Reims Elcykel Champagne Tur

4.9
(188 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 7 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
1.527 kr 1.389 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
  • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
  • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Udforsk Reims-regionen på elcykel på denne tur, hvor du vil lære alt om champagnen. Aktiviteten varer 1 dag, eller 7 timer for at være præcis. I løbet af oplevelsen vil du lære af en guide, men du vil også få ca. 5 champagnesmagninger.

Frokost er også inkluderet i turen. Under turen vil du se regionens smukke landskab, men du vil også besøge munken Dom Perignons hus. Det vil ikke være noget problem at komme til og fra turstedet, da der er transfer i et køretøj med aircondition inkluderet.

  • Lær alt om Reims champagne med denne tur på elektrisk cykel.
  • Denne tur er for små grupper på ca. 8 personer.
  • Frokost er inkluderet for alle deltagere og omkring 5 smagsprøver af lokal champagne
  • Du vil altid være ledsaget af en rejseleder, som du kan stille alle dine spørgsmål til.

Hvad er inkluderet

  • Champagne-tur i Reims på en elektrisk cykel
  • Turistguide
  • Omkring 5 champagnesmagninger
  • Frokost

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Hop på en elektrisk cykel og nyd denne champagnefokuserede tur en hel dag. Oplevelsen varer normalt ca. 7 timer. I hele denne tid vil du blive ledsaget af en guide, som vil forklare alt om den traditionelle drik fra regionen.

Grupperne er små, ca. 8 personer, så der vil være masser af plads til, at alle kan bevæge sig komfortabelt rundt. Afgang sker i airconditioneret køretøj fra byen Reims, hvor returtransfer er inkluderet.

Ud over at lære om champagnens produktion, dyrkningsproces og historie vil du også kunne smage på den. Helt konkret vil du få ca. 5 forskellige smagsprøver af denne drik, så du vil nyde alle de mange forskellige varianter, den har at byde på.

Da oplevelsen varer ca. 7 timer, er frokost også inkluderet for alle deltagere. Denne frokost vil blive nydt ved siden af en af de vigtigste bygninger for champagne, nemlig Le Clos Corbier, som er et restaureret hus.

Du vil også besøge huset til den historisk vigtige munk Dom Perignon. Han er krediteret for at have opfundet metoden til at fremstille champagne. I dag fortsætter hans arv takket være det berømte champagnemærke af samme navn.

Afrejse og returrejse

Yderligere info

Afbestillingsregler