Dagstur til Segovia, El Escorial og De Faldnes Dal fra Madrid

4.2
(11743 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 11 timer
Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
751 kr 683 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

På denne 11-timers tur får du mulighed for at besøge klosteret San Lorenzo de El Escorial, de faldnes dal og byen Segovia. De to første monumenter skiller sig ud på grund af deres kolossale dimensioner, deres arkitektur og deres historiske symbolik. Segovia er derimod kendt for monumenter som akvædukten og den kongelige Alcazar.

Under hele turen vil du blive ledsaget af en ekspertguide, som du vil lære om historien, arkitekturen og kontroverserne omkring de monumenter, du vil besøge. I rejser i en komfortabel bus med aircondition, som tager jer på en rundrejse fra Madrid til de forskellige destinationer.

 • Besøg klosteret San Lorenzo de El Escorial og de faldnes dal
 • Lær om disse monumenters historie og kontroverser fra en ekspertguide.
 • Nyd rejsen i en komfortabel bus, der kører dig fra Madrid til din destination på en rundrejse.

Hvad er inkluderet

 • Udflugt til Segovia, El Escorial og De Faldnes Dal fra Madrid
 • Bus med aircondition
 • Ekspertguide
 • Indgangen til Valley of the Fallen

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Tag med på denne 11-timers tur og lær nogle af Spaniens mest symbolske steder at kende. Du vil få mulighed for at besøge klosteret San Lorenzo de El Escorial og De Faldnes Dal, to mausoleer bygget af to af Spaniens mest kontroversielle herskere.

Et besøg i byen Segovia, der er fuld af historie og århundredgamle bygninger, venter også på dig. Under hele turen vil du blive ledsaget af en ekspertguide, som du vil lære om historien og arkitekturen i de mange seværdigheder, som du vil besøge.

Du vil se det kongelige sted San Lorenzo de El Escorial, der er hjemsted for klosteret af samme navn. Klostret blev bygget på ordre af Philip II, kong af Spanien, for at mindes sejren i slaget ved San Quentin. Det blev bygget mellem 1563 og 1584 og blev erklæret for verdensarv af UNESCO i 1984.

Du vil se den berømte Valley of the Fallen (De faldnes dal ), der blev bygget af Franco-regimet mellem 1940 og 1958 til minde om de faldne fra den nationale side under den spanske borgerkrig. Dalen er kendt for sin underjordiske katolske basilika, sit kloster og sit monumentale 150 meter høje kors , der står højt oppe på klippen. Den 24. oktober 2019 blev Francisco Francos jordiske rester gravet op fra dalen, 44 år efter hans død.

I Segovia har du mulighed for at besøge nogle af byens mest symbolske monumenter, herunder følgende:

 • Akvædukt i Segovia: Den blev bygget i begyndelsen af det 2. århundrede og var aktiv indtil 1973. Det mest bemærkelsesværdige ved dette kolossale arkitektoniske værk er, at stenene i kvaderstenene er sat sammen uden mørtel eller andre former for fastgørelse.
 • Alcázar i Segovia: De katolske kongers yndlingsslot. Det står på toppen af en klippefremspring ved sammenløbet af to floder og blev dengang anset for uindtagelig. Selv om det oprindeligt blev bygget som en fæstning, har Alcázar også fungeret som palads, fængsel, artilleriakademi og militærakademi. I dag kan det besøges som museum.

Når turen er slut, vender du tilbage til Madrid i bus på en rundrejse, der bringer dig tilbage til det oprindelige udgangspunkt. En meget komplet rundvisning på tre af Spaniens vigtigste turist- og arkitektoniske destinationer. Uundværlig for historie- og kulturelskere.

Anmeldelser

4.2
· 11743 Anmeldelser
 • J
  Juliana
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg var vild med det. Jeg ville gøre det igen uden at tøve!
 • F
  Fernando
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg havde virkelig en vidunderlig dag i Segovia og på rundvisning. Jeg lærte om unikke historiske detaljer med guiden. Og jeg vil sige en detalje, som for mig ikke er uvæsentlig, men bustransporten var yderst komfortabel. Køretøjet var rent og nyt. Jeg kan varmt anbefale det!
 • O
  Orlando
  5
  (0 Anmeldelser)
  Fantastisk rundvisning!
 • I
  Isobel
  5
  (0 Anmeldelser)
  Fantastisk Segovia, jeg var begejstret!
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler