Reims Guidet Tur Med Vranken Pommery Vingård Besøg

4.8
(202 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 8 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
2.509 kr 2.281 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
  • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
  • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Nyd denne tur , hvor du får et detaljeret kendskab til de vigtigste monumenter i Reims og derefter besøger du en traditionel champagnekælder, Vranken Pommery. Oplevelsen varer en dag, ca. 8 timer, hvor du altid vil blive ledsaget af en rejseleder.

Aktiviteten er for små grupper på ca. 8 personer. Frokost er inkluderet sammen med en champagnesmagning. Transferen bliver heller ikke noget problem, da hjemturen fra jeres hotel i Reims er inkluderet.

  • Tag på en rundtur i byen Reims og besøg også Vranken Pommery-vinkælderen .
  • I vil altid være ledsaget af en rejseleder, og I vil være en del af en lille gruppe på ca. 8 personer.
  • Se vigtige monumenter såsomNotre Dame-katedralen, der er på verdensarvslisten.

Hvad er inkluderet

  • Guidet rundvisning i Reims og besøg på vingården Vranken Pommery
  • Turistguide
  • Transport tur/retur i airconditioneret køretøj
  • Afhentning og aflevering ved døren til dit hotel i Reims.

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Nyd en hel dag i Reims med en byrundtur og et besøg i Vranken Pommery-champagnekælderen. I alt varer oplevelsen normalt ca. 8 timer. I løbet af denne tid vil du altid være ledsaget af en rejseleder, som du kan stille alle dine spørgsmål til.

Grupperne er små, ca. 8 personer, så oplevelsen vil være behagelig og slet ikke overfyldt. På grund af turens længde er en traditionel fransk frokost inkluderet , og en champagnesmagning er inkluderet.

Du behøver ikke at bekymre dig om afstanden mellem alle stederne, da der er transfer inkluderet , og du bliver hentet direkte fra dit hotel, hvis du bor i Reims. Når I går gennem Reims' gader, får I et nært kig på det vigtigste monument, Notre Dame-katedralen. Den er blevet erklæret for verdensarv af UNESCO.

Dens navn minder tydeligt om katedralen af samme navn i Paris, og ud over navnet er de også praktisk talt ens i stil og arkitektur. Ud over dette monument er Reims internationalt berømt for at være verdens hovedstad for champagne.

Champagne blev skabt her af en munk ved navn Dom Perignon, hvis historie du vil høre på turen. For at sikre, at alle oplysningerne om champagnens fremstilling, historie og betydning ikke kun er fakta, vil du også besøge en vinkælder. Det er Vranken Pommery, en af de største i byen.

Afrejse og returrejse

Yderligere info

Afbestillingsregler