Hoover Dam Billetter og ture

Hoover-dæmningen på Coloradofloden adskiller staterne Nevada og Arizona og er et sandt teknisk vidunderværk. Sådan kan du besøge den fra Las Vegas

Isabel Catalán

Isabel Catalán

4 minutters læst

Hoover Dam Billetter og ture

Hoover-dæmningen | ©Ryan Thorpe

Hoover-dæmningen, der anses for at være en af de største tekniske bedrifter i det 20. århundrede, er en massiv konstruktion på Colorado River, som skabte Lake Mead, den største menneskeskabte sø i USA. Et besøg på dæmningen er en af de bedste ting at gøre på en tur til Las Vegas - her er hvordan!

1. Billige busture for at besøge Hoover Dam

Luftfoto af Hoover-dæmningen| ©Nathan Roser
Luftfoto af Hoover-dæmningen| ©Nathan Roser

Las Vegas er ikke bare en by fuld af kasinoer, neonlys og store shows. Da Las Vegas ligger tæt på flere naturlige seværdigheder, udnytter mange rejsende deres ophold her til at tage på en tur til fantastiske steder som Grand Canyon, Valley of Fire eller Lake Mead.

Hvis du er på et budget, men gerne vil tage på sightseeing uden for Las Vegas, er et besøg til Hoover Dam en god mulighed. Der findes flere busture, der dækker de 48 kilometer, der adskiller dette sted fra Las Vegas, fra kun 43 euro.

Disse billige ture til Hoover Dam varer normalt mellem 4 og 6 timer og besøger både det ydre og det indre af dette kraftværk, der leverer elektricitet til Nevada, Arizona og det sydlige Californien.

Det er en fantastisk måde at lære om historien om dette nationale historiske vartegn på kort tid og til en rimelig pris, men også at nyde den spektakulære udsigt og tage nogle af de bedste billeder på din tur til Las Vegas.

Book din tur til Hoover Dam i Las Vegas

2. Premium-ture for at besøge Hoover Dam og Grand Canyon

Forundres over den smukke udsigt over Grand Canyon| ©Alan Carrillo
Forundres over den smukke udsigt over Grand Canyon| ©Alan Carrillo

Hvis du har mere tid i din kalender til udflugter uden for Las Vegas og et strammere budget, kan du udnytte dit ophold i byen til at se flere store seværdigheder som Hoover Dam og Grand Canyon på én gang og på kun én dag.

Der findes premium-ture, som for lidt flere penge giver dig en personlig oplevelse, hvor du rejser med en guide og en lille gruppe i et luksusbil med alle bekvemmeligheder. Nogle inkluderer også frokost. Oplevelsen er meget komplet og koster under 200 euro.

Ud over Hoover Dam og Lake Mead skal du også besøge West Rim of Grand Canyon, som er det mest populære blandt turister, der besøger Las Vegas, da det er det område, der ligger tættest på byen (ca. 180 km væk). Det er hjemsted for Hualapai-indianerstammen og er kendt for sine dybe klipper.

Her findes også en fantastisk udsigtsplatform med glasgulv, kendt som Skywalk, over en 1.300 meter dyb klippe. Navnet er rammende, for det er som at gå gennem himlen og giver dig mulighed for at nyde en 360-graders panoramaudsigt over Grand Canyon.

Bestil din tur til Hoover Dam og Grand Canyon


Hvordan booker man en tur til Hoover Dam?

Nyd den smukke Hoover Dam| ©Ryan Thorpe
Nyd den smukke Hoover Dam| ©Ryan Thorpe

For at besøge Hoover Dam anbefaler jeg, at du tager med på en organiseret tur, da du ikke behøver at bekymre dig om at rejse eller hvordan du får billetter dertil, hvilket gør tingene meget enklere.

Jeg kan også godt lide disse ture, fordi de kombinerer besøget på Hoover Dam med andre meget underholdende aktiviteter som f.eks. adgang til Ethel M. Chocolate Factory og den botaniske kaktushave, en sejltur med padlebåd på Lake Mead eller en eksklusiv tur over reservoiret med en guide, blandt andet.

I Hellotickets kan du sammenligne priser, ruter og varighed af turene. Alt du skal gøre er at tjekke tilgængelighed, vælge dato og antal rejsende, så nemt er det!

Book din tur til Hoover Dam i Las Vegas

Hvor langt er der til Hoover Dam fra Las Vegas?

Skiltet ved indgangen til Las Vegas| ©Grant Cai
Skiltet ved indgangen til Las Vegas| ©Grant Cai

Hoover Dam ligger 30 miles fra Las Vegas.

Book din Hoover Dam-tur med frokost

Hvor lang tid tager det at komme til Hoover Dam med bus fra Las Vegas?

Natudsigt over Las Vegas| ©Stephen Leonardi
Natudsigt over Las Vegas| ©Stephen Leonardi

På landevejen tager det ca. 50 minutter.

Og hvis jeg ønsker at tage til Grand Canyon bagefter, hvor lang tid tager det så i alt?

Horseshoe Bend, Grand Canyon| ©Gert Boers
Horseshoe Bend, Grand Canyon| ©Gert Boers

Mellem Hoover Dam og Grand Canyon er der ca. 400 kilometer, hvilket tager ca. 4 timer. Kombineret med den tid, det tager at komme fra Las Vegas til Hoover Dam, vil hele turen tage ca. 5 timer.

Bestil din Hoover Dam & Grand Canyon-tur

Hvad er den billigste måde at besøge Hoover Dam på?

Bypass Bridge| ©BKN Photography
Bypass Bridge| ©BKN Photography

Den billigste måde at se Hoover Dam på er at inkludere den i din rundrejse, hvis du planlægger at lave en roadtrip fra Las Vegas og leje en bil. I så fald vil det ikke tage dig lang tid at komme dertil, stoppe, tage billeder osv. Men hvis du er nødt til at leje en bil bare for at komme hertil, er det ikke udgiften værd.

Den mest økonomiske måde ville være at deltage i en guidet tur, som tager dig til dæmningen og tilbage til Las Vegas på samme dag, og som stadig giver dig mulighed for at nyde stedet, udsigten og lære lidt om dens betydning, dens konstruktion osv.

Hvad vil jeg se på Hoover Dam-turen?

Besøgscenter| ©Warren LeMay
Besøgscenter| ©Warren LeMay

Afhængigt af den tur, du vælger, vil du kunne se Hoover Dam og forskellige turistattraktioner i forbindelse med dæmningen, f.eks. dens kraftværk og besøgscenter, Lake Mead, Boulder City, Arizona-overlooket eller dæmningens omløbsbro, hvorfra der er en storslået udsigt over landskabet. Gør dit kamera klar, for du kommer til at tage nogle fantastiske billeder!

Book din Hoover Dam-tur

Hvad er det for en sø, jeg vil se ved Hoover Dam?

Lake Mead| ©Alden Maben
Lake Mead| ©Alden Maben

Ved opførelsen af Hoover-dæmningen på Coloradofloden blev Lake Mead skabt, som er den største menneskeskabte sø i USA med sine 640 kvadratkilometer. Her kan du nyde udendørs aktiviteter som ridning, sejlads, jetski og dykning.

Book din Hoover Dam-tur

Ofte stillede spørgsmål

  • Kan man komme ind i Hoover Dam?

    Ja, du kan besøge Hoover Dam indefra ved at betale et ekstra gebyr ved indgangen eller ved at vælge Poweplant and Black Canyon-turen. Uanset hvad du vælger, kan du besøge udstillingerne i besøgscentret, hvor du kan lære om de mekanismer og opgaver, der udføres inde i dæmningen.

  • Er det muligt at køre over Hoover Dam?

    Ja, du kan køre over dæmningen til parkeringspladsen i Arizona og gå tilbage til fods. Faktisk indgår dette i mange Grand Canyon-oplevelser som en del af deres rejseplan.

  • Hvor længe varer Lake Mead-krydstogterne?

    Krydstogter varer normalt 90 minutter eller 2 timer, afhængigt af den oplevelse, du vælger.