London Westminister Abbey billetter: tilgængeligemulighederog alt du skal vide

Bag den spektakulære facade efterlader det indre af Westminster Abbey ingen besøgende ligeglade. Sådan får du billetter

Vicky Del Moral

Vicky Del Moral

7 minutters læst

London Westminister Abbey billetter: tilgængeligemulighederog alt du skal vide

Westminster Abbey | © Justin Horton

Westminster Abbey er verdensberømt og er kendt som "den kongelige families kirke", da den er monarkernes panteon og stedet for deres kroninger siden 1066.

Jeg råder dig til at købe din billet online og på forhånd, ellers vil du opleve frygtelige ventetider ved billetkontoret. Der er to måder at komme ind i klosteret på, og jeg vil opsummere dem og give dig detaljerne, så du kan vælge, hvad der er bedst for dig.

Den mest økonomiske løsning

London Westminster Abbey billetter

Oplev Westminster Abbey på den hurtigste og mest bekvemme måde

Tag rundt i denne ikoniske bygning i dit eget tempo, og lær den britiske krones hemmeligheder at kende. Med din audioguide vil du lære alt om klostrets og dets omgivelsers historie.

Køb dine billetter til Westminster Abbey på forhånd, så behøver du ikke bekymre dig om at stå i kø ved billetkontoret, når du kommer frem. Som en af de vigtigste bygninger i London, der modtager tusindvis af besøgende, er det uden tvivl bedst at købe billetter til kl osteret på forhånd og opdage historien om de kongelige kroninger bag det.

Takket være den audioguide, der er inkluderet i dette pas, går du ikke glip af nogen detaljer i historien om de konger, der er begravet der, og du kan besøge hvert hjørne af klosteret i dit eget tempo. Du kan stoppe, når du vil, og betragte hvert enkelt monument i denne mytiske kirke, som har været skueplads for store kongelige bryllupper.

Anbefales, hvis... du foretrækker at tage turen i dit eget tempo, uden tidsplaner eller grupper.


Den mest komplette løsning

London Westminster Abbey og Parlamentets hus guidettur

Se Westminster Abbey og Big Ben med en ekspertguide

Hvis du vil fuldende oplevelsen med en guidet tur og også se Houses of Parliament - hvor Big Ben ligger - er dette din mulighed.

Det bedste, du kan gøre, når du besøger Westminster Abbey, er at benytte lejligheden til at besøge Houses of Parliament. Den bedste måde at gøre det på er at forudbestille en guidet tur til Westminster Abbey og Houses of Parliament og undgå de lange køer, der dannes hver dag for at komme ind til to af hovedstadens største attraktioner.

Denne guidede tur giver dig ret til en 4 timers rundtur i Storbritanniens historie med store bogstaver. Du kommer ind i det fascinerende Westminster Abbey og ser bl.a. kroningsstolen, den 900 år gamle universitetshave og Poets' Corner, og Houses of Parliament, der er hjemsted for den berømte Big Ben og mødested for den britiske regering med det berømte House of Commons og House of Lords.

Anbefales, hvis ... du vil lære lidt mere om historien og detaljerne i to af de store symboler på den britiske hovedstad.


Mulighed for opsparing

London Pass

Byens bedste attraktioner til en særlig pris

Hvis du ikke kun planlægger at besøge Westminster Abbey, men også vil have et indblik i andre af Londons attraktioner, vil London Pass spare dig tid og penge under din rejse.

Som en stor attraktion er Westminster Abbey inkluderet i flere af de turistpas, såsom London Pass, som du kan købe for at se London, mens du sparer tid og penge. Hvis du har tænkt dig at rejse mindst 3-4 dage til den britiske hovedstad og gerne vil se flere af dens seværdigheder, er dette uden tvivl den mulighed, jeg anbefaler mest.

Billetter, ikke kun til Westminster Abbey, men til langt de fleste af Londons attraktioner, er dyre, og de lange køer kan slide dig op. Hvis du har lyst til at overveje denne mulighed, har jeg skrevet en detaljeret artikel på London Pass med alle de oplysninger, du har brug for at vide.

Anbefales, hvis... du vil have mest muligt ud af dit ophold i London og besøge så mange attraktioner som muligt. Denne mulighed vil spare dig penge og tid, da den inkluderer en bred vifte af muligheder.


Sammenfattende sammenligner vi mulighederne


Billetpriser til Westminster Abbey

Person med billetter i hånden|© Igal Ness
Person med billetter i hånden|© Igal Ness

Billetter til klosteret koster ca. 37 euro for voksne og 17 euro for børn under 17 år. Det er bedst at booke online i forvejen for at undgå kø ved indgangen.

Man kan også købe et familiepas, som giver adgang for to voksne og to børn for ca. 73 euro.

Der er kun gratis adgang for besøgende med et handicap og deres plejere samt for personale fra de britiske væbnede styrker.

Book billetter til Westminster Abbey

Sådan køber du billetter til Westminster Abbey

Mand ved computeren|© Austin Distel
Mand ved computeren|© Austin Distel

Du kan købe billetter til Westminster Ab bey online, eller du kan købe dem på stedet i billetkontoret. Ærligt talt anbefaler jeg ikke den anden mulighed, da det er en af de mest besøgte attraktioner i London, og du kan komme ud for lange køer og ventetider eller endda løbe tør for billetter.

Den bedste løsning til denne type sightseeing er at booke dine billetter online på forhånd. På den måde er du sikret adgang til klosteret, og du kan vælge dag og tidspunkt og bedre planlægge din sightseeing i London.

Book dine billetter til Westminster Abbey

Åbningstider for Westminster Abbey

Indgang til klosteret|©Christian Córdova
Indgang til klosteret|©Christian Córdova

Hvis du overvejer at købe billetter på forhånd, skal du være opmærksom på, at Westminster Abbey generelt er åben hver dag fra kl. 9.30 til 15.30, hvor onsdage f.eks. er åbne til kl. 18.00.

Åbningstiderne for nogle af de indvendige områder varierer dog, og åbningstiderne for Abbey kan ændre sig, da det er en kirke i brug.

Book dine billetter til Westminster Abbey

Hvad du bør vide om Westminster Abbey

Klostergangen i Westminster Abbey| ©grassrootsgroundswell
Klostergangen i Westminster Abbey| ©grassrootsgroundswell

Westminster Abbey er et vigtigt sted for de britiske kongelige, og det var for eksempel her, kroningen af den nuværende dronning af England, Elizabeth II, og begravelsen af prinsessen af Wales fandt sted. Ud over de oprindelige haver og fire klostre ligger der i hjertet af dette imponerende tempel, højalteret, rester af middelalderkonger og -dronninger som Edward I og Eleanor af Castilien og monarker som Mary Queen of Scots og Henry VII.

I hele det 31 meter lange skib finder vi kunstskatte, den vigtigste samling af monumental skulptur i Storbritannien og "forskernes hjørne", hvor berømte navne som Issac Newton og Charles Darwin ligger begravet. I den sydlige midtergang findes et af de mest berømte områder, "digternes hjørne", med gravsteder for uforglemmelige navne som Charles Dickens og Rudyard Kipling.

Historien, der gemmer sig inden for murene i denne religiøse bygning i gotisk stil, er virkelig fascinerende. Den lå i centrum af Englands politiske og religiøse magt i over tusind år, i Whitehall- og Westminster-distriktet, og de lange køer er nu en del af det monumentale ensemble Westminster Abbey. I dag besøges det af mere end en million turister hvert år. Derfor anbefaler jeg, at du bestiller dine billetter i forvejen og sørger for at besøge dette ikon for engelsk historie.

Vicky's Traveller Tip

Westminster Abbey er en arbejdende kirke, så husk at klæde dig passende (eller medbring et tørklæde til at dække skuldre og halsudskæringer).

Sådan kommer du til Westminster Abbey

Uden for klosteret
Uden for klosteret

Westminster Abbey ligger i hjertet af det centrale London, og der er mange måder at komme til klosteret på, hvoraf byens offentlige transportmidler er de mest bekvemme.

  • Metro: De nærmesteundergrundsstationer til Westminster Abbey er Westminster (Jubilee, District og Circle Lines) og James's Park (District og Circle Lines).
  • Bus: Der er et væld af busruter lige uden for Westminster Abbeys dør. Du kan finde dem alle på den nyttige officielle Transport Of London hjemmeside. Alle tourbusser, som du kan få adgang til med et London Pass, stopper også ved Westminster Abbey.
  • Tog: London Victoria og London Waterloo er de bedste muligheder for at komme til Westminster Abbey med tog.
  • Cykel: Der er flere cykelruter, som fører dig ind til det centrale London. På Transport for Londons hjemmeside kan du finde de mest komfortable og sikre ruter.

Køb din billet til Westminster Abbey

Nogle tilgængelige tjenester ved Westminster Abbey

Inde i Westminster Abbey| ©Herry Lawford
Inde i Westminster Abbey| ©Herry Lawford
  • Der er gratis adgang for kørestolsbrugere og deres ledsagere, da ikke hele klosteret er tilgængeligt.
  • Rundvisninger i blindeskrift for blinde og svagtseende kan bestilles på forhånd.
  • Abbey er også udstyret med et teleslyngesystem til hørehæmmede.
  • Det er muligt at komme ind med en klapvogn, og der er endda en særlig rundvisning for de små (på engelsk).
  • Du kan få en hurtig snack og en kop kaffe i 'Kiosken' eller spise frokost eller endda middag i 'Cellarium Café and Terrace'.

Vicky's Traveller Tip

Benyt lejligheden til at udforske området omkring Abbey: Themsen og London Eye.

Andre interessante steder i området omkring Westminster Abbey

Londons Big Ben| ©Oleg Magni
Londons Big Ben| ©Oleg Magni

Det vigtige område, hvor den formidable Westminster Ab bey ligger, er fuld af andre seværdigheder, som du skal udforske på dit besøg i London. Ved siden af, kun 160 meter væk, ligger Palace of Westminster, som er hjemsted for Houses of Parliament og den legendariske Big Ben.

Derfra kan du tage på en af Themsens flodkrydstogter, en god plan for at hvile ud efter besøget i Abbey. Dette er den artikel, jeg skrev om det: Thames River krydstogter.

Lidt længere fremme, ca. 450 meter væk, kan du hvile dig fra dit lange besøg i disse to arkitektoniske vidundere takket være de vidunderlige haver i den ældste og mest elskede park i London, St James's Park, som er ideel at nyde sammen med børn.

Du kan også nyde Londons skyline fra højderne i Europas højeste pariserhjul, London Eye, mindre end 700 meter fra Westminster Abbey, eller se århundreders fineste britiske kunst på det berømte Tate Britain Museum, mindre end en kilometer fra Abbey. Her er den guide, jeg skrev om London Eye billetter: alt du skal vide.

Book dine billetter til Westminster Abbey