Billetter til Madame Tussauds Voksmuseum i London

4.8
(18756 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
328 kr 299 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Bland dig med verdens mest berømte berømtheder, og få taget et billede med dem, når du køber billetter til Madame Tussauds Wax Museum i London.

Tag en pose sammen med folk som Madonna, James Dean, Beyoncé, The Beatles, The Kennedys, Freddie Mercury, dronning Elizabeth II og endda Ludvig XVI på denne sjove tre timers rundvisning, som inkluderer en tur i en "Black Cab"-taxa, der tager dig med gennem den britiske hovedstads historie.

 • Besøg verdens mest virkelighedstro voksmuseum i London
 • Tag en selfie med folk som Albert Einstein, Kim Kardashian og David Beckham
 • Få mere at vide om Londons historie om bord på en Black Cab-taxa på Spirit of London-turen.
 • Mod et tillægsgebyr kan du få adgang til en særudstilling med Marvel-figurer

Hvad er inkluderet

 • Adgang til Madame Tussauds Wax Museum London
 • Adgang til Star Wars-udstillingen
 • Spirit of London-tur i en Black Cab Taxi inde på museet

Vælg dato og tidspunkt

Husk på at du skal ankomme 15 minutter før start

Hvad man kan forvente

Når du køber billetter til Madame Tussauds Wax Museum i London, vil du få en sjov og anderledes tid med at tage billeder med voksfigurerne af berømte personer fra verdens populærkultur og lære om byens historie.

Inden for musikken er Bob Marley, Beyoncé, Freddie Mercury, Madonna, Tupac Shakur, Jonas Brothers og The Beatles nogle af de mest attraktive figurer, som du kan opfylde din drøm om at smile foran kameraet sammen med.

Du kan nyde en usædvanlig tre timers rundvisning og hygge dig med George Clooney, Johnny Depp, Zac Efron, Jennifer Aniston og Kim Kardashian.

Du får adgang til et rum dedikeret til Star Wars-sagaen med hovedpersonerne Yoda, Luke Skywalker, prinsesse Leia og andre.

Denne uforglemmelige tur omfatter også Spirit of London Ride, en udflugt om bord på en populær "Black Cab" eller sort taxa, også kendt som Hackney Carriages, et klassisk London-køretøj, hvor du vil opleve Londons historie og dens vigtigste episoder.

Og da du ikke kan gå glip af den britiske hovedstad, står dronning Elizabeth II og andre medlemmer af hendes familie til din rådighed, så du kan dele med hendes karakterer og føle dig som en af de royale. I et glamourøst hjørne poserer den legendariske Louis XVI og venter på dit besøg.

Hvis du er fan af Marvel-universet, kan du mod et ekstra gebyr få adgang til en særlig 4D-udstilling med forlagets superhelte, såsom Deadpool, Hulk, Iron Man og Thor.

Anmeldelser

4.8
· 18756 Anmeldelser
 • A
  Adam
  4
  (0 Anmeldelser)
  Stedet er fantastisk, men jeg anbefaler, at du tænker grundigt over, hvornår du skal besøge det, for jeg var der en weekend eftermiddag, og der var meget travlt.
 • A
  Adela
  4
  (0 Anmeldelser)
  Meget god renlighed, indretning og atmosfære, man kan ikke forlange mere.
 • S
  Simone
  5
  (0 Anmeldelser)
  Personalet opførte sig meget godt og var meget opmærksomme hele tiden, hvilket altid er meget værdsat.
 • A
  Astrid
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg har været i London to gange før og havde endnu ikke fundet tid til at besøge London, men da jeg fandt dette tilbud, kunne jeg ikke modstå det, og jeg har planer om at vende tilbage. 100% anbefalelsesværdig
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler