Harry Potter Studios London Park-billetter: hvor og hvordan man køber billetter

Skal du til London, og vil du gerne besøge Harry Potter Studios Park? Hvis du er fan af J.K. Rowlings saga, er her alt, hvad du behøver at vide om billetter og besøget for at få din drøm til at gå i opfyldelse.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

9 minutters læst

Harry Potter Studios London Park-billetter: hvor og hvordan man køber billetter

Harry Potter Studios Park | ©Karen Roe

Efter at have indspillet alle Harry Potter-filmene i Warner Bros. studios besluttede Warner Bros. at bevare mange af de originale kulisser og rekvisitter, som havde været med i filmene, og vise dem til fans i Harry Potter Studios Park uden for London.Skynd dig at bestille billetter, for de bliver udsolgt på ingen tid!

Den bedste løsning

Harry Potter Studios Billetter med overførsel fra Victoria i London

Glem alt om planlægning. Alt er inkluderet i prisen: indgangsbilletter og transport.

Den perfekte mulighed for ikke at bekymre sig om andet end at nyde dit besøg i Harry Potter Warner Park, genskabelsen af kulisserne, produktionen af filmene og hele det magiske univers på Hogwarts.

Steder som Diagon Alley, Gringotts Bank, Ollivanders butik og Hogwarts slot er ikke ukendte for dig, men har du været der før? Nu har du chancen for at nyde dem alle sammen med denne tur.

Du behøver ikke engang at finde perron 9 og 3/4 for at komme til parken; du skal bare vælge det tidspunkt og det sted i London, hvor du vil tage bussen til parken.Hvis du bestiller disse billetter med transport inkluderet, behøver du ikke bekymre dig om noget som helst.

Anbefales, hvis... du ikke vil gå glip af Harry Potter Park på dit besøg i London, men det er et stort problem at finde transport og komme derhen på egen hånd.

Hvordan får man billetter til Harry Potter Studios Park?

Harry Potter Studios Park i London| ©Karen Roe
Harry Potter Studios Park i London| ©Karen Roe

Hvis du virkelig vil sætte denne attraktion på programmet, er det bedst at bestille billetter online så hurtigt som muligt for at sikre, at du får en plads på et bestemt tidspunkt, da kapaciteten er begrænset. Hver dag modtager Harry Potter Studios Park tusindvis af besøgende fra alle verdenshjørner, hvilket gør den til en af de mest populære turistattraktioner i London, hvilket betyder, at billetterne flyver ud som magi!

Når det er sagt, kan du få dine billetter til Harry Potter Studios Park på flere måder, enten med en pakke, der inkluderer billetter og transfer til Harry Potter Studios Park, eller du kan gøre det på egen hånd.

Book billetter til Harry Potter Studios Park

Den bedste løsning: book billetter med transfer

Kort over den cirkulære bronzestruktur| ©Bill Bartlett
Kort over den cirkulære bronzestruktur| ©Bill Bartlett

Der findes pakker, der både inkluderer adgang til Warner Bros. Studios og bustransport til og fra attraktionen, og det er en fantastisk mulighed at overveje, hvis du rejser til London med din familie, da billetterne ved billetkontoret ikke inkluderer transport til Harry Potter Studios Park, og attraktionen ligger langt fra det centrale London (omkring en time væk).

På denne måde behøver du ikke bekymre dig om at finde din egen transport (som i en by som London er ret dyr) eller ruter og forbindelser for at komme derhen. Du behøver heller ikke at holde styr på køreplanerne for de forskellige offentlige transportmidler, du skal tage for at komme til studierne og for ikke at gå glip af transferforbindelserne.

Med små børn er det altid lidt af et eventyr at arrangere en udflugt, men du kan spare dig selv for stresset med at skynde dem frem og tilbage for at komme derhen ved at vælge en bustransfer, der tager dig direkte til Harry Potter Studios Park fra det centrale London. Så enkelt er det!

Vælg afgangssted for din transfer

Men London er stor, så du har valget mellem to muligheder for din transferbilletpakke. Jeg fortæller dig, hvad de er, og du vælger den, der passer dig bedst:

Book Harry Potter Park-billetter med transfer fra King's Cross

Hvordan er det at besøge Harry Potter Studios Park på egen hånd?

Kvinde kigger på sin telefon på gaden| © Daria Nepriakhina 🇺🇦
Kvinde kigger på sin telefon på gaden| © Daria Nepriakhina 🇺🇦

Hvis du foretrækker at besøge Harry Potter Studios Park på egen hånd, kan du også købe billetter på Warner Bros Studios' hjemmeside. Disse giver kun adgang til Harry Potter Studios Park. De inkluderer ikke bustransport fra det centrale London (du skal selv sørge for transport).

Book billetter til Harry Potter Park

Hvor meget koster billetter til Harry Potter Studios Park?

Billetter til parken| ©jfer21
Billetter til parken| ©jfer21

Fra omkring £120 kan du købe billetter til Harry Potter Studios Park med transfer fra King Cross Station. Det er den billigste løsning, hvis du vil glemme alt om at finde anden offentlig eller privat transport for at komme dertil. Hvis du vælger pakken, der starter fra Victoria, er prisen omkring 136 euro.

Men hvis du vil kende billetpriserne til Harry Potter Studios Park i detaljer og bedre kan organisere det budget, du skal bruge til besøget, råder jeg dig til at læse indlægget Harry Potter Studios Park Ticket Prices and Harry Potter Tours in London. Det vil helt sikkert hjælpe dig med at fjerne nogle tvivl!

Book billetter til Harry Potter Park fra Victoria Station

Er billetter til Harry Potter Studios Park inkluderet i nogen af turistpassene?

Besøg i Dursleys hus på turen| ©Bill Bartlett
Besøg i Dursleys hus på turen| ©Bill Bartlett

Desværre er billetter til Harry Potter Studios Park ikke inkluderet i Londons turistkort (hverken London Pass eller London Explorer Pass). Disse kort inkluderer dog ture til Harry Potter og andre filmlokationer (Bridget Jones, James Bond, Sherlock Holmes, Mary Poppins osv.) gennem Londons gader samt adgang til en lang række turistattraktioner i byen.

Hvis du er en stor fan af den unge troldmands eventyr, og du stadig er sulten efter mere efter at have besøgt Harry Potter Studios Park, anbefaler jeg, at du booker en Harry Potter-tur i London, fordi det er en fantastisk måde at fortsætte med at nyde din yndlingssaga, mens du udforsker den britiske hovedstad og lærer seje fakta om filmene med en ekspertguide.

Book en Harry Potter-tur i London

Hvor lang tid har du brug for til at besøge Harry Potter Studios Park?

Kort over stedet| ©Karen Roe
Kort over stedet| ©Karen Roe

Du kan nå at se hele Harry Potter Studios Park på ca. 3 timer.

Men hvis du er stor fan af J.K. Rowlings romaner, vil du sikkert gerne bruge mere tid der og udvide dit besøg til 4 eller 5 timer, hvor du kan udforske hver en centimeter af parken og se alle detaljerne i Harry Potter-universet - der er så meget at se her!

Book billetter til Harry Potter Park

Er det tilrådeligt at tage til Harry Potter Studios Park med børn?

Gå ned ad Driagon Alley med børnene| ©Bill Bartlett
Gå ned ad Driagon Alley med børnene| ©Bill Bartlett

Uden tvivl. Hvis du rejser til London med børn, vil et besøg i Harry Potter Studios Park være en af de fedeste oplevelser, I kan lave sammen i ferien, især hvis børnene er fans af sagaen! Her er et par grunde til det:

 • De vil have det sjovt med at gå rundt i kulisserne fra filmene (den store spisesal, skolegangene, Gryffindors fællesrum, lærernes kontorer, Dursley- eller Weasley-husene osv.)
 • Du behøver ikke at tage til Harry Potter Studios Park klædt ud som en simpel muggler, men for at fordybe dig endnu mere i den magiske atmosfære, kan du klæde dig ud som din yndlingsfigur.
 • Du kan også se originale artefakter fra filmene og lære, hvordan romanerne blev bragt til live i filmene.

Der er dog områder som Lucious Malfoys hus eller Den Forbudte Skov, som på grund af deres dystre realisme kan skræmme nogle børn, især hvis de er meget små. Hav det i baghovedet, hvis du vil undgå disse rum på din tur i Harry Potter Studios Park.

På den anden side, hvis du tager på denne tur som en familie, vil jeg råde dig til ikke at vælge det sidste tidspunkt at gå ind i Harry Potter Studios Park, da du vil vende tilbage til London meget sent, og oplevelsen kan være udmattende for børnene.

Book billetter til Harry Potter Park fra King's Cross

Hvornår åbner Harry Potter Studios Park i London?

Filmavis i parken| ©Bill Bartlett
Filmavis i parken| ©Bill Bartlett

Harry Potter Studios Park er åben mandag til søndag, men åbningstiderne varierer afhængigt af, hvilken dag du besøger parken.

 • Hverdage: åbent fra kl. 9.30 til 20.00
 • Weekender: åbent fra 8:30 til 22:00.

Men tjek venligst kalenderen, når du køber billetter, da åbningstiderne kan ændre sig afhængigt af britiske helligdage, vedligeholdelse af parken eller for at forberede kulisserne til særlige begivenheder.

Sådan kommer du til Harry Potter Studios Park

Busser fra London| ©Daria Shevtsova
Busser fra London| ©Daria Shevtsova

Organiserede ture til Harry Potter Studios Park inkluderer normalt bustransport til og fra attraktionen, da den ligger et godt stykke fra Londons centrum. Disse ture afgår normalt fra King's Cross eller Victoria Station, og bussen kører direkte til Warner Bros. Studios.

Men hvis du beslutter dig for at tage til Harry Potter Studios Park på egen hånd, skal du være tålmodig og tage flere forskellige transportformer for at komme derhen og lave en kombination af metro, tog og bus både derhen og tilbage.

For mere information om dette, gå ikke glip af indlægget Sådan kommer du til Harry Potter Studios London, hvor det er dækket i flere detaljer.

Book billetter til Harry Potter Park

Hvor skal du spise under dit besøg?

The Chocolate Frog Café i Warner Studios| ©Warner Bros. Studio Tour London
The Chocolate Frog Café i Warner Studios| ©Warner Bros. Studio Tour London

Dit besøg i Harry Potter Studios Park vil sandsynligvis tage flere timer, så du vil måske opdage, at du får appetit på et tidspunkt under dit besøg - den perfekte mulighed for at tage en pause og snuppe en snack for at genoplade batterierne!

Selvom du kan tage dine egne snacks med i tasken for at slå sulten ihjel i picnicområdet eller Backlot-området, er der også steder at spise under dit besøg inde i Warner Bros. studios. Det er en god mulighed, hvis du har glemt at tage snacks med, eller hvis du har børn med, og de skal have et mere solidt måltid. Nogle af disse er:

 • The Hub Café: Serverer take-away sandwiches og andet bagværk samt varme og kolde Starbucks-specialiteter. Åbent hele dagen.
 • The Chocolate Frog Café: Ideel til snacks. Serverer et bredt udvalg af slik, kager, godbidder og is. Også varm chokolade. Åben hele dagen.
 • The Backlot Café: Her kan du smage den berømte butterbeer! Menuen byder på et bredt udvalg af retter som sandwich, hamburgere, hotdogs, salater og supper. Der er også en børnemenu. Åbent hele dagen.
 • The Food Hall: Serverer morgenmad, varme og kolde retter, sandwich og et bredt udvalg af drikkevarer. Åbent til kl. 20 på dage, hvor parken lukker kl. 22, og til kl. 17 resten af tiden.

Book billetter til Harry Potter Park

Hvad vil du se under dit besøg?

Harry Potters store sal| ©Karen Roe
Harry Potters store sal| ©Karen Roe

Studierne i Harry Potter Park er opdelt i indendørs og udendørs områder. Her er en oversigt over, hvad du kan se under din rundtur i parken:

 • Du vil kunne gå gennem forskellige kulisser fra filmene som Hogwarts Store Sal, Platform 9¾, Diagon Alley, Professor Umbridges kontor eller Den Forbudte Skov.
 • Se nogle af de originale rekvisitter og genstande fra filmene, f.eks. trylledrikrummet, mindernes garderobe, Weasleys trolddomskunst osv.
 • Figurernes kostumer, quidditch-udstyr, kjoler, uniformer...
 • Modeller og tekniske tegninger, der blev brugt til at skabe kulisserne, eller hvilke special effects der blev brugt til at filme bestemte scener.
 • Men i Harry Potter Studios Park kan du ikke kun se ting, men også trylle ved at svinge en tryllestav eller ride på et flyvende kosteskaft.

Glem ikke at tage dit kamera med, for du får lyst til at tage masser af billeder under dit besøg - du får det sjovt!

Book billetter til Harry Potter Park fra King Cross

Nogle nyttige tips til at tage til Harry Potter Studios Park

Warner Studios gavebutik| ©Alex Korting
Warner Studios gavebutik| ©Alex Korting
 • Husk at bestille dine billetter online på forhånd til Harry Potter Studios Park. Det er en af Londons mest populære attraktioner, og billetterne bliver hurtigt udsolgt, især i højsæsonen, på helligdage eller særlige datoer som jul.
 • Prøv at være der mindst 30 minutter i forvejen, for hvis du kommer senere end det bestilte tidspunkt, kan personalet i forlystelsen ikke garantere, at du kan komme ind på det næste ledige tidspunkt.
 • Barnevogne er tilladt i Harry Potter Studios Park, men der er et begrænset antal barnevogne pr. besøg.
 • Uanset om du besøger parken klædt som muggler eller troldmand, så husk at klæde dig behageligt og passende på til vejret på den pågældende årstid - og glem ikke at tage behagelige sko på, da turen er omfattende!
 • Du kan medbringe snacks og vand i din taske, som du kan spise i de dertil indrettede områder.
 • Fører- og hjælpehunde kan medbringes i Harry Potter Studios Park for dem, der har brug for det.
 • Inden du tager af sted, skal du huske at kigge forbi gavebutikken for at købe en souvenir fra din særlige dag.

Book billetter til Harry Potter Park fra Victoria Station