London Eye Fast Track-billetter

4.7
(825 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Kørestolsadgang
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
468 kr 426 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
  • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
  • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Sørg for at besøge en af byens mest ikoniske attraktioner med disse fast-track-billetter til London Eye. London Eye er verdens højeste observationshjul og har været besøgt af mere end 70 millioner mennesker.

Kabinens stilhed giver dig mulighed for at få mest muligt ud af den utrolige panoramaudsigt over London og alle dens ikoniske vartegn. Inden du går op, får du en unik 4D-biografoplevelse, som er inkluderet i din billet.

  • Få hurtig adgang til London Eye og spring de sædvanlige køer over.
  • Nyd den betagende panoramaudsigt over byen fra verdens højeste pariserhjul.
  • Fordyb dig i en multisensorisk 4D -biografoplevelse, før du går ombord på pariserhjulet.

Hvad er inkluderet

  • Fast-track-billetter til London Eye
  • 4D-biografoplevelse

Vælg dato og tidspunkt

Hvad man kan forvente

Disse fast track-billetter til London Eye vil være den perfekte måde at nyde det, der er kendt som den mest populære betalte attraktion i hele Storbritannien. Køer og den sædvanlige enorme ventetid på grund af stor efterspørgsel vil ikke længere være et problem for dig under dit besøg.

Du kommer komfortabelt ind uden at stå i kø på det tidspunkt, du har angivet i din booking, og du vil kunne køre op i verdens højeste observationshjul. Derfra er du garanteret en spektakulær 360º-udsigt over London.

Under turen i pariserhjulet leger nogle mennesker en leg, hvor de skal finde de monumenter, de har besøgt under deres ophold i byen. Nogle foretrækker også, at det er deres første turistattraktion på turen, så de kan få en idé om byen og placeringen af dens vigtigste seværdigheder, inden de begynder deres besøg.

Fra højderne kan man selvfølgelig se Big Ben, Palace of Westminster, Buckingham Palace og endda Windsor Castle.

Og med disse billetter får du adgang til en 4D-biografoplevelse, der ikke vil efterlade dig ligeglad. Før du går om bord i pariserhjulet, kan du nyde en multisensorisk oplevelse med lys, vind og endda sne.

Yderligere info

Afbestillingsregler