Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

London Westminister Abbey billetter: tilgængeligemulighederog alt du skal vide

Bag den spektakulære facade lader det indre af Westminster Abbey ingen besøgende være ligeglade. Her kan du se, hvordan du får billetter

Vicky Del Moral

Vicky Del Moral

6 minutters læst

London Westminister Abbey billetter: tilgængeligemulighederog alt du skal vide

Westminster Abbey | © Justin Horton

Westminster Abbey er verdensberømt og er kendt som "den kongelige families kirke", da den har været monarkernes pantheon og stedet for deres kroninger siden 1066.

Jeg råder dig til at købe din billet online og på forhånd, ellers vil du opleve frygtelige ventetider på billetkontoret. Der er to måder at komme ind i Abbey på, og jeg vil opsummere dem og fortælle dig detaljerne, så du kan vælge, hvilken der er bedst for dig.

Den mest komplette løsning

London Westminster Abbey og Parlamentets hus guidettur

Se Westminster Abbey og Big Ben med en ekspertguide

Hvis du ønsker at fuldende oplevelsen med en guidet rundvisning og også se Houses of Parliament - hvor Big Ben ligger - er dette din mulighed.

Det bedste, du kan gøre, når du besøger Westminster Abbey, er at benytte lejligheden til at besøge Houses of Parliament. Det bedste er at bestille en guidet rundvisning i Westminster Abbey og Houses of Parliament på forhånd, så du ikke behøver at spilde tid i de lange køer, der dannes hver dag for at få adgang til to af hovedstadens vigtigste seværdigheder.

Denne guidede tur giver dig ret til en 4 timers guidet rundvisning i Storbritanniens historie med store bogstaver. Du vil besøge det fascinerende Westminster Abbey og se bl.a. kroningsstolen, den 900 år gamle universitetshave og digterhjørnet samt Houses of Parliament, der er hjemsted for den berømte Big Ben og mødested for den britiske regering med det berømte Underhus og Overhus.

Turen starter kl. 9.15 ved Westminster Abbey, Westminster Abbey Shop, som er både startpunkt og slutpunkt for turen.

Den ukendte soldats grav i klosteret| ©Dean and chapter of Westminster
Den ukendte soldats grav i klosteret| ©Dean and chapter of Westminster

Derfor kan jeg godt lide denne mulighed: En rundvisning i en bys vigtigste seværdigheder med en ekspertguide giver altid en oplevelse på et nyt niveau. På denne tur får du et indblik i sammenhængen, detaljerne og meget af den britiske kultur gennem to af dens store religiøse og politiske ikoner.

Anbefales, hvis... du vil vide lidt mere om historien og detaljerne om to af de store symboler på den britiske hovedstad.


Mulighed for opsparing

London Pass

Byens bedste attraktioner til en særlig pris

Hvis du ikke kun har planer om at besøge Westminster Abbey, men også ønsker at få et indblik i andre attraktioner i London, vil London Pass spare dig tid og penge på din rejse.

Westminster Abbey er en af de store attraktioner og er derfor inkluderet i flere turistpas, f.eks. London Pass, som du kan købe for at se London og samtidig spare tid og penge. Hvis du skal rejse mindst 3 eller 4 dage til den britiske hovedstad og ønsker at se flere af dens seværdigheder, er dette helt klart den mulighed, jeg anbefaler mest.

Billetterne til Westminster Abbey, men også til langt de fleste af Londons seværdigheder, er dyre, og de lange køer kan slide dig op. Hvis du har lyst til at overveje denne mulighed, har jeg skrevet en detaljeret artikel om London Pass med alle de oplysninger, du har brug for at vide.

Explorer Pass er den ideelle mulighed for at opleve det vigtigste af London på mindst 4 dage og tilføje til din oplevelse et besøg på nogle af de sjoveste attraktioner, især hvis du rejser med børn, såsom London Eye, Madame Tussauds voksmuseum eller de fascinerende temature i London Dungeon, blandt andre. Prisen for dette turistpas varierer afhængigt af antallet af attraktioner, du ønsker at besøge.


Kort fortalt sammenligner vi mulighederne


Det skal du vide om Westminster Abbey

Westminster Abbey Kloster| ©grassrootsgroundswell
Westminster Abbey Kloster| ©grassrootsgroundswell

Westminster Abbey åbningstider

Westminster Abbey er normalt åbent hver dag fra kl. 9.30 til 15.30, men om onsdagen er der f.eks. åbent til kl. 18.00.

Åbningstiderne for nogle af de indre områder varierer dog, og åbningstiderne for klosteret kan ændre sig, da det er en kirke, der er i brug.

En lille smule af dens historie

Det er et vigtigt sted for de britiske kongelige, og kroningen af den nuværende dronning af England, Elizabeth II, og begravelsen af prinsesse af Wales fandt f.eks. sted her. Ud over de oprindelige haver og fire klostre ligger i hjertet af denne imponerende kirke, dens højalter, resterne af middelalderens konger og dronninger som Edward I og Eleanor af Kastilien og monarker som Mary Queen of Scots og Henry VII.

I det 31 meter lange kirkeskib finder vi kunstskatte, den vigtigste samling af monumentale skulpturer i Det Forenede Kongerige og "videnskabshjørnet", hvor berømte navne som Isaac Newton og Charles Darwin er begravet. I det sydlige kirkeskib ligger et af de mest berømte områder, "poeternes hjørne", med gravstederne for uforglemmelige navne som Charles Dickens og Rudyard Kipling.

Historien bag murene i denne religiøse bygning i gotisk stil er virkelig fascinerende. De lange køer i Whitehall og Westminster-distriktet, der har været centrum for Englands politiske og religiøse magt i over tusind år, er nu en del af Westminster Abbey's monumentale ensemble. I dag besøges den af mere end en million turister hvert år.

Vicky's rejsetips

Westminster Abbey er en arbejdskirke, så husk at klæde dig passende på (eller medbring et tørklæde til at dække skuldre og halsudskæringer).

Sådan kommer du til Westminster Abbey

Det ydre af klosteret
Det ydre af klosteret

Westminster Abbey ligger i hjertet af London, og der er mange måder at komme til Westminster Abbey på, hvoraf den mest bekvemme er med offentlig transport.

 • Metro: De nærmeste undergrundsstationer til Westminster Abbey er Westminster (Jubilee-, District- og Circle-linjerne) og James's Park (District- og Circle-linjerne).
 • Bus: Der er et væld af busruter til Westminster Abbey lige uden for døren. Du kan finde dem alle på det nyttige officielle websted for Transport Of London. Desuden stopper alle turistbusser, som du kan få adgang til med et London Pass, ved Westminster Abbey.
 • Tog: London Victoria og London Waterloo er de bedste muligheder for at komme til Westminster Abbey med tog.
 • Cykel: Der er flere cykelruter, der fører dig ind til det centrale London. På Transport for Londons websted kan du finde de mest komfortable og sikre ruter.

Book din guidede tur til Westminster Abbey

Nogle af de tjenester, der tilbydes på Westminster Abbey

Inde i Westminster Abbey| ©Herry Lawford
Inde i Westminster Abbey| ©Herry Lawford
 • Der er gratis adgang for kørestolsbrugere og deres ledsagere, da ikke alle dele af klosteret er tilgængelige.
 • Rundvisninger i blindskrift for blinde og svagtseende er tilgængelige efter anmodning ved bestilling
 • Klosteret er også udstyret med et høresløjfesystem for hørehæmmede.
 • Det er muligt at komme ind med en barnevogn, og der er endda en særlig rundvisning for de små (på engelsk).
 • Du kan få en hurtig snack og en kop kaffe i "Kiosken" eller spise frokost eller endda aftensmad i "Cellarium Café and Terrace".

Vicky's rejsetips

Udnyt lejligheden til at lære Abbey's omgivelser at kende: Themsen og London Eye.

Andre seværdigheder i området omkring Westminster Abbey

Big Ben i London| ©Oleg Magni
Big Ben i London| ©Oleg Magni

Det vigtige område, hvor det formidable Westminster Abbey ligger, er fyldt med andre seværdigheder, som du skal udforske under dit besøg i London. Ved siden af, kun 160 meter væk, ligger Palace of Westminster, hvor parlamentshusene og den legendariske Big Ben ligger.

Herfra kan du tage på en af Themsen-flodens krydstogter, hvilket er en god mulighed for at hvile dig efter besøget på klosteret. Dette er den artikel, jeg skrev om det: Thames River krydstogter.

Lidt længere væk, ca. 450 m, kan du hvile dig fra dit lange besøg i disse to arkitektoniske vidundere takket være de vidunderlige haver i Londons ældste og mest elskede park, St James's Park, som er ideel til at nyde med børn.

Du kan også se Londons skyline fra højderne af Europas højeste pariserhjul, London Eye, mindre end 700 meter fra Westminster Abbey, eller se århundreders fineste britiske kunst på det berømte Tate Britain Museum, der ligger mindre end en kilometer fra Abbey. Her er den vejledning, jeg skrev om London Eye billetter: alt du skal vide.

Book din guidede rundvisning i Westminster Abbey

Ofte stillede spørgsmål

 • Er der en dresscode for adgang til Westminster Abbey?

  Ja, men husk, at dette er et religiøst tempel, så undgå korte bukser eller nederdele, og dæk dine skuldre til.

 • Hvordan får jeg gratis adgang til Westminster Abbey?

  Westminster Abbey er inkluderet i London Pass, som giver dig adgang til Westminster Abbey uden ekstra omkostninger, hvis du har et London Pass.

 • Er det værd at tage en guidet tur, eller kan jeg besøge stedet på egen hånd?

  Du kan besøge stedet på egen hånd, men der er en guidet tur, som også tager dig med til parlamentshusene og fortæller dig om historien og de vigtigste begivenheder, der fandt sted på begge steder. Der er også mulighed for at tage en audioguide med.

 • Hvad kan jeg se i nærheden af Westminster Abbey?

  Du kan benytte dig af besøget til at se Houses of Parliament og Big Ben, London Eye og endda tage på et krydstogt på Themsen.