Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Buckingham Palads guidet tur inklusive ændring af vagtceremonien

4.7
(206 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Varighed: 2t45m
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse

Denne oplevelse er i øjeblikket utilgængelig

Oversigt

Nyd et af Londons mest ikoniske vartegn, Buckingham Palace, inklusive den mest ventede begivenhed, vagtskifteceremonien. I omkring 2,5 timer kan du nyde begge attraktioner, herunder det store palads ' indre med en audiotur til de bedste rum, noget der kun er muligt i nogle få uger om året. Denne periode er normalt mellem slutningen af juli og begyndelsen af september. Under dette besøg vil du være en del af en gruppe på omkring 25 personer.

Men det er ikke den eneste oplevelse, du får, for du vil også være vidne til det farverige skue, som vagtskifteceremonien er. Du vil se, hvordan soldaterne, der forsvarer paladset, skifter vagt.

 • Nyd det indvendige af Buckingham Palace, som kun er tilgængeligt i ca. 8 uger om året.
 • Indenfor kan du nyde alle detaljer med en audioguide.
 • Vær vidne til den ikoniske vagtskifteceremoni ved indgangen til paladset.

Hvad er inkluderet

 • Professionel vært
 • Audioguide til Buckingham Palace
 • Ceremoni for udskiftning af vagten
 • Indgang til Buckingham Palace

Hvad man kan forvente

Buckingham Palace er det vigtigste palads i England. Derfor vil du under dette 2,5 timers besøg kunne få adgang til paladset indefra, hvilket er ret eksklusivt, da dørene kun er åbne i ca. 8 uger om året.

Besøget finder sted i grupper på højst 25 personer. Før I går ind i paladset, vil I blive ledsaget af en professionel vært, som vil guide jer hele vejen. Ud over paladset vil denne tur også give dig en privilegeret udsigt til vagtskifteceremonien.

Nærmere bestemt vil du stå bag paladsets porte og dermed have en imponerende udsigt til udskiftningen af soldaterne og hestene i den kongelige hær. Denne ceremoni er en af hovedattraktionerne i paladset, da det er et farverigt skue ledsaget af kavaleri og endda trommer. Men hvis der er kraftig regn, eller vagtskiftet er rykket frem til de tidlige morgentimer, bliver ceremonien erstattet af en gåtur.

Hvis man ser bort fra ceremonien og vender opmærksomheden mod Buckingham Palace, kan man indenfor nyde en audioguide. Denne audioguide varer ca. 1 time og fører dig gennem alle paladsets rum og sale. Du vil besøge hans majestæts luksuriøse gemakker, enorme rum med klassiske kunstværker og perfekt polstrede og historiske møbler. På den måde får du mulighed for at lære det indre af en af de mest kulturelt relevante bygninger i hele England at kende.

Anmeldelser

4.7
· 206 Anmeldelser
 • A
  August
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er den bedste måde at lære byen at kende på, hvis du kun er i London i kort tid.
 • G
  Gian Franco
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vi er meget tilfredse med, hvor godt vi klarede os på denne tur.
 • G
  Giordano
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg tog af sted med mine venner, og vi havde det rigtig sjovt.
 • L
  Leo
  4
  (0 Anmeldelser)
  I første omgang fik jeg at vide, at min reservation ikke var blevet foretaget, men til sidst kunne de finde den og rette fejlen. Ceremonien gik hurtigere, end jeg troede, den ville gøre, og jeg kunne lide den meget.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler