Billetter til Marvel Museum i Las Vegas: sådan køber du billetter samt prisleje

Fuldend dit besøg i Sin City med billetter til Marvel Museum i Las Vegas, et perfekt sted for alle Avengers-fans.

Ana Caballero

Ana Caballero

8 minutters læst

Billetter til Marvel Museum i Las Vegas: sådan køber du billetter samt prisleje

Robert Downey Jr. de cera| ©grooverman

Der er mange ting at se og lave i Las Vegas, men få er sjovere end at lade fantasien få frit løb og føle sig fri til at dyrke sine yndlingshobbyer. Derfor kan det varmt anbefales, at du benytter din rejse til Las Vegas til at besøge museet Marvel Avengers STATION, der er dedikeret til The Avengers, de berømte superhelte fra Marvel-universet.

På den måde tilføjer du din rejse det nørdede touch, der aldrig skader. Hvis du har små børn, vil de have det sjovt med at samarbejde om en hemmelig operation for deres fiktive yndlingsorganisation, selv om museet også vil glæde de ældre.

Hvor meget koster billetter til Marvel Museum i Las Vegas?

100 sedler i én hånd| © Jp Valery
100 sedler i én hånd| © Jp Valery

På officielle billetsider som Hellotickets er prisen på billetter til Marvel Avengers S.T.A.T.I.ON-museet for voksne omkring 40 euro. Dette er prisen for en generel adgangsbillet til enhver dato og alder.

Forskellige priser på billetter til Marvel Museum i Las Vegas

Der er dog forskellige typer af billetter, herunder en særlig billet til børn. Denne kategori omfatter børn mellem 4 og 11 år.

For disse er prisen, hvis du køber den fra en turistserviceudbyder, omkring 30 euro uden tillæg eller skjulte gebyrer. Hvad angår prisen på den officielle hjemmeside, er den meget lig den, der er nævnt ovenfor. Men som med voksenbilletterne lægger ekspeditionsgebyret omkring 10 dollars til den endelige pris.

På den anden side tilbyder den officielle Marvel Avengers S.T.A.T.T.I.O.N.-hjemmeside VIP-billetter til både voksne og børn.

Disse er kun tilgængelige fra mandag til torsdag og inkluderer en guidet gruppetur til de forskellige områder af udstillingen, en Marvel Avengers STATION-gave pr. person, 20% rabat på fotopakker og yderligere 20% rabat på merchandise.

VIP-billetpriserne for voksne og børn er henholdsvis $49 og $39, eksklusive gebyrer.

Book billetter til Marvel Avengers S.T.A.T.I.ON Museum

Hvilke typer billetter er tilgængelige? Er der skip-the-line-billetter til Marvel Museum i Las Vegas?

Marvel Avengers S.T.A.T.T.I.O.N.| ©Viator
Marvel Avengers S.T.A.T.T.I.O.N.| ©Viator

Der er kun to typer billetter, både til voksne og børn. På den ene side er der basisbilletten, som kun inkluderer indgangen til museet og til alle udstillingens områder. På den anden side har du en VIP-billet, som ud over ovenstående giver visse rabatter, en gave og en guidet gruppetur.

I modsætning til andre museer i Las Vegas er Marvel Avengers Station ikke inkluderet i ture eller rundvisninger i byen, som det kan ske med The Mob Museum, som er inkluderet i turen til Las Vegas Mafia.

Er der billetter til Marvel Museum med overnatning eller uden kø?

Desværre tilbyder Marvel Museum i Las Vegas heller ikke billetmuligheder, der inkluderer overnatning på nærliggende hoteller. Der er heller ingen skip-the-line-billetter til Marvel Museum.

Der er dog ingen faste åbningstider, men billetter kan købes hver dag. Derfor kan du tilrettelægge din dag frit og tage på museet uden for spidsbelastningsperioderne for at undgå at vente ved døren.

Book billetter til Marvel Avengers S.T.A.T.T.I.ON Museum

Er billetter til Marvel Museum i Las Vegas inkluderet i nogen af byens turistpas?

Hulk-statue| ©grooverman
Hulk-statue| ©grooverman

Ja, Marvel Museum i Las Vegas er en del af de muligheder, der tilbydes af et af byens turistpas. Specifikt inkluderer Go Las Vegas Pass denne attraktion blandt dem, der nyder godt af rabatter på indgangen.

All Inclusive-versionen af dette kort kan købes med en gyldighed på mellem 1 og 5 dage og inkluderer i alt 25 attraktioner, herunder Marvel Museum. Explorer Pass giver dig derimod mulighed for kun at vælge nogle få af disse attraktioner.

Go Las Vegas Explorer Pass giver op til 65% rabat på entrépriserne til mange af byens attraktioner.

Ud over museet giver Explorer Pass rabat på over 45 attraktioner og aktiviteter. Blandt de inkluderede attraktioner finder du rabatter på billetter til Madame Tussauds, spisning på Planet Hollywood, et show på V Theater, billetter til Shark Reef Aquarium og billetter til Eiffeltårnet i Las Vegas.

Køb dit Las Vegas Explorer Pass

Er der billetter, der inkluderer en guidet tur på Marvel Museum i Las Vegas, og er det det værd?

folk på vej ind på en station| ©Engage VR
folk på vej ind på en station| ©Engage VR

Ja, vip-billetter til Marvel Museum for både børn og voksne inkluderer en guidet tur rundt i de forskellige områder af Marvel Museum i Las Vegas.

En guide, der er specialiseret i temaet og klædt ud som en figur i historien, vil forklare alle mulige kuriositeter om de genstande, der vises i udstillingen.

Den guidede tur varer 45 minutter og er ikke en privat tur, men en gruppetur. Antallet af personer, der deltager i rundvisningen, afhænger af antallet af besøgende den dag, du tager afsted.

Er billetterne til de guidede ture på Marvel Museum det værd?

Svaret afhænger af, hvor stor en fan du er af Marvel-universet. Nogle brugere kommenterer ud fra deres egen erfaring, at de synes, det er lidt dyrt i forhold til, hvad det tilbyder.

Virkeligheden er, at hvis du er en stor fan, vil der være en masse information om den guidede tur, som du allerede kender. Men på den anden side er der andre, som du måske går glip af, og som du vil være glad for at vide. Da prisen er omkring $10 mere end den almindelige billet, kan du være interesseret i at supplere dit besøg på museet med dette ekstra.

Book billetter til Marvel Avengers S.T.A.T.T.I.ON Museum

Er der rabat på billetter til Marvel Museum i Las Vegas?

Kvinde foran Avengers-plakat| ©A DeVigal
Kvinde foran Avengers-plakat| ©A DeVigal

Ja, der er billetter, som giver rabat på visse produkter på Marvel Museum i Las Vegas. Det er vip-billetter. Disse billetter inkluderer, ud over den guidede tur, visse rabatter.

Når du køber en vip-billet til Marvel Avengers STATION Museum, får du 20% rabat på de fotopakker, som virksomheden tilbyder. På den måde får du mulighed for at tage billeder med dine Avengers-idoler og spille din rolle i missionen.

Derudover får du også 20% rabat på nogle produkter, f.eks. i museets gavebutik. Disse to er de eneste rabatter, der tilbydes.

Book billetter til Marvel Avengers S.T.A.T.T.I.ON Museum

Er der særlige billetter til børn?

barn med lukkede øjne| ©Annie Spratt
barn med lukkede øjne| ©Annie Spratt

Ja, der er særlige billetter til børn på Marvel Avengers Station-museet i Las Vegas. Først og fremmest har børn under fire år gratis adgang til museet. Hvis du planlægger at tage af sted med børn i denne alder, skal du vide, at de har lov til at komme ind med barnevogne.

På den anden side har børn mellem 4 og 11 år en børnebillet, der er lidt billigere end voksenbilletten, ca. 10 euro. Bortset fra prisen på billetten, adskiller den sig ikke på nogen anden måde fra voksenbilletten.

Endelig betragtes personer over 11 år som voksne og skal betale den tilsvarende pris. De skal dog ledsages af en voksen, hvilket er påkrævet, indtil de er 16 år for at komme ind på museet.

Da de ikke vil kunne komme ind på de bedste museer i Las Vegas eller deltage i mange af byens nattelivsplaner, bør dette museum være en vigtig del af de ting, man kan lave med børn i Las Vegas.

Hvorfor er det værd at købe billetter online i stedet for ved billetkontoret?

dreng i telefonen ser på laptop| © David Hahn
dreng i telefonen ser på laptop| © David Hahn

At købe billetter i billetkontoret er spild af dyrebar tid på din rejse til Las Vegas. Der vil højst sandsynligt være kø, eller personalet vil være længere tid om at behandle dine billetter, end det ville have taget dig at købe dem online.

På den anden side, hvis du køber dine billetter online, kan du bruge tiden på at få noget at spise, kigge i de lokale butikker eller tage et par billeder. Husk, at tidsstyring er det vigtigste på alle rejser, så vær opmærksom på dette i alle de beslutninger, du træffer om din rejseplan.

Sikre dit besøg på Marvel Museum i Las Vegas

Hvis du køber dine billetter online, er du sikker på, at du kan komme ind på museet. Hvis du derimod venter på at få dem i billetkontoret, er det ikke sikkert, at der er billetter til de dage, du er i Las Vegas.

Husk på, at Las Vegas er en meget turistet by, hvor folk kommer fra hele verden hver måned året rundt, så dens attraktioner, museer og kasinoer er meget populære.

Du vil ikke gå glip af muligheden for at besøge Sin City og gå glip af Marvel Avengers Station-museet, så min anbefaling er at købe dine billetter online.

Marvel Museum åbningstider i Las Vegas

Person i superheltekostume| ©Engage VR
Person i superheltekostume| ©Engage VR

Marvel Avengers Station Museum er åbent fra mandag til søndag, så du kan frit planlægge din daglige rejseplan. Med hensyn til åbningstiderne åbner museet dørene kl. 11.00 og lukker dem kl. 17.00.

Mit råd er at gå lige før frokoststoppet, men du kan også gøre det omvendt: Stop for at få en bid mad og nyd en afslappet rundvisning på museet, mens du fordøjer.

Hvis du kigger på åbningstiderne for de andre museer i Las Vegas, vil du se, at dette er et af de museer, der lukker tidligere.

Så bare rolig, du har masser af tid til at besøge andre museer som Las Vegas Natural History Museum eller se nogle af de bedste shows i byen.

Hvor meget tid har du brug for til at besøge Marvel Museum i Las Vegas?

mand poserer foran Avengers-plakat| ©A DeVigal
mand poserer foran Avengers-plakat| ©A DeVigal

Det vil ikke tage dig mere end halvanden time at besøge alle udstillingsområderne på Marvel Museum i Las Vegas. Det er ikke et særligt stort museum, da det er fokuseret på et meget specifikt tema: det er ikke engang dedikeret til hele Marvel-universet, men blot til The Avengers.

Men hvis man tager sikkerhedskontrollen, adgangskortet og den tid, det tager at komme ud, i betragtning, skal man normalt bruge omkring 2 timer til denne aktivitet.

Så det er en plan, som du nemt kan passe ind i en af dine rejsedage. Faktisk er det den perfekte aktivitet til de tomme punkter, der altid er tilbage på dagsordenen.

Bedste tidspunkt at besøge Marvel Museum i Las Vegas på

voksfigur af superhelt| ©A DeVigal
voksfigur af superhelt| ©A DeVigal

Nøglen til at planlægge din rejse, uanset om det er til Las Vegas eller et andet sted, er at undgå menneskemængderne. Menneskemængder har mange ulemper, når det gælder sightseeing.

Den første og mest åbenlyse er, at de har en tendens til at spilde en betydelig mængde tid. Men det er ikke den eneste. Menneskemængder gør det også svært at besøge de forskellige seværdigheder i byen og begrænser din synsvinkel. Det gør oplevelsen værre og mindre fornøjelig.

Derfor er det bedste tidspunkt at besøge Marvel Museum i Las Vegas, når der normalt ikke er så mange mennesker. Det er typisk om morgenen, men desværre er det pågældende museum lukket indtil kl. 11.00 om formiddagen.

Virkeligheden er, at det er det mest almindelige tidspunkt at besøge museer på, så jeg anbefaler det ikke. Mit personlige råd er at besøge museet ved frokosttid eller omkring kl. 12, hvor der normalt serveres brunch.

Book billetter til Marvel Avengers S.T.A.T.T.I.ON Museum