Reims Privat Tur

4.6
(104 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 2 timer
Denne aktivitet har FREMRAGENDE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
2.050 kr 1.864 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
  • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
  • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Tag på denne private vandreturca. to timer med dine ledsagere gennem Reims by med en professionel guide . Du kan lade ham vælge den bedste rute eller selv sammensætte den. Nogle af de seværdigheder i Reims, som du skal se, er Notre Dame-katedralen, det overdækkede marked eller Boulingrin-hotellet.

  • Gå rundt i Reims i ca. 2 timer takket være denne private rundvisning.
  • Du vil hele tiden blive ledsaget af en rejseleder
  • Du kan tilpasse ruten efter din smag for at dække de monumenter, der interesserer dig mest.

Hvad er inkluderet

  • Privat rundvisning i Reims på ca. to timer
  • Turistguide
  • Mulighed for tilpasning af rejseplanen

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Lær Reims, Frankrigs champagnehovedstad, at kende med denne vandretur. Da dette er en privat oplevelse, er det kun dig og dine ledsagere, der er med på turen. Du vil hele tiden være ledsaget af en rejseleder , som du kan føre en samtale med og stille alle dine spørgsmål.

Turen varer i alt ca. 2 timer, hvor du har mulighed for at tilpasse ruten. Det betyder, at du kan tale med din guide og fortælle ham/hende, hvilke monumenter du er mest interesseret i, så han/hun kan fokusere på dem. Hvis du på den anden side bare ønsker at gennemføre hovedturen, kan du lade ham eller hende vælge den bedste rute.

En stor del af de oplysninger, du får om Reims, vil handle om den vigtigste drik, champagne. Det er her, denne mousserende vin blev skabt, og hvorfor den anses for at være den vigtigste by på dette område. Derfor vil din guide kunne fortælle dig alt om dens kældre, produktion og dyrkning.

Det handler dog ikke kun om champagne, da byen også indeholder monumenter af stor historisk betydning. Disse omfatter Notre Dame-katedralen, som både i navn og udseende minder om Paris, dens overdækkede marked, som har en interessant arkitektur, og dens berømte Boulingrin-hotel.

Afrejse og returrejse

Yderligere info

Afbestillingsregler