Paris eiffeltårnet aftenbilletter

4.5
(2457 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse

Denne oplevelse er i øjeblikket utilgængelig

Oversigt

Takket være disse billetter med prioriteret adgang kan du nyde en storslået panoramaudsigt over Eiffeltårnet om natten. Tag elevatoren op til første sal i det nye verdens vidunder, der ligger i hjertet af Paris om natten, og tag på en aktivitet, der varer ca. to timer.

Med disse billetter kan du gå op på bygningens første og første etage og undgå alle køerne. Du vil også have en audioguide på flere sprog til rådighed, som fortæller dig historien om Eiffeltårnet, der blev skabt til verdensudstillingen i 1889 af Gustave Eiffel.

 • Undgå køerne med disse prioriterede billetter til natlig elevatoradgang til første og første etage af Eiffeltårnet.
 • Nyd en utrolig panoramaudsigt om natten fra dette nye verdensunder for at se den såkaldte lysby.
 • Lær mere om historien om denne bygning, der blev opført i 1889, takket være en audioguide , der er inkluderet i billetten og fås på flere sprog.

Hvad er inkluderet

 • Natbilletter til Eiffeltårnet
 • Fast-track-pas for at undgå køerne
 • Elevator til første sal
 • Audioguide på flere sprog

Hvad man kan forvente

Hvis du ønsker en unik oplevelse i Paris, er disse natbilletter til Eiffeltårnet din chance. Undgå køerne og tag elevatoren til første og første etage, hvor der er 674 trin mellem de to etager. Og hvis du vil lære mere om historien om dette arkitektoniske mesterværk fra 1889, kan du få en audioguide på flere sprog.

At blive forelsket i lysets by er en selvfølge, og denne aktivitet, som varer omkring to timer, vil gøre dig endnu mere imponeret. Fra første og første etage af Eiffeltårnet har du en vidunderlig panoramaudsigt over Paris, hvor du kan tage billeder, som du vil huske.

Fra denne højde kan du beundre Sacré Coeur-arkitekturen og se andre parisiske monumenter, såsom Place de la Concorde og Invalides.

Den såkaldte "Jerndame" er et vigtigt sted for dit besøg i denne europæiske hovedstad. Selv om den blev skabt af Gustave Eiffel til Expoen i 1889, fortsatte dens arv gennem det 20. århundrede, indtil den for nylig blev et af verdens nye vidundere.

Og hvis du ønsker at lære mere om dens oprindelse og dens udvikling i de følgende årtier, har du mulighed for at dykke ned i detaljerne og de bedste anekdoter med en audioguide.

Anmeldelser

4.5
· 2457 Anmeldelser
 • R
  Raúl
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et must-see.
 • R
  Roger
  5
  (0 Anmeldelser)
  Meget behageligt og med en fantastisk udsigt over byen. Et af de bedste valg, jeg havde for min ferie, hvis du har mulighed for at tage af sted, så tøv ikke.
 • J
  Jason
  5
  (0 Anmeldelser)
  Utrolig udsigt.
 • W
  Wendy
  4
  (0 Anmeldelser)
  Hvad jeg havde forventet af et sted som dette. Jeg blev ikke helt overrasket, jeg tror, at jeg gik med meget høje forventninger. Anbefalet, udsigten er utrolig.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler