London Madame Tussauds billetter: hvor man køber dem og hvad de inkluderer.

I Europas mest berømte voksmuseum kan du få taget et billede med dine idoler og de mest berømte personer fra historien og nutiden.

Vicky Del Moral

Vicky Del Moral

8 minutters læst

London Madame Tussauds billetter: hvor man køber dem og hvad de inkluderer.

Madame Tussauds London | ©Wolfgang Kopp

Jeg husker altid, at et besøg på Madame Tussauds var en af de sjoveste oplevelser, jeg havde i London.

Den bedste løsning

Billetter til Madame Tussauds Voksmuseum i London

de bedste billetter til Madame Tussauds i London med adgang til alle salene

Tag en pose med verdens mest berømte figurer på dette fantastiske museum. Nyd de forskellige afdelinger, f.eks. den afdeling, der udelukkende er dedikeret til Star Wars-sagaen.

Gå ikke glip af dette magiske sted, især ikke hvis du rejser med familie eller venner, hvor du vil grine, blive forbløffet og opleve mere end 250 figurer. På det sjove Madame Tussauds-museum i London kan du tage de bedste billeder med verdens mest populære figurer. Fådine billetter til voksmuseet, og kom helt tæt på de utallige hyperrealistiske figurer.

Fra Madonna til Albert Einstein, Jhonny Deep til dronning Elizabeth II. Træd ind i det magiske Star Wars-univers og tag en selfie med Yoda eller prinsesse Leia.

Du kan også hoppe ind i den klassiske sorte London-taxa og tage en tur gennem Londons historie med Spirit of London Ride, som er inkluderet i dine billetter.Anbefales hvis... du skal til London med familie og venner og gerne vil have et par grin.

Hvor lang tid i forvejen skal du købe dine billetter?

En del af Star Wars-afdelingen på Madame Tussauds
En del af Star Wars-afdelingen på Madame Tussauds

Jeg anbefaler, at du køber dine billetter i forvejen online, da køerne er enorme hver dag. Du kan vælge mellem standardbilletter (almindelige billetter) eller premium-billetter. Og hvis du skal tilbringe flere dage i London, kan du købe London Explorer Pass, som omfatter denne billet og mange andre.

Det er muligt at købe din billet på Madame Tussauds' billetkontor, men det er et museum, der tiltrækker 2,5 millioner besøgende om året, og køerne kan vare op til 3 timer. Mit råd er, at hvis du overvejer at købe din billet der, så gå meget, meget tidligt.

Bestil dine billetter til Madame Tussauds Museum

Hvad omfatter billetten til almindelig adgang?

En af de genskabte scener fra Star Wars
En af de genskabte scener fra Star Wars

Med denne billet til voksmuseet får du en rundvisning i hele vokseværkudstillingen.

Du vil også kunne læne dig tilbage i en typisk London-taxa, mens du tager en virtuel tur gennem byens historie på Spirit on London Ride. Du kan også fordybe dig iStar Wars-galaksen med Yoda, Luke Skywalker og prinsesse Leia i en fantastisk udstilling, der er skabt i samarbejde med Disney og Lucas Film.

 • Spirit of London Ride taxitur
 • Medrivende Star Wars-oplevelse

Book dine billetter til Madame Tussauds Museum

Hvad omfatter premium-billetten?

Den britiske kongefamilie i voks
Den britiske kongefamilie i voks

Vil du have direkte adgang til Madame Tussauds Museum og alle dets aktiviteter? Få Premium-billetten og få en VIP-oplevelse. Med denne billet springer du køerne over og får mest muligt ud af dit besøg på museet.

Premium-billetten åbner dørene til Madame Tussaud's Museum og alle dets fordybende oplevelser. Du kan deltage i Sherlock Holmes-oplevelsen, opleve en filmisk rejse gennem Star Wars-sagaen og nyde gratis popcorn, mens du ser en 4D-film sammen med de legendariske Marvel-tegneseriefigurer.

 • Direkte adgang til Madame Tussauds-museet.
 • Adgang til Sherlock Holmes Experience
 • Hurtig adgang til Spirit of London Ride
 • Gratis popcorn, mens du ser Marvel 4D Experience
 • Hurtig adgang til Star Wars-oplevelsen

Bestil dine billetter til Madame Tussauds Museum

Er det tilrådeligt at købe et turistpas for at besøge Madame Tussauds?

London Eye| ©Bruno Abatti
London Eye| ©Bruno Abatti

Der er også en tredje mulighed for at få adgang til Madame Tussauds Museum, som jeg opfordrer dig til at overveje, hvis du skal tilbringe flere dage i byen. Som du vil opdage i denne anden artikel, som jeg har skrevet om London Passer et turistpas virkelig praktisk, da det omfatter adgang til de vigtigste attraktioner i London og sparer en masse tid i køer og en hel del penge i entrépriser.

London Explorer Pass er Londons must-have-pas, der giver adgang til op til 7 attraktioner ud af de 31 tilgængelige, herunder Madam Tussauds.

Magic London Pass er derimod det bedste pas til familierejser, da det omfatter adgang til 4 drømmeattraktioner: London Eye, de uhyggelige forlystelser, som du kan opleve med billetter til London Dungeon, de sjove eventyr i Shrek's Adventure og Londons fantastiske akvarium Sea Life London. Vickys bedste rejsetip Overvej at købe et sightseeing-pas for at spare på din rejse, hvis du vil besøge andre attraktioner som London Eye.

Madame Tussauds højdepunkter

Albert Einstein-figur| ©Luke Rauscher
Albert Einstein-figur| ©Luke Rauscher

Hvad angår indretningen af Madame Tussauds-museet, vil jeg fortælle dig, at det er opdelt i flere tematiske sektioner, der alle er lige interessante, men jeg lader dem stå her, så du kan tilrettelægge dit besøg og fremhæve de figurer, som du ønsker at kende mest.

Udforsk

Dette er den samling, der omfatter fordybende oplevelser i Marvel- og Star Wars-universerne, og hvor du kan se sangerinden Dua Lipa og prinserne Harry og Meghan helt tæt på.

Vores stjerner

Med berømtheder fra filmens, de sociale mediers og musikkens verdener, og hvor du kan tjekke målene på Kim Kardashians soveværelse. Du kan tage selfies med den ubrændbare Beyoncé, den delikate Audrey Hepburn og to af naturens primus, George Clooney og Brad Pitt, blandt mange andre.

Kultur og historie

Her rejser du gennem historien gennem Spirit of London Ride og ser ud som nogle af de mennesker, der har skrevet historie, såsom Albert Einstein, Hitler, Van Gogh og Nelson Mandela, ligesom du kan sammenligne din højde på en catwalk med nogle af verdens største topmodeller, såsom Cara Delevigne.

Andre oplevelser

Takket være denne afdeling kan du stå ansigt til ansigt med den frygtede Alien eller King Kong og hans animatroniske hoved på over 5 meter, og du kan blive Sherlock Holmes eller en rigtig YouTuber for en dag.

Book dine billetter til Madame Tussauds Museum

Få mere at vide om Madame Tussauds' historie

Repræsentation af den kongelige familie
Repræsentation af den kongelige familie

Hvem ville have troet for århundreder siden, at Marie Tussauds, der blev født i Frankrig, ville blive et af de mest populære navne i verden, da hun lærte at forme i voks, mens hun arbejdede som husholderske. Fra sin første udstilling i 1776 i Palais Royal i Paris var hendes succes så stor, at hun blev kaldt til at arbejde som kunstmesterinde hos kong Ludvig XVI's søster og endte med at bo i selve Versailles-palæet!

Da hendes mentor døde, arvede Tussauds hele hans samling af voksfigurer, og hendes berømmelse og anerkendelse førte til, at hun fik tilnavnet Madame Tussauds og til åbningen og indretningen i 1884 af det, der i dag er verdens største samling af berømthedsfigurer, Madame Tussauds Museum.

Book dine billetter til Madame Tussauds Museum

Tips til at organisere dit besøg

Madame Tussauds-bygningen, London| ©Citizen59
Madame Tussauds-bygningen, London| ©Citizen59

Her er nogle nyttige tips, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit besøg.

Sådan kommer du til Madame Tussauds Museum

Museet er godt forbundet med byens offentlige transportsystem. Du kan komme til Madame Tussauds på Marylebone Rd. med forskellige kombinationer af metro, tog og bus:

 • Undergrund: Baker Street Station.
 • Tog: Marylebone Station ligger 10 minutters gang derfra.
 • Bus: Bus 13, 18, 27, 30, 30, 30, 74, 82, 82, 82, 113, 139, 189, 205, 274 og 453.

Offentlig transport i London

Den bedste måde at komme rundt i London på er med dit Oyster Card, et sæsonkort, som du kan købe og fylde op på en hvilken som helst station i Londons undergrundsbane. I dag kan du også bruge dit kontaktløse debet- eller kreditkort i Londons offentlige transportmidler (metro og bus), og prisen for din rejse bliver trukket fra din regning.

Madame Tussauds åbningstider

Madame Tussauds har åbent alle ugens dage fra mandag til søndag, men før du vover dig ind, skal du tjekke åbningstiderne på hjemmesiden i forhold til den kalenderdato, du rejser på. Inden for åbningstiderne fra kl. 8.30 til 18.00 kan åbningstiderne variere alt efter årets måneder og dage.

Tilgængelige tjenester på Madame Tussauds Museum

 • Toiletter på hver etage i museet.
 • Det er tilgængeligt for kørestolsbrugere og har en elevator for bevægelseshæmmede personer. Der kan lånes kørestole efter reservation og efter tilgængelighed.
 • Gavebutik.
 • Cafeteria beliggende i gavebutikken med snacks og drikkevarer.
 • Bagagekontor mod betaling til opbevaring af f.eks. frakker, rygsække, tasker osv.
 • WiFi.
 • Vuggestuefaciliteter.

Book dine billetter til Madame Tussauds Museum

Hvad kan du se omkring Madame Tussauds?

Sherlock Holmes House Museum| ©Elliott Brown
Sherlock Holmes House Museum| ©Elliott Brown
 • Marylebone: Som om det ikke var nok, kan du benytte dig af dit besøg på Madame Tussauds til at se andre attraktioner i det kvarter, hvor det ligger, Marylebone. Dette område, syd for Regent's Park, har den største koncentration af georgianske huse i London. Flere rækkehuse af John Nash, den berømte engelske arkitekt, pryder den sydlige ende af byens mest travle kongelige park.
 • Regent's Park: For at fuldende en perfekt dag med sightseeing og slappe lidt af efter din lange tur på museet må du ikke gå glip af et besøg i Regent's Park, mindre end 900 meter fra Madame Tussauds. De smukke Queen Mary's Gardens er fantastiske til en hyggelig sommereftermiddag, og det samme gælder søen med et stort udvalg af vandfugle.
 • Sherlock Holmes House Museum: Kun 200 meter fra museet, i 221b Baker Street, kan du opleve, hvor Arthur Conan Doyles mest skarpsindige detektiv nogensinde har boet. Sherlock Holmes Museum-bygningen fra 1815, der er omdannet til en udstilling, er indrettet nøjagtigt som den lejlighed, der er beskrevet i bøgerne.
 • Marble Arch: Lidt længere væk, men kun en kilometer fra Madame Tussauds, kan du opleve Marble Arch, en stor triumfbue, der er vidne til en daglig hvirvelvind af trafik, og som, også designet af John Nash i 1827, engang tjente som indgang til Buckingham Palace.
 • Oxford Street: Hvis du skal shoppe, bør du benytte lejligheden til at kigge forbi Londons "Fifth Avenue". Lidt over en kilometer fra Madame Tussauds, på Oxford Street, kan du finde næsten alt fra de mest enkle souvenirs til den nyeste designermode. Det er et must at besøge i julen, hvor gaderne er pyntet med lys og dekorationer, der skaber en helt særlig atmosfære.

Vickys bedste rejsetip Få mest muligt ud af dit besøg på Madame Tussauds ved at udforske det omkringliggende område: en vidunderlig park og et typisk engelsk kvarter, som altid overses af turisterne.

Book dine billetter til Madame Tussauds Museum

Hvis du er interesseret i Madame Tussauds, vil du måske også være interesseret i

Jeg håber, at jeg har løst alle dine tvivlsspørgsmål om museet, hvordan du organiserer dit besøg, det bedste af omgivelserne... Men hvis du overvejer at besøge en anden attraktion, er min anbefaling at værdsætte London Eye. Her har du en artikel, hvor jeg samler alle oplysninger om London Eye. London Eye billetter: alt du skal vide.

Det er også en rigtig god idé at tage en times sejltur på Themsen, da det vil give dig mulighed for at hvile lidt efter dine lange gåture, mens du fortsætter med at betragte Londons skyline fra vandet.

Du har alle oplysninger i denne guide om de bedste krydstogter på Themsen i London Men hvis du vil have lidt mere af den engelske kultur med dig som souvenir, vil jeg opfordre dig til at besøge andre historiske steder somWestminster Abbey eller Tower of London. Du kan finde alle detaljer om, hvordan du besøger dem i disse to artikler: Westminster Abbey-billetter: hvordan du køber og priser og Tower of London-billetter: hvordan du køber, priser og åbningstider.

Bestil dine billetter til Madame Tussauds Museum