De bedste muligheder for polterabend i Las Vegas

Las Vegas er verdens hovedstad for polterabend, og der er masser af muligheder, som du kan vælge imellem.

Matías Rodríguez

Matías Rodríguez

9 minutters læst

De bedste muligheder for polterabend i Las Vegas

Letrero de bienvenida Las Vegas | © Sung Shin

Blandt de mange ting at se og gøre i Las Vegas er en af de mest populære at arrangere en polterabend i byen. Selvfølgelig kan du også gifte dig i Las Vegas, når du er kommet dig over polterabendssjovet.

Las Vegas er verdens polterabendhovedstad, og uanset om du arrangerer en polterabend for en ven eller din egen polterabend, finder du alle mulige muligheder i Sin City.

1. Las Vegas bachelor party bus tur med natklubtur til Las Vegas natklubber

Natbus-tur| ©Rian Castillo
Natbus-tur| ©Rian Castillo

Med sloganet "What happens in Vegas stays in Vegas" som reference, kan du på disse ture se byen fra natklubberneThe Strip, som er hjertet af Nevada, på disse ture.

Du vil kunne besøge fire natklubber efter eget valg i en oplevelse, der tager dig fra sted til sted i en partybus. På hver natklub får I prioriteret adgang uden køer, hvilket sikrer, at jeres oplevelse ikke forsinkes.

Natklubberne på disse ture til polterabend er varierede og omfatter alt fra vilde partystoppesteder til rolige cocktaillounger på hotellets tage og de bedste kasinoer på The Strip.

Lokalguide, drikkevarer og entré til natklubber

Under hele turen vil du blive assisteret af en lokal guide, som vil planlægge turen og sikre, at du har adgang til alle turens faciliteter såsom drikkevarer og billetter til natklubber.

Disse ture er de mest almindelige i byen og er også ideelle alternativer til fødselsdage.

Turen omfatter også et fotostop ved det berømte skilt, der byder de besøgende velkommen til Las Vegas. Bemærk venligst, at du skal være 21 år eller ældre for at deltage i denne tur.

Detaljer af interesse

 • Pris for turen... Ca. 90 euro pr. person inklusive afhentning og aflevering på hotellet, prioriteret adgang til natklubberne og drikkevarer samt adgang uden for køen.
 • Turens varighed ... Ca. 6 timer.
 • Fordele ved denne tur ... Dette er det klassiske valg for polterabender i byen med adgang til de bedste natklubber på The Strip.

Book en tourbus i Las Vegas

2. Ungkarlsfesttur med poolpartytur

folk hopper i poolen| © Jed Villejo
folk hopper i poolen| © Jed Villejo

I sommersæsonen er poolfester meget almindelige i Las Vegas, så på disse ture får du adgang til de bedste fester i byen på en polterabendtur, der starter om eftermiddagen og slutter om aftenen på en rute, der inkluderer bustransport.

Til hver fest får du prioriteret adgang uden køer, og du vil kunne nyde drinks fra den åbne bar. Du vil hele tiden blive assisteret af en lokal guide, som vil være arrangør af arrangementet og præsentere dig for værten for hvert arrangement.

Disse ture slutter efter solnedgang, hvilket gør det til en ideel mulighed for en rundvisning i Las Vegas senere på aftenen eller for at fange et af byens bedste shows.

Detaljer af interesse

 • Pris for turen... Ca. 55 euro pr. person inklusive afhentning og aflevering på hotellet, prioriteret adgang til poolfesterne og drinks og adgang uden for køen.
 • Turens varighed ... Ca. 5 timer.
 • Fordele ved denne tur ... Det er en interessant mulighed for at besøge nogle af de sjoveste fester i byen.

Book en natlig tur i Las Vegas

3. Hjortetur til polterabend med Freemont Street Bar Crawl

gade med trolleys| ©Alex Backpacker
gade med trolleys| ©Alex Backpacker

Denne polterabendstur tager jer væk fra de slagne stier på The Strip og ud på Fremont Street, Las Vegas' pulsåre, hvor byens bedste oplevelser er koncentreret.

På denne tur besøger I områdets mest prominente barer og undgår unødvendige køer og forsinkelser.

På disse rundture med afhentning på hotellet har du tid til at tage billeder af byens velkomstskilt og besøge nogle af Fremont Streets mest eklektiske barer, såsom Don't Tell Mama, Axe Hole Vegas eller The Griffin og Vanguard Lounge. På alle spillestederne får du adgang til showene og rabat på drinks på

. Under hele turen vil du få hjælp af en lokal guide for at forbedre din oplevelse. Bar-hopping på Fremont Street er en af de bedste ting at lave i Las Vegas om aftenen.

Detaljer af interesse

 • Pris for turen... Ca. 100 euro pr. person inklusive afhentning og aflevering på hotellet, prioriteret adgang til barerne og showsne og rabat på drikkevarer og adgang uden for køen.
 • Turens varighed ... Ca. 4 timer.
 • Fordele ved denne tur ... En af de bedste muligheder uden for The Strip's hovedstrøg.
 • Ulemper ved denne tur... Kan være en lidt dyrere mulighed.

4. Las Vegas natklubber, polterabend tur med luksus limousine tur til Las Vegas natklubber

gruppe af personer i en limousine| ©iwona_kellie
gruppe af personer i en limousine| ©iwona_kellie

En polterabendstur i byen i en luksuslimousine? I Las Vegas er det muligt. Med disse ture kan du tage en tur langs The Strip med en åben champagnebar inkluderet og stop ved en gourmetrestaurant og tre natklubber med prioriteret adgang og uden køer.

På disse VIP Las Vegas limousine turmuligheder har du konstant assistance fra en vært, som guider dig og sørger for reservationer på de natklubber og shows, der er inkluderet i turen.

Bemærk venligst, at alle gruppens medlemmer skal være 21 år eller ældre for at deltage i disse oplevelser.

Detaljer af interesse

 • Pris for turen... Ca. 299 euro pr. person inklusive limousinetransport tur/retur og afhentning på hotellet, vandretur på The Strip, prioriteret adgang til natklubber og drikkevarer uden kø.
 • Turens varighed ... Ca. 5 timer.
 • Fordele ved denne tur ... Dette er en luksusmulighed for en tur på The Strip i limousine.

Bestil en limousine tur i Las Vegas

5. Ungkarlsfesttur med minivan-tur på The Strip for private grupper

parkeret minivan| © Vitali Adutskevich
parkeret minivan| © Vitali Adutskevich

På denne tur vil du og din gruppe have en minivan til rådighed, som vil køre jer til de bedste natklubber på The Strip, hovedfærdselsåren i Las Vegas, på en tur, som du og værten for din oplevelse vil aftale på forhånd.

vil ledsage jer under hele turen for at sikre prioriteret adgang til natklubberne uden køer.

På denne tur besøger du Blondies Sport Bar & Grill til en gourmetmiddag, hvorefter du begynder natklubberne, der fører dig til de bedste barer på The Strip, såsom Zouk Nightclub og On The Record. Der er åben bar på alle spillestederne.

Bemærk venligst, at alle medlemmer af gruppen skal være over 21 år for at deltage i denne oplevelse.

Detaljer om interesse

 • Pris for turen... Ca. 127 euro pr. person inklusive afhentning på hotellet og hjemtransport i minibus for hele gruppen, prioriteret adgang til natklubberne og drikkevarer.
 • Turens varighed... Ca. 4,5 timer.
 • Fordele ved denne tur... En af de private ture med den bedste værdi for pengene.

Book en madtur i Las Vegas

6. Ungkarlsfesttur med latino-natklubtur

folk danser i natklub| ©1OakLV
folk danser i natklub| ©1OakLV

Hvis det, du leder efter til din polterabend, er en rundvisning på de bedste latinske natklubber i Las Vegas, kan disse ture være det perfekte match til dine rejseplaner.

Du vil kunne nyde en partybus, der tager dig til byens mest ikoniske steder og inkluderer stop på latinske natklubber.

Omtrentlig rute

Embassy Nightclub, Jewel Nightclub og Tao Nightclub, baren på Venetian Hotel, er nogle af de mest populære latinklubber i byen, som du kan besøge på disse ture, der også tager dig til højdepunkterne på The Strip, såsom velkomstskiltet til byen og Eiffeltårnet i Las Vegas.

Turen starter ved midnat, og du vil hele tiden blive assisteret af en lokal ekspertguide, der vil fungere som din vært og arrangere din prioriterede, kø-fri adgang til natklubberne.

Detaljer om interesse

 • Pris for turen... Ca. 51 euro pr. person, inklusive afhentning og aflevering på hotellet og adgang til natklubberne uden kø og med fortrinsret.
 • Turensvarighed... Ca. 4 timer.
 • Fordele ved denne tur... Dette er den bedste mulighed, hvis du er på udkig efter et alternativ til latinamerikansk musik i Las Vegas.

Bestil din billet til Eiffeltårnet i Las Vegas

7. Polterabend til Thunder From Down Under Show

Optræden| ©Thunder Valley
Optræden| ©Thunder Valley

En af de mest populære muligheder for polterabender er showet Thunder From Down Under, som i over 20 år er blevet et af de mest populære stripshows i Las Vegas.

Showet finder i øjeblikket sted på Excalibur Hotel på The Strip. Du kan naturligvis også købe billetter til Thunder From Down Under uden at skulle fejre en polterabend.

Dette show har en gruppe australiere i hovedrollen, som får publikum til at sukke med deres skønhed og kunstneriske evner og leverer et af de mest omtalte shows i Las Vegas.

Bemærk venligst, at du skal være over 18 år for at deltage i dette show, og hvis du beslutter dig for at deltage i en gruppe til din polterabend, anbefaler jeg, at du bestiller dine billetter på forhånd for at undgå højere omkostninger og udsolgte billetter.

Detaljer om interesse

 • Pris for turen... Ca. 72 euro pr. person.
 • Turensvarighed... Ca. 1 time og 10 minutter.
 • Fordele ved denne tur... Du vil overvære et af de mest berømte shows i Las Vegas.

Køb din billet til Thunder From Down Under-showet i Las Vegas

8. Polterabend på Stripper 101 på Planet Hollywood

kvinder øver sig i stalddans| ©David Saxe
kvinder øver sig i stalddans| ©David Saxe

Ved disse interaktive shows får du ikke kun et professionelt stripshow, men du lærer også hemmelighederne bag pole dance og sexede bevægelser gennem undervisning af byens professionelle strippere.

Dette show er udelukkende for kvinder og er sammen med Las Vegas Erotic Museum en af de bedste muligheder, hvis du er på udkig efter moden, voksen sjov.

Stripper 101-undervisning giver de bedste tips til de eksotiske danse, der bruges i Las Vegas natklubber. Du kan også lære koreografier på stole og stænger og få chancen for at få et professionelt strippercertifikat. Det interessante ved dette alternativ er, at du ikke har brug for nogen tidligere danseerfaring.

Stripper 101 er et af de bedste shows på Planet Hollywood i Las Vegas og er udelukkende for folk over 18 år.

Interessante detaljer

 • Pris for turen... Ca. 60 euro pr. person.
 • Turensvarighed... Ca. 1 time og 10 minutter.
 • Fordele ved denne tur... Det er et af de bedste interaktive shows i Las Vegas, og du kan få et professionelt strippercertifikat.

Book din billet til Las Vegas Erotic Museum

9. Udflugt til Las Vegas Motor Speedway til en polterabend i topfart

rød bil på banen| ©Bradford Speers
rød bil på banen| ©Bradford Speers

En af præmisserne ved en polterabend er, at man får lov til at lave aktiviteter, som man normalt ikke får lov til at lave hver dag, og en af dem er at køre i luksussportsvogne.

I denne gruppeoplevelse kan I køre en Ferrari eller Lamborghini på en lukket bane uden hastighedsbegrænsning og med hjælp fra en professionel instruktør. Noget andet? Du kan også deltage i et løb med resten af gruppens medlemmer.

Hvis du vil køre disse luksusbiler på en Las Vegas-bane, kan du gøre det på Las Vegas Motor Speedway, som ligger nord for The Strip.

I denne aktivitet kan du vælge mellem forskellige modeller af luksussportsvogne til dig og din gruppe og få en uforglemmelig oplevelse. Bemærk venligst, at du skal være myndig og have et gyldigt kørekort for at få adgang til disse ture.

Detaljer om interesse

 • Pris for udflugten... Ca. 200 euro pr. person, inklusive bil, assistance fra den professionelle instruktør og adgang til banen. Grupperabatter kan være tilgængelige.
 • Udflugtens varighed... Ca. 2 timer.
 • Fordele ved denne udflugt... Du kan vælge mellem flere luksussportsvogne og køre på en sikker bane uden hastighedsbegrænsninger.

Bestil din billet til "Exotics and Supercars"-racerbilerne

10. Las Vegas polterabend med helikoptertur over Las Vegas

Folk poserer foran en helikopter.| ©skyTroxx
Folk poserer foran en helikopter.| ©skyTroxx

Der er mange ekstreme aktiviteter at lave i Las Vegas, men en af de mest interessante er uden tvivl at tage rundt i byen på en helikoptertur for at se seværdighederne og bygningerne.

Nogle udbydere af ture tilbyder særlige ture for grupper, der fejrer polterabend eller fødselsdag, og i så fald kan I nyde Las Vegas fra luften.

Fra en helikoptertur til Grand Canyon til en nattetur for at beundre neonlysene på The Strip, turmulighederne er varierede, og du kan sikkert finde en, der passer til dine rejseplaner.

Under alle omstændigheder er en helikoptertur i Las Vegas blandt de mange aktiviteter, du kan lave på en polterabend, en af de mest interessante.

Interessante detaljer

 • Pris på turen... Det afhænger af turen og den rute, du vælger, men turene starter ved 120 euro.
 • Turens varighed... Turene varer normalt ca. halvanden time.
 • Fordele ved denne tur... Du vil kunne se Las Vegas' lysstyrke og de omkringliggende landskaber fra luften.