Las Vegas Go Explorer Pass: alt, hvad du behøver at vide

Las Vegas er en af de bedste destinationer at besøge i USA, da der er et utal af attraktioner og aktiviteter at tage sig til. Derfor er et turistpas som Las Vegas Explorer Pass en ressource, som du ikke må gå glip af.

Keyvis Montilva

Keyvis Montilva

10 minutters læst

Las Vegas Go Explorer Pass: alt, hvad du behøver at vide

Welcome to fabulous Las Vegas | ©Camera Diaz

En ting, der adskiller denne by fra resten af verden, er, at der er masser af ting at se og lave i Las Vegas året rundt for alle typer turister og alle typer budgetter. Men det faktum, at der er så mange aktiviteter at lave, kan også være lidt overvældende for selv den mest velhavende rejsendes budget. Derfor kan et turistpas som Las Vegas Explorer Pass, der omfatter flere aktiviteter i én pris, være din bedste allierede.

Så jeg opfordrer dig til at læse videre i dette indlæg for at finde ud af alt, hvad du behøver at vide om prisen, varighed, inkluderede tjenester og fordele og ulemper ved dette berømte turistpas. På den måde ved du præcis, hvad du bruger dine penge på, og du kan drage fuld fordel af fordelene ved en sådan vare.

Den bedste løsning

Las Vegas Explorer Pass

Køb en komplet Las Vegas City Pack, og spar penge på dit besøg.

Nyd de bedste attraktioner i Las Vegas med billetter til nedsatte priser takket være Las Vegas Explorer Pass

Anbefales, hvis... du har tid nok i Vegas til at ønske at få en betydelig rabat på adgang til over 40 attraktioner i byen. Det er også en god idé, hvis du leder efter en sightseeingtur, der har et godt repertoire af planer og aktiviteter, der kan anbefales til hele familien.

Hvor meget koster Las Vegas Explorer Pass?

person med en række billetter| © Omid Armin
person med en række billetter| © Omid Armin

Som det er tilfældet med de fleste turistpas, der er lavet til de bedste byer i verden, er Las Vegas Explorer Pass opdelt i forskellige priskategorier alt efter antallet af aktiviteter, der tilbydes. Og det er logisk, for det er ikke det samme at foregive, at et turistpas kun har to aktiviteter inkluderet, som at få adgang til et pas, der omfatter 40 attraktioner, men hvor man kun har adgang til en af dem.

2 attraktioner

I tilfælde af de 2 attraktioner er der en fast pris på ca. 65 euro for voksne og 55 euro for børn mellem 3 og 12 år. Babyer får normalt gratis adgang til de fleste attraktioner i byen og behøver derfor ikke at betale for Las Vegas Explorer Pass.

3 attraktioner

Når du køber Las Vegas Explorer Pass til 3 attraktioner, er prisen ca. 85 euro for voksne og ca. 75 euro for børn. Det kan ses, at der i dette tilfælde også er en rabat på ca. 10 euro mellem voksne og børn.

4 attraktioner

Las Vegas Explorer Pass Las Vegas-pas til 4 attraktioner koster normalt omkring 120 euro pr. voksen, mens børn betaler en takst på omkring 95 euro. Som du vil bemærke, er 100 euro grænsen allerede overskredet på dette punkt.

5 attraktioner

Forskellen mellem dette pas og det foregående er minimal, da de koster omkring 130 euro pr. voksen, mens børn koster 115 euro. Så det kan være en bekvem mulighed, hvis du er overbevist af prisen for 4 attraktioner.

6 og 7 forlystelser

Passet med 6 forlystelser for voksne koster omkring 140 euro, mens passet med 7 forlystelser koster 150 euro. For børn er det en lignende historie, da de betaler omkring 130 euro for Las Vegas Explorer Pass med 6 ture eller 140 euro for Las Vegas Explorer Pass med 7 ture. Som du kan forestille dig, er sidstnævnte mulighed meget praktisk for en 7-dages tur til Las Vegas eller endda for et længere ophold.

Bestil Las Vegas Explorer Pass

Hvordan fungerer Las Vegas Explorer Pass?

luftfoto af las vegas-attraktioner| ©Ken Lane
luftfoto af las vegas-attraktioner| ©Ken Lane

Las Vegas Explorer Pass fungerer ganske enkelt at forstå, da det er et ret grundlæggende system. Det er et turistpas, der omfatter et bestemt antal attraktioner, fra 2 til 7, som jeg nævnte i det foregående punkt. Samtidig har du, når du køber det, mulighed for at vælge fra en liste med 40 steder og aktiviteter, der ligger i hele Las Vegas.

Dermed bliver passet til en billet, som giver dig adgang til disse steder på de samme betingelser som de konventionelle billetter, og nu fungerer Las Vegas Explorer Pass udelukkende til den liste over attraktioner, som du har valgt.

Blandt de steder, du kan vælge, er det berømte Madame Tussaud's Museum eller Las Vegas Museum of Natural History. Samtidig skal du huske på, at den omtrentlige rabat på de grundlæggende og konventionelle priser på de fleste af de attraktioner, der tilbydes i dette turistpas, er på mellem 65-70 %.

Varighed på 60 dage

Nu er det vigtigste at forstå om Las Vegas Explorer Pass varigheden af dets ydelser. Der er ikke tale om et køb pr. antal dage, men pr. antal attraktioner, der er tilgængelige for en enkelt person. Det betyder, at du efter adgang til din første aktivitet har en periode på 60 dage til at bruge resten af dine billetter.

Husk, at Las Vegas Explorer Pass fungerer via en applikation, der er skabt udelukkende til denne tjeneste, og der genereres en QR-kode til hver bruger, hvori deres købsoplysninger er angivet for at få adgang til de attraktioner, som de har valgt på forhånd i APP'en. Du skal også huske på, at for mange steder på listen over planer for dette turistpas er det nødvendigt med en reservation, da din simple ankomst til stedet ikke garanterer, at der vil være ledige pladser på grund af begrænsningerne i turisttilstrømningen.

Bestil Las Vegas Explorer Pass

Hvad omfatter Las Vegas Explorer Pass?

Luftfoto af Hoover Dam| ©Nathan Roser
Luftfoto af Hoover Dam| ©Nathan Roser

Las Vegas Explorer Pass omfatter en lang liste med over 40 seværdigheder, som du kan vælge imellem uden forskel og spare en god procentdel af de penge, du ville bruge, hvis du købte individuelle billetter til hvert enkelt sted. Følgende er blot nogle af højdepunkterne:

The Mob Museum

The Mob Museum i Las Vegas er et topmoderne museum, der er dedikeret til at udforske historien om kriminelle mafiaer i hele USA. Det fokuserer specifikt sine udstillinger med særlig opmærksomhed på de mafiaorganisationer, der i mange, mange år fungerede som Las Vegas' kommercielle bosser.

Hoover-dæmningen

Hoover Dam er et moderne ingeniørvidunder, som på et tidspunkt var den største betonkonstruktion i USA og på hele planeten. Den ligger lige mellem statsgrænsen mellem Nevada og Arizona og er ca. 30 miles sydøst for Las Vegas

Eiffeltårnets udsigtsplatform i Las Vegas

Eiffeltårnet i Las Vegas er en næsten nøjagtig kopi af det mest berømte tårn i hele Frankrig. Til gengæld byder observationsdækket på øverste etage af denne kopi på en af de bedste panoramaudsigter over hele byen.

Erotic Heritage Museum Las Vegas

Adgang til dette museum giver dig adgang til en institution, der udelukkende er dedikeret til bevarelse og historisk analyse af erotik og de værker, der har været forbundet med sexindustrien og pornografi siden menneskehedens begyndelse.

Den officielle Saw Scape Las Vegas

Dette er en fordybende aktivitet, hvor deltagerne går ind i et escape room, hvor de skal lade som om de er karakterer fra den berømte gyserfilmsfranchise kendt som The Scary Games eller Saw.

Book Las Vegas Explorer Pass

Hvornår skal du købe Las Vegas Explorer Pass?

når du besøger familien i Las Vegas| ©Bryan Sie
når du besøger familien i Las Vegas| ©Bryan Sie

Det er altid en god idé at købe et turistpas, hvis du har en fuld og specifik hensigt om at besøge de steder, der er inkluderet i rabatpakken. Det er en meget overfladisk måde at definere det på, da enhver besøgende ønsker at se byen rundt, især på et sted så interessant og mangfoldigt som Las Vegas.

Nu er Las Vegas Explorer Pass særligt praktisk, når du besøger byen med fokus på familien og leder efter ting at lave i Las Vegas med børn. De fleste af de aktiviteter, der er inkluderet i denne service, er designet til at være underholdende for folk i alle aldre.

Der er også steder med et særligt børnevenligt fokus, såsom Marvel Avengers S.T.AT.I.I.O.N. Dette er også en fordel, hvis du planlægger en tur med mange små i dit selskab.

Dette pas er også en investering, der er værd at investere, hvis du planlægger en tur på en hel uge eller endda flere dage. Med dette køb har du nemlig altid en underholdningsaktivitet om morgenen eller om eftermiddagen og har stadig tid til de mytiske Las Vegas-arrangementer og aftenplaner. Som helt sikkert vil være en prioritet, når du besøger dette sted, der er berømt for sin natlige underholdning.

Bestil Las Vegas Explorer Pass

Hvornår skal du ikke købe Las Vegas Explorer Pass?

Murstensvæg med et
Murstensvæg med et "Nej"-skilt| © Florian Schmetz

På den anden side er der helt klart tidspunkter, hvor det kan være den forkerte beslutning at købe Las Vegas Explorer Pass. Der er en række grunde til, at en person måske foretrækker at købe billetter til hver enkelt attraktion individuelt. I stedet for at være tvunget til at investere i et turistpas til alle de steder, der engang blev anset for at være praktiske og interessante muligheder.

Hvis du har kort tid til rådighed i byen

Den første grund til, at det kan være ret upraktisk og endda ulogisk at købe Las Vegas Explorer Pass, ville være det faktum, at der er meget begrænset tid til at nyde byen.

Husk, at det at købe billetter til Madame Tussaud's Las Vegas Museum eller Las Vegas Museum of Natural History lige i det øjeblik, hvor du ved, at du har timer til at gå, ikke er det samme som at skulle justere hele din logistik, fordi du allerede har billetten og er tvunget til at se disse steder.

Dette gør, at køb af dette turistpas måske ikke er den bedste investering, hvis du tænker på en to-dages tur til Las Vegas, eller hvis du tænker på aktiviteter, som du kan nyde på en tre-dages tur til Las Vegas. I disse tilfælde vil du helt sikkert foretrække at tage rundt i byen på egen hånd, og alt efter dit humør og budget vil du besøge de steder, der fanger din opmærksomhed.

Når du foretrækker liveshows

En anden omstændighed, hvor Las Vegas Explorer Pass måske ikke er en god investering for dig, er, hvis du foretrækker liveshows, og du tager på tur til Las Vegas specifikt med henblik på at nyde dem. De aktiviteter, der er inkluderet i dette pas, har alt at gøre med institutioner eller fysiske steder, der besøges som museer.

Det betyder, at hvis du planlægger en rejse til Las Vegas, hvor du vil bruge dine dage på at besøge kasinoer og spise på restauranter og derefter besøge ikoniske shows inden for byens kulturelle scene som The Mentalist på Planet Hollywood-hotellet, er det at foretrække, at du sparer dine penge og investerer dem i den type rejseplan.

Det samme gælder, hvis du rejser til Las Vegas med det formål at lave en rundtur mellem forestillingerne fra Cirque Du Soleil, ligesom den, der i mere end 10 år har været afholdt på Bellagio-hotellet, eller de berømte shows på andre hoteller som MGM Grand eller Treasure Island.

Andre Las Vegas-turistpas eller turpakker

Sightseeingbus gennem Las Vegas' gader| ©Tomás Del Coro
Sightseeingbus gennem Las Vegas' gader| ©Tomás Del Coro

I Las Vegas findes der et utal af turpas, blandt hvilke der er alternativer, der kan være praktiske og bekvemme, samt muligheder, der er så vildledende, at de begynder at sløre grænserne med et svindelnummer. Sandheden er, at dette turistpas er det bedste af alle, når det kommer til dem, der giver dig mulighed for at komme ind til en lav pris til attraktioner, som du stadig kunne besøge med konventionelle individuelle billetkøb.

På den anden side er andre turistrabatpakker, der er værd at investere pengene i, de bedste turistbusser i Las Vegas, da deres logistik er et godt eksempel på, hvad jeg taler om. Der er nogle, der tilbyder natture, mens andre kører rundt i byen om dagen og om aftenen.

Sandheden er, at de alle fokuserer på at tilbyde dig et godt, hurtigt og økonomisk transportalternativ, der tager dig hele vejen langs Las Vegas Strip. Dette samtidig med at en guide eller audioguide fortæller dig alle de vigtige detaljer om de hoteller og seværdigheder, du kommer forbi undervejs.

Las Vegas nattevagter, der tilbyder forbrugerrabatter i nogle af byens barer og natklubber, er også et godt alternativ, hvis du leder efter en turpakke, der giver dig mulighed for at reducere dine udgifter. Det er præcis, som du ville gøre med Las Vegas Explorer Pass, når det gælder nogle af byens mest populære attraktioner.

Book Las Vegas Explorer Pass

Tips til, hvordan du får mest muligt ud af Las Vegas Explorer Pass

Se hovedstadsområdet om natten| © Dave Morgan
Se hovedstadsområdet om natten| © Dave Morgan

Der er flere anbefalinger, du kan give, hvis du vil få mest muligt ud af hver euro, du investerer i købet af Las Vegas Explorer Pass. De har alle at gøre med logistik og bekvemmelighed, da gyldigheden på 60 dage betyder, at du ikke behøver at løbe hele byen rundt for at få mest muligt ud af det på grund af tidsnød.

Vælg aktiviteter i nærheden

Hvis du har seks eller syv aktiviteter på dit pass, og du kun skal være i byen i 72 timer, er det at foretrække at vælge en række aktiviteter, der ligger i samme afsnit af Strip. Det er nemlig den eneste måde, hvorpå du kan besøge dem alle og stadig have mere tid tilbage til at nyde andre planer som f.eks. fine middage, et show eller en limousinekørsel i kendis-stil rundt i Las Vegas.

Du skal ikke købe et 7-aktivitetskort, hvis du kun er i byen i 3 dage

Faktisk er den bedste måde at nyde dette pas på at vælge antallet af attraktioner, der er inkluderet, i forhold til den tid, du vil være i byen.

Hvis du f.eks. kun er i Las Vegas i 48 timer, er det bedst at vælge et pas med to eller tre aktiviteter. Hvis du er i byen i 15 dage, er 7-dages Las Vegas Explorer Pass en god investering, da du ved, at du på et tidspunkt i løbet af de to uger har tid nok til at se alle disse seværdigheder.

Undersøg priserne, og vælg dine favoritplaner blandt de dyrere planer.

Kvinde i hvid T-shirt sidder på sofa| ©Alexander Suhorucov
Kvinde i hvid T-shirt sidder på sofa| ©Alexander Suhorucov

Las Vegas Explorer Pass handler om at spare penge på adgang til de mest berømte og ikoniske steder i Las Vegas. Netop derfor er det tilrådeligt, at du forsøger at undersøge, hvilke aktiviteter der er de dyreste på listen over de tilbudte steder, og ender med at vælge det, der fanger din opmærksomhed mest.

Husk, at du med de penge også kunne besøge de andre steder på listen, og dermed ville du have optimeret dit budget. Med de penge kunne du også købe nogle af nationalparkturene med afrejse fra Las Vegas. Dette er også en god plan, når man ved, at det vestlige USA er et af de smukkeste steder på planeten med steder som Grand Canyon og Death Valley.

Bestil Las Vegas Explorer Pass