Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

London Westminster Abbey billetter

4.9
(15462 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres
Kørestolsadgang
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
Fra
298 kr. 271 kr.
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt

Oversigt

Når du køber disse billetter til Westminster Abbey i London, går du på opdagelse i byens mest ikoniske anglikanske bygning. Du vil se Englands mest historiske skib og kapel, hvor næsten alle kroninger af britiske monarker og kongelige bryllupper, som det mellem dronning Elizabeth II og prins Philip, har fundet sted.

Indenfor ligger også resterne af verdensændrende personligheder som Isaac Newton, Charles Darwin og Stephen Hawking. Du kan downloade den gratis Westminster Abbey-app og få adgang til audioguiden med kommentarer for at lære mere om stedets historie.

 • Rejs tilbage i tiden fra år 906 e.Kr. til i dag, når du besøger Westminster Abbey.
 • Udforsk Storbritanniens mest ikoniske gotiske bygning, hvor kroningen af dronning Elizabeth II fandt sted i 1953.
 • Se områder som skibet og kapellet, hvor berømte skikkelser som Charles Dickens og Isaac Newton ligger begravet.

Hvad er inkluderet

 • Billetter til Westminster Abbey
 • Gratis downloadbar applikation inklusive audioguide
 • Adgang til de forskellige områder i kirken
 • Queen's Diamond Jubilee Galleries (adgang mod ekstra betaling)

Vælg dato og tidspunkt

Hvad man kan forvente

Se Storbritanniens mest ikoniske gotiske kirke med disse billetter til Westminster Abbey i London.

Du vil udforske den religiøse bygning, der kan dateres tilbage til 960 e.Kr., og som stadig har dele fra den tid tilbage og har været vidne til kroningen af alle britiske monarker siden Vilhelm Erobrerens tid med kun to undtagelser.

Du kommer ind i områder som hovedskibet, tværskibene og kapellet, hvor de mest episke kongelige bryllupper nogensinde har fundet sted, herunder dronning Elizabeth II og prins Philips, og det nyere og mediefyldte bryllup mellem prins William og prinsesse Catherine.

Ud over kongelige kroninger og bryllupper er Westminster Abbey også gravsted for berømte og epokegørende personer som Isaac Newton, Charles Darwin, Stephen Hawking, Mary Queen of Scots og Charles Dickens, blandt mange andre.

Du får mulighed for at gå rundt og betragte et af de mest historiske steder i Storbritanniens hovedstad, en rejse gennem tiden, der vil tage dig gennem episoder af ære, erobring og tragedie, hvor helte og skurke fra forskellige epoker har sat et uudsletteligt præg på britisk kultur og verden.

For at tilføje lidt ekstra historie til din tur, kan du downloade den gratis Westminster Abbey-app på din telefon og få adgang til en audioguide med kommentarer, hvis du medbringer dine hovedtelefoner. Og hvis du vil have en guidet tur, er der en multimedieguide til rådighed mod et ekstra gebyr.

Hvis du planlægger dit besøg på en dag og et tidspunkt, der falder sammen med de gudstjenester, der tilbydes, kan du deltage i en messe eller en anden religiøs tjeneste i denne anglikanske kirke, som ikke er under den engelske katolske kirkes jurisdiktion, men kontrolleres af kongen.

Anmeldelser

4.9
· 15462 Anmeldelser
 • C
  Cédric
  5
  (0 Anmeldelser)
  Westminster Abbey er et sublimt, vidunderligt sted!!!!
 • E
  Edouard
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er Londons historiske og kulturelle promenade. Westminster Abbey har en masse historie om London. Jeg nød virkelig at lære om denne historie.
 • A
  Adriana
  4
  (0 Anmeldelser)
  Alt er i orden!
 • I
  Immanuel
  5
  (0 Anmeldelser)
  Selv hvis det bare er for at komme ind og ud, skal du gå gennem Abbey, hvis du tager til London, det er enestående!
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler