10 ting at lave i Charleston i februar

Februar i Charleston er varmere, end det lyder, både hvad angår temperatur og aktiviteter. Hvis du besøger byen i denne måned, er der masser af aktiviteter og begivenheder, som du ikke må gå glip af.

Ana Caballero

Ana Caballero

13 minutters læst

10 ting at lave i Charleston i februar

Charleston | ©Pedro de Carvalho Ponchio

Skal du til Charleston i februar og er bange for, at der ikke er så meget at lave? Der er ingen grund til at bekymre sig, for der er altid noget at se og gøre i Charleston, og februar er en god måned til at holde din kalender fuld. Selv om byen har vintertemperaturer, er den sammenlignet med resten af USA meget varmere, så du kan undslippe kulden og nyde kultur, sport og historie, mens du er ude og rejse.

Der er altid noget at lave i denne vintermåned, hvis du besøger Charleston. Jeg anbefaler, at du ikke går glip af dette besøg, fordi byen er meget mindre overfyldt end andre måneder, og der er unikke og verdenskendte begivenheder, som du ikke bør gå glip af. Vil du være med til at lære dem at kende?

1. Mød dyrelivet i den amerikanske sydøstlige del af USA

Sydøstlig udstilling om vilde dyr og planter| ©scbiz news
Sydøstlig udstilling om vilde dyr og planter| ©scbiz news

Hvis du besøger den smukke by Charleston i februar, må du ikke gå glip af Southeastern Wildlife Exposition (SEWE), Southeastern Wildlife Exposition (SEWE ), som har eksisteret i fire årtier og er en institution i sin egen ret. Den afholdes normalt i tre dage i midten af februar, så hvis du er i nærheden, kan du nyde den fuldt ud.

I udstillingen vil du finde vidunderlige ting. Jeg anbefaler, at du køber en almindelig adgangsbillet, som koster omkring 35 € og kan bruges til en af de tre dage, men søndag er billigere. Du kan også købe en tre-dagesbillet til ca. 70 €, hvilket er særligt godt, hvis du har tid, for hver dag kan du se forskellige aktiviteter og udstillinger i en af de vigtigste udstillinger af sin art i USA.

Når du tager derhen, kan du se en omfattende samling af kunstværker om vilde dyr samt demonstrationer af dyr i deres levesteder og udstillinger om dyr i den amerikanske sydøstlige del af USA. Af alle disse grunde er det en ideel mulighed for dig at tage af sted med børn. Bemærk også, at denne begivenhed finder sted flere steder i byen, så jeg anbefaler, at du besøger mindst to steder på én dag. Arrangørerne tilbyder normalt pendulfart mellem spillestederne.

Praktiske oplysninger

 • Sted: Afholdes på fem forskellige steder, bl.a. Charleston Marriott, Gaillard Center SEWE og Charleston Place, hvor kunstgalleriet er beliggende.
 • Hvornår: midt i februar i tre dage.
 • Pris: Fredags- og lørdagsbilletter koster ca. 35 €, men søndagsbilletter koster ca. 30 €. En tre-dages billetpakke koster omkring 70 €.
 • Åbningstider: fredag og lørdag fra 10.00 til 18.00, søndag fra 10.00 til 17.00.

2. Tag en tur med vogn på Valentinsdag

Vogn i Charleston| ©debbiepayne210
Vogn i Charleston| ©debbiepayne210

Skal du til Charleston som et par? Der er masser at lave i byen på Valentinsdag, så februar er den perfekte tid til at tilbringe med din partner på gaden, og hvad er bedre end at tage en historisk kusk-tur på kærlighedens dag? Ja, det er en historisk tur, men jeg kan forsikre dig om, at der er masser af romantik, når du kører gennem brostensbelagte gader i en vogn, der emulerer det 19. århundrede.

Det er en fantastisk måde at genopleve historien på, fordi du får mulighed for at se, hvordan hvide, velhavende mennesker levede i byen i det 19. århundrede, og du kan også forstå, hvordan de bevægede sig rundt i byen. For ikke at nævne, at gaderne på denne dag vil være dekoreret med Valentinsdagsdekorationer, så mellem det og vognen vil du være i stand til at få de bedste billeder med din partner, hvor I vil føle jer som om I er i det 19. århundrede.

Køreture slutter normalt ved Bay Street og koster omkring 60 €, men det er ikke det eneste, du kan gøre på dagen. Du kan også nyde koncerter og arrangementer i byen generelt, men der er også parader. Der er endda plantager i udkanten af byen, hvor der engang blev produceret ris og slaveri, men som i dag er blevet omfortolket til et sted for kærlighed. Dette er uden overdrivelse tilfældet med Magnolia Plantations and Gardens.

På Valentinsdag kan du finde forskellige chokoladestationer og masser af musikere, der synger serenader og andre romantiske sange. Dette kan være en familievenlig begivenhed blandt de aktiviteter i Charleston, som man kan tage børnene med til, og du betaler kun for adgang til plantagen, men du behøver ikke at betale et ekstra entrégebyr.

3. Frokost på festivalen for korkspringning

Festival for korkpropper| ©Annie
Festival for korkpropper| ©Annie

På trods af det kolde vejr er februar en måned, hvor man kan spise og drikke den bedste mad og drikke. Blandt de bedste ting at lave i Charleston om vinteren kan du vælge mellem Cork Shuckin' Festival, der afholdes på Deep Water Vineyard. Tidligere år har festivalen været afholdt på en dag i den første eller fjerde uge af februar, så hold øje med den, hvis du vil tage af sted og smage på mad og drikkevarer.

Men hvad drikker du helt konkret? Hovedsageligt lokale håndværksøl. Og hvis du kan lide øl, anbefaler jeg, at du ikke forlader Charleston uden at have prøvet nogle af byens egne øl, for selv om de er lidt syrlige, vil du nyde en smag, der er lige så oprindelig som lækker. Hvad angår maden, er de fleste af retterne baseret på østers, en af Charlestons vigtigste fødevarer, som også er i sæson. Mange af dem findes på madvogne.

Det bedste er, at dette er en familievenlig begivenhed, og at indtægterne går til fordel for Leukemia and Lymphoma Society. Alt dette vil blive afholdt på Deep Water Vineyard, Charlestons eneste vingård, som ligger på Wadmalaw Island, lige uden for byen, men smukt forbundet med jernbanen. Vil du gå glip af det?

Praktisk information

 • Sted: Deep Water Vineyard, 6775 Bears Bluff Wadmalaw Island, SC 29487
 • Hvornår: Normalt i den sidste uge af februar, men har nogle gange været afholdt i den første uge af februar.
 • Pris: Ca. 25 dollars i entré
 • Åbningstider: 10:00 - 17:30

4. Nyd de bedste østers i sæsonen

Festival østers| ©Elizabeth Wenner
Festival østers| ©Elizabeth Wenner

Det vigtigste produkt fra Charleston og hele Lowcountry-regionen i South Carolina er østers, og hvis du tager dertil i februar, er det endnu bedre, for så er det østerssæson. Det er grunden til Lowcountry Oyster Festival, som du normalt kan deltage i den første søndag i februar.

Ja, det siger sig selv, at hvis man tager til en østersfestival, er det for at spise østers, men hvad er der ellers? Arrangementet er ikke ubetydeligt, for de kalder sig selv verdens største østersfestival, og de har optrædener af forskellige musikgrupper samt madkonkurrencer. Når du tager af sted, vil du opdage, at der er snesevis af restauranter, hvor du ikke kun kan spise østers, men også drikke gode øl, vin og andre fisk og skaldyr.

Almindelig adgang til denne begivenhed koster ca. 22 €, men husk, at du skal smage på østers, når du kommer indenfor. Et helt måltid kan koste lidt over 10 €, men hvis du spiser mellem snacks, kan det være mindre. Og det er også en god idé, hvis du tager af sted med børn, da børn på 10 år og derunder har gratis adgang.

Praktiske oplysninger

 • Sted: Boone Hall Plantation, 1235 Long Point Rd, Mt Pleasant, SC 29464
 • Hvornår: Normalt den første søndag i februar.
 • Pris: Entréprisen er normalt ca. 22 € eksklusive interne forfriskninger. Børn på 10 år og derunder er gratis.
 • Åbningstider: 10:00 til 17:00

Tip til rejsende

I de sidste par år har denne østersfestival haft en politik om kontantløshed. Bemærk venligst, at du ved interne køb først skal købe kuponer med kredit- eller betalingskort eller på anden elektronisk måde.

5. Nyd aktiviteterne i den sorte historiemåned

Det gamle slavemarkedsmuseum| ©BrineStans
Det gamle slavemarkedsmuseum| ©BrineStans

I det amerikanske sydstaternes historie vil afroamerikanernes historie altid være til stede på en helt særlig måde. For det var i denne region, at slaveriet blev den mest udbredte del af Amerikas liv som selvstændig nation og også stedet for de største konflikter under borgerkrigen. Black History Month fejres hvert år i februar, og i Charleston er det noget helt særligt.

Der er mange ting, du kan gøre i denne måned for at ære den afroamerikanske kultur. Til at begynde med kan du besøge museer som The Old Slave Mart Museum, som menes at være det sidste slavemarked i hele South Carolina. På dette museum kan du finde en række forskellige minde- og forskningsaktiviteter for turister.

Men det er ikke det eneste ikoniske sted, hvor man kan forstå det afroamerikanske samfunds fortid, da Charleston er en by, der stadig har plantager i sine omgivelser, som man kan besøge på rundvisninger. Tusindvis af mennesker blev gjort til slaver på disse plantager for at få landbrugsprodukter. I dette tilfælde vil jeg anbefale et besøg på Drayton Hall, en af de ældste, da dens struktur har overlevet siden uafhængighedskrigen og derefter borgerkrigen, så du kan lære en masse om slaveri og adskillelse. Skal du besøge den i denne vigtige måned?

Book de bedste plantageudflugter i Charleston

6. Artwalk den første fredag i måneden

Natkunst| ©EzequielD
Natkunst| ©EzequielD

Hvem kan ikke lide kunst, mens man nyder en dejlig gåtur? Charleston Gallery Association tilbyder noget lignende, og hver måned den første fredag i måneden arrangerer de en Artwalk. Som navnet antyder, betyder "art" kunst og "walk" en gåtur, så det er et træk, hvor forskellige gallerier i byen mødes mellem kl. 17 og 21 for at vise forskellige udstillinger i en unik begivenhed.

Mit råd er, at du ikke bør gå glip af dette, især fordi der om vinteren normalt ikke er meget at lave på grund af kulden, og Artwalk er ideelt, fordi du kan møde mere end 20 kunstgallerier og nyde kunsten i dem alle sammen, og der er en ideel temperatur, mens du besøger dem. Det er et godt alternativ til kulden, som vil oplive mindst en februarnat i Charleston med tilstedeværelsen af mange kunstnere og kuratorer.

For at være sikker på, at du ikke går glip af noget, skal du tjekke gallerisammenslutningens officielle websted, inden du tager af sted for at finde ud af, hvilke gallerier der er med i denne måned. Jeg lover, at du vil få en god oplevelse og nyde den bedste kunst i byen.

7. Glæd dig til cocktails og kameliaer

Middleton Place| ©Paul Braynard
Middleton Place| ©Paul Braynard

Kan du lide cocktails og blomster? Eller endnu bedre, kan du lide begge dele og er på vej til Charleston i februar? Så skal du hellere tage til Cocktail and Camellias, en storslået begivenhed, der afholdes på Middleton Place, en anden af de store plantager omkring Charleston. Det er et virkelig smukt sted at tage hen, selv om det kun er for at få de bedste billeder med kameliaerne.

Cocktail og kameliaer afholdes normalt i de sidste dage af februar, midt på eftermiddagen. Du kan ikke kun smage lækre cocktails, du kan også dufte og mærke atmosfæren fra de mere end 10.000 kameliaer, der blomstrer overalt på plantagen på denne tid af året. Desuden byder arrangementet altid på levende musik og mad fra eksklusive kokke.

Det bliver helt sikkert en fantastisk aften. Selv om du skal betale en del penge, vil du kunne se nogle vidunderlige blomster, mens du nyder de bedste drinks og mad på en af de smukkeste plantager i Lowcountry. Hvis du er bekymret for vinteren, skal du ikke bekymre dig om det, da temperaturerne normalt er ganske behagelige i slutningen af februar, som de er i store dele af det sydlige USA, selv om du stadig bør medbringe en jakke.

Praktisk information

 • Sted: Middleton Place, 4300 Ashley River Road Charleston, SC 29414
 • Hvornår: normalt den sidste lørdag i februar
 • Pris: Entréprisen er normalt omkring 70 €.
 • Åbningstider: 16:00 til 18:00

8. Spis og shop på King Street uden travlhed og travlhed

King Street| ©Warren LeMay
King Street| ©Warren LeMay

En af de bedste ting ved at besøge Charleston i februar er, at der ikke er så mange turister i byen, og at hele atmosfæren vil være meget mere behagelig og afslappet, både hvad angår indkvartering og transport. King Street er en af de vigtigste gader i byen, og i højsæsonen er der altid meget travlt, men i februar kan du gå op og ned ad King Street for at shoppe de bedste varer og spise på gode steder, uden at det bliver for besværligt.

Hvis du beslutter dig for at gå rundt i dette område, er mit råd at du ikke må gå glip af den traditionelle vinbar Bin 152 i det franske kvarter. Selvom det ligner et hvilket som helst andet sted, er det en af de mest historiske barer i byen og tilbyder mere end 200 vine, så du kan bruge en kold aften på dette sted, der kan give dig varme og gode drinks.

Men ikke nok med det: Der er masser af shopping på denne gade, især i den nederste del, som anses for at være det bedste område at købe antikviteter i denne del af USA. Hvis du foretrækker at købe tøj, skal du gå til den midterste del af gaden med internationale franchises. I den øverste ende af gaden finder du flere spisesteder, som er ideelle til middag, når det bliver mørkt og temperaturen falder betydeligt.

9. Søg ly for kulden ved at se en hockey- eller basketballkamp

I et sæt South Carolina Stingrays| ©kreativ xpressionz
I et sæt South Carolina Stingrays| ©kreativ xpressionz

Tror du, at februar er en så kold måned, at du ikke kan dyrke sport i byen? Det er ikke tilfældet, for du kan få adgang til både hockey og basketball, hvis du er på gennemrejse i Charleston, og begge dele vil hjælpe dig med at isolere dig fra kulden udenfor. Det er to af de mest berømte sportsgrene i USA, og når du tager af sted, vil du indse, hvor meget passion de vækker, så jeg anbefaler, at du ikke går glip af mindst én kamp i disse sportsgrene.

En af dine muligheder er South Carolina Stingrays, som er et ishockeyhold i East Coast Hockey League (ECHL), en mindre division af denne sport. Det forhindrer dem dog ikke i at have tusindvis af fans. Deres kampe spilles i North Charleston Coliseum, en smuk arena, hvor man normalt kan gå hen sidst på eftermiddagen efter mørkets frembrud. Denne arena kan være kold på grund af den temperatur, som isen har brug for, men jeg kan forsikre dig om, at natten udenfor vil være endnu koldere.

En anden god mulighed, som jeg anbefaler, er basketball. I Charleston er der et militærcollege kaldet The Citadel, som er kendt for sine sportshold kaldet The Citadel Bulldogs. Det mest kendte af disse hold er basketballholdet, der deltager i NCAA Division I. I februar kan du se flere af deres kampe. I februar kan du se flere af deres kampe i McAlister Field House og få en smagsprøve på det bedste inden for college sport. I denne pavillon kan du akklimatisere dig, og mens du tager en pause fra byens kulde, kan du se en basketballkamp af høj kvalitet.

10. Tag en vandretur

At lære Charleston at kende| ©robynfreaks
At lære Charleston at kende| ©robynfreaks

Mange mennesker tager til Charleston for at nyde de varmere temperaturer i februar og for at kunne gå rundt. Hvis du kommer fra et område, hvor der er varmt hele året rundt, kan Charlestons gennemsnitstemperatur på 10-12 °C i februar virke kølig, men for det meste af USA er det et perfekt miljø for en vandretur for at lære byen at kende i en måned, hvor der ikke er så travlt.

Generelt vil jeg anbefale at tage påen guidet rundvisning i februar, fordi grupperne er små, så du kan betale selv og stadig få personlig opmærksomhed. Desuden vil museer, gallerier og restauranter, som du besøger, have et meget mere acceptabelt antal mennesker, hvilket vil gøre det muligt for dig at nyde dem bedre og mere roligt. Alt dette ud over det faktum, at der vil være mindre trafik i byen og mere offentlig transport til rådighed.

Jeg anbefaler at tage en historisk rundtur i byens centrum, som er et fantastisk område at gå rundt i. Her kan du se det franske kvarter, den gamle børsbygning eller traditionelle kirker som St. Philip's og St. Michael's. Under alle omstændigheder er det vigtigt at medbringe en jakke, hvis temperaturen pludselig falder.

Bestil en guidet tur i Charleston

Hvad er temperaturen i Charleston i februar?

Aften i Charleston| ©Pedro de Carvalho Ponchio
Aften i Charleston| ©Pedro de Carvalho Ponchio

Vinterrejser har ikke mange venner, men hvis du planlægger at rejse til Charleston i februar, bør du ikke have nogen større bekymringer. Det bliver koldt i den sydlige del af USA, men langt mindre koldt end i den nordlige del, så sne og frost er sjældent. Gennemsnitstemperaturen ligger på mellem 6 °C og 18 °C, så de fleste dage kan du holde dig kølig og tør.

Om aftenen er det lidt koldere, og derfor er der ikke så mange aftenplaner i denne måned. Men det betyder ikke, at det heller ikke er umuligt, for der er masser af indendørs rum, som du kan nyde, når solen går ned. Enhver udendørs aktivitet bliver vanskeligere, hvis temperaturen er omkring 6 °C, men det afhænger af tidspunktet på måneden og vejret i den pågældende uge.

Priser og folkemængder i Charleston i februar

Penge i dollars| ©Karolina Grabowska
Penge i dollars| ©Karolina Grabowska

Ønsker du ikke at finde en overfyldt by? Så er februar den perfekte måned for dig, fordi det er vinter og lavsæson, hvilket betyder, at byen har en meget lav tilstrømning af turister. Generelt er det kun folk, der har ferie eller fridage og har brug for at komme væk fra kulden i byerne meget længere nordpå, der tager dertil.

Det kan være en fordel for dig, når det gælder flybilletter og biludlejning, som ofte er billigere i lavsæsonen. Nogle af turpriserne er dog højere, fordi grupper ikke bookes så ofte som i højsæsonen. Ikke desto mindre anbefaler jeg, at du udnytter de billigere flybilletter og lærer denne smukke by at kende.

Hvad skal du pakke, hvis du besøger Charleston i februar?

Klargøring af din bagage| ©Marissa Grootes
Klargøring af din bagage| ©Marissa Grootes

Er du bekymret for at skulle pakke for mange frakker, når du besøger Charleston i februar? Det burde ikke fylde så meget i din kuffert. Jeg anbefaler, at du pakker mindst én kraftig jakke, men kun hvis du skal ud om aftenen, for det er det eneste tidspunkt, hvor du har brug for den. Ellers er trøjer og andet let vintertøj mere end rigeligt, da temperaturen ofte ligger omkring 10 °C om dagen.

Uanset dette er det vigtigt, at du har gode sko på. Du vil under alle omstændigheder gå lange strækninger, uanset om du slentrer gennem en plantage, besøger et museum eller shopper tøj på King Street, så et par behagelige kondisko er et must. Selv om februar ikke er en regnfuld måned, og der ikke er sne, anbefaler jeg, at du har en paraply med, især hvis du besøger udendørs steder, som ikke kan blive forsinket af regn.