Helikopterture

Et ørkeneventyr som intet andet: at flyve over Colorado Canyon i helikopter er noget, du aldrig vil glemme. Oplev denne utrolige oplevelse!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

5 minutters læst

Helikopterture

Grand Canyon i al sin pragt | ©Omer Nezih Gerek

Hvert år besøger 5 millioner mennesker dette naturmonument i det nordlige Arizona, men intet kan sammenlignes med oplevelsen af at se Grand Canyon fra himlen i en helikopter. Gør dig klar til et uovertruffent eventyr og en betagende udsigt over denne nationalpark, der er opført på listen over verdensarv.

1. De bedste Grand Canyon-helikopterture

Besøg Grand Canyon i helikopter| ©big-ashb
Besøg Grand Canyon i helikopter| ©big-ashb

Afhængigt af den tid, du har til rådighed på din tur til Las Vegas, og hvilken type tur du vil tage for at se Grand Canyon, foreslår jeg to aktiviteter for at gøre det nemmere for dig at vælge den tur, der passer til dig.

  • Udvidet helikoptertur til den vestlige side af Grand Canyon
  • Grand Canyon West Rim-helikoptertur i Grand Canyon med bustur, båd og valgfri adgang til Skywalk

2. Udvidet helikoptertur til Grand Canyon West Rim ved Grand Canyon

Hoover Dam fra helikopteren| ©Airwolfhound
Hoover Dam fra helikopteren| ©Airwolfhound

Denne 4 timers (ca.) rundtur i Grand Canyon er for de rejsende, der har lidt tid i Las Vegas, men som ønsker at opleve det fantastiske syn af denne spektakulære 1.600 meter dybe kløft fra højden.

Hvad du vil se

Hoover Dam, Lake Mead og Grand Canyon West, herunder Colorado River.

Hvad turen består af

Når du har valgt dit afgangstidspunkt, begynder Grand Canyon-helikopterturen, når du bliver hentet fra dit hotel i Las Vegas og transporteret til helikopterlandingspladsen, hvor du stiger om bord på helikopteren.

Når du er i luften, vil piloten forklare Grand Canyons historie, mens du og din gruppe nyder udsigten over Hoover Dam, Lake Mead og Grand Canyon West. Denne helikoptertur slutter med en hjemkomst til hotellet. Forfriskninger er inkluderet for at holde dit energiniveau højt under aktiviteten.

Om flyvningen

Mens andre Grand Canyon-helikopterture kun bruger få minutter på at flyve over Grand Canyon, tilbyder denne udvidede tur på vestsiden mere flyvetid- 70 minutter - over Hoover Dam, Lake Mead og West Rim.

Over West Rim

Den vestlige side af Grand Canyon (Grand Canyon West eller West Rim) er den mest populære for turister, der besøger Las Vegas, da den er tættest på byen (ca. 180 km). Den er hjemsted for Hualapai-indianerstammen og er kendt for sine dybeste klipper. Det er også berømt som stedet med en udsigtsplatform med glasgulv, kendt som Skywalk, over en 1.300 meter dyb klippe.

Bestil på forhånd

Denne tur tager højst 30 rejsende, så det er tilrådeligt at bestille i god tid, hvis du ikke vil løbe tør for plads på den dato, der passer dig.

Book en helikopterflyvning til Grand Canyon

3. Dagsudflugt til Grand Canyon West Rim med bus, helikopter og båd med valgfri adgang til Skywalk

Vidunderlig udsigt over Grand Canyon fra båden| ©Eric Hall
Vidunderlig udsigt over Grand Canyon fra båden| ©Eric Hall

Hvis du ønsker at afsætte en dag af din Las Vegas-ferie til at besøge Grand Canyon i dybden og er på udkig efter en altomfattende oplevelse her til lands, til vands og i luften, så er denne 12-timers Grand Canyon-tur noget for dig. For at få en 360-graders panoramaudsigt over dette naturmonument kan du på denne tur også få valgfri adgang til Grand Canyon Skywalk.

Hvad du vil se

Hoover Dam, Lake Mead, Colorado River, Arizonas Joshua Tree Forest, Eagle Point Overlook, Grand Canyon Skywalk (valgfrit), Guano Point Overlook og Hualapai Ranch.

Hoover Dam

Grand Canyon West Rim-eventyret fra Las Vegas begynder, når luksusbussen henter dig fra Las Vegas Strip til turens første stop, Hoover Dam ved Lake Mead, et menneskeskabt reservoir i USA, der er dannet af det vand, der opsamles af dæmningen. Her har I tid til at tage de første billeder på turen med denne spektakulære ingeniørmæssige bedrift i baggrunden.

Flyvning over Grand Canyon

Tilbage i bussen fortsætter turen til den vestlige side af Grand Canyon (også kendt som West Rim eller Grand Canyon West), som er den mest populære del af Grand Canyon for turister, der besøger Las Vegas.

Her stiger du om bord på en helikopter for en langsom, 1.200 meter lang nedstigning til bunden af kløften. Dette er en af de mest spændende dele af turen, hvor du ikke blot føler dig som en af ørnene, der svæver over dette naturvidunder, men hvor du også oplever adrenalinruset ved at flyve i en helikopter.

Navigering på Colorado River

Når du bagefter går du om bord på en båd for at sejle på Colorado River mellem de tårnhøje sandstensvægge i 15 minutter. Landskabet er absolut spektakulært og giver dig helt sikkert et andet perspektiv på landskabet. Efter turen vender du tilbage til helikopteren for at stige op til toppen af kløften og tage bussen til udsigtspunkterne Guano Point og Eagle Point i Hualapai-indianernes område.

Skywalk-udkigspunkt

Begge er en del af Grand Canyons netværk af udsigtspunkter på West Rim, men den store attraktion ved Grand Canyon West er glasbroen Skywalk, som hænger over en klippe mere end 1.200 meter over Colorado River.

Herfra har du en fantastisk 360-graders panoramaudsigt. Besøget til denne attraktion er valgfrit, men kan varmt anbefales, fordi den efterlader dig målløs. Ikke kun på grund af landskabets skønhed, men også på grund af den imponerende glasstruktur, der er bygget for at beundre det. Vær ikke bange for at træde på den, for den er helt sikker, og selv om den er designet til at bære vægten af 800 personer, lukker de kun hundrede personer igennem ad gangen.

Selv om du ikke selv kan tage dine egne billeder eller videoer på Skywalk, kan du købe souvenirfotos af dette store øjeblik på din rejse i gavebutikken.

Hualapai Ranch

Det sidste stop på denne dagsudflugt til Grand Canyon West Rim er Hualapai Ranch, en by i stil med det gamle vesten, hvor du kan nyde en solid cowboygrillfrokost, der er inkluderet i prisen.

Book en helikopterflyvning til Grand Canyon

4. Det skal du vide, før du booker

Skywalk| ©Leonardo Stabile
Skywalk| ©Leonardo Stabile

Hvorfor er det værd at tage en helikoptertur i Grand Canyon?

Grand Canyon er et spektakel i sig selv, men at se den fra en helikopter er en helt særlig oplevelse, hvor spændingen ved at flyve møder spændingen ved at se det fantastiske landskab for dine fødder.

Hvor mange personer kan der være plads til i en helikopter?

Normalt 5 til 6 personer, uden at medregne piloten. Rejsearrangører kan dog arrangere grupper på op til 9 personer og dele dem op i to grupper på tidspunktet for helikopterflyvningen.

Hvorfor spørger I om min vægt?

De skal kende din vægt for at kunne beregne vægtfordelingen i helikopteren og for at kunne afbalancere flyvningen.

Hvordan er sæderne fordelt under flyvningen?

Sæderne fordeles efter passagerernes vægt, som skal være jævnt fordelt i helikopteren for at sikre en sikker og behagelig flyvning som krævet af FAA.

Skal jeg medbringe nogen form for dokumentation?

Ja, passagererne skal medbringe deres id-kort eller pas.

Hvad kan jeg tage med mig på turen?

Du kan tage din telefon og dit kamera med på helikopterturen, men rygsække og dokumentmapper er ikke tilladt på helikopterens sæder. Disse placeres i bagageområdet og er ikke tilgængelige under hele flyvningen.

Kan jeg bede om at få taget billeder af min helikoptertur?

Turarrangørerne kan tilbyde en fotoservice, hvor der tages billeder af passagererne foran helikopteren, som ikke er inkluderet i prisen.

Book en helikopterflyvning til Grand Canyon

5. Andre oplevelser for at blive forelsket i Las Vegas

Bryllup i Las Vegas| © Vix_B
Bryllup i Las Vegas| © Vix_B

At opleve Colorado Canyon er en betagende oplevelse, men pas på, at du ikke mister hovedattraktionen af syne, som er selve Las Vegas by. Ud over neon og laster er der meget at opleve i denne ørkenjuvel, og for at sikre, at du ikke går glip af noget, er her noget vigtig læsning: Ture i Las Vegas.

Og selvfølgelig noget, som mange rejser til kasinoernes by for at gifte sig i Las Vegas. Hvis du altid har drømt om at sige "ja" foran en aldrende Elvis, er det noget, som du og din partner helt sikkert vil huske for evigt.

Book en helikopterflyvning til Grand Canyon