Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Ferrari World dagsture fra Dubai

Har du hørt om Ferrari World? Stedet ligger i Abu Dhabi og er et paradis for Formel 1- og bilentusiaster. Hvis du er en af dem, er du heldig, for der er flere udflugter at tage på.

Carmen Navarro

Carmen Navarro

10 minutters læst

Ferrari World dagsture fra Dubai

Ferrari World Abu Dhabi | ©Felipe Massa

En af de ting, man bare må gøre i Dubai, er at besøge Ferrari World, verdens største indendørs park, der udelukkende er dedikeret til bilmærket. Ud over officielle butikker og gallerier, der viser dig Ferrari-bilernes udvikling gennem årene, er denne park berømt for sine rutsjebaner og forlystelser.

Det er ret nemt at komme til Ferrari World, og der er forskellige udflugter afhængigt af, hvor længe du vil forlænge dit besøg, eller hvad du vil bruge mere tid på. Selvom der er mange muligheder, har jeg kigget på de bedste for at gøre det lettere for dig at vælge, så du kan begynde at varme op og booke din rejse til Ferrari World.

1. Ferrari World & Abu Dhabi byrundtur

Billet til Ferrari World Abu Dhabi| ©DAVID
Billet til Ferrari World Abu Dhabi| ©DAVID

Hvis du skal til Ferrari World, men ikke vil gå glip af muligheden for at besøge andre områder i Abu Dhabi, vil YAS Island, hvor forlystelsesparken ligger, være et af stoppestederne på disse udflugter, men først vil du besøge Sheikh Zayed-moskeen eller de kongelige paladser med en specialiseret guide. Alt dette med komforten og sikkerheden ved at vide, at indgangsbilletter er inkluderet. Desuden rejser du i en delt shuttlebus, der transporterer dig fra dit hotel til hvert punkt på turen for ca. 190 €.

Selvfølgelig er disse ture primært beregnet til at tage til Ferrari World fra Dubai, så besøgene i resten af Abu Dhabi er hurtige, selvom du har mere end nok tid til at tage nogle billeder og beholde souvenirs. Det gode er, at da det er en lang heldagstur, inkluderer de normalt en drink og, på anmodning, frokost, så du har energi nok til at køre alle Ferrari-forlystelserne.

Selvom du tilbringer en lang eftermiddag (omkring 4 timer) i parken og har tid til at køre alle rutsjebanerne mere end én gang, er simulatoren og gokarts ikke inkluderet på disse ture.

Interessante fakta

 • Pris: ca. 190 €.
 • Varighed: ca. 10 timer (4 timer i Ferrari World).
 • Hvad er inkluderet: entré til Ferrari World, transport, ekspresrundtur i Abu Dhabi og specialiseret guide.
 • Anbefales, hvis: du samtidig med din tur til Ferrari World også vil besøge Abu Dhabi.

Book din udflugt til Ferrari World

2. Udflugt til Ferrari World fra Dubai med racersimulator inkluderet

Nyd Ferrari World| ©Kyle Taylor
Nyd Ferrari World| ©Kyle Taylor

Det er meget nemmere at komme fra Dubai til Ferrari World Abu Dhabi, hvis du gør det med en organiseret tur, tro mig, hvorfor siger jeg det? Fordi du kan booke det hele på én gang og til en enkelt pris fra €100, da disse ture inkluderer fuld adgang til parken og transport i en privat bus. Komforten ved at rejse i et køretøj med aircondition, der henter dig på dit hotel og kører dig til parken med en lille gruppe mennesker, er en stor fordel.

Nyd alle parkens aktiviteter

Ved at undgå transfer eller at bevæge dig rundt i Abu Dhabi har du mere end nok tid (ca. 5 timer) til at prøve de mere end 30 attraktioner i Ferrari World og endda føle dig som en rigtig racerkører på kartingbanen og simulatoren. Din opsparing er måske ikke nok til at købe en bil, men du vil kunne komme ind i den største Ferrari-butik og købe nogle souvenirs fra dit besøg.

Mit råd er at tjekke, om frokost er inkluderet eller ej, da det i de fleste tilfælde ikke er tilfældet. Hvis det er tilfældet, skal du ikke bekymre dig, for i Ferrari World har du restauranter at vælge imellem. Selvom vi er i De Forenede Arabiske Emirater, er det italienske køkken stjernen i denne forlystelsespark, så du kan lade batterierne op med en god pizza. Tænk bare ikke på at tage Formula Rossa, verdens hurtigste rutsjebane, lige bagefter.

Se en mere traditionel side af byen

Hvis du finder adrenalinsuset overvældende, skal du ikke bekymre dig, for disse ture til Abu Dhabi fra Dubai inkluderer et hurtigt besøg med en professionel guide til Sheikh Zayed-moskeen, et meget traditionelt, men umådeligt smukt sted, der fungerer som et kontrapunkt, så du kan lære Abu Dhabi at kende ud over Ferrari.

Fakta af interesse

 • Pris: ca. 190 euro.
 • Varighed: ca. 7 timer (5 timer i Ferrari World).
 • Hvad er inkluderet: indgang til Ferrari World (med racersimulering og gokart), transport, besøg i Sheikh Zayed-moskeen.
 • Anbefales, hvis: du kun vil bruge en halv dag i Ferrari World.

Book din udflugt til Ferrari World

3. Fuld privat tur til Ferrari World fra Dubai

Nyd rutsjebaneturen| ©Laurence Olivier
Nyd rutsjebaneturen| ©Laurence Olivier

Ferrari er synonymt med eksklusivitet, og der er ingen mere speciel måde at besøge forlystelsesparken i Abu Dhabi på end i privat transport. På den dag, du vælger, bliver du hentet af en professionel chauffør på dit hotel i Dubai og kørt til Ferrari World uden at skulle vente på andre passagerer eller gøre stop undervejs. Når du er i parken, kan du udforske alle områder, attraktioner, butikker og museer uden at skynde dig, velvidende at din chauffør venter på dig, når du beslutter dig for at gå.

Da dette er en privat tur, hvor du vælger tid og sted for afhentning, er prisen for disse udflugter lidt højere (fra 120 €), men det vil være det værd, hvis du ved, at du vil til Ferrari World og have en hel dag til at opleve den adrenalin, der løber gennem parken.

Interessante fakta

 • Pris: ca. 120 €.
 • Varighed: omkring 8 timer.
 • Hvad er inkluderet: fuld entré til Ferrari World, privat transport med afhentning på hotellet.
 • Anbefales hvis: du vil nyde Ferrari World i ro og mag.

Book din udflugt til Ferrari World

4. Ferrari World Express-udflugt

Besøg i Ferrari World i Abu Dhabi| ©Wajahat Mahmood
Besøg i Ferrari World i Abu Dhabi| ©Wajahat Mahmood

Hvis du på din dagstur til Abu Dhabi gerne vil besøge Ferrari World, men ikke er så interesseret i at få adgang til parken og dens rutsjebaner, anbefaler jeg, at du booker en bustur i Abu Dhabi by, som inkluderer et hurtigt besøg i parken. Disse ture er meget omfattende, da de har en specialiseret guide og også gør stop ved andre turistattraktioner i byen. Prisen er lidt mere overkommelig (ca. €60), da den ikke inkluderer entré.

Ferrari World er den største indendørs forlystelsespark i verden, så selvom du ikke har lyst til at gå indenfor, vil jeg råde dig til i det mindste at se den udefra. Jeg kan forsikre dig om, at du vil blive imponeret over den enorme røde kuppel, og du vil få lyst til at tage mere end ét billede af den. Og selv om du ikke har billet til parken, kan du gå ind i de officielle butikker og købe nogle souvenirs.

Interessante fakta

 • Pris: ca. 60 €.
 • Varighed: ca. 5 timer.
 • Hvad er inkluderet: transport i delt køretøj.
 • Anbefales hvis: du bare gerne vil se Ferrari World, men ikke vil betale for at komme ind.

Book din udflugt til Ferrari World

5. Spring køen over-tur til Ferrari World

Ferrari Worlds rutsjebane på lang afstand| ©Jenn Reitz
Ferrari Worlds rutsjebane på lang afstand| ©Jenn Reitz

Hvis du nogensinde har været i en stor forlystelsespark som Ferrari World, der modtager tusindvis af turister hver dag, vil du vide, at køerne til hver for lystelse kan være meget lange, så du bruger mere tid på at vente end på at nyde rutsjebanerne. Mit råd? Book en udflugt, der inkluderer prioriteret adgang og ingen kø. Det koster omkring 200 €, men jeg lover dig, at du investerer i en bedre oplevelse.

Har du nogensinde haft følelsen af at have stået i kø i timevis for så at bruge mindre end 5 minutter på rutsjebanen? Det er, hvad der vil ske med dig, når du kører Formula Rossa, hvis du ikke har en køfri billet.

Ellers kan du springe køerne over. Når alt kommer til alt, tæller hvert minut i denne park, og der er så meget at se og gøre! Desuden ankommer du til Ferrari World i privat transport sammen med en lille gruppe andre besøgende, så ventetiden er reduceret helt fra begyndelsen. I alt mere end 6 timer, hvor bilerne og rutsjebanerne vil imponere dig med deres fart.

Interessante fakta

 • Pris: ca. 200 €.
 • Varighed: omkring 6 timer.
 • Hvad er inkluderet: fuld billet til Ferrari World med prioriteret adgang (ingen kø), privat transport med afhentning på hotellet.
 • Anbefales hvis: du ikke bryder dig om at stå i kø og gerne vil køre flere gange.

Book din udflugt til Ferrari World

6. Udflugt til Ferrari World og Warner Bros Park i Abu Dhabi

Warner Bros World Abu Dhabi| ©Alessandro Cirillo
Warner Bros World Abu Dhabi| ©Alessandro Cirillo

Er du fan af forlystelsesparker, og vil du gerne se dem alle? Hvis du allerede ved, at du vil til Ferrari World fra Abu Dhabi, anbefaler jeg, at du bestiller en udflugt, der også inkluderer entré og transfer til Warner Bros World, så du kan besøge begge parker på samme dag for en samlet pris på ca. 150 €. Da begge parker ligger på YAS Island, vil den private bus, der henter dig på dit hotel i Dubai, også køre dig fra den ene park til den anden.

Hvis du rejser med børn og en familie, er denne tur et godt alternativ. På den ene side er den meget mere komplet og kombinerer to parker, der er underholdende og velegnede til børn (især Warner, der har attraktioner, som de små vil nyde i fulde drag).

På den anden side vil det at have en privat transport, der henter dig på dit hotel og ved middagstid tager dig fra Ferrari World til Warner Bros Park, gøre det meget mere bekvemt for dig at bevæge dig rundt med børnene. Husk dog, at når du booker udflugten online, skal du markere, at du rejser med børn, da indgangen vil have en reduceret pris, og bussen muligvis skal indarbejde specielle sæder til dem.

Nyttige oplysninger

 • Pris: ca. 150 €.
 • Varighed: omkring 10 timer.
 • Hvad er inkluderet: billetter til Ferrari World og Warner Bros Park, privat transport med afhentning på hotellet.
 • Anbefales hvis: du kan lide forlystelsesparker.

Book din udflugt til Ferrari World

Er det værd at tage til Ferrari World Park?

Nyd simulatoren| ©Harald Felgner
Nyd simulatoren| ©Harald Felgner

Hvis du kan lide adrenalin, at se Formel 1-løb på tv, at lære et historisk mærkes historie at kende og at opdage den mere moderne side af Abu Dhabi, så skal du tage til Ferrari World Park. Forvent dog ikke en park, der ligner andre som Disneyland, for stilen er helt anderledes. Hvis du ikke er 100% overbevist om, at du skal afsted, eller hvis du ikke er specielt interesseret i bilerne, er det derfor ikke værd at betale den høje entrépris.

Hvis du derimod er interesseret i at køre i verdens hurtigste rutsjebane, Formula Rossa, skal du huske at tjekke den officielle hjemmeside for at se, om den er åben, da den på visse tidspunkter er lukket på grund af vedligeholdelse eller sikkerhed, og du har ikke lyst til at købe en billet for så senere at finde ud af, at forlystelsen ikke er tilgængelig.

Book din udflugt til Ferrari World

Hvor lang tid har jeg brug for til at besøge Ferrari Park Abu Dhabi?

Racerbanen| ©Neil Tonge
Racerbanen| ©Neil Tonge

Det afhænger af, hvor interesseret du er i Ferrari, og hvor ivrig du er efter at komme op i forlystelserne. Mit råd er, at du booker mindst en halv dag i parken, da der som regel er lange køer for at komme ind og køre i rutsjebanerne.

Her finder du alt, hvad du skal bruge til en hel dag, fra restauranter og butikker til danseshows, akrobatik og endda optiske illusioner. For at organisere dit besøg skal du huske at tjekke åbningstiderne for hver attraktion og tjekke, om de er åbne eller lukkede på grund af vedligeholdelse.

Book din tur til Ferrari World

Hvilke attraktioner må du ikke gå glip af i Ferrari Park?

I Formula Rossa på Ferrari World Park| ©Jim Hoffmann
I Formula Rossa på Ferrari World Park| ©Jim Hoffmann

I alt 19 attraktioner venter på dig i Ferrari World. Nogle er mere spændende end andre, men hvis du kan lide adrenalin, fart og biler, vil enhver af dem få dig til at føle dig lidt som en Formel 1-kører før og under et løb.

Formula Rossa: den hurtigste

Formula Rossa er uden tvivl et must, da den når sin maksimale hastighed på kun 5 sekunder, og selvom den er kort (den samlede distance er mindre end 2 minutter), er den meget intens og vil få dit hjerte til at banke ud af munden på dig.

Forano GT

En anden seværdig attraktion er Fiorano GT Challenge, hvor du vil føle dig som en racerkører, der forsøger at få sin bil først i mål.

Denne rutsjebane består faktisk af to rækker af gamle Ferrari-biler. Begge grupper starter på samme tid, men kun den ene kommer først i mål, så du skal køre mere end én gang for at få din sejr.

G-Force

Denne attraktion er et frit fald, men ud over adrenalinsuset vil du nyde udsigten på vej op.

Som et forhøjet observationsdæk vil attraktionen løfte dig over 60 meter over bygningens røde kuppel, så du får en ret utrolig udsigt.

Hvad er der ellers at lave på Yas Island?

Yass Marina ved solnedgang| ©Nick Webb
Yass Marina ved solnedgang| ©Nick Webb

YasIsland er ikke kun hjemsted for Ferrari World. Kun 30 minutter fra Abu Dhabi venter der dig andre aktiviteter og planer på denne menneskeskabte ø, som du kan kombinere med din tur til forlystelsesparken, såsom et strandområde eller shows og koncerter.

På øen kan du få et nærbillede af Yas Marina-banen, hvor Abu Dhabi Formel 1 Grand Prix afholdes, og også slappe af i Yas Bay, en enorm mole på kysten, hvor du finder restauranter, klubber og luksushoteller.

Hvor meget glæder du dig til at tage til Ferrari World nu? Som du kan se, er der mange måder at organisere din tur til en verden af fart, adrenalin og italienske biler på.

Book din rejse til Ferrari World

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad kan man lave i Ferrari World?

  Forlystelsesparken har nok attraktioner til at dække en hel dagstur, så de fleste besøg varer cirka 9 timer.

 • Hvor lang tid tager det at besøge Ferrari World?

  Hovedattraktionerne omfatter Formula Rossa, verdens hurtigste rutsjebane, der når 240 mph på kun 5 sekunder, GT Fiorano Challenge, en oplevelse, der ligner en biljagt i en actionfilm, G-Force, en rumfærge, der fører dig 62 meter op i luften og i frit fald med 12 meter pr. sekund, og selvfølgelig: chancen for at køre en rigtig Ferrari.

 • Hvad er den bedste tid på året at besøge Ferrari World?

  Hele forlystelsesparken er indendørs og har aircondition, så varmen vil ikke være et problem om sommeren. Men hvis du vil planlægge dit besøg bedre, kan du prøve at få det til at falde sammen med de forskellige midlertidige begivenheder, der finder sted i Ferrari World, bl.a. forlystelser med kendte skøjteløbere og Bollywood-forestillinger.