National Parks Dagsture fra Las Vegas

Las Vegas er bygget midt i ørkenen og er omgivet af en række nationalparker, som du kan besøge på en dagstur.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

8 minutters læst

National Parks Dagsture fra Las Vegas

Udsigt over Horseshoe Bend | Drif Riadh

Hvis du er fotoentusiast og gerne vil opleve naturen i det vestlige USA på en rejse til Las Vegas, er et must på din ferie en udflugt til de omkringliggende nationalparker, hvor du vil opdage nogle af de mest fotogene landskaber i landet.

1. Udflugter til Grand Canyon

Nyd de smukke seværdigheder i Grand Canyon| ©Omer Nezih Gerek
Nyd de smukke seværdigheder i Grand Canyon| ©Omer Nezih Gerek

Grand Canyon National Park betragtes som et af verdens 7 naturlige vidundere og er et af de mest fantastiske landskaber i USA og et skue i sig selv.

Grand Canyons skønhed og majestæt, dens stejle klipper og strålende farvepalet gør den til en af de udflugter, man bare må se i Las Vegas. Men hvad er de bedste måder at besøge den på?

Grand Canyon Syd-bustur

Hvis du er en road trip-entusiast, så anbefaler jeg at booke en Grand Canyon South-tur fra Las Vegas. Turen er lang og varer omkring 14 timer, men den er meget velorganiseret. Undervejs vil du komme til at se et utroligt udvalg af kæbefaldende landskaber og have mulighed for at besøge Mather Point og Bright Angel Point, to ikoniske steder for den udsigt, de tilbyder.

Men for at gøre det mere udholdeligt foregår turene i en luksusbus og har normalt alle bekvemmeligheder såsom badeværelse ombord, polstrede sæder, panoramavinduer til at nyde udsigten og aircondition.

Denne tur inkluderer også frokost, snacks, vand på flaske og en professionel guide, der ledsager dig på hele turen. Hvis du har et stramt budget på din rejse til Las Vegas for at besøge Grand Canyon, er dette din bedste mulighed. Du kan tage til Grand Canyon for mindre end 90 euro!

Book din Grand Canyon South Tour

2. Grand Canyon og Hoover Dam-tur

Colorado-floden| ©Leslie Cross
Colorado-floden| ©Leslie Cross

En af de sjoveste ting, du kan gøre for at udforske Arizonas vildmark, er en Grand Canyon- og Hoover Dam-tur.

Under turen vil du komme til at se vid undere som Hoover Dam, Joshua Trees, West Rim of the Grand Canyon og Colorado River samt komme i kontakt med den vildere side af naturen. Du vil også komme i kontakt med naturens vilde side.

Aktiviteten varer i alt ca. 12 timer, og du vil altid være ledsaget af en professionel guide. Du rejser komfortabelt i en bus med aircondition, og du har frokost og morgenmad inkluderet, så du behøver ikke at bekymre dig om noget.

Du kan også vælge at inkludere andre aktiviteter som en helikopterflyvning, et besøg i Grand Canyon Skywalk eller en pontonbådtur på floden. Du vil ikke fortryde, at du ikke festede i Las Vegas aftenen før for at komme tidligt op til denne tur.

Andre ture til Hoover-dæmningen:

Book din Grand Canyon & Hoover Dam-tur

3. Black Canyon of the Gunnison National Park-tur

Horseshoe Bend| ©Tom Gainor
Horseshoe Bend| ©Tom Gainor

På denne 3-timers kajaktur i Black Canyon vil du udforske den betagende kløft og se den bedste udsigt over Colorado-floden. Du vil blive ledsaget af en professionel guide, som vil fortælle dig alt om den lokale flora og fauna.

Du vil rejse i et køretøj med aircondition fra dør til dør og vil også besøge steder som Emerald Cave og Willow Beach ved flodens bredder.

Book din kajaktur i Black Canyon

4. Red Rock Canyon motorcykeltur

Red Rock Canyon| ©Daniel Halseth
Red Rock Canyon| ©Daniel Halseth

Hvis du er naturelsker, er Red Rock Canyon en anden af de naturparker, som jeg anbefaler dig at besøge på en tur til Las Vegas.

Det er et smukt sted i Mojave-ørkenen, hvor man kan se rødlige klippeformationer med landskaber, der ligner dem, man finder i Valley of Fire, men som er prydet med en unik flora, hvor Joshua Tree og Mojave Yucca skiller sig ud.

På denne motorcykeltur gennem Red Rock Canyon kan du nyde den storslåede natur i Vesten kun ca. 25 kilometer fra Las Vegas. Du vil altid være ledsaget af en professionel guide, som vil tage dig med på den 21 kilometer lange asfalterede rute.

Prisen inkluderer scootertur, sikkerhedshjelm, ekspertguide, vand og indgangsbilletter til Red Rock Canyon National Conservation Area.

Book en Red Rock Canyon Scooter Tour

5. Antelope Canyon og Horseshoe Bend-tur

Antelope Canyon| ©Christian Keller
Antelope Canyon| ©Christian Keller

Oplev et af ikonerne i det amerikanske sydvest på denne 15 timers tur til Antelope Canyon. Du rejser over 400 kilometer fra Las Vegas med din gruppe og en ekspertguide til den smukke Horseshoe Curve og Lake Powell.

Nyd derefter en lækker frokost, før du tager til Antelope Canyon, et af ikonerne for det amerikanske sydvest, der ligger i Page, Arizona.

Du vil være blandt de privilegerede, der kan se og fotografere de geologiske formationer, der er eroderet over tid og i dag udgør et af de mest berømte steder i verden.

Book din tur til Antelope Canyon & Horseshoe Bend

6. Tur til Zion National Park og Bryce Canyon

Bryce Canyon| ©Mieke B
Bryce Canyon| ©Mieke B

Rejs fra Las Vegas til to af områdets vigtigste nationalparker: Zion National Park og Bryce Canyon.

Park- og canyonturen inkluderer transport, frokost og konstant selskab af en ekspertguide på hele turen.

Når du bliver hentet på dit hotel, er dit første stop Bryce Canyon National Park i det sydvestlige Utah. Landskabet er præget af geologiske strukturer i røde og orange nuancer, som er resultatet af erosion og frost.

På vejen til Zion National Park gør I et stop ved Bryce Canyon. Her kan du vandre og beundre klipperne, som er 24 kilometer lange og 800 meter dybe.

Book din tur til Zion National Park og Bryce Canyon

7. Vandretur til Valley of Fire

Ildens dal| ©Igor Sorokin
Ildens dal| ©Igor Sorokin

Kun en times kørsel fra Las Vegas ligger denne naturpark, som er berømt for sine røde klipper og stier.

På denne vandretur til Valley of Fire rejser du komfortabelt i en bil med aircondition fra dit hotel til dette vidunderlige månelandskab, hele tiden ledsaget af en professionel guide.

Du kan vælge mellem forskellige ruter og vandringstider:

  • Let: 4 timer
  • Moderat: mellem 4,5 og 5 timer
  • Svær: mellem 5 en halv og 6 timer. Den sidste mulighed anbefales kun til erfarne vandrere.

Afhængigt af hvilken rute du vælger, vil du se forskellige formationer og passere gennem forskellige dele af landskabet som Fire Wave, Mouse's Tank eller Elephant Rock.

Turen slutter med en lækker snack, så du kan hvile og genoplade batterierne efter vandreturen, og inden du vender tilbage til dit overnatningssted i Las Vegas.

Book din vandretur i Valley of Fire

8. Andre ture fra Las Vegas

Udsigt fra helikopter| ©Dick McLeish
Udsigt fra helikopter| ©Dick McLeish

Staten Arizona er en af de mest berømte for sine naturattraktioner, parker og spektakulære geologiske formationer. De mange forskellige aktiviteter, du kan lave i regionen, er derfor ekstremt varierede. Her er nogle andre muligheder, hvis du er interesseret i at udforske det nærmere.

Grand Canyon-helikoptertur

At se denne stejle kløft, som Colorado-floden skar ud for over 2 milliarder år siden, fra en helikopter er en helt speciel oplevelse, som du sent vil glemme. Ud over spændingen ved at se et fantastisk landskab for dine fødder, er der fornemmelsen af at svæve i luften med hundredvis af kilometer i timen.

Hvis svimmelhed ikke er en hindring for dig, og du også er fotoentusiast, så anbefaler jeg, at du tager en helikoptertur i Grand Canyon, fordi det er en must-do udflugt fra Las Vegas, som du vil elske, og hvor du vil tage nogle af de bedste billeder på din rejse.

For dem, der ikke har fløjet i en helikopter før, kan det være lidt skræmmende at sidde i en, men der er ingen grund til bekymring, da disse Grand Canyon-helikopterture er helt sikre. Du flyver i et moderne fly ledsaget af en professionel pilot, som viser dig de smukkeste steder, der har gjort denne nationalpark berømt.

Udflugt til Nevada-ørkenen

Mojave-ørkenen er en enormt stor ør ken, der omgiver byen Las Vegas og omfatter dele af staterne Nevada, Arizona, Utah og Californien. Den er hjemsted for Death Valley, en nationalpark, hvis navn alene giver dig en idé om, hvor tør og ugæstfri den er.

Nogle mennesker beslutter sig for at tage det legendariske Las Vegas-Los Angeles road trip, men hvis du er lidt bange for at strande her med din bil (det er den tørreste del af USA, og varmen er kvælende), kan du altid gøre noget lidt enklere, men lige så sjovt, såsom en buggy-tur i Nevada-ørkenen.

Rolling Stone kaldte det endda "den bedste nærdødsoplevelse i Las Vegas", så hvordan kan du lade være? Spænd sikkerhedsselen, og gør dig klar til en spændende og uforglemmelig oplevelse fuld af fart og adrenalin i Nevada-ørkenens klitter.


Hvad er de bedste nationalparker at besøge fra Las Vegas?

Valley of Fire| ©Michael Soledad
Valley of Fire| ©Michael Soledad

Da Las Vegas ligger tæt på mange naturlige seværdigheder, udnytter mange rejsende deres besøg i byen til at besøge steder som Grand Canyon National Park, Valley of Fire, Red Rock Canyon, Zion National Park, Death Valley, Bryce Canyon National Park, Yosemite National Park og meget mere.

Book din Grand Canyon South Tour

Hvor meget koster det at besøge nationalparkerne i nærheden af Las Vegas?

Udsigt over Bryce Canyon| ©digitalarbyter :)
Udsigt over Bryce Canyon| ©digitalarbyter :)

Afhængigt af hvilken type tur du vælger, varierer prisen meget, fra omkring 80 euro til omkring 400 euro.

Book din tur til Zion National Park og Bryce Canyon

Hvor lang tid tager ture til nationalparker fra Las Vegas normalt?

Forundres over den naturlige skønhed i Antelope Canyon| ©Leon Liu
Forundres over den naturlige skønhed i Antelope Canyon| ©Leon Liu

Som med priserne varierer længden af turene også afhængigt af typen af tur. Det kan variere fra omkring 3 timer for den korteste tur til 15 timer for den længste.

Book din Antelope Canyon og Horseshoe Bend-tur

Hvordan booker man en tur fra Las Vegas?

Joshua-træer i Red Rock Canyon| ©Emily Hoehenrieder
Joshua-træer i Red Rock Canyon| ©Emily Hoehenrieder

Hellotickets kan du booke din tur online og sammenligne ruter, varighed og priser for at vælge den, der passer bedst til dit budget, din smag eller dine behov.

Book en motorcykeltur i Red Rock Canyon

Kan jeg tage til nationalparkerne på egen hånd fra Las Vegas?

Udsigt over Grand Canyon| ©Alan Carrillo
Udsigt over Grand Canyon| ©Alan Carrillo

Ja, under dit ophold i Las Vegas kan du leje en bil og besøge nationalparkerne tæt på byen på egen hånd, men hvis du ikke kender ruterne og ikke taler sproget, vil jeg råde dig til at tage den med ro og booke en organiseret tur.

Du behøver ikke at bekymre dig om at komme til nationalparken, planlægge hvilke attraktioner du skal se eller få billetter, eller stoppe for at spise frokost undervejs - forenkl det hele for at forstærke det sjove!

Book din Grand Canyon & Hoover Dam-tur