Accademia-galleriet billetter og ture I Firenze: sammenligning af muligheder, hvor man køber dem, gratis billetter, osv.

Den kopi, som du finder i Firenzes gader, kan ikke måle sig med den perfektion, som Michelangelo opnåede med sin David. Køb billetter til Accademia-galleriet!

Vicky Del Moral

Vicky Del Moral

7 minutters læst

Accademia-galleriet billetter og ture I Firenze: sammenligning af muligheder, hvor man køber dem, gratis billetter, osv.

Michelangelos David | ©Mateus Campos

Accademia-galleriet, som i dag huser Michelangelos David, blev grundlagt i 1784 som et udstillingssted for de studerende på kunststudierne og er i dag det mest besøgte museum i byen efter Uffizi-galleriet.

Endeløse køer ved indgangen er garanteret, så det er tilrådeligt at bestille en fast-track-billet på forhånd eller endda leje en guidet tur for at berige dit besøg.

Vores favorit

Firenze Accademia Gallery billetter

Få prioriteret adgang til Galleria dell'Accademia i Firenze uden at skulle stå i kø ved billetkontoret.

Oplev de vigtigste detaljer om de værker, der er udstillet i Galleria dell'Accademia, i dit eget tempo og uden at betale ekstra.

Hvis du ønsker at besøge den originale David (når du ser den, vil du indse, at dens perfektion langt overgår kopiernes), er den bedste løsning at besøge Galleria dell'Accademia på egen hånd og i dit eget tempo, men uden at skulle vente i de lange køer af turister, der venter ved indgangen, anbefaler jeg at købe denne skip-the-line-billet på forhånd og online.

Firenze er hjemsted for tre statuer af David, hvilket er overraskende og måske endda kan forvirre nogle turister. To af dem er kopier af det originale værk, en i marmor fra 1910, som du finder på Piazza della Signoria, og en anden på Piazzale Michelangelo fra 1865, der er bygget som en hyldest til Michelangelo selv.

Du kommer ikke med på en guidet rundvisning, men du har tid til at gå rundt i galleriet i dit eget tempo og stoppe op for at kigge på de værker, du ønsker, så længe du har brug for det.

Hvorfor denne mulighed: Da det er den billigste mulighed og ikke omfatter en guidet rundvisning, giver den dig mere fleksibilitet i tilrettelæggelsen af dit besøg.

Anbefales hvis... du vil besøge Accademia-galleriet til den bedste pris og i dit eget tempo.


Guidede rundvisninger i Galleria dell'Accademia i Firenze

Indgangen til Galleria dell'Accademia| ©Mongolo1984
Indgangen til Galleria dell'Accademia| ©Mongolo1984

Den kultur og kunst, du finder i Firenze, er uden sidestykke, og det ville være en skam at forlade Accademia uden at forstå det, du ser. For et mere komplet besøg er denne guidede rundvisning i Accademia en god mulighed. En professionel guide vil hjælpe dig med at lære alt om historien bag "David" og de andre skulpturer og malerier på dette museum, som du kan fortsætte med at udforske på egen hånd efter rundvisningen.

Denne tur inkluderer hurtig adgang til museet, så du behøver ikke at stå i kø ved indgangen.

Hvorfor denne tur: Guidede ture er et must i denne by, og i tilfældet med Accademia-galleriet anbefales det især at gøre besøget ledsaget af en ekspert.

Anbefales, hvis... du vil kende Accademia-galleriet med en guidet tur på engelsk til den bedste pris.

Book din guidede rundvisning i Accademia-galleriet

Kombibilletter til Accademia- og Uffizi-gallerierne

Uffizi-galleriet| ©Andres Alvarado
Uffizi-galleriet| ©Andres Alvarado

Firenze er et frilandsmuseum. Hvis du overvejer at booke en guidet tur på et museum, er en god måde at spare penge på at tilføje en guidet tur i byen. Denne rundvisning kan varmt anbefales af de tusindvis af rejsende, der har taget den. Den er meget omfattende, og guiden giver en meget fornøjelig rundvisning i de højdepunkter, der er værd at se, ikke kun i Accademia- og Uffizzi-gallerierne, men også i selve byen.

Du starter med at tage en times gåtur med guiden gennem højdepunkterne i det historiske centrum: denne rundvisning vil hjælpe dig med at sætte byens historie i sammenhæng, og hvorfor den har været vært for de bedste kunstnere i verden i årtier. Derefter går du ind i Accademia-galleriet for at se Michelangelos berømte David og de andre spektakulære værker, der befinder sig i dette galleri.

Du får et par timer til frokost, hvor du kan slentre rundt i din fritid eller blot slappe af med en god italiensk kaffe på en terrasse. Til sidst går I til Uffizi-galleriet for at gå rundt i det sammen med jeres guide. Kort sagt, et meget komplet besøg af byens højdepunkter til en meget rimelig pris.

Hvorfor denne mulighed: Denne tur omfatter de vigtigste seværdigheder i Firenze med en ekspertguide på engelsk til den bedste pris, du kan finde.

Anbefales, hvis... du vil spare penge ved at købe en pakke, der omfatter en rundvisning i byen og de to vigtigste museer sammen med en ekspertguide.

Book din guidede tur til Accademia-galleriet

Hvor kan man købe en billet til Accademia-galleriet?

Køer ved Accademia-billetkontoret| ©Ruins & Relics
Køer ved Accademia-billetkontoret| ©Ruins & Relics

Der er to muligheder: online på forhånd eller på billetkontoret. Det er billigere at booke på billetkontoret, men der er normalt udsolgt, da det er et af de mest besøgte museer i verden. Online billetten på forhånd sælges på mange hjemmesider, jeg lader dig den officielle her.

Bestil billetter til Galleria dell'Accademia

Hvor meget koster det at komme ind i Galleria dell'Accademia?

Slaverne, af Michelangelo| ©Tom
Slaverne, af Michelangelo| ©Tom

En voksenbillet, der købes i billetsalget, koster ca. 16 €. En billet til unge mellem 18 og 25 år koster 6 €. Børn er gratis.

Desværre er det praktisk talt umuligt at købe en billet ved billetkontoret, og den mest almindelige pris er prisen på forhåndsbilletter.

Findes der billetter til nedsat pris?

Unge mellem 18 og 25 år betaler mindre end halvdelen af billetprisen for voksne. Mindreårige og andre grupper får gratis adgang.

Bestil billetter til Accademia Gallery

Kan jeg besøge Accademia-galleriet gratis?

Skulpturer i Accademia-galleriet| ©Philip Wood Photography
Skulpturer i Accademia-galleriet| ©Philip Wood Photography

Disse grupper har gratis adgang:

 • Børn og teenagere under 18 år
 • EU-borgere med et handicap og et familiemedlem eller en ledsager
 • Grupper af studerende fra EU-lande, ledsaget af deres lærere
 • Turistguider fra EU
 • Personer med studie- eller forskningsbeviser fra italienske og udenlandske skoler eller universiteter, akademier og forsknings- og kulturinstitutter

Tips til dit besøg

Piazza del Duomo| ©Philip Mallis
Piazza del Duomo| ©Philip Mallis

Åbningstider for Galleria dell'Accademia

Galleria dell'Accademia er åben fra tirsdag til søndag og er lukket om mandagen. De normale åbningstider er fra kl. 8.15 til 18.50.

Om lørdagen er det obligatorisk at bestille billet på forhånd.

Ud over mandage er der lukket den 1. januar og den 25. december.

Billetkontoret lukker 30 minutter før lukketid.

Sådan kommer du til Galleria dell'Accademia

Galleria dell'Accademia i Firenze ligger på Via Ricasoli, 58-60, i det historiske centrum af byen og meget tæt på Piazza del Duomo. Du kan nå den til fods fra alle steder i centrum, med turistbussen eller med bybuslinje 1 og 17.

Bestil billetter til Galleria dell'Accademia

Er Galleria dell'Accademia i Firenze et besøg værd?

Delvis udsigt over Michelangelos Davi
Delvis udsigt over Michelangelos Davi

Ja, Galleria dell'Accademia i Firenze indeholder verdens vigtigste skulptur: Michelangelos "David". Det er et mesterværk, der berettiger en tur til Firenze.

Michelangelos David

"David" er indbegrebet af renæssancens værk og er nok den mest genkendelige skulptur i kunsthistorien. Den imponerende og modige holdning af en storslået ung mand på højdepunktet af sit liv med absolut tro på Gud før hans konfrontation med Goliat symboliserede den florentinske republiks magt på sit højdepunkt i det 16. århundrede.

Michelangelo brugte op til tre år på at hugge sin "David" ud af en enorm blok af det dyrebare Carrara-marmor fra 1501 til 1504, i en alder af 20 år, i værkstederne på Opera del Duomo.

Denne imponerende skulptur skulle efter planen placeres sammen med andre skulpturer, der forestiller Det Gamle Testamente, på en ydre støttepille i apsis i Firenzes domkirke, men blev i sidste ende flyttet til en anden usædvanlig placering ved portene til Ponte Vecchio på Piazza della Signoria. Siden 1873 har "David" af bevaringsmæssige årsager været opbevaret i Galleria dell'Accademia.

Andre fremragende værker

 • Andre skulpturer af Michelangelo, disse ufærdige, som f.eks. "Prigioni" og "San Matteo".
 • En stor udstilling af religiøst maleri med værker af andre store renæssancemestre som Fra Filippo Lippi, Botticelli og Andrea Orcagna.
 • En udstilling af antikke musikinstrumenter.

Book din guidede tur til Accademia-galleriet

Hvad kan jeg se i Uffizi-galleriet?

Venus af Urbino, Titian| ©joanaziller
Venus af Urbino, Titian| ©joanaziller

Dette palads og museum, der blev startet af Giorgio Vasari i 1560 under instruktion af hertug Cosimo I de' Medici, indeholder en af de ældste og vigtigste kunstsamlinger i verden, og med to millioner besøgende om året er det den mest besøgte i hele Italien.

Navnet Galleria delle Uffizi skyldes, at det blev designet til at erstatte Palazzo Vecchio som hjemsted for de florentinske magistraters kontorer og blev brugt som residens og forvalter af de kunstværker, som Medici-familien, det mest magtfulde og indflydelsesrige dynasti i renæssancen i Firenze, der var kendt for sit arbejde som mæcen for de vigtigste videnskabsmænd og kunstnere, havde samlet i årtier.

Vigtigste værker

 • Botticellis "Forår" og "Venus' fødsel",
 • Leonardo da Vincis "Bebudelsen" og "De tre kongers tilbedelse".
 • Jomfruen med guldfinken" af Rafael,
 • Titians "Venus af Urbino".
 • Malerier af bl.a. Michelangelo og Giotto.
 • Græske og romerske statuer, tryk og tegninger.

Bestil billetter til Galleria dell'Accademia

Andre interessante besøg i Firenze

Venus og Amor, af Jacopo da Pontormo| ©Mongolo1984
Venus og Amor, af Jacopo da Pontormo| ©Mongolo1984

Ud over Galleria dell'Accademia har Firenze meget mere kunstnerisk arv. For at finde ud af, hvordan du bedst kan opleve den, må du ikke gå glip af disse andre artikler om Ture og dagsture fra Firenze, Firenze Duomo billetter og ture: muligheder, åbningstider, hvordan man kommer dertil og mere o Uffizi-gallerietbilletterogture I Firenze: find alle mulighederne.

Ofte stillede spørgsmål

 • Er Accademia-galleriet gratis om søndagen?

  Ja og nej. Accademia Gallery er kun gratis den første søndag i hver måned. Og det er faktisk det værste tidspunkt at besøge galleriet på, især om sommeren, da horderne af besøgende gør det til en kaotisk og ubehagelig oplevelse at udforske museet.

 • Hvorfor er Accademia-galleriet så berømt?

  Accademia-galleriet er berømt for at rumme mange af Michelangelos skulpturer, herunder den berømte statue af David. Det er også kendt for kolossens sal og fangernes sal, som begge rummer nogle af de mest dramatiske og stemningsfulde statuer i Italien.

 • Hvad er det bedste tidspunkt på dagen at besøge Accademia-galleriet?

  Uanset tidspunktet er der sandsynligvis kø, men du kan undgå de store menneskemængder, hvis du besøger stedet tidligt om morgenen eller fra kl. 17.00 og frem, hvor folkemængden er blevet mindre.