Prag Slot Guidet Tur

4.9
(6153 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 2 timer 30 minutter
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
452 kr 411 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

På denne guidede rundvisning på Prags borg får du mulighed for at lære et af Europas ældste bevarede monumenter at kende. Du vil blive ledsaget af en ekspertguide på en ca. to og en halv times rundvisning i komplekset.

Under denne vandretur vil du lære om Prags borgs historie, som blev bygget i det 9. århundrede og var hjemsted for kongeriget Bøhmen, det middelalderlige monarki, der gik forud for den nuværende Tjekkiske Republik. Derudover har du inkluderet adgangsbilletter til andre bygninger omkring slottet, såsom Sankt Vitus-katedralen, Sankt Georgsbasilikaen og det gamle kongepalads.

 • Vandreturen varer ca. to og en halv time.
 • En ekspertguide vil ledsage dig under hele turen rundt i det store slotskompleks i Prag.
 • Du vil lære om historien bag de bygninger, der omgiver slottet, såsom Sankt Vitus-katedralen og Sankt Georgsbasilikaen, som du har adgang til, da der er adgangsbilletter inkluderet.

Hvad er inkluderet

 • Lokal guide
 • Adgang til Prags borg
 • Entré til Sankt Vitus-katedralen, det gamle kongepalads og Sankt Georgsbasilikaen

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Hvis du ønsker at lære om Prags borgs historie, har du nu en enestående mulighed takket være denne guidede tur. Ja, en ekspertguide vil ledsage dig under den ca. to og en halv times vandretur i dette store arkitektoniske kompleks, der betragtes som verdens ældste slot.

For at komme til Prags borg, som ligger på den anden side af floden Vltava fra den gamle bydel, skal du krydse den berømte Karlsbro i Prag, som tiltrækker mange turister, fordi det er en af de ældste broer i Tjekkiet.

På turen kommer du forbi andre seværdigheder, såsom Lesser Town Square, hvor du kan lære om slottets historie, før du dykker ned i det.

Når du kommer ind i slottet, som har gennemgået adskillige renoveringer, da det har været udsat for flere brande i løbet af sin historie, kan du se flere af bygningerne i komplekset.

Vitus-katedralen, der er i gotisk stil og betragtes som den vigtigste i Prag, samt Sankt Georgsbasilikaen, der er den ældste bevarede bygning i slotskomplekset, kan du f.eks. besøge takket være de billetter, der er inkluderet i denne reservation.

Du vil også komme ind i det gamle kongepalads, hvor du vil besøge den utrolige Vladislav Hall, et af de mest komplekse arkitektoniske rum, der blev bygget i slutningen af middelalderen og i dag bruges til officielle begivenheder og banketter.

Anmeldelser

4.9
· 6153 Anmeldelser
 • A
  Andrew
  5
  (0 Anmeldelser)
  Smukt sted, jeg anbefaler at tage af sted enten alene eller sammen med en anden. Den guidede rundvisning er af høj kvalitet, og jeg fandt forklaringerne rigtig gode og præcise.
 • I
  Isabel
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et symbolsk sted, der er et besøg værd. Det er smukt på alle måder, har en utrolig arkitektur og en nysgerrig og interessant historie bag det.
 • B
  Bernardo
  4
  (0 Anmeldelser)
  Et magisk sted, som man bør besøge mere end én gang. Selv om turens længde ikke er den bedste, kan du nyde hele komplekset, hvis du ikke spilder for meget tid.
 • D
  Diogo
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et besøg kan varmt anbefales, slottet er et spektakulært sted både inde og ude.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler