden, omfatter denne billet en busrejse med aircondition fra det centrale London. Desuden giver denne billet dig også adgang til sæsonbestemte shows, især dem, der finder sted på dagen for dit besøg. Du kan vælge dit afgangstidspunkt til parken, når du bestiller.

Nogle af de mest berømte og realistiske kulisser, som du kan besøge, er den store sal, Platform 9 og ¾ samt Hogwarts Express og Diagon Alley. Og ikke at forglemme nogle af de kostume rekvisitter som Hagrids motorcykel og andre rekvisitter, der blev brugt under optagelserne.

Men det er ikke kun et spørgsmål om at se sig omkring under besøget, der er også nogle interaktive oplevelser inkluderet. Du kan f.eks. tage billeder i bagagevognen, mens den forsvinder ind i en væg, eller du kan nyde en kort tur på et flyvende kosteskaft med green screen-teknologien.

Anmeldelser

4.7
· 15692 Anmeldelser
 • D
  Diego
  5
  (0 Anmeldelser)
  100% anbefalet til enhver Harry Potter-fan.
 • A
  Alberto
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vi er meget tilfredse med denne service og vil sandsynligvis vende tilbage til denne park på et tidspunkt.
 • V
  Vanessa
  5
  (0 Anmeldelser)
  Der er en kopi af Rons brødres butik, og det var meget morsomt at se den karakteristiske dukke, som de har ved indgangen.
 • M
  Mauricio
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg nød udstillingen af kostumerne, fordi man kan se, hvor godt de er lavet, især Moody's kostumer.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler