10 ting at lave i Charleston om natten

Den charmerende by Charleston er fuld af muligheder for at nyde, selv når solen går ned. Gør dig klar til at opleve alle attraktionerne i denne ægte amerikanske perle.

Nicolas Reffray

Nicolas Reffray

9 minutters læst

10 ting at lave i Charleston om natten

Charleston om natten | ©Phillip V

Der er alt fra arkitektur og maleriske gader til historie og utallige kirker - der er mange ting at se og gøre i Charleston både om dagen og om natten. Denne smukke kystby i South Carolina anses for at være en af de største og mest interessante byer i USA, og du vil se hvorfor.

Oplev Charlestons natteliv med barer og natklubber, kunstudstillinger, vinsmagninger samt al kystcharmen og de mest spændende rundvisninger til områdets mest hjemsøgte steder. Som du kan høre, har Charleston en lang historie med spøgelsesobservationer, så du må ikke gå glip af denne overnaturlige oplevelse. Er du klar? Så går det løs!

1. Rundvisning til spøgelserne i Charleston

Spøgelsestur i Charleston| ©Viator
Spøgelsestur i Charleston| ©Viator

Tag på en vandretur til Charlestons mest skræmmende steder. En kyndig guide vil vise dig alle hemmelighederne i denne kystby, der bl.a. er berømt for sine spøgelser og spøgelseshistorier.

Blandt de sydlige stater i USA er South Carolina med sine plantager og traditionelle huse fra begyndelsen af sidste århundrede en ægte perle, der er et besøg værd. Hvis du er en af dem, der ikke er bange for noget, så tilmeld dig denne spøgelsestur, hvor du kan vandre gennem de mest historiske gyder og hjørner i byen.

Turen slutter på et af de mest interessante og skræmmende steder i byen, og også et af de mest hjemsøgende, nemlig Charleston Unitary Cemetery, som stammer fra slutningen af det 18. århundrede. Et enestående sted at forstå en del af denne regions mørke fortid.

Husk på, at det var netop her, i denne by, at den amerikanske borgerkrig begyndte. Den er også kendt for at have været det vigtigste knudepunkt for slavehandelen med Afrika, da skibe fra Elfenbenskysten og Kenya ankom til havnen i Charleston med hundredvis af mennesker, som dagligt blev solgt på markedet.

Denne spøgelsestur i Charleston har kørt i over 20 år, så du kan være sikker på, at dette er en oplevelse, som du ikke må gå glip af, og som absolut er værd at opleve.

Oplysninger af interesse

 • Varighed: ca. 90 minutter
 • Pris: Fra 31 €.
 • Beliggenhed: Begynder i boghandelen Buxton Books.

Book den bedste spøgelsestur i Charleston nu!

2. Hop på et spøgelseskrydstogt med fortælling

Båd i Charleston| ©Page Sands
Båd i Charleston| ©Page Sands

Gå om bord på en katamaran og udforsk de mørke steder i Charlestons fortid og nutid. Steder, der ikke kan nås ad landvejen, hvor der har fundet nogle skræmmende historier sted, lige fra pirater, der kom til disse kyster for århundreder siden, fortællinger om tragisk tabte formuer, skæbnesvangre kærlighedsforhold og alle mulige sande historier, der vil få dit blod til at løbe koldt ned.

Du vil lære lidt om stedets historie af din lokale guide, en certificeret specialist, som vil fortælle dig alle de bedst bevarede hemmeligheder om den hellige by, mens du mærker den kølige brise fra floden og havet i dit ansigt.

Spøgelseskrydsturen med fortælling er en af de bedste bådture i Charleston, og det er en utrolig oplevelse fuld af overraskelser og den bedste natlige udsigt over en af de mest hjemsøgte byer i det sydlige USA.

Det er en ideel tur for hele familien, hvor du også kan nyde en spadseretur langs Cooper River og Ashley River, de to vigtigste floder i Charleston, mens du ser fortidens huse og befæstninger.

Interessante oplysninger

 • Varighed: ca. 90 minutter
 • Pris: Fra 36 €
 • Sted: Starter på Charleston Maritime Center

Book den bedste bådtur i Charleston nu!

3. Udforsk Art Walk

Natkunst| ©EzequielD
Natkunst| ©EzequielD

Hvis du troede, at Charleston kun handler om spøgelser og gyserhistorier, så tager du fejl. Denne sydamerikanske by har masser af andre muligheder, når det gælder natteliv. Fra barer og natklubber til kørerture og selvfølgelig kunst.

Hvis du er vild med kunstudstillinger og installationer, bør du gå på den fantastiske The Art Walk, en aftenvandring gennem byens store kunstgallerier.

Den første fredag i hver måned arrangerer Charleston Art Gallery Association en aftentur, hvor man kan opleve det bedste af amerikansk kunst generelt og de vigtigste kunstnere på den lokale kunstscene i dag.

Mens du nyder et glas god vin, kan du kigge på de forskellige udstillinger og udstillinger af maleri, skulptur og fotografi, der vises her. Bemærk venligst, at Charlestons gallerier har åbent fra kl. 17.00 til 20.00, så alle kan komme og nyde kunsten gratis.

En oplevelse, som man ikke må gå glip af, og som er ideel til at nyde alene, som par eller som familie.

Interessante fakta

 • Varighed: 1. fredag i hver måned fra kl. 17.00 til 20.00
 • Pris: gratis
 • Sted: finder sted i over 30 lokale gallerier

4. Prøv de bedste håndværksøl i Charleston

Charleston Craft Beer| ©WillDukes
Charleston Craft Beer| ©WillDukes

Oplev Charlestons natteliv ved at smage på nogle af de bedste håndværksøl i området. Craft beer har fået flere fans rundt om i verden i flere år nu, og Charleston er ingen undtagelse. Byen har mere end 25 producenter, der brygger de mest udsøgte varianter af håndværksøl. Desuden er der hver weekend arrangementer, hvor du kan smage på smagen af det lokale Lowcountry-køkken.

Nogle af Charlestons bedste håndværksøl og vine kan prøves på steder som Forty Eight Wine Bar, hvor der afholdes vinsmagninger og andre kulinariske arrangementer. Det er et fantastisk sted at smage Charlestons smag i dybden.

Et andet sted at smage nogle af Charlestons bedste håndværksøl er Frothy Beard baren, som er en af byens bedste barer. De er selv bryggere, og de laver pizzaer i XXL-størrelse, som man ikke må gå glip af.

5. En romantisk køretur med vogn om aftenen

Natvogn| ©Ryan Johnson
Natvogn| ©Ryan Johnson

Hvis du er på udkig efter en romantisk aften i Charleston, er der intet bedre end en tur i en smuk vogn fra det forrige århundrede gennem byens gader. Du vil se alting lyse op på din vej og opleve følelsen af at blive kørt som om du var i 1900-tallet.

Charleston er kendt som The Holy City på grund af sine mange kirker og er en visuel fryd, og når du går gennem gaderne, dag eller nat, vil du forundres over dens skønhed. Det er en oplevelse fuld af magi og romantik, som du ikke må gå glip af sammen med din partner, og du kan køre gennem gaderne i en antik vogn, der tager dig tilbage til en anden tid.

En tur med vogn rundt i byen er en af Charlestons klassikere, så der er mange virksomheder, der tilbyder denne service, selv om det ikke er alle, der tilbyder natteture, og derfor er oplevelsen meget mere intim og speciel.

Og hvis du kan lide turen, så find ud af, hvilke de bedste Charleston-vognsture du kan tage om dagen, for jeg forsikrer dig for, at det vil være en helt anden oplevelse end om natten, men det kan varmt anbefales.

Book Charlestons bedste vogntur nu!

6. Fest i Charleston

Fest| ©Edoardo Tommasini
Fest| ©Edoardo Tommasini

Som en by fuld af universitetsstuderende er nattelivet her kendt for at være ret hektisk. Hvis du er typen, der kan lide at feste og have det sjovt med at danse, er Charleston helt sikkert stedet for dig. Langs King Street finder du barer med levende musik, natklubber og en feststemning selv midt på gaden.

Hele Downtown Charleston-området er perfekt til en uforglemmelig aften i byen. Steder som Mynt og Trio Nightclub er fyldt hver aften og kan varmt anbefales.

Hvis du vil lytte til et godt live jazzshow, er det bedste sted at gå hen til The Commodore. Med en mere afslappet atmosfære og de bedste drinks.

Men hvis du foretrækker et sted, hvor du kan spise lækkert og nyde levende musik, kan du tage til Henry's on the market, der har åbent til kl. 2 om natten, et ideelt sted at tilbringe en fantastisk aften alene, med din partner, familie eller venner.

7. Charlestons vandretur ved havnefronten og aftentur

Ananasfontænen| ©JonathanLamb
Ananasfontænen| ©JonathanLamb

En gåtur langs Charlestons havnefront er en af de ting, du ikke må gå glip af i denne smukke by i det sydlige USA. Med sin beliggenhed på en halvø har den en privilegeret beliggenhed med en dejlig udsigt over både Cooper River og Ashley River.

Fra ananasfontænen i Waterfront Park, som er et symbol på byen, kan du gå langs havnefronten og gå langs The Battery, en smuk promenade langs vandet, som tidligere blev brugt som et forsvarspunkt, så du blandt andre spor fra fortiden kan se de imponerende kanoner, som blev brugt under den amerikanske borgerkrig.

Batteriet er et ideelt sted at slentre både dag og nat og er smukt bevaret, så man kan nyde sin tidløse charme.

Og hvis du ønsker det, kan du også booke en plads på en af de bedste guidede ture i Charleston, da det er en fantastisk måde at lære alle detaljerne om denne historiske by at kende på. Sammen med din kyndige lokale guide vil du besøge Charlestons mest ikoniske vartegn, fra havnen til Rainbow Row, fra det traditionelle marked til plantagerne.

Det er altid et godt valg at tage en guidet tur, og det er noget, jeg ofte anbefaler.

8. Nyd et teaterstykke på Dock Street Theater, det første teater i USA

Inde i Dock Street Theater| ©Ellen Stipo
Inde i Dock Street Theater| ©Ellen Stipo

Hvis du er teaterelsker, må du ikke gå glip af en forestilling i det, der engang var det første teater i USA. Det er rigtigt, Dock Street Theater åbnede i 1736, ikke mindre. Dette smukke og maleriske teater er den første bygning i landet, der udelukkende blev brugt som teater.

Dock Street Theater er en smuk bygning med århundreders historie, som ligger i det franske kvarter. Selv om den oprindelige struktur har gennemgået en del renoveringer og ændringer, er stedet stadig i uberørt stand. Efter en stor brand, der ødelagde en stor del af bygningerne i det franske kvarter og den amerikanske borgerkrig, måtte en stor del af bygningens indre og forside genopbygges. I dag er Dock Street Theater en institution i Charleston.

Når du køber dine billetter, skal du huske, at de skuespil og musicals, der opføres her, næsten altid er på engelsk.

9. Nyd det bedste inden for musik og scenekunst i Charleston Gaillard Center

Charleston Gaillard Center| ©Ansel Adams
Charleston Gaillard Center| ©Ansel Adams

I det imponerende Charleston Gaillard Center kan du nyde et andet show hver aften. Koncertsalen er en af byens juveler med en virkelig smuk bygning.

Gaillard Center tjener også som uddannelsesinstitution for musikere, så du kan helt sikkert høre de forskellige elevensembler spille, eller måske få en masterclass, hvis du har lyst til det.

Nogle af Charlestons mest populære festivaler afholdes her, f.eks. Lowcountry Jazz Festival. Tjek spillestedets tidsplan for de datoer, du ønsker at besøge, og bestil din billet.

Derudover er Gaillard Center også vært for kammermusikkoncerter, musicals, berømte operaer og danseforestillinger som f.eks. juleklassikeren Nøddeknækkeren. Dette er virkelig et luksuriøst sted at tilbringe en uforglemmelig aften i Charleston.

10. Middag om bord på et fortryllende krydstogt på Charlestons vandveje

Middagskrydstogt i Charleston| ©Spencer Avinger
Middagskrydstogt i Charleston| ©Spencer Avinger

Nyd de mest klassiske smagsoplevelser fra det kreolske køkken og Lowcountry-køkkenet om bord på et luksuskrydstogtskib, mens du sejler rundt i Charlestons rolige farvande.

Se den mest fortryllende solnedgang, mens du nyder amerikansk sydstatsmad fra en fire-retters menu. Alt sammen mens du bliver blændet af nogle af de bedste udsigter over The Battery, Ravenel Bridge og Fort Sumter samt hele halvøen.

En unik oplevelse, der kan nydes som en familie, men anbefales til par eller små grupper af venner. Og hvis du rejser med dine små børn, skal du ikke fortvivle, for der er masser af ting at se og lave i Charleston med børn.

Nyttige oplysninger

 • Varighed: 2 timer og 30 minutter (ombordstigning kl. 18.30)
 • Pris: fra 79 € fra søndag til fredag og fra 85 € om lørdagen
 • Beliggenhed: Krydstogtet afgår fra Aquarium Wharf

Praktiske tips til dit aftenbesøg i byen Charleston

Charleston by Night| ©Pedro de Carvalho Ponchio
Charleston by Night| ©Pedro de Carvalho Ponchio

Det kan være lidt skræmmende at besøge en ukendt by om natten. Her er et par tips, som jeg tror, du vil finde nyttige, når du skal nyde Charleston om natten.

 • Som du ved, ligger Charleston på en halvø, så det kan blive lidt køligere om natten. Afhængigt af, hvornår på året du planlægger dit besøg i denne charmerende amerikanske by, kan det være nødvendigt at medbringe mere eller mindre varmt tøj. I forårs- og sommermånederne kan det aldrig skade at pakke en let jakke eller en trøje, især hvis du beslutter dig for at gå en tur langs vandet eller tage på krydstogt.
 • I modsætning til andre byer er Charleston ekstremt sikker, så du kan gå ud sent om aftenen og gå tilbage til dit hotel - det er sikkert. Der er ingen farlige områder i byen, og røverier er ikke almindelige.
 • Byen er virkelig malerisk, så uanset tidspunktet på natten vil du ikke kunne holde op med at tage billeder, uanset hvad tid det er. Fra The Battery-området til de fantastiske kirker, parker, farverige huse og havnefronten er alt i Charleston en Instagram-story værd, så hold øjnene åbne, så du kan holde øjnene åbne.