Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Harry Potter Studios billetter med transfer fra King's Cross i London

4.8
(3504 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
1.094 kr. 995 kr.
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Oplev den magiske verden med disse billetter til Harry Potter Studios Park med returtransport fra King's Cross i London. Turen tager omkring syv en halv time, og du vil få en oplevelse, hvor du følger i fodsporene på den unge troldmand med arret.

Transporten foregår med Warner Bros. dobbeltdækkerbus, der ligner natbussen i sagaen, fra det centrale London. I studierne, der ligger i den nordvestlige del af den britiske hovedstad, får du mulighed for at se autentiske kulisser, rekvisitter, der er brugt i filmene, og gå ind i Diagon Alley for at se, hvad du har brug for til det næste magiske skoleår.

 • Fordyb dig i Harry Potters magiske verden med disse billetter til Harry Potter Studios Park.
 • Nyd en aktivitet, der varer cirka syv en halv time, hvor du får mulighed for at se de faktiske scenografer fra filmene og de rekvisitter, der blev brugt, blandt mange andre ting.
 • Slap af i en dobbeltdækkerbus fra Warner Bros., som kører dig til og fra King's Cross i London, som ligger cirka en time væk.

Hvad er inkluderet

 • Harry Potter Studios Park-billetter
 • Transport tur-retur med dobbeltdækkerbus
 • Indbygget wifi-forbindelse
 • Mad og drikkevarer

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Oplev den berømte troldmand Harry Potters magiske verden med disse billetter til Harry Potter Studios Park med returtransport i dobbeltdækkerbus fra King's Cross i London. Turen varer omkring syv en halv time, og du får mulighed for at fordybe dig i de virkelige kulisser fra teenagesagaen.

Under den lange tur rundt i studierne kan du komme ind i den store sal eller den forbudte skov. Der tog hovedpersonerne i J.K. Rowlings historie, som har taget både bogsalget og biografbilletterne med storm, på de eventyr, der har betaget hele verden.

Du vil blive forbløffet over at gå rundt i de samme kulisser, hvor Harry Potter og Hermione Granger optrådte. Du får også mulighed for at se de originale rekvisitter og kostumer , som de bar i det årti, hvor filmene blev produceret.

Et must-see er Diagon Alley, hvor unge troldmænd hvert år måtte gå hen for at købe det, de havde brug for til det nye magiske skoleår. Her kan du stoppe op og købe produkter, som du kan beholde som souvenirs, eller prøve bræk-tabletterne fra Weasley's Shop, som ejes af de mest berømte tvillinger i sagaen.

For at fuldende oplevelsen kan du prøve den populære butterbeer, som hovedpersonerne nød, når de gik ud i Hogsmeade.

Disse billetter giver dig også adgang til atelierets midlertidige udstillinger . For eksempel "Magical Mischief" eller "Dark Arts". Det anbefales derfor, at du besøger studiernes officielle hjemmeside for at finde ud af, hvad programmet er.

På hjemturen tager du afsted fra King's Cross, ligesom de unge mennesker gjorde, da de tog til Hogwarts fra perron 9 ¾.

Anmeldelser

4.8
· 3504 Anmeldelser
 • D
  Donella
  5
  (0 Anmeldelser)
  Mine yndlingssteder var skoven og den ildspyende drage i Gringotts.
 • L
  Lissandra
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det var en magisk oplevelse. Jeg elskede at se kulisserne og lære interessante ting bag kulisserne.
 • C
  Capricia
  4
  (0 Anmeldelser)
  Sikke en fantastisk oplevelse! Det er et must for Harry Potter-fans, du kan blive i timevis og kigge på alle detaljerne i studierne.
 • A
  Alberto
  4
  (0 Anmeldelser)
  Alt er utroligt! Hver eneste detalje. Turen er til tiden, jeg kan ikke klage, maden kunne være bedre!
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler