Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Sevilla Alcazar-billetter

4.8
(12653 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Fra
173 € 158 €
Ingen skjulte gebyrer
  • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

Spring køen over og gå ind i Real Alcázar i Sevilla, det ældste kongelige palads i brug i Europa . Under besøget vil du kunne gå rundt i paladset og se dets mange rum, bl.a. den oprindelige indhegning, Mudejar-paladset og det gotiske pal ads.

Paladset, der oprindeligt blev bygget i det 10. århundrede under det muslimske styre, er blevet ændret og udvidet gennem århundrederne, hvilket betyder, at det har arkitektoniske elementer fra flere stilarter: islamisk, mudéjar, gotisk, renæssance, manierisme og barok.

  • Gå ind i det indre af Real Alcázar i Sevilla uden køer eller ventetid.
  • Spadser gennem de utallige rum i de tre paladser, der udgør Alcázar: det oprindelige, det mudéjarske og det gotiske.
  • Beundr haverne, gobelinerne og kunstværkerne i det ældste palads i brug i Europa.

Hvad er inkluderet

  • Køfri indgang til Alcázar i Sevilla

Vælg dato og tidspunkt

Hvad man kan forvente

I denne aktivitet får du mulighed for at besøge Real Alcázar i Sevilla uden at stå i kø eller vente på at komme ind. Under hele besøget vil du kunne se dette paladskompleks, hvis konstruktion går tilbage til det 10. århundrede, på den cordovanske kalif Abderramán III's tid.

På grund af sin lange historie har Alcázar i Sevilla arkitektoniske elementer fra forskellige kunstneriske perioder, herunder islamisk, mudejar, renæssance, gotisk og barok. Sammen med Arkivet for de Indiske Øer og Sevillas katedral blev Alcázar erklæret for verdensarv af UNESCO i 1987. Med omkring 2 millioner besøgende hvert år er det et af de mest besøgte turistmonumenter i Spanien.

Bygningen består af tre forskellige paladser, som er:

  • Den oprindelige indhegning: Opført af Abderramán III, som fæstnede indhegningen til en gammel romersk mur. Indenfor skiller rum som Løveporten, hovedadgangen til indhegningen, eller Retssalen , hvor domstolene, der gennemførte retssager, blev afholdt, sig ud.
  • Detgotiske palads: Det blev bygget i det 13. århundrede under Alfonso X den Vise, konge af Kastilien.San Clemente-kapellet fra 1271, den store sal, også kendt som festsalen, og gobelinsalen , som er dekoreret med seks gobeliner til minde om Karl 1.s erobring af Tunesien i 1535, skiller sig ud.
  • Mudejar-paladset eller Pedro I's palads: Opført efter ordre fra kong Pedro I mellem 1356 og 1366 for at tjene som hans private bygning. Det blev senere omdannet under de katolske monarker og under Habsburg-dynastiet. Højdepunkterne i det indre omfatter Dukkernes Palads med marmorsøjler og hesteskobuer og Ambassadørsalen, som er den mest overdådige del af paladset, hvor udenlandske diplomater blev modtaget.

Fordi paladset stadig fungerer som residens for den spanske kongefamilie, når de besøger Sevilla, anses Alcázar for at være det ældste kongelige palads i brug i Europa . Dets gode bevaringstilstand har også gjort det til rammen om vigtige film og serier, såsom Lawrence of Arabia, Ridley Scotts 1492 og Game of Thrones .

Afrejse og returrejse

Yderligere info

Afbestillingsregler