High Roller Billetter i Las Vegas: sådan køber du billetter samt prisleje

Las Vegas har et af de højeste panoramiske pariserhjul i verden, og du kan besøge det for at opleve byen fra oven. Her er alt om High Roller, så du ikke vil gå glip af denne attraktion under dit besøg.

Matías Rodríguez

Matías Rodríguez

9 minutters læst

High Roller Billetter i Las Vegas: sådan køber du billetter samt prisleje

High Roller | ©Tim Trad

Blandt de mange ting at se og gøre i Las Vegas er et besøg på den naturskønne High Roller en af de bedste muligheder. Dette 167 meter høje og 28 fod høje pariserhjul er et af de højeste i verden, og hvert af observationsdækkene er udstyret med skærme, der fortæller historier om de attraktioner, der kan ses fra vinduerne.

Pariserhjulet ligger på The Linq, en gågade på The Strip, og tilbyder en af de bedste udsigter i Las Vegas og er et must-see blandt byens natlige aktiviteter.

Den bedste løsning

Billetter til Las Vegas High Roller

En halv times tur i verdens højeste pariserhjul i Las Vegas

Du vil kunne se alle hjørner af byen fra den 167 meter høje High Roller, mens du lærer om historien bag hver af Las Vegas' største attraktioner.

Siden opførelsen i 2014 er High Roller blevet en af byens foretrukne forlystelser, og den vil også forbløffe dig, især hvis du besøger Las Vegas med børn. Dens brede tilgængelighed, da den er åben alle ugens dage, og hver tur varer en halv time, gør den til en meget tilgængelig aktivitet.

Med disse billetter til High Roller for den dag, du vælger, når du bestiller, kan du vælge en tur om dagen eller om natten, og du vil også have andre mere komplette muligheder til rådighed, såsom en åben bar mod et ekstra gebyr. Uanset hvornår du besøger den, er du sikker på at nyde denne attraktion, der er blevet et ikon for Las Vegas og The Strip, byens hjerte.

Anbefales hvis... du vil se en anden side af Las Vegas fra oven og vil opleve en af de mest besøgte attraktioner i byen.

Hvor meget koster billetter til High Roller Ferris Wheel?

billetter til high roller| ©Ken Lund
billetter til high roller| ©Ken Lund

De billigste billetter til High Roller Wheel koster ca. 27 euro hos Hellotickets og er for ture om dagen.

Hvis du ønsker at besøge det om natten, koster det ca. 41 euro, og du kan også vælge en mulighed, der omfatter en åben bar i kabinen, og som kan bruges både om natten og om dagen og koster ca. 74 euro.

Alle forlystelser varer 30 minutter, og alle kabinerne har en skærm, der viser dig historien om hver enkelt attraktion, som du ser gennem vinduerne, f.eks. Eiffeltårnet i Las Vegas eller neonlyset fra de bedste kasinoer på The Strip

Bemærk venligst, at hvis du vælger muligheden med åben bar, skal du være over 21 år for at få adgang til de alkoholiske drikkevarer. Pariserhjulet er åbent alle ugens dage fra kl. 14.00 til midnat.

Interessante detaljer

  • Pris for en tur om dagen... Ca. 27 euro.
  • Pris for en tur om natten... Ca. 41 euro.
  • Pris for turen med åben bar... Ca. 74 euro.
  • Pariserhjulets beliggenhed... 3545 S Las Vegas Blvd, Las Vegas.
  • Pariserhjulets åbningstider... Hver dag fra kl. 14.00 til 0.00.

Bestil billetter til Las Vegas High Roller

Hvilke typer billetter er tilgængelige? Er der ingen billetter i kø til High Roller Ferris Wheel?

Folk ser på High Roller på afstand| ©The Vox Agency
Folk ser på High Roller på afstand| ©The Vox Agency

Der er tre typer billetter til High Roller, og forskellen mellem dem afhænger af, hvornår du ønsker at tage turen, og om du ønsker at inkludere den åbne bar.

Den mest almindelige billet, og den billigste, koster ca. 28 euro og er til et besøg om dagen, dvs. fra åbningen kl. 14.00 til 16.00.

Hvis du ønsker at besøge pariserhjulet om natten, en aktivitet, der kan konkurrere med de bedste shows i Las Vegas, er prisen for billetten fra kl. 16.00 til midnat ca. 41 euro, mens billetten koster ca. 74 euro, hvis du ønsker at inkludere open bar-service, og hvis du ønsker at inkludere open bar-service, koster billetten ca. 74 euro.

Hvis du vælger muligheden for åben bar, kan du komme ind når som helst på dagen og natten, men du skal dog være opmærksom på, at denne mulighed kun er tilgængelig for personer over 21 år.

Du kan komme ind i pariserhjulet High Roller uden at skulle stå i kø, hvis du har Las Vegas Go City Sightseeing Pass. Der er også prioriteret adgang for kørestolsbrugere.

Bestil billetter til Las Vegas High Roller

Er billetter til High Roller Ferris Wheel inkluderet i nogen af byens turistpas?

Trafiksignal i Las Vegas| © Ahmet Kemal
Trafiksignal i Las Vegas| © Ahmet Kemal

Billetter til turen i pariserhjulet High Roller er inkluderet i Las Vegas Explorer Pass, selv om du kun kan vælge muligheden om dagen, så det er en detalje, du skal overveje, hvis du planlægger at besøge pariserhjulet om natten, da du i så fald selv skal købe billetten.

Go City All Inclusive Tourist Card giver adgang til over 35 attraktioner i 2, 3, 4 og 5 dages gratis pas, og for at få adgang til High Roller Ferris Wheel behøver du ikke at reservere på forhånd, du skal blot vise dit pas før indgangen.

Hvis du vælger Las Vegas Explorer Pass, kan du vælge 2, 3, 4, 4, 5, 6 eller 7 ture, afhængigt af den valgte plan, og High Roller Ferris Wheel kan inkluderes blandt attraktionerne.

Bemærk venligst, at du med både Go City All Inclusive- og Go City Explorer Passes kun kan tage turen én gang.

Køb Las Vegas Explorer Pass

Findes der billetter, der inkluderer en guidet tur i High Roller, og er det det værd?

folk, der går væk fra High Roller| ©TAM KF
folk, der går væk fra High Roller| ©TAM KF

Pariserhjulets hovedattraktion er den 30-minutters tur, der giver dig mulighed for at se alle punkter af byen, så der er ingen guidede ture til High Roller, selv om nogle ture til The Strip eller Fremont Street omfatter en tur langs pariserhjulets boulevard for at få et nærmere indblik i dets dimensioner.

Ligesom med rundvisninger i Stratosphere Tower bruges High Roller som et udsigtspunkt, hvorfra man kan se byen fra oven, og det er bestemt værd at se Las Vegas skyline.

Den 30 minutter lange tur på High Roller inkluderer også en rundvisning i historien om de steder, der kan ses fra vinduerne i kabinerne, f.eks. Bellagio-fontænerne, Eiffeltårnet, pyramiderne eller de bedste museer i byen, fra skærme placeret i hvert udsigtspunkt.

Bestil billetter til Las Vegas High Roller

Er der billetter med rabat til High Roller Ferris Wheel?

to kvinder og en pige sidder ned| ©Marc James Balatbat
to kvinder og en pige sidder ned| ©Marc James Balatbat

Børn mellem 4 og 12 år får rabat på billetterne, så de betaler ca. 12 euro for dagtaksten og ca. 22 euro for nattaksten. Bemærk venligst, at mindreårige altid skal være ledsaget af en voksen.

Mindreårige har ikke adgang til de åbne barboder, undtagen ved lejligheder, hvor der er en særlig begivenhed på High Roller Ferris wheel, f.eks. i de uger, hvor der tilbydes yogakurser under turen.

Børn under tre år, der ledsages af en voksen, har gratis adgang.

Er der særlige børnebilletter?

smilende barn| © Moses Vega
smilende barn| © Moses Vega

Ligesom at købe billetter til Shark Reef Aquarium eller Madame Tussauds Museum er High Roller en af de bedste ting at gøre i byen, hvis du besøger Las Vegas med børn.

Børn mellem 4 og 12 år har en særlig pris, hvor de betaler ca. 12 euro for for forlystelserne om dagen og ca. 22 euro for forlystelserne om natten.

Børn under tre år kan komme gratis ind, når de er ledsaget af en voksen.

Hvis du planlægger at besøge Las Vegas i julen, kan du se High Roller-hjulet oplyst i julens farver, hvilket helt sikkert vil glæde de små.

Bestil billetter til Las Vegas High Roller

Hvorfor er det værd at købe billetter online i stedet for at købe dem på billetkontoret?

farverigt kort| © Paul Felberbauer
farverigt kort| © Paul Felberbauer

High Roller er en af de mest besøgte attraktioner i byen, så hvis du planlægger at rejse til Las Vegas i december eller i højsæsonmånederne, vil jeg råde dig til at købe dine billetter på forhånd.

På den måde undgår du at blive udsolgt, eller at de ikke er tilgængelige på præcis den dag, du planlægger at tage turen.

Billetterne er også normalt billigere, hvis du køber dem på forhånd online, og du undgår også lange køer ved billetkontoret, især på klare dage, hvor pariserhjulet tiltrækker flest besøgende.

Turen varer 30 minutter, så du kan tage turen når som helst på din rejseplan, men ved at købe dine billetter på forhånd kan du arrangere en rundtur i byen og udnytte dit besøg på High Roller til en rundtur på The Strip eller Fremont Street.

Bestil billetter til Las Vegas High Roller

Åbningstider for High Roller Ferris Wheel

udsigt over high roller-kabinerne| ©Swallia23
udsigt over high roller-kabinerne| ©Swallia23

Pariserhjulet er åbent hver dag fra kl. 14.00 til 0.00, hvilket gør det nemt at kombinere dit besøg på High Roller med andre attraktioner i nærheden, f.eks. showsne på Planet Hollywood i Las Vegas eller byens madture.Klik her

Åbningstiderne er de samme i alle sæsoner. Passes fra kl. 14.00 til 16.00 betragtes som dagtid, mens 16.00 til midnat gælder natprisen.

Book din billet til et show på Planet Hollywood i Las Vegas

Hvor meget tid skal du bruge til at besøge High Roller Ferris Wheel?

luftfoto af Las Vegas| ©Thomas Hawk
luftfoto af Las Vegas| ©Thomas Hawk

Turen på High Roller tager 30 minutter, og dens placering på The Linq i hjertet af The Strip sikrer, at du nemt kan komme til den fra downtown og det omkringliggende område, hvis du bruger offentlig transport eller byens turistbusser.

Hvis du har købt dine billetter i forvejen, er adgangen hurtig. Det kan kun tage et stykke tid, hvis du skal vente ved billetkontoret for at købe dine billetter og derefter stå i kø for at komme op i pariserhjulet.

Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge High Roller Ferris Wheel?

udsigt over high roller| ©Tony Webster
udsigt over high roller| ©Tony Webster

Svaret afhænger af den udsigt, du ønsker at få. Hvis du vil se byens og omgivelsernes vidder, er det bedste tidspunkt om dagen, så længe vejret er klart, så du ikke går glip af noget, især hvis du besøger Las Vegas i januar eller i de vådere måneder.

Hvis du foretrækker at se byen oplyst fra oven, er det bedste tidspunkt om natten, hvor du kan se neonlyset fra kasinoer og hoteller samt Las Vegas' bygninger.

Hvis du vælger at tage en nattetur, vil jeg råde dig til at stå på højre side af kabinerne, som er dem, der vender ud mod The Strip, hvor du finder de bedste belysninger i byen.

Hvis du beslutter dig for at blive i Linq efter dit besøg, kan du spise på de lokale restauranter eller besøge nogle af de berømte barer i området.

Bestil billetter til Las Vegas High Roller

Hvordan kommer man til High Roller?

Et fjernt billede af den gule monorail| ©Jack
Et fjernt billede af den gule monorail| ©Jack

Fra centrum af Las Vegas kan du tage Paradise Monorail til Harrah's Station, Deuce-bussen til Mirage Station eller 113- og 108-bussen kombineret med monorailen.

Du kan også benytte Las Vegas hop on-hop off-turbusforbindelser, som har et stop ved Linq, og hvis du vælger at tage af sted i en lejebil, er der parkering ved siden af High Roller Ferris wheel-billets kasse.

Tips til at besøge High Roller Ferris Wheel

Udsigt fra High Roller-søen| ©Revista PriceTravel México
Udsigt fra High Roller-søen| ©Revista PriceTravel México

High Roller er en af de mest interessante attraktioner i Las Vegas, så når du har sat dig i kabinen til turen, får du 30 minutter med den bedste udsigt over byen og historien om de bygninger, som du ser gennem vinduet, og som du kan se på skærmene ved hver udsigtsplatform.

For at optimere oplevelsen, hvis du ikke køber billetten, der inkluderer den åbne bar, anbefaler jeg dig at købe en drink til at indtage under turen.

Hvis du vælger en tur om dagen, er det at foretrække at stå i højre side af kabinerne, som er den side, der vender ud mod The Strip, så du får den bedste udsigt. Dette er også praktisk på ture om dagen, da det er her, du finder den bedste belysning i byen.

Før eller efter din tur kan du nyde en shoppingtur i Linq, The Strip eller Fremont Street, hvor du også kan finde steder at spise frokost, middag eller en drink på en bar.

Bestil billetter til Las Vegas High Roller