Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Marrakech Madtur

4.6
(247 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 3 timer
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
280 € 255 €
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Tag med på denne gastronomiske tur, hvor du kan udforske Marokkos smagsoplevelser på en tur på ca. 3 timer. I selskab med en ekspertguide vil du lære om historien og den lokale kultur i Marrakech og dens markeder.

Du vil smage oliven, dadler, marokkansk brød, te, krydderier og mange andre lokale produkter, som vil sikre, at du slutter aktiviteten mæt og tilfreds. På Djemaa el Fna-markedet vil du få mulighed for at smage den lækre kofta, en traditionel marokkansk ret lavet af hakket kød.

 • Udforsk Marrakech's smagsoplevelser gennem en gastronomisk rundtur på de lokale markeder.
 • Lær om byens historie og kultur i selskab med en ekspertguide.
 • Nyd de mange lokale produkter, som byen har at byde på, og afslut aktiviteten med at være mæt og tilfreds.

Hvad er inkluderet

 • Gastronomisk rundvisning i Marrakech
 • Ekspertguide

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Under denne aktivitet, som varer ca. 3 timer, får du mulighed for at besøge Marrakech's lokale markeder og opleve de gode smagsoplevelser fra Marrakech ' s gastronomi. Du vil blive ledsaget af en ekspertguide , som vil lære dig en masse interessante fakta om historien, kulturen og maden i denne marokkanske by.

Du kommer forbi Marrakech medina og besøger forskellige lokale madboder, hvor du kan smage oliven, dadler, traditionelt marokkansk brød, krydderier, te og meget mere. Din guide vil ledsage dig gennem labyrinterne i den historiske bymidte og give dig et unikt indblik i dagliglivet i Marrakech .

Du slutter turen på Djemaa el Fna-markedet i hjertet af byen. Når du er der, har du mulighed for at smage den lækre kofta, en traditionel marokkansk ret tilberedt med hakket kød. Aktiviteten omfatter omkring ti smagsprøver , hvorefter du vil kunne afslutte oplevelsen mæt og tilfreds.

Marrakech er en af Marokkos fire kejserbyer og en af de vigtigste byer i landet. Med næsten 1.000 års historie har byen en enorm historisk, kulturel og arkitektonisk arv. Den anses for at være den mest internationale by i landet, og der bor et stort antal udlændinge i byen.

Djemaa el Fna-markedet er det største og mest kendte marked i Marrakesh og et af de mest travle i Afrika. Det ligger kun få meter fra Kutubia-moskeen , som er byens vigtigste sted for tilbedelse. Ved siden af markedet står et væld af minareter og mere beskedne moskéer ved siden af Kutubia.

Anmeldelser

4.6
· 247 Anmeldelser
 • L
  Linda
  4
  (0 Anmeldelser)
  God tur, men vi havde forventet lidt mere af maden. Anbefalet.
 • D
  Daniel
  4
  (0 Anmeldelser)
  Meget god oplevelse, vi prøvede en bred vifte af retter, og de var alle meget gode. Turen var det hele værd, selv om jeg ikke tror, at vi vil gentage den i fremtiden. Kan varmt anbefales.
 • S
  Sarah
  5
  (0 Anmeldelser)
  Fremragende oplevelse.
 • I
  Ian
  5
  (0 Anmeldelser)
  En fremragende gastronomisk tur, alt er meget velorganiseret, og der er et stort udvalg af retter, som du kan prøve. Det er en oplevelse, som alle bør opleve, hvis de er i Marrakech.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler