De bedste buggy-ture i Las Vegas

Vil du opleve et eventyr i Nevada-ørkenen? Så vil jeg anbefale en buggy-tur. Oplev spøgelsesbyer, en guldmine, dyreliv i ørkenen og meget mere!

Ana Caballero

Ana Caballero

10 minutters læst

De bedste buggy-ture i Las Vegas

Buggy en el desierto| ©Mike Newbry

Ting at se og gøre i Las Vegas bør helt sikkert omfatte en buggy-tur. I dette specielle køretøj kan du køre på vanskelige, men værdifulde veje. Selv om det måske ikke ser sådan ud, er der tale om robuste biler, som giver dig mulighed for at komme til fjerne steder.

Til denne form for eventyr skal du være forberedt på at blive beskidt i ørkensandet. De fleste ture er også længere end fem timer, så jeg anbefaler, at du tilpasser din rejseplan. Selv hvis du bruger det meste af dagen på en sådan udflugt, er det det hele værd, da du får en ekstrem oplevelse, når du ser områder, der virker uudforskede. Er du klar til det?

1. Mini Baja Buggy-eventyr i Las Vegas

forskellige buggyer på sandet| ©SunBuggy FunRentals
forskellige buggyer på sandet| ©SunBuggy FunRentals

Buggy-køretøjet eller også kendt som en sandbuggy har forskellige former alt efter sin struktur. Mini Baja-buggyer er meget små terrængående buggyer med en motor med 4000 omdrejninger pr. minut. På denne type udflugt kan du køre i en time gennem en del af Nevadas ørken i en time. Med transporttiden fra dit hotel til ørkenen og retur varer turen tre og en halv time til en gennemsnitspris på 230 €.

Et komfortabelt køretøj henter dig på dit hotel og kører dig til buggyfaciliteterne. Før du starter ørkenturen, vil din guide forklare dig det grundlæggende for at sikre dig. Det er nødvendigt, at du ved, hvordan man kører, og jeg råder dig til at køre sammen med en anden person, da den angivne pris er for to pladser i buggyen.

Når du begynder at køre, skal du følge din gruppes guide for at følge ruten. Du skal køre over 20 kilometer i vanskeligt terræn i Nevada-ørkenen. Du skal ikke gå i panik, hvis du føler, at ruten er svær, for du får en låsbar hjelm, inden du går i gang. Det er vigtigt for at beskytte dine øjne og din mund mod det støv, der stiger op, når du kører. Det er også vigtigt, at du medbringer en jakke afhængigt af årstiden, da temperaturen i ørkenen falder til under frysepunktet om natten mellem oktober og april.

Hver person vil også få en sikkerhedssele, og buggyen har en rulleburskonstruktion. Ved afslutningen af turen vil du blive tilbudt en flaske vand af guiderne. Når du er klar, vil din guide køre dig tilbage til dit hotel. Da denne tur ikke omfatter frokost, anbefaler jeg, at du tager på en madtur om eftermiddagen for at tanke op igen, hvis du vil fortsætte med at nyde Las Vegas.

Oplysninger om interesse

 • Pris: ca. 230 €.
 • Varighed: ca. 3,5 timer.
 • Fordele ved denne mulighed: Du kan tage en kort tur i ørkenen i en buggy til to personer.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du rejser alene, skal du betale for prisen for to sæder. Frokost er heller ikke inkluderet.

2. Eventyr i Ildalen med buggy

folk buggy ture| ©SunBuggy FunRentals
folk buggy ture| ©SunBuggy FunRentals

Valley of Fire State Parker den ældste park i staten Nevada og har været et nationalt naturmonument siden 1968. Med denne buggy-tur får du mulighed for at køre rundt i parken i ca. tre timer. Den gennemsnitlige pris for dette eventyr er 450 €.

Arrangørerne af denne tur henter dig fra dit hotel og kører dig til mødestedet for at besøge parken. Hvis du tæller denne del af oplevelsen med, vil du i gennemsnit bruge 5-6 timer på denne oplevelse. Når du ankommer til startstedet, vil din guide forklare dig, hvad du skal vide for at køre sikkert.

Når du har taget din beskyttelseshjelm på, er det tid til at gå om bord i en terrængående buggy. Følg din guide, mens du kører gennem det knaldrøde sand i ilddalen. Jeg foreslår, at du nyder hele turen, da du vil kunne se nogle dyr som f.eks. bighornfår og det berømte sted, hvor Star Trek-filmen blev optaget.

Når du er færdig med turen, vil du kunne drikke vand og nyde en frokost, som er inkluderet i turen. Arrangørerne vil også køre dig tilbage til det hotel, hvor du bor. Dette er uden tvivl en af de bedste nationalparkture fra Las Vegas.

Oplysninger om interesse

 • Pris: ca. 450 €.
 • Varighed: ca. 6 timer.
 • Fordele ved denne mulighed: Dette er en original og sjov måde at besøge et af USA's mest berømte nationale monumenter på.
 • Ulemper ved denne mulighed: Det er en tur, der kan tage en stor del af din dag, så du skal tilpasse din rejseplan til disse ture.

Bestil en tur til nationalparkerne fra Las Vegas

3. El Dorado Canyon og guldmine Buggy-tur

buggy gennem bushen| ©Chris Haines
buggy gennem bushen| ©Chris Haines

Hvis du vil udforske Nevada-ørkenen og se de mest berømte steder i området, kan jeg anbefale en buggy-tur til El Dorado. På denne oplevelse vil du komme til at se Techatticup-guldminen og meget mere. Denne tur varer ca. syv timer og koster i gennemsnit 250 €.

En stor fordel ved denne tur, og hvorfor jeg gerne anbefaler den, er, at du kan besøge en af spøgelsesbyerne fra Las Vegas. Det er Nelson City, hvor El Dorado ligger, og det er det første stop, du gør i din buggy. Her kan du se guldminen og se ruinerne fra det gamle vesten. Ud over at have det sjovt under kørslen vil du lære interessante historiske fakta, som din guide vil fortælle dig.

Denne tur er en af de ting, du kan gøre med børn i Las Vegas, fordi de kan deltage, hvis de er over ni år gamle. Alle deltagere vil være sikre, da de kan bære sikkerhedsudstyr som sikkerhedsseler og hjelme.

Undervejs bliver du filmet og fotograferet, så du kan beholde en fin souvenir. På et af stoppestederne vil du nyde en frokost, der er inkluderet i pakken, og du vil også modtage vandflasker, så du kan holde dig hydreret undervejs.

Oplysninger om interesse

 • Pris: ca. 250 €.
 • Varighed: ca. 7 timer.
 • Fordele ved denne mulighed: Med denne type tur kan du besøge en spøgelsesby og lære lidt om Nevadas historie.
 • Ulemper ved denne mulighed: Ørkenen kan være meget varm, og hvis du tager til en spøgelsesby, er det en lang gåtur. Jeg anbefaler, at du har behageligt, åndbart tøj på, så du kan nyde oplevelsen mere.

4. Kombi ATV-eventyr og buggy-session

par foran barnevognene| ©SunBuggy FunRentals
par foran barnevognene| ©SunBuggy FunRentals

Hvis du ønsker at tage på en ATV-tur fra Las Vegas og samtidig køre i en buggy, er dette den oplevelse, du leder efter. På denne tur kan du køre rundt i Valley of Fire på en ATV eller et terrængående køretøj og derefter køre i en buggy et stykke tid gennem Las Vegas Dunes. Turen koster i gennemsnit 750 EUR og varer ca. 10 timer.

På denne type tur henter arrangørerne dig fra dit hotel og kører dig til buggy- og ATV-anlæggene. Her får du en lektion i, hvordan du skal køre disse typer køretøjer, samt andre vigtige instruktioner.

Derefter er det tid til at køre ATV'en og tage en tur i Valley of Fire. Du skal altid følge din guide, som fører dig langs flodlejer og klipper. Disse køretøjer er komfortable og giver dig mulighed for at køre problemfrit over det ujævne terræn.

Når din guide fortæller dig, at det er tid til at skifte fra off-road-køretøjet til en buggy. Dette køretøj kører dig gennem Las Vegas Dunes. Du passerer gennem et mere venligt område med en lidt mere moderat hastighed. Til sidst er der tid til frokost og væskeindtag, inden du bliver kørt tilbage til dit hotel. Hvis du ønsker at opleve Ildalen, er dette en af de bedste ting at gøre i Ildalen.

Oplysninger om interesse

 • Pris: ca. 750 €.
 • Varighed: ca. 10 timer.
 • Fordele ved denne mulighed: Med denne type tur kan du få to ekstreme oplevelser på én dag og få mest muligt ud af din tid i Las Vegas.
 • Ulemper ved denne mulighed: Du skal afsætte en hel dag til denne oplevelse, så andre planer, du måtte have, kan blive ødelagt eller udskudt.

Book en offroad-tur fra Las Vegas

5. Natlig klitbuggy-tur fra Las Vegas

to mænd med en slange| ©Chris Haines
to mænd med en slange| ©Chris Haines

Når du er på ferie, er der ingen tid at spilde, så du kan tage på denne natlige tur i Las Vegas. Det er ligegyldigt, om du ikke havde tid til at besøge klitterne fra Las Vegas om dagen, så er denne nattetur en af de bedste. Oplev en adrenalinfyldt oplevelse i ca. tre og en halv time til en pris på ca. 300 €.

For denne type tur skal du være over 18 år. Arrangørerne henter dig fra dit hotel og kører dig til et øde område ikke langt fra Las Vegas Strip. Her vil du møde din guide, som vil indlede en trænings- og orienteringssession, inden turen begynder.

Disse buggyer er udstyret til ujævnt terræn og er udstyret med sikkerhedsseler og sikkerhedsbure. De har også en kraftig lommelygte til at lyse din vej. Jeg anbefaler, at du følger din guide og de flag, der viser vejen. På denne måde kan du gennemføre ruten uden problemer.

Efter ca. en times vandring kommer du tilbage til udgangspunktet. Her kan du drikke noget vand og gøre dig klar til at tage tilbage til dit hotel. Husk at tjekke med arrangørerne af turen, om dit hotel ligger på chaufførens rute, som normalt går til Las Vegas Strip. Hvis det ikke er tilfældet, kan der undertiden gøres undtagelser for at sikre din komfort.

Oplysninger om interesse

 • Pris: ca. 300 €.
 • Varighed: ca. 3 og en halv time.
 • Fordele ved denne mulighed: Denne type tur er ideel som supplement til din dag. Det er helt sikkert, og du får en anden side af Las Vegas at se om natten.
 • Ulemper ved denne mulighed: Denne aktivitet kan være en smule farlig, så den anbefales til personer, der kan køre godt og har et godt syn. Det er kompliceret at køre om natten i ørkenen, så vær opmærksom på ruten.

Rejsetips
Hvis du vil udforske Las Vegas klitterne om natten, anbefaler jeg, at du planlægger din rejseplan meget godt. Normalt starter disse aktiviteter kl. 19.00, men du kan finde flere sene aftentimer. Det er bedst at spørge om alle detaljerne, før du bestiller din tur.

Hvad vil jeg se på disse ture?

udsigt over ørkenen| ©Notorious B.I.Z.
udsigt over ørkenen| ©Notorious B.I.Z.

Buggy-ture fra Las Vegas er udflugter gennem ørkenen. Køreturen fra centrum af Las Vegas til ørkenen kan tage mellem en og to timer eller mere, afhængigt af hvor din indkvartering ligger. Undervejs får du en god udsigt over byen, indtil du kommer ind i ørkenområdet.

Når du starter din buggy-tur, kan du nyde det rødlige sand, der dækker hele landskabet. Hvis du er vild med ekstreme forhold, vil du helt sikkert elske dette landskab. Du vil også kunne se en række traditionelle amerikanske ørkenplanter og dyr som f.eks. bighornfår.

Afhængigt af den type tur, du vælger, kan du måske besøge spøgelsesbyer. Disse byer er næsten forladte steder, som i deres storhedstid levede af minedrift. Deres historie har været inspiration til filmene om det gamle vesten, hvor cowboys kæmpede mod hinanden på jagt efter guld.

Tips til en buggy-tur i Las Vegas

gruppe af mænd med en vogn i ørkenen| ©Hades Bane
gruppe af mænd med en vogn i ørkenen| ©Hades Bane

Om bord på en buggy kan du opleve steder i Las Vegas, som ikke alle turister kan se. Jeg anbefaler dog, at du er forberedt på din rejse, da dette er en ekstrem sport.

Når du kører buggy, vil du altid være udsat for sand, så du vil helt sikkert blive beskidt. Derfor anbefaler jeg, at du bærer behageligt, vaskbart og åndbart tøj, der er let at vaske. Det sidste er vigtigt, da det vil være meget varmt på banen, så det er også godt at holde sig hydreret.

På den anden side anbefaler jeg, at du bruger solcreme. Under solen i Nevada er det let for din hud at blive beskadiget, så det er bedst at forebygge dette problem under din ferie. Du kan undersøge, hvilken solcreme der er den rigtige for dig for at være på den sikre side. Dette er især vigtigt, hvis du rejser med børn, da de er mere følsomme over for solen.

Lad os sammenligne mulighederne

mand mod buggy i ørkenen| ©Hades Bane
mand mod buggy i ørkenen| ©Hades Bane
 • Mini Baja-buggy-eventyr i Las Vegas
 • Pris: ca. 230 €.
 • Varighed: ca. 3,5 timer.
 • Fordele ved denne mulighed: Du kan tage på en kort ørkentur i en buggy til to personer.
 • Ulemper ved denne mulighed: Hvis du rejser alene, skal du betale for prisen for to sæder.
 • Valley of Fire-buggy-eventyr
 • Pris: ca. 450 €.
 • Varighed: ca. 6 timer.
 • Fordele ved denne mulighed: Dette er en original og sjov måde at besøge et af de mest berømte nationale monumenter i USA på.
 • Ulemper ved denne mulighed: Det er en tur, der kan tage en stor del af dagen, så du skal tilpasse din rejseplan til disse ture.
 • El Dorado Canyon og guldminebuggy-tur
 • Pris: ca. 250 €.
 • Varighed: ca. 7 timer.
 • Fordele ved denne mulighed: Med denne type tur kan du besøge en spøgelsesby og lære lidt om Nevadas historie.
 • Ulemper ved denne mulighed: Ørkenen kan være meget varm, og hvis du tager til en spøgelsesby, er det en lang køretur. Jeg anbefaler, at du har behageligt og åndbart tøj på, så du kan nyde oplevelsen meget mere.
 • Combo ATV-eventyr og buggy-session
 • Pris: ca. 750 €.
 • Varighed: ca. 10 timer.
 • Fordele ved denne mulighed: Med denne type tur kan du få to ekstreme oplevelser på én dag og få det meste ud af din tid i Las Vegas.
 • Ulemper ved denne mulighed: Du skal afsætte en hel dag til denne oplevelse, så andre planer, du måtte have, kan blive ødelagt eller udskudt.
 • Natlig dune buggy-tur fra Las Vegas
 • Pris: ca. 300 EUR.
 • Varighed: ca. 3,5 timer.
 • Fordele ved denne mulighed: Denne type tur er ideel som supplement til din dag. Det er helt sikkert, og du får en anden side af Las Vegas at se om natten.
 • Ulemper ved denne mulighed: Denne aktivitet kan være en smule farlig, så den anbefales til personer, der kan køre godt og har et godt syn. Det er kompliceret at køre om natten i ørkenen, så du skal være opmærksom på ruten.