Dagstur til Avila og Segovia fra Madrid

4.3
(13724 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 9 timer
Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
399 kr 363 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Tilmeld dig denne udflugt på ca. 8 timer , hvor du kan opleve to af de spanske byer med den største kulturarv i landet: Segovia og Ávila. Du vil rejse i en komfortabel bus fra Madrid til Avila og Segovia. Du vil få mulighed for at se Avilas mure og besøge Segovias Alcazar, begge monumenter er erklæret verdensarv af UNESCO.

Du vil blive ledsaget af en ekspertguide, som du vil lære om begge byers historie, kultur og arkitektur. Hvis du vælger gourmetfrokost, inkluderer turen et traditionelt segovisk måltid på en af byens bedste restauranter . Dette er en ideel aktivitet for elskere af turisme, gastronomi og historie.

 • Hop på en bus og rejs fra Madrid til Avila og Segovia, to af de byer med den største kulturarv i Spanien.
 • Lær, ledsaget af en ekspertguide, om historien og arkitekturen på de mest symbolske steder i disse byer, såsom katedralen og Alcazar.
 • Nyd en lækker traditionel frokost på en af de bedste restauranter i Segovias hovedstad.

Hvad er inkluderet

 • Bustur med aircondition
 • Gastronomisk frokost (hvis denne mulighed er blevet valgt)
 • Indgangen til bymuren i Avila
 • Indgangen til Alcázar i Segovia

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

På denne tur har du mulighed for i ca. 8 timer at hoppe på en komfortabel bus og besøge Avila og Segovia. Begge byer er kendt for deres store og velbevarede kulturarv, herunder de bedst bevarede middelalderlige mure i Europa og de katolske kongers foretrukne slot .

I selskab med en ekspertguide vil du lære om disse to byers historie, hvor du vil lære et væld af anekdoter og interessante fakta. I Segovia kan du besøge den berømte romerske akvædukt , som er en af de ældste og bedst bevarede i verden.

Akvædukten blev bygget i begyndelsen af det 2. århundrede og var aktiv indtil 1973. Det mest bemærkelsesværdige ved dette kolossale arkitektoniske værk er, at stenene i kvaderstenene er sat sammen uden mørtel eller andre former for fastgørelse.

Du vil også have mulighed for at nyde en traditionel segovisk frokost, som omfatter kastiliansk suppe og svinekød. På denne tur er der mulighed for at spise frokost, så du kan nyde et lækkert måltid på en af de mest berømte restauranter i byen .

Hvis denne mulighed ikke er inkluderet, kan du nyde halvanden times fritid til frokost , inden du fortsætter byrundturen. Ved siden af katedralen finder du også det jødiske kvarter i Segovia, det gamle kvarter, hvor jøderne boede i gamle dage.

Turen omfatter et besøg i Alcázar i Segovia , de katolske kongers yndlingsslot. Du vil lære om historien om denne berømte fæstning, som tidligere blev anset for uindtagelig. Ud over at være en fæstning og en bolig husede bygningen også den spanske hærs kongelige artilleriakademi i det 19. århundrede.

Den indvendige rundvisning på slottet har en audioguide, der detaljeret forklarer historien og detaljerne i rummene, samt rummet med de små statuer af alle kongerne af Castiliens krone, fra Don Pelayo til Felipe II. Det siges også, at Alcázar har været inspirationskilde til slottene i Walt Disney-filmene .

Du vil også besøge Ávila, som er kendt for sine berømte middelalderlige bymure. Disse mure, der anses for at være de bedst bevarede i Europa, har mere end 80 tårne og 9 porte, der gjorde det muligt at komme ind og ud af byen.

I udkanten af Ávila ligger Mirador de los Cuatro Postes, som er det vigtigste udsigtspunkt, hvorfra du kan nyde den smukke udsigt over bymuren og byens historiske centrum. Når du er inde i byen, kan du se Plaza del Mercado Chico , Ávilas hovedtorv.

Du vil også se katedralen i Avila, en imponerende bygning fra det 13. århundrede. Den er mere end 700 år gammel og indeholder en blanding af romansk og gotisk stil, hvilket førte til, at den blev erklæret et sted af kulturel interesse i 1914.

Et andet af Ávilas arkitektoniske levn er San Vicente-basilikaen, som med sine omkring tusind år er et af de fineste eksempler på romansk arkitektur i Spanien.

Når aktiviteten er slut, tager du tilbage til Madrid med bus på en rundtur.

Anmeldelser

4.3
· 13724 Anmeldelser
 • L
  Leonor
  5
  (0 Anmeldelser)
  En meget behagelig udflugt for hele familien.
 • E
  Emanuel
  5
  (0 Anmeldelser)
  Turen var virkelig fantastisk, jeg nød virkelig hele turen gennem begge byer, og det lykkedes mig at lære en masse om hver af dem takket være guiden. Jeg kan varmt anbefale det til alle, jeg forsikrer dig, at du ikke vil fortryde at tage af sted.
 • M
  Mario
  5
  (0 Anmeldelser)
  Meget fornøjelig.
 • A
  Antonio
  5
  (0 Anmeldelser)
  En rundvisning af høj kvalitet med et meget interessant historisk indhold. En tur, som alle bør tage på et tidspunkt.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler