Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Billetter til Prag Slot

4.8
(7498 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 20 minutter
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
227 € 207 €
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Takket være denne reservation kan du få billetter til Prags borg uden at skulle stå i kø for at komme ind. Du kan vælge mellem to ruter på den 20 minutter lange rundvisning, som du selv foretager gennem det store arkitektoniske kompleks, som menes at være bygget i 880.

En ledsager vil give dig billetter ved slottets indgang, en kort introduktion til slottets historie og en orientering om, hvordan du kommer rundt i det store kompleks. Vitus-katedralen, det gamle kongepalads, Sankt Georgsbasilikaen eller den gyldne allé med Daliborka-tårnet, mens der på den anden side er en B-tur med færre muligheder.

 • Med denne reservation kan du springe køerne ved billetkontoret på Prags borg over.
 • En person vil møde dig inde i komplekset for at give dig dine billetter samt en kort introduktion til stedets historie og en orientering om, hvor du skal gå rundt i den store omkreds.
 • Du har to ture at vælge imellem under dit besøg på Prags borg.

Hvad er inkluderet

 • Adgang til Prags borg
 • Mulighed for at vælge en af to ruter inde på slottet

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Hvis du ønsker at se Prags borg, der betragtes som verdens ældste borg, er dette din chance for at se den med egne øjne og springe køerne for at komme ind. På en rundvisning, der varer ca. 20 minutter, har du mulighed for at vælge mellem to rundture for at fuldføre dit besøg i det store kompleks.

En person vil vente på dig ved indgangen til Prags Borg for at give dig dine reserverede billetter, efterfulgt af en kort indledende snak om bygningen, der går tilbage til det 9. århundrede, og en orientering om, hvordan du kan blive guidet i henhold til din valgte rundvisning.

I alt har du to kredsløb til denne oplevelse. For det første har du kredsløb A, som dækker meget vigtige bygninger i borgens omkreds, såsom Sankt Vitus-katedralen, der anses for at være den vigtigste katedral i Prag, det gamle kongepalads, udstillingen Prags borgs historie og Sankt Vitus-borgen.Den anden rundtur er den gyldne allé med Daliborka-tårnet, Krudttårnet og Rosenberg-paladset.

For det andet har du den såkaldte B-kreds, som omfatter færre muligheder end den foregående, såsom: interiørerne i Sankt Vitus-katedralen, det gamle kongepalads, Sankt Georgsbasilikaen og Den gyldne allé med Daliborka-tårnet.

Det er værd at bemærke, at Prags borg blev grundlagt omkring 880 af fyrst Bořivoj fra Premyslid-dynastiet (Přemyslovci). Ifølge Guinness Book of Records er Prags borg det største slotskompleks i verden med et areal på næsten 70.000 kvadratmeter og er opført på UNESCO's verdensarvsliste.

Anmeldelser

4.8
· 7498 Anmeldelser
 • A
  Arthur
  4
  (0 Anmeldelser)
  Stedet er vidunderligt, meget interessant og har en stor historie bag sig. Jeg ville have ønsket, at turen var længere, så jeg kunne nyde turen i et mere afslappet tempo.
 • T
  Tim
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et imponerende sted på grund af dets historiske værdi. Meget god guidet tur, meget godt niveau og med meget klare forklaringer.
 • A
  Adelino
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et must for alle, der beslutter sig for at besøge Prag. Du må ikke gå glip af en guidet tur som denne.
 • A
  Abel
  5
  (0 Anmeldelser)
  Slottet er meget stort, lad dig ikke snyde af billederne. Den er meget velbevaret både indvendigt og udvendigt. Et smukt sted at lære sin historie at kende og forstå.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler