SeaQuest-billetter i Las Vegas: sådan køber du billetter, prisleje samt rabatter

Hvis du ønsker at slippe for den traditionelle rundtur på The Strip, kan SeaQuest-akvariet være et godt alternativ. Her fortæller jeg dig alt om denne børnevenlige attraktion, som hele familien kan besøge.

Matías Rodríguez

Matías Rodríguez

9 minutters læst

SeaQuest-billetter i Las Vegas: sådan køber du billetter, prisleje samt rabatter

Animales en el acuario| ©R&K Retirement Photograph

Blandt de mange ting at se og gøre i Las Vegas tilbyder SeaQuest en af de mest alternative oplevelser til hovedkredsløbet på The Strip. Ud over byens bedste kasinoer og mest berømte hoteller kan du også opleve dette interaktive akvarium, der byder på shows for hele familien.

SeaQuest er et ideelt valg, hvis du besøger Las Vegas med børn. I dette akvarium kan du rejse gennem de fem kontinenter gennem dets marine fauna. Du kan opleve hajer, rokker, havskildpadder og også landdyr som eksotiske fugle og asiatiske oddere.

Hvordan køber man billetter til SeaQuest-akvariet?

mand bruger en bærbar computer på et bord| © Bench Accounting
mand bruger en bærbar computer på et bord| © Bench Accounting

Du kan købe billetter onlineakvariets officielle websted eller på billetkontoret på det tidspunkt, hvor du besøger det.

Jeg råder dig til altid at forsøge at købe dem online, da de har 25 % rabat på den endelige pris, så du sparer en del penge, hvis du køber dem på forhånd.

Bemærk også, at der er stor efterspørgsel efter billetter til SeaQuest, ligesom der er stor efterspørgsel efter billetter til Shark Reef-akvariet, da det er en populær forlystelse i sommer- og højsæsonen.

Hvis du f.eks. besøger Las Vegas i december, vil du opleve en enorm tilstrømning af turister i byen, så i disse tilfælde vil jeg råde dig til at købe dine billetter på forhånd for at få adgang til rabatterne og undgå at sælge ud.

Book din billet til Shark Reef Aquarium i Las Vegas

Hvor meget koster billetter til SeaQuest Aquarium?

Person trækker billet ud af pung| © Allef Vinicius
Person trækker billet ud af pung| © Allef Vinicius

Svaret afhænger af den billet, du ønsker at købe, og af de besøgendes alder, da almindelige billetter til 12 år og derover koster ca. 17 euro, mens børn i alderen 2-11 år koster ca. 12 euro.

Børn skal være ledsaget af en voksen for at få rabat på billetterne, og børn under 2 år er gratis. Voksne over 55 år, krigsveteraner og studerende betaler et gebyr på ca. 15 euro.

Billetpriserne varierer ikke i løbet af året, så du betaler det samme for dit besøg på SeaQuest, uanset om du rejser til Las Vegas i januar eller juni.

Bemærk, at du ud over billetter også kan købe andre aktiviteter, f.eks. dyrefoder og årskort, som giver dig mulighed for at komme ind så mange gange, du vil, i løbet af kortets gyldighedsperiode.

Interessante detaljer

  • Billetpriser for børn over 12 år... Ca. 17 euro.
  • Billetpriser for børn fra 2 til 11 år... Ca. 12 euro.
  • Billetpriser for personer over 55 år, krigsveteraner og studerende... Ca. 15 euro.
  • Akvariets beliggenhed... 3528 S Maryland Pkwy, Las Vegas.
  • Akvariets åbningstider... Hver dag fra kl. 11.00 til 19.00.

Hvilke typer billetter er tilgængelige, og er der billetter til SeaQuest Aquarium, hvor man kan springe køen over?

børn, der leger med bøsserne| ©Edward Schonsett
børn, der leger med bøsserne| ©Edward Schonsett

Billetter til SeaQuest er dagsbilletter og er prissat efter gæsternes alder, hvor 12-årige og derover betaler ca. 17 euro, børn i alderen 2-11 år ca. 12 euro og voksne i alderen 55 år og derover, krigsveteraner og studerende ca. 15 euro.

Der findes også en anden type billet, nemlig årskortet, som koster ca. 40 euro. Med dette pas kan du foretage ubegrænsede besøg i et år, fejre din fødselsdag i akvariets faciliteter og få adgang til rabatter for gæster og interaktive oplevelser med dyrene.

Hvis du planlægger et ophold på en uge i Las Vegas, er årskortet måske ikke noget for dig, men det kan være nyttigt, hvis du planlægger at rejse mere end én gang om året.

På SeaQuest kan du også deltage i aktiviteter, der koster ekstra oven i den almindelige entré, f.eks. fodringsoplevelser med dyr eller midlertidige udstillinger.

Der er ingen kø-fri adgang, men indgangen er problemfri, og der er normalt ingen lange ventetider.

Er billetter til SeaQuest Aquarium inkluderet i nogen af byens sightseeing-pas?

blåt informationsskilt| ©Johann Hoefele
blåt informationsskilt| ©Johann Hoefele

Billetter til SeaQuest Aquarium er ikke inkluderet i Go City Las Vegas Tourist Pass, selv om andre nærliggende attraktioner som National Nuclear Test Museum og High Roller Ferris Wheel er inkluderet i turistkortet, så hvis du køber passet, kan du tilrettelægge en rejseplan rundt i området, hvor du kan besøge flere steder.

Go City Sightseeing Pass er et 2, 3, 4, 4, 4, 5 eller 6 dages gratis adgangskort til Las Vegas' største attraktioner, herunder Mafia Museum og National Museum of Natural History, så det er en god mulighed, hvis du planlægger en intensiv tur i byen.

Hvis du ønsker at besøge SeaQuest Aquarium på egen hånd, og du også har købt Go City Sightseeing Pass, er det ideelt at tilrettelægge en rejseplan for at få mest muligt ud af sightseeingkortet.

Køb Las Vegas Go Explorer Pass

Er der billetter, der inkluderer en guidet rundvisning i SeaQuest Aquarium, og er det det værd?

mand taler med barn i nærheden af vandet| ©Edward Schonsett
mand taler med barn i nærheden af vandet| ©Edward Schonsett

SeaQuest Aquarium er en interaktiv oplevelse, hvor du kan besøge udstillingerne og de forskellige akvarier med havdyr, så du behøver ikke at tage en guidet tur. Du behøver ikke at få en guidet rundvisning, men du skal blot følge skiltningen, mens du går rundt i akvariet.

Ligesom Shark Reef Aquarium eller Titanic-udstillingen i Las Vegas er SeaQuest en medrivende oplevelse, så hver besøgende organiserer sin egen rundvisning og er sin egen guide.

Bemærk også, at SeaQuest Aquarium er rettet mod børn i mange af sine udstillinger, så alle udstillingerne er tilgængelige for alle publikum.

Reserver din billet til Titanic-udstillingen i Las Vegas

Er der billetter med rabat til SeaQuest Aquarium?

bedstemor i hajens mund| ©Edward Schonsett
bedstemor i hajens mund| ©Edward Schonsett

Billetter til SeaQuest-akvariet, der købes online, giver 25 % rabat på den endelige pris, så hvis du har besluttet dig for at besøge denne attraktion og allerede har planlagt datoen for dit besøg i Las Vegas, anbefaler jeg, at du køber dem på forhånd.

Der er også rabatter for veteraner, studerende og besøgende over 55 år, og børn mellem 2 og 11 år betaler også en reduceret pris. Bemærk venligst, at mindreårige børn skal ledsages af en voksen for at kunne få rabat for børn.

SeaQuest Aquarium har også ofte kampagner omkring juleferien, så hvis du planlægger at besøge Las Vegas i julen, kan du måske få en ekstra rabat på adgangsprisen.

Er der særlige SeaQuest Aquarium-billetter til børn?

barn på dyreknogler| ©pellegrinimichael
barn på dyreknogler| ©pellegrinimichael

Der er rabat på almindelig adgang til SeaQuest Aquarium for børn mellem 2 og 11 år, og børn under 2 år har gratis adgang, når de ledsages af en voksen.

Der er også rabatter for børn på årskortet, som også omfatter gratis fødselsdagsfaciliteter i akvariet og en ekstra rabat for gæster i alderen 2-11 år.

Bemærk også, at aktiviteter, der kan bestilles mod betaling, f.eks. fodring af dyrene eller besøg i de midlertidige udstillinger, også er til nedsat pris for børn.

Hvorfor kan det betale sig at købe billetter online i stedet for at købe dem på billetkontoret?

hænder med telefoner i hånden| © David Dvořáček
hænder med telefoner i hånden| © David Dvořáček

Det er værd at købe billetter online i stedet for at købe dem på billetkontoret på tidspunktet for dit besøg, da du får 25 % rabat, som kan blive større, hvis du besøger akvariet med en stor gruppe.

Du skal også huske på, at SeaQuest er en af de mest besøgte attraktioner i højsæsonen, så billetterne kan blive udsolgt, eller der kan være lange køer ved indgangen, selv om sidstnævnte er sjældent, da billetterne er flydende.

Hvis du besøger Las Vegas om vinteren, vil der være en mindre tilstrømning af turister, men du skal være opmærksom på, at billetterne i juletiden også kan blive udsolgt.

Åbningstider for SeaQuest Aquarium

fisk med røde striber i vandet| ©Edward Schonsett
fisk med røde striber i vandet| ©Edward Schonsett

SeaQuest Aquarium er åbent hver dag fra kl. 11 til 19, så du kan planlægge en rejseplan, der omfatter et besøg på andre nærliggende steder samme dag, f.eks. i High Roller Ferris Wheel, som giver en af de bedste udsigter over Las Vegas

Bemærk, at den samlede rundvisning i SeaQuest Aquarium kan tage mellem 3 og 4 timer, afhængigt af det tempo, du planlægger at besøge det, og om du besøger nogle af de ekstra aktiviteter, der koster ekstra.

Hvor lang tid har du brug for at besøge SeaQuest Aquarium?

kvinde med barn i akvariet| ©Edward Schonsett
kvinde med barn i akvariet| ©Edward Schonsett

Svaret afhænger af de aktiviteter, du foretager dig, og af tempoet i dit besøg, men akvariet er stort og har mange bassiner og udstillinger, så en rundvisning i normalt tempo vil tage mellem 3 og 4 timer. Det skal du tage højde for, hvis du planlægger at tage på andre ture samme dag.

Et andet aspekt, der skal tages i betragtning, er, at SeaQuest er en forlystelse, der er designet til familier og børn, så hvis du kan, så tag dig tid til at se den i sin helhed.

Hvis du planlægger et kort ophold i byen, kan du tage en hurtig rundvisning i de vigtigste udstillinger og damme, som vil tage mellem halvanden og to timer. I så fald får du her en liste over alle de ting, du kan lave i Las Vegas på 3 dage.

Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge SeaQuest Aquarium?

indgang til SeaQuest| ©John
indgang til SeaQuest| ©John

Det bedste tidspunkt at besøge SeaQuest Aquarium er om sommeren, da vejret er mere behageligt til at gå rundt i dammene og opleve dyrene. Desuden kan akvariet være et fristed fra varmen i Las Vegas' ørken.

Hvis du besøger Las Vegas om vinteren, og det sner, kan du se en af de bedste udsigter over byen på Maryland Boulevard, især juleaften, hvor julelysene invaderer Las Vegas' alléer.

Hvordan kommer man til SeaQuest Aquarium?

den blå bus på farten| ©monteyoveo
den blå bus på farten| ©monteyoveo

Du kan komme til SeaQuest Aquarium med monorail til Convention Center Station eller med bus 202 fra EB Flamingo efter Tamarus Station. Du kan også tage bus 203 til NB Maryland efter Twain-stationen.

For at komme til SeaQuest Aquarium kan du også benytte Las Vegas' hop-on-hop-off-turbus, som har et fast stop ved akvariet.

SeaQuest ligger på Maryland Boulevard og er lidt væk fra Las Vegas' travlhed, og det er netop det, der er charmen ved SeaQuest, da du kan opleve byen ud over neonlysene og de glødende plakater.

Hvis du vil få mest muligt ud af dit besøg, kan du inkludere denne attraktion i en rejseplan med andre udflugter i nærheden, f.eks. High Roller Ferris wheel eller National Nuclear Test Museum.

Bestil Las Vegas Sightseeing Bus

Det må du ikke gå glip af på SeaQuest Aquarium

mor og børn i akvariet| ©Ray Conrado
mor og børn i akvariet| ©Ray Conrado

SeaQuest er et fristed fra Las Vegas' travlhed, og selv om det ligger tæt på The Strip og Fremont Street, ånder det en helt anden luft.

I akvariet kan du besøge mere end 20 temaudstillinger, hvor du kan fodre fugle, lære, hvordan krybdyr lever i ørkenen, klappe hajer og rokker og få adgang til interaktive oplevelser om havets dyreliv fra fem kontinenter.

Hvis du vælger at deltage i en af de ekstra kostbare aktiviteter, får du også adgang til særlige udstillinger og kommer endnu tættere på de dyr, der bor i akvariet.

Du må heller ikke gå glip af den eksotiske voliere, som kroner det højeste punkt på SeaQuest, de midlertidige udstillinger og den permanente udstilling i sommerfuglehuset.

Dette eventyr gennem verdens regnskove, ørkener og oceaner er en interaktiv oplevelse for hele familien på en måde, der ikke ligner de fleste Las Vegas-forlystelser.

Tips til at besøge SeaQuest Aquarium

smilende mand ved poolen med dyr| ©Ray Conrado
smilende mand ved poolen med dyr| ©Ray Conrado

SeaQuest er en attraktion, der er designet til familier og børn, som kan gå rundt i et roligt tempo, så hvis du vil opleve alt det, som akvariet har at byde på, skal du tage dig tid til at besøge alle udstillingerne.

Du kan også tage billeder med havdyrene i dammene og volieren.

At gå gennem undervandstunnellerne, mens man ser rokker og hajer på tæt hold, er et af de bedste shows i Las Vegas og en aktivitet, som børnene vil elske.

Endelig anbefaler jeg, at du, når du køber dine billetter, får mest muligt ud af dem ved at booke online og få 25 % rabat og tilrettelægge en rejseplan i området, så du også kan se andre Las Vegas-attraktioner i nærheden.