Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Harry Potter Studios London Park-billetter: hvor og hvordan man køber billetter

Skal du til London og vil du gerne besøge Harry Potter Studios Park? Hvis du er fan af J.K Rowlings saga, får du her alt, hvad du skal vide om billetter og besøget for at få din drøm til at gå i opfyldelse.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

10 minutters læst

Harry Potter Studios London Park-billetter: hvor og hvordan man køber billetter

Harry Potter Studios Park | ©Karen Roe

Efter at have optaget alle Harry Potter-filmene i Warner Bros. Studios besluttede Warner Bros. at bevare mange af de originale kulisser og rekvisitter, der var med i filmene, og vise dem til fans i Harry Potter Studios Park lige uden for London.

Denne attraktion blev straks en af de bedste ting at lave i London og derfor en af de mest populære, så bestil dine billetter hurtigt, for de bliver udsolgt!

Den bedste løsning

Harry Potter Studios Billetter med overførsel fra London

Glem alt om planlægning. Alt er inkluderet i prisen: entréer og transport.

Den perfekte mulighed for ikke at bekymre dig om andet end at nyde dit besøg i Harry Potter Warner Park, de genskabte kulisser, produktionen af filmene og hele det magiske univers i Hogwarts.

Hvis du læser dette, har du sikkert set Harry Potter-filmene, og du har måske også læst bøgerne. Steder som Diagon Alley, Gringotts Bank, Ollivanders' butik og Hogwarts Slot er ikke ukendte for dig, men har du nogensinde været på nogen af dem? Nu har du chancen for at nyde dem alle sammen med denne tur.

Du behøver ikke engang at finde perron 9 og 3/4 for at komme til parken; du skal blot vælge tidspunkt og sted i London, hvor du vil tage bussen til parken. Når du bestiller disse billetter med transfer inkluderet, behøver du ikke at bekymre dig om noget som helst.

Anbefales hvis... du ikke vil gå glip af Harry Potter Park på dit besøg i London, men det er svært at finde transport til at komme dertil og at komme dertil på egen hånd.

Hvordan får man billetter til Harry Potter Studios Park?

Harry Potter Studios Park i London| ©Karen Roe
Harry Potter Studios Park i London| ©Karen Roe

Hvis du er seriøs med hensyn til at sætte denne attraktion på din dagsorden, er det bedst at bestille dine billetter online så hurtigt som muligt for at sikre, at du får en plads i et bestemt tidsrum, da kapaciteten er begrænset. Harry Potter Studios Park modtager hver dag tusindvis af besøgende fra alle verdenshjørner, hvilket gør den til en af de mest populære turistattraktioner i London, hvilket betyder, at billetterne flyver ud som magi!

Når det er sagt, kan du for at opleve Harry Potter Studios Park få dine billetter på flere måder: enten med en pakke, der omfatter billetter og transport til Harry Potter Studios Park, eller du kan tage af sted alene.

Bestil billetter til Harry Potter Studios Park

Den bedste løsning: Bestil billetter med transfer

Kort over den cirkulære struktur i bronze| ©Bill Bartlett
Kort over den cirkulære struktur i bronze| ©Bill Bartlett

Der findes pakker, der både omfatter entréen til Warner Bros. Studios og bustransporten til og fra attraktionen. Du kan få dem fra 107 € hos Hellotickets.

Dette er en fantastisk mulighed at overveje, hvis du rejser til London som familie, da billetterne ved billetlugen ikke omfatter kørsel til Harry Potter Studios Park, og attraktionen ligger langt fra det centrale London (ca. en time væk).

På den måde behøver du ikke at bekymre dig om at finde din egen transport (som i en by som London er ret dyr) eller om ruter og forbindelser for at komme dertil. Du behøver heller ikke at holde styr på køreplanerne for de forskellige offentlige transportmidler, som du skal tage for at komme til studierne, og for ikke at gå glip af transferforbindelserne.

Med små børn er det altid lidt af et eventyr at arrangere en udflugt, men du kan spare dig selv for at skulle skynde dem frem og tilbage for at komme frem og tilbage ved at vælge en bustransport, der bringer dig direkte til Harry Potter Studios Park fra det centrale London. Så enkelt er det!

Vælg afgangssted for din transfer

Men London er stort, så du har to muligheder for at vælge mellem to muligheder for din transferbilletpakke. Jeg fortæller dig, hvad de er, og du vælger den, der passer dig bedst:

Hvordan er det at besøge Harry Potter Studios Park på egen hånd?

Kvinde, der kigger på telefonen på gaden| © Daria Nepriakhina 🇺🇦
Kvinde, der kigger på telefonen på gaden| © Daria Nepriakhina 🇺🇦

Hvis du foretrækker at besøge Harry Potter Studios Park på egen hånd, kan du også købe billetter fra Warner Bros Studios' websted. Disse giver kun adgang til Harry Potter Studios Park. De omfatter ikke bustransport fra det centrale London (du skal selv arrangere din egen transport).

Bestil billetter til Harry Potter Park

Hvor meget koster billetter til Harry Potter Studios Park?

Billetter til parken| ©jfer21
Billetter til parken| ©jfer21

Fra ca. 107 euro kan du købe billetter til Harry Potter Studios Park med transfer fra Victoria Station. Dette vil være den billigste løsning, hvis du vil glemme alt om at finde anden offentlig eller privat transport for at komme dertil. Hvis du vælger pakken med afgang fra King's Cross, er prisen omkring 120 euro.

Men for at kende billetpriserne til Harry Potter Studios Park i detaljer og for bedre at kunne tilrettelægge det budget, du skal bruge til besøget, råder jeg dig til at læse indlægget Harry Potter Studios Park billetpriser og Harry Potter-ture i London. Det vil helt sikkert hjælpe dig med at fjerne nogle tvivlsspørgsmål!

Book billetter til Harry Potter Park

Er billetter til Harry Potter Studios Park inkluderet i nogen af turistpassene?

Besøg i Dursley's House på rundvisning| ©Bill Bartlett
Besøg i Dursley's House på rundvisning| ©Bill Bartlett

Billetter til Harry Potter Studios Park er desværre ikke inkluderet i London Sightseeing Passes (hverken London Pass eller London Explorer Pass). Disse pass omfatter dog ture til Harry Potter og andre filmsteder (Bridget Jones, James Bond, Sherlock Holmes, Mary Poppins osv.) gennem Londons gader samt adgang til et væld af turistattraktioner i byen.

Hvis du er en stor fan af den unge troldmands eventyr og efter at have besøgt Harry Potter Studios Park er du stadig sulten efter mere, anbefaler jeg, at du tager med på en af disse ture (med eller uden turistkort), for de er en fantastisk måde at fortsætte med at nyde din yndlingssaga på, mens du udforsker den britiske hovedstad og lærer seje fakta om filmene med en ekspertguide.

Book en Harry Potter-tur i London

Hvor meget tid har du brug for at besøge Harry Potter Studios Park?

Kort over spillestedet| ©Karen Roe
Kort over spillestedet| ©Karen Roe

Du vil kunne se hele Harry Potter Studios Park på ca. 3 timer.

Men hvis du er en stor fan af J.K. Rowlings romaner, vil du sikkert gerne bruge mere tid og forlænge dit besøg til 4 eller 5 timer for at udforske hver en centimeter af parken og tage alle detaljerne i Harry Potter-universet - der er så meget at se her!

Bestil billetter til Harry Potter Park

Er det tilrådeligt at tage til Harry Potter Studios Park med børn?

Gå ned ad Driagon Alley med børn| ©Bill Bartlett
Gå ned ad Driagon Alley med børn| ©Bill Bartlett

Uden tvivl. Hvis du rejser til London med børn, vil et besøg i Harry Potter Studios Park være en af de fedeste oplevelser, I kan gøre sammen i ferien, især hvis børnene er fans af sagaen! Her er et par grunde til hvorfor:

 • De vil have det sjovt med at se filmens kulisser (den store spisesal, skolens korridorer, Gryffindors fællesrum, lærernes kontorer, Dursley- og Weasley-husene osv.)
 • Faktisk behøver du ikke at klæde dig ud i Harry Potter Studios Park som simple mugglere, men for at fordybe dig endnu mere i den magiske atmosfære kan du klæde dig ud som din yndlingsfigur. Børnene vil elske ideen, og du vil få nogle fantastiske billeder.
 • De vil også kunne se originale genstande fra filmene og lære, hvordan romanerne blev bragt til biografen. De vil blive forbløffet over turen, og det vil være et minde, de aldrig vil glemme fra deres barndom.

Der er dog områder som Lucious Malfoys hus eller Den forbudte skov, som på grund af deres dystre realisme kan skræmme nogle børn, især hvis de er meget små. Husk det, hvis du ønsker at undgå disse rum under din tur i Harry Potter Studios Park.

På den anden side, hvis du tager på denne tur som familie, vil jeg råde dig til ikke at vælge det sidste tidspunkt for at komme ind i Harry Potter Studios Park, da du vil vende tilbage til London meget sent, og oplevelsen kan blive udmattende for børnene.

Bestil billetter til Harry Potter Studios Park

Hvornår åbner Harry Potter Studios Park i London?

Filmnyheder i parken| ©Bill Bartlett
Filmnyheder i parken| ©Bill Bartlett

Harry Potter Studios Park er åben mandag til søndag, men åbningstiderne varierer alt efter hvilken dag du besøger parken.

 • Hverdage: åbent fra kl. 9.30 til 20.00
 • Weekender: åbent fra 8:30 til 22:00.

Tjek dog kalenderen, når du køber billetter, da åbningstiderne kan ændre sig afhængigt af britiske helligdage, vedligeholdelse af parken eller for at forberede kulisserne til særlige begivenheder.

Sådan kommer du til Harry Potter Studios Park

Busser fra London| ©Daria Shevtsova
Busser fra London| ©Daria Shevtsova

Organiserede ture til Harry Potter Studios Park omfatter normalt en bustransport til og fra attraktionen, da den ligger et godt stykke fra Londons centrum. Disse ture afgår normalt fra King's Cross eller Victoria Station, og bussen kører direkte til Warner Bros. Studios.

Hvis du beslutter dig for at tage til Harry Potter Studios Park på egen hånd, skal du dog være tålmodig og tage flere forskellige transportformer for at komme dertil og lave en kombination af metro, tog og bus både frem og tilbage.

For mere information om dette må du ikke gå glip af indlægget Hvordan man kommer til Harry Potter Studios London, hvor det er dækket mere detaljeret.

Bestil billetter til Harry Potter Park

Hvor kan du spise under dit besøg?

The Chocolate Frog Café på Warner Studios| ©Warner Bros. Studio Tour London
The Chocolate Frog Café på Warner Studios| ©Warner Bros. Studio Tour London

Dit besøg i Harry Potter Studios Park vil sandsynligvis tage flere timer, så du vil måske opdage, at du får appetit på et tidspunkt under dit besøg - den perfekte mulighed for at tage en pause og få en snack for at genoplade batterierne!

Selv om du kan tage dine egne snacks med i tasken for at dræbe lækkersulten i picnicområdet eller Backlot-området, er der også steder at spise under dit besøg inde i Warner Bros. studios. Det er en god mulighed, hvis du har glemt at tage snacks med, eller hvis du tager af sted med børn og ønsker, at de skal have et mere solidt måltid. Nogle af disse er:

 • The Hub Café: Serverer take-away-sandwiches og andre bagværk samt varme og kolde Starbucks-specials. Åben hele dagen.
 • The Chocolate Frog Café: Ideel til snacks. Serverer et bredt udvalg af slik, kager, godbidder og is. Også varm chokolade. Åben hele dagen.
 • The Backlot Café: Her kan du smage den berømte butterbeer! Menuen byder på et bredt udvalg af retter som sandwiches, hamburgere, hotdogs, salater og supper. Der er også en børnemenu. Åben hele dagen.
 • The Food Hall: Her serveres morgenmad, varme og kolde retter, sandwiches og et bredt udvalg af drikkevarer. Åben til kl. 20.00 på dage, hvor parken lukker kl. 22.00, og til kl. 17.00 resten af tiden.

Bestil billetter til Harry Potter Park

Hvad vil du se under dit besøg?

Harry Potters store sal| ©Karen Roe
Harry Potters store sal| ©Karen Roe

Studierne i Harry Potter Park er opdelt i indendørs og udendørs områder. Her er en oversigt over, hvad du kan se under din rundvisning i parken:

 • Du vil kunne gå gennem forskellige kulisser fra filmene som f.eks. Hogwarts store sal, Platform 9¾, Diagon Alley, Professor Umbridges kontor eller den forbudte skov.
 • Se nogle af de originale rekvisitter og genstande fra filmene, f.eks. tryllerummet, mindernes klædeskab, Weasleys trolddomskammer osv.
 • Kostumer af karaktererne, quidditch-udstyr, kjoler, uniformer...
 • Hvis du derimod er interesseret i filmens hemmeligheder eller i, hvordan filmene blev lavet, kan du under besøget også se de modeller og tekniske tegninger, der blev brugt til at skabe kulisserne, eller hvilke special effects der blev brugt til at filme visse scener eller den metode, de brugte til at genskabe fantastiske dyr som basilisken, edderkoppen Aragog eller flodhesten.
 • Ah, men i Harry Potter Studios Park kan du ikke kun se ting, men også trylle ved at svinge en tryllestav eller ride på et flyvende kosteskaft.

Glem ikke at medbringe dit kamera, for du vil have lyst til at tage masser af billeder under dit besøg - du vil have det helt vildt sjovt!

Bestil billetter til Harry Potter Park

Nogle nyttige tips til at tage til Harry Potter Studios Park

Warner Studios gavebutik| ©Alex Korting
Warner Studios gavebutik| ©Alex Korting
 • Husk at bestille dine billetter til Harry Potter Studios Park online på forhånd. Det er en af Londons mest populære attraktioner, og billetterne bliver hurtigt udsolgt, især i højsæsonen, på helligdage og på særlige datoer som f.eks. jul.
 • Når du bestiller dine billetter, skal du vælge en dato og et tidspunkt for dit besøg. Prøv at være der mindst 30 minutter i forvejen, for hvis du ankommer senere end det tidspunkt, du har bestilt, kan personalet på forlystelsen ikke garantere, at du kan komme ind senere i det næste ledige tidsrum, så husk at være meget punktlig!
 • Barnevogne er tilladt i Harry Potter Studios Park, selv om der er et begrænset antal barnevogne pr. besøg. Derfor anbefales det, hvis det er muligt, at du parkerer dem gratis i garderoben. Dobbelte barnevogne er ikke tilladt.
 • Uanset om du besøger parken klædt ud som muggle eller troldmand, skal du huske at tage behageligt tøj på, der passer til vejret på den årstid, du besøger parken - og glem ikke at tage behagelige sko på, da turen er lang!
 • Du kan medbringe nogle snacks og vand i din taske, som du kan spise på de anviste områder.
 • Førerhunde og hjælpehunde er tilladt i Harry Potter Studios Park. Du skal medbringe dit formelle id-kort samt eventuelle nødvendige dokumenter eller veste.
 • Inden du tager af sted, skal du huske at kigge forbi gavebutikken for at købe en souvenir fra denne særlige dag. Men hvis du foretrækker det, kan du tjekke indlægget Best Harry Potter Shops in London for at se, hvor du ellers i London også kan købe nogle fede Harry Potter-souvenirs.

Bestil billetter til Harry Potter Park