Bedste spøgelsesture i Charleston

Er du klar til at tage på spøgelsestur i Charleston? En af de lokale specialiteter, som både børn og voksne nyder. Du kan finde alle detaljerne nedenfor.

Katherine Betances

Katherine Betances

9 minutters læst

Bedste spøgelsesture i Charleston

Charleston | ©Pedro de Carvalho Ponchio

Lige fra byens grundlæggelse i det 17. århundrede beskrev de første bosættere, der ankom til Charleston, byen som et sted fyldt med overnaturlig energi, måske fordi de var involveret i blodige kampe med de magtfulde shamaner fra de stammer, der boede i området.

Efterhånden som tragedierne og de mange historier kom frem, voksede den mystiske og endda skræmmende stemning, som dette fortryllende hjørne af Nordamerika har. Så hvis du kan lide uløste mysterier og søvnløse nætter, er en spøgelsestur en af de bedste ting at se og lave i Charleston.

I denne artikel forklarer jeg alle de tilgængelige mysterieture og fremhæver de mest populære og de mest unikke, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

1. Traditionel spøgelsestur i Charleston

Spøgelsestur i Charleston| ©Viator
Spøgelsestur i Charleston| ©Viator

Den traditionelle spøgelsestur i Charleston, der er en af byens bedste oplevelser, tilbydes af mange selskaber og er en af de mest eftertragtede oplevelser for rejsende.

Det er ideelt, hvis du besøger byen med venner og familie, da en lokal historisk ekspertguide tager gruppen af rejsende med på en rundtur til de mest populære spøgelsessteder og -lokaliteter for at høre skræmmende historier og hovedpersonernes triste skæbner.

De specifikke detaljer i turen kan variere afhængigt af det selskab, du vælger at hyre til oplevelsen. De fleste arrangører tager dog de besøgende med gennem Provost Dungeon i Old Exchange.

Dette er en gammel gregoriansk bygning, som anses for at være den mest hjemsøgte bygning i Charleston. Det siges bl.a., at under revolutionskrigen var dens fangehuller fængsler og tortursteder, så i dag hjemsøges stedet af spøgelser.

Det er en kort oplevelse, der normalt finder sted sidst på eftermiddagen, og turene starter som regel mellem kl. 19 og 21. Du har mulighed for at planlægge dette eventyr, selv om du kun har en dagstur til Charleston for at se byen.

Nyttige oplysninger om Charleston

 • Pris: Adgang for voksne starter ved 37 €, børn i alderen 4-12 år betaler 27 €, og børn under 3 år er gratis.
 • Turens varighed: Du bør reservere mindst 1 time og 30 minutter til denne tur.
 • Anbefales hvis... Du ønsker at tage på eventyr for at lære byens mørkeste fortid at kende. Dette er den klassiske tur, som alle førstegangsrejsende til Charleston bør tage med på deres besøg.

Bestil en spøgelsestur i Charleston

2. Spøgelsestur i Charleston kun for voksne

Charleston by Night| ©Pedro de Carvalho Ponchio
Charleston by Night| ©Pedro de Carvalho Ponchio

I byen Charleston finder du også en type spøgelsesture, der kun er beregnet til voksne. For at deltage i de fleste af dem skal du være mindst 16 eller 18 år gammel, afhængigt af de interne regler i den virksomhed, du hyrer til at deltage i oplevelsen.

Det er værd at nævne, at denne type tur omfatter temaer og sprogbrug for voksne, og at mindreårige derfor ikke er tilladt. Oplevelsen finder normalt sted om aftenen og er ideel , hvis du skal til Charleston i juli eller i august (sommermånederne) for at gå rundt i gaderne i den kølige nat.

Arrangørfirmaet stiller en lokal guide til rådighed for de rejsende, som er ekspert i både byens historie og skikke og i byens mest bemærkelsesværdige legender. Du slutter dig til en gruppe vandrere for at møde og lytte til makabre historier, herunder dæmoniske væsner, afskyelige selvmord og afskyelige mord.

Resultatet er et glimt af den mørke side af den menneskelige natur og af byen Charleston. Nogle af de steder, du vil se, spænder fra respektable herskabsboliger til bordeller, som var hovedpersoner i de grumme historier.

Nyttige oplysninger

 • Pris: Fra ca. 35 €.
 • Turens varighed: Dette eventyr varer ca. 1 time og 30 minutter, men det kan variere afhængigt af det selskab, du hyrer.
 • Anbefales, hvis... du besøger byen på egen hånd, kan spøgelsesturen være en god idé til at møde andre
  Det er en god idé at møde andre frygtløse rejsende som dig; hvis du besøger byen med venner, kan du også tilbringe en rigtig sjov aften med at lære denne smukke bys mysterier at kende.

3. Tur med historiske figurer i Charleston

Inde i Dock Street Theater| ©Ellen Stipo
Inde i Dock Street Theater| ©Ellen Stipo

Er du historieinteresseret og vil du gerne lære om de modige mennesker, der har formet den amerikanske nation? Charleston er en by med en imponerende historie, der har spillet en vigtig rolle i dannelsen af den amerikanske nation.

Derfor er det muligt at finde ture, der udelukkende fokuserer på de mænd og kvinder, der kæmpede til forsvar for Amerikas frihed. Denne tur er en favorit blandt familier, der besøger byen, og den anses for at være en af Charlestons bedste guidede ture, der blander relevante historiske begivenheder med skræmmende spøgelseshistorier.

Turen omfatter en ekspertguide under hele turen, og selv om aktiviteterne varierer fra selskab til selskab, kan du forvente at se bl.a. Dock Street Theatre (byens mest berømte hjemsøgte teater) eller The Haunted Exchange Building (som anses for at være Charlestons mest historisk betydningsfulde bygning).

Nyttige oplysninger om Charleston

 • Pris: Du skal betale ca. 35 € for oplevelsen.
 • Turens varighed: Selv om det varierer fra selskab til selskab, tager disse ture normalt 1 time og 30 minutter at gennemføre.
 • Anbefales hvis... Du er interesseret i amerikansk historie og ønsker at lære om livet for de historiske personer, der kæmpede for nationens frihed og rettigheder. Denne tur er ideel til at tage med venner og familie.

Bestil en spøgelsestur i Charleston

4. Rundvisning på hjemsøgte kirkegårde i Charleston

Kirkegård i St.Michael's Church| ©jpellgen
Kirkegård i St.Michael's Church| ©jpellgen

Er du tiltrukket af tanken om at tage en spøgelsestur til det næste niveau med en tur rundt til byens mest berømte kirkegårde? I Charleston kan du finde virksomheder, der tilbyder denne type oplevelse på en eksklusiv mysterietur til byens kirkegårde og kirkegårde, som i Charleston ofte kaldes Gardens af de lokale.

En rundvisning med en ekspertguide vil føre dig gennem de forskellige grave og fortælle dig om deres beboere og de uhyggelige historier, der førte dem til deres utidige grav. Hvis det er muligt, så hyr et selskab, der tilbyder denne tur sidst på dagen, så det er en af de bedste ting at lave i Charleston om aftenen.

Endelig skal du huske på, at rejseplanen og ruten kan variere afhængigt af, hvilket selskab du hyrer. Din guidede tur kan omfatte enten en tur til kirkegården St. Michael's Church Cemetery. Den ligger på grunden til byens ældste religiøse bygning i hjertet af det historiske centrum og rummer gravsteder for berømte personer.

Alternativt kan du være heldig nok til at besøge Magnolia Cemetery, en stor kirkegård på landet, som anses for at være en af de smukkeste i byen.

Nyttige oplysninger

 • Pris: Fra 37 € for en voksenbillet og ca. 27 € for unge i alderen 12-17 år.
 • Turens varighed: 1 til 2 timer afhængigt af det selskab, du hyrer, og den rute, der er udarbejdet til oplevelsen.
 • Anbefales hvis... du er interesseret i kirkegårdenes arkitektur og deres forhold til byernes vækst. I Charleston udgør disse steder en vigtig del af byens historie og kultur, så det er værd at besøge et af dem under dit eventyr.

5. Charleston Ghost Tour i et hjemsøgt fængsel

Charlestons hjemsøgte fængsel| ©ProfReader
Charlestons hjemsøgte fængsel| ©ProfReader

Det gamle fængsel i Charleston er en af byens mest betydningsfulde historiske bygninger med en imponerende facade, der ligner noget fra en skræmmende monsterfilm.

Du kan finde lokale virksomheder, der arrangerer rundvisninger på anlægget, så længe det ikke er under reparation eller renovering.

Fængslet var aktivt i drift mellem 1802 og 1939. I over 100 år husede det nogle af de mest berygtede og farlige forbrydere fra det 19. århundrede og senere mange fanger fra borgerkrigen. Fra berømte pirater til ægte revolutionære helte tilbragte de lange nætter med tortur i fugtige og triste rum.

Tag med en ekspertguide for at lære om de berømte personers sørgelige historie og få en rundvisning i den gamle bygning.

Nyttige oplysninger om Charleston

 • Pris: Fra 37 € for en billet til en voksen.
 • Turens varighed: Du bør reservere mellem 1 og 2 timer til oplevelsen.
 • Anbefales hvis... Du ønsker at lære et enestående historisk monument i byen at kende og samtidig tage på en mystisk rundvisning med overraskende fortællinger.

Bestil en spøgelsestur i Charleston

6. U.S.S. Yorktown Ghost Tour

U.S.S.S. Yorktown| ©jalexartis Photography
U.S.S.S. Yorktown| ©jalexartis Photography

U.S.S. Yorktown er navnet på et af de mest berømte hangarskibe i amerikansk historie, som primært tjente under Anden Verdenskrig. Det ankom til Pearl Harbor i 1942 til det historiske slag om Koralhavet.

I Charleston er det muligt at få en rundvisning på dette vigtige historiske sted og også en spøgelsestur for at komme i kontakt med ånderne og historierne om de faldne helte, der engang tjente på skibet.

Du kan finde nogle få lokale virksomheder, der tilbyder denne type oplevelser med en ekspertguide, som ledsager gruppen af rejsende hele vejen igennem. Børn og teenagere, der er begejstrede for krigsskibe eller skibe i almindelighed, er dem, der nyder denne form for oplevelse mest,
Hvis du skal til New Orleans med børn, bør du overveje dette alternativ i din rejseplan.

Denne oplevelse foregår i små grupper af rejsende, og afhængigt af hvilket selskab du vælger, vil den højst sandsynligt finde sted på bestemte tidspunkter og dage. Derfor anbefaler jeg, at du booker på forhånd.

Nyttig information

 • Pris: Den guidede rundvisning kan koste omkring 70 € for en voksenbillet.
 • Turens varighed: Du skal bestille 1 time eller 2 timer, afhængigt af hvilket selskab du hyrer.
 • Anbefalet ja... båden er imponerende og er turen værd i sig selv, men hvis du kan lide historier om krige og helte, vil du finde historierne yderst interessante og sjove.

7. Spøgelsestur og pubcrawl i Charleston kun for voksne.

På taproomet| ©Jeannie
På taproomet| ©Jeannie

Der er få ting, der er så sjove som at tage på pubcrawl for at få en fornemmelse af nattelivet på et bestemt rejsemål. I Charleston er Pub Crawl-oplevelsen taget til det næste niveau ved at blande denne oplevelse med en spøgelsestur, der er designet til at snige skræk og rædsel ind under huden på dig.

Du kan finde flere selskaber, der tilbyder denne type oplevelser i byen, og den største forskel mellem dem er normalt prisen pr. rejsende. Tag i betragtning, at de billigste muligheder normalt ikke omfatter drikkevarer, mens de dyrere alternativer omfatter et udvalg af gratis drikkevarer. Jeg anbefaler, at du læser grundigt, før du booker.

Da oplevelsen involverer alkoholiske drikkevarer, kræver virksomhederne, at deltagerne har den lovlige alder til at drikke alkohol i USA; du skal have et dokument, der beviser dette.

Nyttige oplysninger

 • Pris: Den billigste løsning fås fra 29 € pr. rejsende.
 • Turens varighed: Denne type tur tager normalt mindst 1 time at gennemføre.
 • Anbefales hvis... du kun er i byen i kort tid, 2 dage i Charleston eller mindre, og du er på udkig efter en tur til at se det bedste af Charlestons natteliv.

Bestil en spøgelsestur i Charleston

8. Kombineret oplevelse: traditionel spøgelsestur og bådtur i Charleston.

Båd i Charleston| ©allisonmseward12
Båd i Charleston| ©allisonmseward12

Et andet interessant alternativ er kombinationsrejser, der omfatter spøgelsesture og en bådtur, så du får to af byens bedste oplevelser til en generelt billigere pris.

Selv om oplevelserne betales samlet, kan det være nødvendigt at gøre dem hver for sig og på forskellige tidspunkter.

Enbådtur i Charleston inkluderer en certificeret guide, der ledsager dig på turen, og du vil lære om byens historie, mens du sejler rundt i havnen.

Spøgelsesturen er en vandretur i den gamle by. Gruppen vil gå gennem Charlestons hjemsøgte og skræmmende steder for at lære om byens mest berømte skræmmende historier.

Nyttige oplysninger om spøgelsesture i Charleston

 • Pris: Voksne betaler ca. 65 € for begge oplevelser, mens børn i alderen 4-12 år betaler ca. 40 €. Børn under 3 år er gratis.
 • Turens varighed: Hver oplevelse tager mindst 2 timer at gennemføre og finder sted på forskellige tidspunkter.
 • Anbefales, hvis... du leder efter alternativer til at spare tid og penge i planlægningen af din ferie. Pakker med kombinerede oplevelser giver ofte de rejsende interessante rabatter for ikke at nævne fordelene ved at have en bedre struktureret rejseplan.

Tips til en spøgelsestur i Charleston

Pakning af din bagage| ©Marissa Grootes
Pakning af din bagage| ©Marissa Grootes

Når du tager på guidede ture og eventyr i Charleston, er der nogle generelle anbefalinger, som alle rejsende kan følge for at få en så god oplevelse som muligt; tag følgende forslag til efterretning.

 • Brug behageligt fodtøj Selvom turene varierer fra sted til sted, indebærer alle spøgelsesture en del gang og kræver, at du er på benene i et stykke tid, så behageligt fodtøj er vigtigt for at undgå ømme fødder, skader eller vabler. Et par kondisko er normalt tilstrækkeligt.
 • Spis en snack før turen Spøgelsesture finder sted om aftenen, og du vil måske gerne spise aftensmad, når du er færdig, men det er ikke en god idé at gå lange strækninger sulten, så jeg anbefaler, at du spiser en let snack et stykke tid før den aftalte tid.
 • Tag en rygsæk: Hvis du tager personlige ejendele med på vandreturen, skal du tage en rygsæk med, som du kan bære på ryggen. På den måde får du hænderne fri og kan være mere komfortabel.