Dagstur til Avila og Salamanca fra Madrid

4.9
(12829 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 11 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
534 kr 486 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Tilmeld dig denne 11-timers udflugt for at opleve Spaniens to bedst bevarede middelalderbyer: Avila og Salamanca. Du rejser i en komfortabel bus fra Madrid til Avila og Salamanca. Både murene i Avila og byen Salamanca er blevet erklæret verdensarv af UNESCO.

I vil blive ledsaget af en ekspertguide, takket være hvem I vil lære om begge byers historie, kultur og arkitektur. Du vil besøge nogle af de mest symbolske steder i de to hovedstæder, såsom katedralen i Avila, San Vicente-basilikaen og universitetet i Salamanca . Under hele turen har du også fri tid til at nyde frokost, shoppe og tage på sightseeing på egen hånd.

En ideel aktivitet for kultur- og historieelskere.

 • Hop på en bus og rejs fra Madrid til Avila og Salamanca, to af Spaniens mest historiske byer.
 • Lær, ledsaget af en ekspertguide, om historien og arkitekturen i disse to middelalderbyer.
 • Se de mest emblematiske seværdigheder i begge byer, såsomkatedralen i Ávila og universitetet i Salamanca.

Hvad er inkluderet

 • Professionel guide
 • Adgang til katedralen i Salamanca (ikke inkluderet i den private løsning)
 • Guidet vandretur i Salamanca
 • Guidet vandretur i Avila

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

I denne aktivitet får du mulighed for at stige på en komfortabel bus i ca. 11 timer og besøge Avila og Salamanca fra Madrid. Begge byer er kendt for deres store og velbevarede kulturarv, herunder den bedst bevarede muromkransning i Europa og et af de ældste universiteter i Spanien.

Med en ekspertguide vil du lære om disse to middelalderbyers historie og opdage mange interessante fakta og anekdoter. I Salamanca besøger du det berømte universitet, der er det næstældste i Spanien efter universitetet i Palencia.

Universitetet i Salamanca blev grundlagt i 1218 af kong Alfonso IX og var den første europæiske institution, der fik titlen universitet. Dets undervisningslokaler har haft fremtrædende studerende som digteren Luis de Góngora, forfatteren Miguel de Unamuno og Adolfo Suárez, det spanske demokratis første præsident.

Du vil se byens Plaza Mayor med klokketårnet i baggrunden og mødestederne for Salamancanerne foran det. Denne offentlige plads, der blev bygget i det 18. århundrede, er en af Salamancas mest berømte eksponenter for den traditionelle spanske barokstil. I dag er det et vigtigt mødested og et vigtigt sted for byens offentlige liv.

Du vil besøge den nye katedral, som sammen med den gamle katedral udgør de to katedraler i byen Salamanca. Den nye katedral er bygget mellem det 16. og 18. århundrede og har sengotisk og barok stil. I 1887 blev den erklæret et nationalt monument ved et kongeligt dekret.

Andre attraktioner, der venter på dig i Salamanca, omfatter Casa de las Conchas, Helligåndskirken og Plaza del Corrillo, der alle er kendt for deres kulturelle og historiske betydning. Af alle disse steder er den mest berømte den romerske bro, som danner rammen om den populære picaresque roman Lazarillo de Tormes .

Når du har set Salamanca, har du mulighed for at besøge Ávila, der er kendt for sine berømte bymure. Muren er af middelalderlig oprindelse og har mere end80 halvcirkelformede tårne med kreneleringer samt 9 porte, der gav adgang til og fra byen.

I udkanten af byen ligger Mirador de los Cuatro Postes, et af de bedste steder at nyde panoramaudsigten over bymuren og byens historiske centrum. Når du krydser bymuren, kan du se Plaza del Mercado Chico, som ligger i centrum af byen og er Ávilas vigtigste torv.

Under hele turen vil du have fri tid til at udforske byen på egen hånd og besøge katedralen i Avila. Det er en over 700 år gammel bygning i senromansk og gotisk stil, som blev erklæret for et sted af kulturel interesse i 1914.

Du vil også se den berømte San Vicente-basilika, som er næsten tusind år gammel og betragtes som et af de bedste eksempler på romansk arkitektur i Spanien.

Når aktiviteten er slut,vender du tilbage til Madrid med bus til det oprindelige udgangspunkt, da der er tale om en rundrejse .

Anmeldelser

4.9
· 12829 Anmeldelser
 • c
  catalina yuraszeck ayala
  5
  (0 Anmeldelser)
  muy adecuado puntuales y la guia muy preparada y amable
 • J
  JUAN SATURNINO FUENTES DOMINGUEZ
  5
  (0 Anmeldelser)
  Excursión a Salamanca y Ávila muy recomendable, lógicamente en un sólo día es imposible recorrer y conocer todo lo que nos puede ofrecer ambas, pero lo podemos tomar como un "aperitivo" para en algún momento conocerlas más profundamente. Lo dicho en un principio muy recomendable y muy bien asesorado por nuestro guía Ignacio, quién de forma muy didáctica nos indicó muchísimo datos de cuanto estábamos visitando. Volvería a repetir sin dudarlo.
 • J
  José luis Gonzalez Ovejero
  5
  (0 Anmeldelser)
  Me lo pase muy bien me gusto mucho sobre todo Salamanca y nacho es un gran guía enseña todo muy bien y además es simpático no es el típico guía que aburre
 • J
  Javiera Carrasco Pearcy
  5
  (0 Anmeldelser)
  Es un tour que permite conocer lo escencial de ambas ciudades, si bien el tiempo no es mucho para apreciar cada detalle de las ciudades, cumple con lo prometido
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler