Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Harry Potter Studios London Park-billetter: hvor og hvordan man køber billetter

Skal du til London og vil du gerne besøge Harry Potter Studios Park? Hvis du er fan af J.K. Rowlings saga, får du her alt, hvad du skal vide om billetter og besøget for at gøre din drøm til virkelighed.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

10 minutters læst

Harry Potter Studios London Park-billetter: hvor og hvordan man køber billetter

Harry Potter Studios Park | ©Karen Roe

Efter at have optaget alle Harry Potter-filmene i Warner Bros. Studios besluttede Warner Bros. at bevare mange af de originale kulisser og rekvisitter, der var med i filmene, for at vise dem til fans i Harry Potter Studios Park lige uden for London.

Denne attraktion blev straks en af de bedste ture i London og derfor også en af de mest populære, så bestil dine billetter hurtigt, for de bliver udsolgt på ingen tid!

Den bedste løsning

Harry Potter Studios Billetter med overførsel fra London

Glem alt om planlægning. Alt er inkluderet i prisen.

Den perfekte mulighed for ikke at bekymre dig om andet end at nyde dit besøg i Harry Potter Warner Park er en komfortabel bus, der henter dig fra et sted i nærheden af dit hotel og kører dig tilbage til dit hotel, når du er færdig med at se parken.

Hvis du læser dette, har du sikkert set Harry Potter-filmene, og måske har du også læst bøgerne. Steder som Diagon Alley, Gringotts Bank, Ollivanders' butik eller Hogwarts Slot er ikke ukendte for dig, men har du nogensinde været på nogen af dem? Nu har du chancen for at nyde dem alle sammen med denne tur.

Du behøver ikke engang at finde perron 9 og 3/4 for at komme til parken; du skal blot vælge tidspunktet og det sted i London, hvor du vil tage bussen til parken. Prisen for dette produkt inkluderer adgang og returtransport, så du behøver ikke at bekymre dig om noget som helst.

Hvis du altid har ønsket at besøge Harry Potter Studios Park, kan du i dette indlæg læse om, hvordan du får billetter og meget mere, så du kan organisere dit besøg og få mest muligt ud af oplevelsen.

1. Hvordan får man billetter til Harry Potter Studios Park i London?

Harry Potter Park Studios i London| ©Karen Roe
Harry Potter Park Studios i London| ©Karen Roe

Et besøg i Harry Potter Studios Park er en af de drømme, du kan opfylde på din tur til London, hvis du er fan af sagaen, ved at købe dine billetter online og på forhånd. For at gøre dette skal du bestille en dato og et tidspunkt for at besøge Warner Bros. studios.

Hvis du er sikker på, at du vil have denne attraktion med i din dagsorden, er det bedst at bestille dine billetter så hurtigt som muligt for at sikre dig en plads i et bestemt tidsrum, da kapaciteten er begrænset. Med tusindvis af besøgende fra alle verdenshjørner, der besøger Harry Potter Studios Park hver dag, er det en af Londons mest populære turistattraktioner, hvilket betyder, at billetterne flyver ud som magi!

Når det er sagt, kan du få dine billetter til Harry Potter Studios Park på flere måder: enten på en guidet tur i Harry Potter Studios Park med transfer eller på egen hånd.

Book en guidet rundvisning i Harry Potter Studios Park

2. Den bedste løsning: bestil en organiseret tur

Disse organiserede ture omfatter både entré til Warner Bros. Studios og bustransport til og fra attraktionen. Du kan få dem fra 109 € i Hellotickets.

Dette er en fantastisk mulighed at overveje, hvis du rejser til London som familie, da billetterne til billetkontoret ikke inkluderer rejse til Harry Potter Studios Park, og attraktionen ligger langt fra det centrale London (ca. en time væk).

På den måde behøver du ikke at bekymre dig om at finde din egen transport (som i en by som London er ret dyr) eller om ruter og forbindelser for at komme dertil. Du behøver heller ikke at holde øje med køreplanerne for de forskellige offentlige transportmidler for at komme til studierne og for ikke at gå glip af transferforbindelserne.

Med små børn er det altid lidt af et eventyr at arrangere en udflugt, men du kan spare dig selv for at skulle skynde dem frem og tilbage for at komme frem og tilbage, hvis du vælger en organiseret bustur, der kører dig direkte til Harry Potter Studios Park fra det centrale London. Så enkelt er det!

Book en guidet tur i Harry Potter Park med transfer

3. Sådan er det at besøge Harry Potter Studios Park på egen hånd

Hvis du foretrækker at besøge Harry Potter Studios Park på egen hånd, kan du også købe billetter fra Warner Bros Studios' websted eller vælge billet plus transport fra det centrale London. Disse giver kun adgang til Harry Potter Studios Park. De omfatter ikke bustransport fra det centrale London (du skal selv arrangere din egen transport).

Book en guidet tur til Harry Potter Park med transfer

4. Hvor meget koster billetter til Harry Potter Studios Park i London?

Park billetter| ©jfer21
Park billetter| ©jfer21

For at få mere at vide om billetpriserne for Harry Potter Studios Park i detaljer og for at hjælpe dig med at organisere det budget, du skal bruge til dit besøg, foreslår jeg, at du læser indlægget Harry Potter Studios Park billetpriser og Harry Potter London Tours- jeg er sikker på, at det vil være nyttigt for dig at fjerne nogle tvivlsspørgsmål!

Et godt råd: Du kan opleve, at priserne på videresalg af Harry Potter-billetter er steget voldsomt, og at der også er nogle svindelnumre for turister... Vær opmærksom, og lad ikke din lyst til at besøge parken spille dig et puds på din rejse! Husk, at du altid kan besøge de Harry Potter-relaterede steder i London og gemme billetten til Warner Bros Park til en anden gang, hvis du ikke kan få billetter!

Book en guidet tur i Harry Potter Park med transfer

3. Er billetter til Harry Potter Studios Park i London inkluderet i et af turistkortene?

Besøg i Dursleys hus på turen| ©Bill Bartlett
Besøg i Dursleys hus på turen| ©Bill Bartlett

Desværre er billetter til Harry Potter Studios Park ikke inkluderet i London Tourist Cards (hverken London Pass eller London Explorer Pass). Disse pass omfatter dog ture til Harry Potter og andre filmsteder (Bridget Jones, James Bond, Sherlock Holmes, Mary Poppins osv.) gennem Londons gader samt adgang til et væld af turistattraktioner i byen.

Hvis du er en stor fan af den unge troldmands eventyr og efter at have besøgt Harry Potter Studios Park stadig er sulten efter mere, anbefaler jeg, at du tager med på en af disse ture (enten med eller uden turistkort), fordi de er en fantastisk måde at fortsætte med at nyde din yndlingssaga på, mens du udforsker den britiske hovedstad og lærer seje fakta om filmene med en ekspertguide.

Køb et turistkort til London

4. Hvor lang tid har du brug for at besøge Harry Potter Studios Park i London?

Kort over stedet| ©Karen Roe
Kort over stedet| ©Karen Roe

Du vil kunne se hele Harry Potter Studios Park på ca. 3 timer.

Men hvis du er en stor fan af J.K. Rowlings romaner, vil du sikkert gerne bruge mere tid der og forlænge dit besøg til 4 eller 5 timer, hvor du kan udforske hver eneste centimeter af parken og se alle detaljerne i Harry Potter-universet - der er så meget at se her!

Book en guidet tur i Harry Potter Park med transfer

5. Er det tilrådeligt at tage til Harry Potter Studios Park med børn?

Rundtur i Driagon Alley med børnene| ©Bill Bartlett
Rundtur i Driagon Alley med børnene| ©Bill Bartlett

Det er der ingen tvivl om! Hvis du rejser til London med børn, vil et besøg i Harry Potter Studios Park være en af de fedeste oplevelser, I kan gøre sammen på ferien, især hvis børnene er fans af sagaen!

De vil have det sjovt at gå rundt i filmens kulisser (den store spisesal, skolens korridorer, Gryffindors fællesrum, lærernes kontorer, Dursley- og Weasley-husene osv.) og føle sig for en stund som en del af Harry Potters magiske univers, som om de bare var en anden Hogwarts-elev.

Faktisk behøver du ikke at klæde dig ud som en simpel mugler i Harry Potter Studios Park, men for at fordybe dig endnu mere i den magiske atmosfære kan du klæde dig ud som din yndlingsfigur. Børnene vil elske ideen, og du får nogle fantastiske billeder.

De vil også kunne se originale genstande fra filmene og lære, hvordan romanerne blev bragt i biografen. De vil blive forbløffet over turen, og det vil være et minde, de aldrig vil glemme fra deres barndom.

Der er dog områder som Lucious Malfoys hus eller den forbudte skov, som på grund af deres dystre realisme kan skræmme nogle børn, især hvis de er meget små. Husk det, hvis du ønsker at undgå disse rum under din tur i Harry Potter Studios Park.

På den anden side, hvis du skal på denne tur med din familie, vil jeg råde dig til ikke at vælge det sidste tidspunkt for at komme ind i Harry Potter Studios Park, fordi du vil vende tilbage til London meget sent, og oplevelsen kan blive udmattende for børnene.

Book en guidet tur til Harry Potter Studios Park med transfer

6. Hvornår åbner Harry Potter Studios Park i London?

Avis om film i parken| ©Bill Bartlett
Avis om film i parken| ©Bill Bartlett

Harry Potter Studios Park er åben fra mandag til søndag, men åbningstiderne varierer afhængigt af den dag, du besøger parken.

 • Hverdage: åbent fra 9:30 til 20:00
 • I weekender: åbent fra kl. 8.30 til 22.00.

Du skal dog holde øje med kalenderen, når du køber billetter, da åbningstiderne kan ændres afhængigt af britiske helligdage, vedligeholdelsesarbejde i parken eller for at forberede dekorationerne til særlige begivenheder.

7. Hvordan kommer man til Harry Potter Studios Park?

London Busser| ©Daria Shevtsova
London Busser| ©Daria Shevtsova

Organiserede ture til Harry Potter Studios Park omfatter normalt en bustransport til og fra attraktionen, da den ligger et godt stykke fra Londons centrum. Disse ture afgår fra Victoria Station, og bussen kører direkte til Warner Bros.-studierne.

Hvis du beslutter dig for selv at tage til Harry Potter Studios Park, skal du dog være tålmodig nok til at tage flere forskellige transportformer for at komme dertil og kombinere metro, tog og bus på både ud- og hjemrejse.

Hvis du vil have flere oplysninger om dette emne, må du ikke gå glip af indlægget Sådan kommer du til Harry Potter Studios London, hvor det er beskrevet mere detaljeret.

8. Hvor kan man spise under turen?

Chokoladefrøens café i Warner Studios| ©Warner Bros. Studio Tour London
Chokoladefrøens café i Warner Studios| ©Warner Bros. Studio Tour London

Dit besøg i Harry Potter Studios Park vil sandsynligvis tage flere timer, så det kan være, at du får appetit på et tidspunkt undervejs - den perfekte mulighed for at tage en pause og spise en bid mad for at genoplade batterierne!

Du kan pakke dine egne snacks i din taske for at få stillet din sult i picnicområdet eller i Backlot-området, men der er også spisesteder i Warner Bros. Studios under dit besøg. Det er en god mulighed, hvis du har glemt at tage dine snacks med, eller hvis du er sammen med børn og gerne vil have dem til at spise noget mere solidt.

Nogle af de caféer, hvor du kan spise frokost i Harry Potter Studios Park, er:

 • The Hub Café: Her serveres sandwiches og andre bagværk til afhentning samt Starbucks særlige varme og kolde drikkevarer. Åbent hele dagen.

 • Chocolate Frog Café: Ideel til snacks. Her serveres et bredt udvalg af slik, kager, godbidder og is. Også varm chokolade. Åbent hele dagen.

 • The Backlot Café: Her kan du smage den berømte smørbier! Menuen byder på et bredt udvalg af retter som sandwiches, hamburgere, hotdogs, salater og supper. Der er også en børnemenu. Åbent hele dagen.

 • The Food Hall: Her serveres morgenmad, varme og kolde retter, sandwiches og et bredt udvalg af drikkevarer. Åbent indtil kl. 20.00 på dage, hvor parken lukker kl. 22.00, og indtil kl. 17.00 resten af tiden.

9. Hvad vil du se under dit besøg?

Harry Potters store sal| ©Karen Roe
Harry Potters store sal| ©Karen Roe

Harry Potter Park-studios er opdelt i indendørs og udendørs områder. Under rundvisningen kan du gå gennem forskellige kulisser fra filmene (bl.a. Hogwarts store sal, Platform 9¾, Diagon Alley, Professor Umbridges kontor og Den forbudte skov), se nogle af rekvisitterne og de originale genstande fra filmene (tryllerummet, hukommelsesgarderoben, Weasleys trolddomsmagasiner osv.) og figurernes kostumer (Quidditch-udstyr, kjoler, uniformer osv.).

Hvis du kan lide filmens hemmeligheder, hvad der foregår bag kulisserne, og hvordan filmene blev lavet, kan du under besøget også lære om disse emner og se de modeller og tekniske tegninger, der blev brugt til at skabe kulisserne, eller hvilke special effects der blev brugt til at filme visse scener eller den metode, der blev brugt til at genskabe fantastiske dyr som basilisken, edderkoppen Aragog eller flodhesten.

Men i Harry Potter Studios Park kan du ikke kun se ting, du kan også trylle ved at svinge en tryllestav eller ride på et flyvende kosteskaft.

Glem ikke at medbringe dit kamera, for du vil tage masser af billeder under dit besøg - du vil have det sjovt!

10. Nogle nyttige tips om, hvordan du kommer til Harry Potter Studios Park

Warner Studios gavebutik| ©Alex Korting
Warner Studios gavebutik| ©Alex Korting
 • Husk at bestille dine billetter til Harry Potter Studios Park online på forhånd. Dette er en af Londons mest populære attraktioner, og billetterne bliver hurtigt udsolgt, især i højsæsonen, på helligdage og på særlige datoer som f.eks. jul.
 • Når du bestiller dine billetter, skal du vælge en dato og et tidspunkt for dit besøg. Prøv at være der mindst 30 minutter i forvejen, for hvis du ankommer senere end det tidspunkt, du har bestilt, kan personalet på forlystelsen ikke garantere, at du kan komme ind senere i det næste ledige tidsrum, så husk at være meget punktlig!
 • Barnevogne er tilladt i Harry Potter Studios Park, men der er et begrænset antal barnevogne pr. besøg. Derfor anbefales det, at du om muligt parkerer dem gratis i garderoben. Dobbeltbuggyer er ikke tilladt.
 • Uanset om du besøger parken klædt ud som mugler eller troldmand, skal du huske at tage behageligt tøj på, der passer til vejret på den tid af året, du besøger parken - og glem ikke at tage behagelige sko på, da turen er lang!
 • Du kan tage nogle snacks og vand med i din taske og spise dem på de udpegede områder.
 • Førerhunde og hjælpehunde er tilladt i Harry Potter Studios Park. Du skal medbringe dit formelle id-kort samt eventuel nødvendig dokumentation eller veste.
 • Inden du tager af sted, skal du huske at kigge forbi gavebutikken for at købe en souvenir fra denne særlige dag. Alternativt kan du tjekke indlægget Best Harry Potter Shops in London for at se, hvor du ellers kan købe nogle fede Harry Potter-souvenirs i London.

Book en guidet tur i Harry Potter Studios Park med transfer