Historisk London Tur inklusive Westminster og Churchill Krigsrummer Billetter

4.4
(380 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Varighed: Afhængigt af den valgte mulighed: 2h30m (guidet tur) og 4h15m (opgradering med billetter til Buckingham Palace)
Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
Fra
757 kr 689 kr
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

Med denne booking får du mulighed for at lære om historien og anekdoterne i det historiske London fra en ekspertguide. Med en rundtur i Westminster og en inkluderet indgang til premierminister Winston Churchills War Rooms kommer du ned i de bunkere, hvor briten søgte tilflugt og gav ordrer under Anden Verdenskrig.

På denne 2,5-timers vandretur kommer du forbi Londons vartegn som Big Ben og Westminster Abbey .

 • En ekspertguide vil ledsage dig i en gruppe på omkring 25 personer.
 • Du får inkluderet adgang til Winston Churchills War Rooms, et underjordisk netværk af bunkere, hvor du kan lære om Storbritanniens historie under Anden Verdenskrig.
 • Du kommer på en guidet gåtur langs Westminster, hvor du kan se den populære Big Ben og Westminster Abbey.
 • Hvis du foretrækker det, kan du vælge en privat tur, så du kan gøre det alene med dine ledsagere.

Hvad er inkluderet

 • Guidet vandretur
 • Ekspertguide
 • Billetter til Winston Churchill War Rooms
 • Audioguide til Winston Churchills krigsrum

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Hvis du gerne vil lære om historien bag Anden Verdenskrig i London, har du chancen nu. Med denne vandretur, som inkluderer adgang til Winston Churchill War Rooms, vil du lære alt om denne periode i Storbritannien fra en ekspertguide. Denne tur er designet til at tage omkring 2,5 timer at gennemføre i grupper på omkring 25 personer. Hvis du ønsker at gøre det alene med dine ledsagere, kan du vælge en privat tur, når du booker.

I Churchill War Rooms vil du kunne høre alle de anekdoter og historier, der fandt sted der, takket være en audioguide. Den britiske premierminister var en af hovedpersonerne og søgte tilflugt i dette netværk af underjordiske bunkere under Anden Verdenskrig. Da en del af turen foregår under jorden og i et lukket rum, anbefales den ikke til folk, der lider af klaustrofobi.

Gennem hele museet vil du se fem sektioner, der svarer til fem stadier i Winston Churchills liv: fra hans barndom til hans tidlige år som premierminister . Under den audioguidede tur vil du opdage, hvordan Churchills liv var i bunkeren. Du vil også besøge krigskabinettet, som omfatter kortrummet og det transatlantiske samtalerum.

Tilbage over jorden fortsætter turen med din guide gennem Westminster, et af Londons mest ikoniske områder. Du kommer forbi det berømte Westminster Abbey og Big Ben. Begge steder har du mulighed for at tage nogle billeder til dine minder.

Anmeldelser

4.4
· 380 Anmeldelser
 • A
  Ananya
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg var imponeret over kirkens gotiske stil. Meget smuk og med mange detaljer.
 • K
  Kenji
  4
  (0 Anmeldelser)
  Jeg syntes, at hele ledelsen af turen var fantastisk. Vi så alt, hvad vi havde brug for at se.
 • B
  Brennon
  5
  (0 Anmeldelser)
  Da det er en vandretur, virker det som en lang tur, men hele besøget er meget fornøjeligt og går hurtigt over. Audioguiden giver dig også mulighed for at slappe lidt af og se tingene i dit eget tempo, hvilket er meget interessant.
 • L
  Leoni
  4
  (0 Anmeldelser)
  Det er meget interessant at se alle Churchills personlige ejendele.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler