Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

London Westminister Abbey billetter: tilgængeligemulighederog alt du skal vide

Bag den spektakulære facade lader det indre af Westminster Abbey ingen besøgende være ligeglade. Her kan du se, hvordan du får billetter

Vicky Del Moral

Vicky Del Moral

7 minutters læst

London Westminister Abbey billetter: tilgængeligemulighederog alt du skal vide

Westminster Abbey | © Justin Horton

Westminster Abbey er verdensberømt og er kendt som "den kongelige families kirke", da det er monarkernes pantheon og stedet for deres kroninger siden 1066.

Jeg råder dig til at købe din billet online og på forhånd, da du ellers vil opleve frygtelige ventetider ved billetkontoret. Der er to hovedmetoder til at komme ind i Abbey, jeg vil opsummere dem og give dig detaljerne, så du kan vælge, hvad der er bedst for dig.

Den mest økonomiske løsning

London Westminster Abbey billetter

Oplev Westminster Abbey på den hurtigste og mest bekvemme måde

Besøg denne ikoniske bygning i dit eget tempo, og lær den britiske krones hemmeligheder at kende. Med din audioguide vil du lære alt om klostrets og dets omgivelsers historie.

Hvis du køber dine billetter til Westminster Abbey på forhånd, behøver du ikke at bekymre dig om at stå i kø ved billetkontoret, når du kommer frem. Da det er en af de vigtigste bygninger i London, som modtager tusindvis af besøgende, er det uden tvivl bedst at købe dine billetter til Abbey på forhånd og opleve historien om de kongelige kroninger bagved.

Takket være den audioguide, der er inkluderet i dette pas, går du ikke glip af nogen detaljer i historien om de konger, der ligger begravet der, og du vil kunne besøge hvert hjørne af Abbey i dit eget tempo. Du kan stoppe, når du vil, og betragte hvert enkelt monument i denne mytiske kirke, hvor store kongelige bryllupper har fundet sted.


Den mest komplette løsning

London Westminster Abbey og Parlamentets hus guidettur

Se Westminster Abbey og Big Ben med en ekspertguide

Hvis du ønsker at fuldende oplevelsen med en guidet rundvisning og også se Houses of Parliament - hvor Big Ben ligger - er dette din mulighed.

Det bedste, du kan gøre, når du besøger Westminster Abbey, er at benytte lejligheden til at besøge Houses of Parliament. Den bedste måde at gøre dette på er at forudbestille en guidet rundvisning i Westminster Abbey og Houses of Parliament og undgå de lange køer, der dannes hver dag for at komme til to af hovedstadens største attraktioner.

Denne guidede rundvisning giver dig ret til en 4 timers guidet rundvisning i Det Forenede Kongeriges historie med store bogstaver. Du kommer ind i det fascinerende Westminster Abbey og ser bl.a. kroningsstolen, den 900 år gamle universitetshave og digterhjørnet samt Houses of Parliament, der huser den berømte Big Ben og er mødested for den britiske regering med det berømte Underhus og Overhus.

Turen starter kl. 9.15 ved Westminster Abbey, Westminster Abbey Shop, som er både startpunkt og slutpunkt for turen.

Den ukendte soldats grav i klosteret| ©Dean and chapter of Westminster
Den ukendte soldats grav i klosteret| ©Dean and chapter of Westminster

Hvorfor jeg kan lide denne mulighed: At tage rundt til de vigtigste seværdigheder i en by med en ekspertguide tager altid oplevelsen til et andet niveau. Med denne rundvisning får du kendskab til sammenhængen, detaljerne og en stor del af den britiske kultur gennem to af dens store religiøse og politiske ikoner.

Anbefales, hvis... du vil vide lidt mere om historien og detaljerne i to af de store symboler i den britiske hovedstad.


Mulighed for opsparing

London Pass

Byens bedste attraktioner til en særlig pris

Hvis du ikke kun har planer om at besøge Westminster Abbey, men også ønsker at få et indblik i andre attraktioner i London, vil London Pass spare dig tid og penge på din rejse.

Som en grundlæggende attraktion er Westminster Abbey inkluderet i flere af de turistpas, f.eks. London Pass, som du kan købe for at lære London at kende, mens du sparer tid og penge. Hvis du skal rejse mindst 3 eller 4 dage til den britiske hovedstad og ønsker at se flere af dens seværdigheder, er dette uden tvivl den mulighed, som jeg anbefaler mest.

Billetter, ikke kun til Westminster Abbey, men til langt de fleste af Londons seværdigheder, er dyre, og de lange køer kan slide dig op. Hvis du har lyst til at overveje denne mulighed, har jeg skrevet en detaljeret artikel om London Pass med alle de oplysninger, du har brug for at vide.

Explorer Pass er den ideelle mulighed for at opleve London på mindst 4 dage og tilføje til din oplevelse et besøg på nogle af de sjoveste attraktioner, især hvis du rejser med børn, såsom London Eye, Madame Tussauds voksmuseum eller de spændende temature i London Dungeon, blandt andre. Prisen for dette turistpas varierer afhængigt af antallet af attraktioner, som du ønsker at besøge.


Sammenfattende sammenligner vi mulighederne


Hvad du bør vide om Westminster Abbey

Westminster Abbey klostre| ©grassrootsgroundswell
Westminster Abbey klostre| ©grassrootsgroundswell

Westminster Abbey åbningstider

Westminster Abbey har normalt åbent hver dag fra kl. 9.30 til 15.30, men om onsdagen er der f.eks. åbent til kl. 18.00.

Åbningstiderne for nogle af de indre områder varierer dog, og åbningstiderne for klosteret kan ændre sig, da det er en kirke i brug.

Lidt af dens historie

Som et vigtigt sted for det britiske kongehus fandt f.eks. kroningen af den nuværende dronning af England, Elizabeth II, og begravelsen af prinsesse af Wales sted her. Ud over de oprindelige haver og fire klostre ligger i hjertet af dette imponerende tempel, højalteret, resterne af middelalderlige konger og dronninger som Edward I og Eleanor af Kastilien og monarker som Mary Queen of Scots og Henry VII.

I det 31 meter lange kirkeskib finder vi kunstskatte, den vigtigste samling af monumentale skulpturer i Det Forenede Kongerige og "videnskabsmændenes hjørne", hvor illustre navne som Issac Newton og Charles Darwin er begravet. I det sydlige kirkeskib ligger et af de mest berømte områder, "poeternes hjørne", med gravstederne for uforglemmelige navne som Charles Dickens og Rudyard Kipling.

Historien inden for murene i denne religiøse bygning i gotisk stil er virkelig fascinerende. Beliggende i centrum for den politiske og religiøse magt i England i over tusind år, Whitehall og Westminster-distriktet, er de lange køer nu en del af det monumentale ensemble Westminster Abbey. I dag besøger mere end en million turister den hvert år.

Vickys rejsetips

Westminster Abbey er en arbejdskirke, så husk at klæde dig passende på (eller tag et tørklæde med til at dække skuldre og halsudskæringer).

Sådan kommer du til Westminster Abbey

Uden for klosteret
Uden for klosteret

Westminster Abbey ligger i hjertet af det centrale London, og der er mange måder at komme til Westminster Abbey på, hvor byens offentlige transportmidler er den mest bekvemme.

 • Metro: De nærmeste metrostationer til Westminster Abbey er Westminster (Jubilee, District og Circle Lines) og James's Park (District og Circle Lines)
 • Bus: Der er mange busruter til Westminster Abbey. Du kan finde dem alle på det nyttige officielle Transport Of London-websted. Desuden stopper alle de turistbusser, som du kan få adgang til med et London Pass, ved Westminster Abbey.
 • Tog: London Victoria og London Waterloo er de bedste muligheder for at komme til Westminster Abbey med tog.
 • Cykel: Der er flere cykelruter, der fører dig ind i det centrale London. På Transport for Londons websted kan du finde de mest komfortable og sikre ruter.

Bestil din guidede rundvisning i Westminster Abbey

Nogle tjenester, der er tilgængelige på Westminster Abbey

Inde i Westminster Abbey| ©Herry Lawford
Inde i Westminster Abbey| ©Herry Lawford
 • Kørestolsbrugere og deres ledsagere har gratis adgang, da ikke alle dele af klosteret er tilgængelige
 • Blinde og svagtseende kan anmode om en rundvisning i blindskrift
 • Klosteret er også udstyret med et høreløkkesystem for hørehæmmede. Høreslynge for hørehæmmede
 • Det er muligt at komme ind med barnevogn, og der er endda en særlig rundvisning for de små
 • Du kan få en hurtig snack og en kop kaffe i "Kiosken" eller frokost og endda aftensmad i "Cellarium Café and Terrace".

Vickys rejsetips

Benyt lejligheden til at udforske området omkring klosteret: Themsen og London Eye.

Andre seværdigheder i området omkring Westminster Abbey

Londons Big Ben| ©Oleg Magni
Londons Big Ben| ©Oleg Magni

Det vigtige område, hvor det formidable Westminster Abbey ligger, er fyldt med andre seværdigheder, som du skal udforske under dit besøg i London. Ved siden af det, kun 160 meter væk, ligger Palace of Westminster, der er hjemsted for Houses of Parliament og det legendariske Big Ben.

Herfra kan du tage om bord på en af Themsens flodkrydstogter, en god plan for at hvile dig efter besøget i Abbey. Dette er den artikel, jeg skrev om det: Thames River krydstogter.

Lidt længere væk, ca. 450 meter, kan du hvile dig fra dit lange besøg i disse to arkitektoniske vidundere takket være de vidunderlige haver i den ældste og mest elskede park i London, St James's Park, som er ideel til at nyde med børn.

Du kan også nyde Londons skyline fra højderne af Europas højeste pariserhjul, London Eye, mindre end 700 meter fra Westminster Abbey, eller se århundreders fineste britiske kunst på det berømte Tate Britain Museum, mindre end en kilometer fra Abbey. Her er den guide, jeg skrev om London Eye billetter: alt du skal vide.

Book din guidede tur til Westminster Abbey

Ofte stillede spørgsmål

 • Er der en dresscode for adgang til Westminster Abbey?

  Ja, men husk, at dette er et religiøst tempel, så undgå korte bukser eller nederdele, og dæk dine skuldre til.

 • Hvordan får jeg gratis adgang til Westminster Abbey?

  Westminster Abbey er inkluderet i London Pass, som giver dig adgang til Westminster Abbey uden ekstra omkostninger, hvis du har et London Pass.

 • Er det værd at tage en guidet tur, eller kan jeg besøge stedet på egen hånd?

  Du kan besøge stedet på egen hånd, men der er en guidet tur, som også tager dig med til parlamentshusene og fortæller dig om historien og de vigtigste begivenheder, der fandt sted på begge steder. Der er også mulighed for at tage en audioguide.

 • Hvad kan jeg se i nærheden af Westminster Abbey?

  Du kan benytte dig af besøget til at se Houses of Parliament og Big Ben, London Eye og endda tage på et krydstogt på Themsen.