Dagstur til El Escorial og de faldnes dal fra Madrid

4.6
(13281 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 5 timer
Denne aktivitet har FREMRAGENDE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
509 kr 463 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

På denne 5 timers udflugt får du mulighed for at besøge klosteret San Lorenzo de El Escorial og Valley of the Fallen (De faldnes dal). Begge monumenter skiller sig ud ved deres kolossale dimensioner, deres arkitektur og deres historiske symbolik. Klosteret blev erklæret for verdensarv i 1984, mens Valley of the Fallen i øjeblikket er genstand for mange kontroverser på grund af sin franquistiske oprindelse .

Under hele turen vil du blive ledsaget af en ekspertguide, sammen med hvem du vil lære om historien, arkitekturen og kontroverserne omkring disse to store monumenter i spansk kultur. I rejser i en komfortabel bus med aircondition og WiFi, som tager jer på en rundrejse fra Madrid til begge steder.

 • Besøg klosteret San Lorenzo de El Escorial og de faldnes dal
 • Lær om disse monumenters historie og kontroverser fra en ekspertguide.
 • Nyd rejsen i en komfortabel bus, der kører dig fra Madrid til din destination på en rundtur.

Hvad er inkluderet

 • Udflugt til El Escorial og De Faldnes Dal
 • Bus med aircondition og WiFi
 • Ekspertguide
 • Indgang til klosteret San Lorenzo de El Escorial
 • Indgangen til Valley of the Fallen

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Tag med på denne udflugt til to af de mest emblematiske steder i Madrid. I ca. 5 timer vil du få mulighed for at besøge San Lorenzo de El Escorial og Valley of the Fallen, begge vigtige mausoleer i den spanske historie.

I selskab med en ekspertguide vil du lære om historien og betydningen af disse to kolossale monumenter, der blev opført af to af Spaniens mest kontroversielle herskere . Du rejser i en komfortabel bus med aircondition og wifi, som tager dig på en rundtur fra Madrid til begge destinationer.

I vil besøge den berømte Valley of the Fallen (De faldnes dal ), der blev bygget af Franco-regimet mellem 1940 og 1958 til minde om de faldne fra den nationale side under den spanske borgerkrig. Dalen, der ligger i byen Guadarrama, skiller sig ud ved sin underjordiske katolske basilika, sit kloster og sit monumentale 150 meter høje kors , der er placeret på toppen af klippen.

En stor del af monumentet blev bygget af republikanske politiske fanger, der deltog som tvangsarbejdere. Den 24. oktober 2019 blev Francisco Franc os jordiske rester gravet op fra dalen, 44 år efter hans død.

Besøget fortsætter til det kongelige område San Lorenzo de El Escorial, hvor klosteret af samme navn ligger. Klostret blev bygget på ordre af den spanske konge Philip II mellem 1563 og 1584 og blev erklæret for verdensarv af UNESCO i 1984.

Klostret, der nu drives af Sankt Augustin-ordenen, blev bygget til minde om sejren over franskmændene i slaget ved Saint Quentin i 1557, på Sankt Laurentius-dagen. Bygningen optager et areal på 33 327 kvadratmeter og betragtes som et museum i sig selv. Det skyldes den enorme mængde malerier, skulpturer og kunstværker af alle slags, der opbevares indenfor.

Anmeldelser

4.6
· 13281 Anmeldelser
 • J
  Josep
  5
  (0 Anmeldelser)
  Oplevelsen var fantastisk, vi nød virkelig denne tur og guidens forklaringer. Det kan varmt anbefales, det er en tur, som alle bør tage på et tidspunkt i deres ferie.
 • S
  Sofia
  5
  (0 Anmeldelser)
  God udflugt, høj kvalitet.
 • N
  Noelia
  4
  (0 Anmeldelser)
  Oplevelsen var meget god, turen er fantastisk, og turen er ganske komplet. Det eneste negative var vejret, desværre var det ikke på vores side den dag vi tog turen.
 • D
  Douglas
  5
  (0 Anmeldelser)
  En vidunderlig tur.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler