Det Tekniske Flådemuseum Billetter I La Spezia: Hvordan Man Køber, Priser Og Rabatter

At vide, hvor meget billetter til Naval Technical Museum of La Spezia koster, er ganske passende, hvis du skal lægge budget for din rejse. Derfor inviterer jeg dig til at fortsætte med at læse dette indlæg, hvor jeg forklarer alle detaljerne.

Keyvis Montilva

Keyvis Montilva

10 minutters læst

Det Tekniske Flådemuseum Billetter I La Spezia: Hvordan Man Køber, Priser Og Rabatter

Marinens Tekniske Museum | freakforti

En af de bedste ting at se og gøre i La Spezia er et besøg på byens tekniske flådemuseum. Dette sted er den vigtigste kulturelle institution i hele byen, og samtidig er det et sted, der har meget at gøre med historien og identiteten i dette italienske hjørne.

Så jeg råder dig til at fortsætte med at læse dette indlæg, da jeg har undersøgt alle de vigtige detaljer, du har brug for at vide om dette sted. Det vil gøre det lettere for dig at planlægge dit besøg, når du er på gennemrejse i La Spezia og omegn.

Det anbefales, at du bruger tid nok i La Spezia til at besøge de vigtigste bygninger og monumenter. Endnu mere anbefalelsesværdigt, hvis du holder af navigationshistorie og europæiske flåder.

Det er en kort, men meget underholdende aktivitet, som også er meget økonomisk og ikke kræver en væsentlig justering af din tid eller din logistiske rejseplan.

Hvor meget koster billetter til La Spezias tekniske marinemuseum?

Penge i euro| ©Ibrahim Boran
Penge i euro| ©Ibrahim Boran

Det første, du skal vide for at forstå, hvor praktisk det er at besøge La Spezias tekniske marinemuseum, er prisen på billetterne. Entréen for alle, uanset alder eller nationalitet, er cirka tre euro. Det betyder, at selve oplevelsen er ret billig og kan være en god aktivitet nær Cinque Terre, hvor du ikke behøver at bruge for mange penge.

Faktisk gør den overkommelige pris på disse billetter det muligt at være en supplerende aktivitet til de bedste ture i La Spezia såvel som til de bedste dagsture fra La Spezia.

Sidstnævnte er normalt hovedattraktionen på dette sted, da det er en by, der er vigtig for turismen i Italien på grund af dens nærhed til Cinque Terre samt andre større byer i Ligurien og Toscana.

Du skal vide, at disse billetter kun kan betales med kredit- eller betalingskort, hvilket er en vigtig kendsgerning for at undgå misforståelser på tidspunktet for dit køb. Du skal også være opmærksom på, at der ikke er nogen begrænsninger på antallet af billetter, du kan købe, og at der ikke er nogen prisændringer i højsæsonen.

Hvordan får man billetter til Naval Technical Museum of La Spezia på billetkontoret?

Inde på museet| ©freakforti
Inde på museet| ©freakforti

Det er meget nemmere, end du måske tror, at få billetter til Naval Technical Museum of La Spezia. Billetterne sælges i et billetkontor, der ligger ved museets eneste indgang lige foran broen, der spænder over den maleriske kanal, som adskiller militærbasen fra resten af byen. Billetterne er tilgængelige med det samme, og der er ingen begrænsning på antallet af personer, der kan komme ind på museet i løbet af en dag.

Faktisk er det ret sandsynligt, at uanset hvor turistet en dato du vælger at besøge, vil du finde dette museum relativt tomt. Det hænger sammen med, at La Spezia ikke er et yndet turistmål for store mængder besøgende. Faktisk kommer der hundredtusindvis af mennesker til stedet, men det er på grund af krydstogtterminalen, der gør det nemt at komme til Cinque Terre og andre maleriske byer langs den liguriske kyst.

Så du kan købe billetter direkte fra billetkontoret, så længe museet er åbent, så du kan tage en kort og underholdende tur på museet, inden du slutter dig til de bedste ture i La Spezia. Det er dog også sandsynligt, at sådanne ture vil inkludere et besøg på museet. Det er nemlig en af de få attraktioner, som byen har, når det kommer til at besøge steder med et turistmæssigt fokus.

Er billetter til La Spezias tekniske marinemuseum inkluderet i nogen af byens turistpas?

Figurer af museet| ©freakforti
Figurer af museet| ©freakforti

Billetter til La Spezia Naval Technical Museum er ikke tilgængelige på nogen af byens turistpas. Det skyldes den simple kendsgerning, at disse kort ikke findes. Det skyldes, at det er en relativt lille by med meget få attraktioner, som kan besøges på en enkelt dag.

På den anden side er det rigtigt, at der er aktiviteter, som kombinerer muligheden for at besøge flere hjørner af byen inden for den samme pris. Det er de gastronomiske ture i La Spezia, som tilbyder dig en førsteklasses kulinarisk oplevelse, hvor du vil smage de mest repræsentative retter fra de vigtigste restauranter i dette samfund.

Du skal også vide, at der generelt ikke findes turistpas til dette område af Ligurien, da det eneste pas, der findes, er til Cinque Terre og er fokuseret på købernes mulighed for at betale et enkelt beløb for at rejse med toget, der kører gennem denne nationalpark, samt at få adgang til nogle vandrestier, der udelukkende er forbeholdt dem, der betaler for dem.

Book en gastronomisk tur

Er der særlige billetter til børn?

Børn på museet| ©stemberovi
Børn på museet| ©stemberovi

Der er ingen særlige børnebilletter til dette museum. Faktisk er der ingen billetter med en prisvariation for ældre eller handicappede besøgende. Derfor skal alle, der ønsker at besøge dette museum, betale nøjagtig den samme pris. Det er i sig selv ret billigt, da det er omkring 3 €.

Du skal også huske på, at dette museum måske ikke er den mest underholdende aktivitet for børn. Det skyldes den simple årsag, at de elementer, der er udstillet, er ting, der er relateret til bådenes verden, og for at forstå deres betydning er det nødvendigt at læse beskrivelserne af hver enkelt af dem.

På samme måde er dette et sted, der kan besøges på relativt kort tid, og det kan være en aktivitet for hele familien, der fungerer som en alternativ underholdning i denne by for at få nogle oplysninger, før man starter udflugten, der vil tage dig til de attraktioner, der ligger tæt på det. Hvilket stort set er, hvad alle gør, når de beslutter sig for at bo her på grund af dens nærhed til Cinque Terre og andre byer som Pisa og Genova.

Er der guidede ture til det tekniske marinemuseum i La Spezia, og er det det værd?

Rundvisning på museet| ©freakforti
Rundvisning på museet| ©freakforti

Der er ingen guidede ture på det tekniske marinemuseum i La Spezia, og det skyldes, at det er et lille sted med ikke så mange elementer i den permanente udstilling. Derfor kan en person gå gennem museet på egen hånd. Der kan være guidede ture under nogle særlige begivenheder i løbet af året, men det vil virkelig have at gøre med omstændighederne for den pågældende aktivitet.

Hvis du er interesseret i ideen om at tage på en guidet tur til nogle af attraktionerne i dette område af Italien, så anbefaler jeg, at du deltager i de private ture, der tager dig til Cinque Terre eller andre steder som Pisa og Firenze. Det skyldes, at det er steder med en bred vifte af turistattraktioner, der har en interessant fortid, som du kan lære om takket være ledsagelse af en guide, der er specialiseret i disse emner.

Faktisk skal du vide, at den eneste attraktion i La Spezia, hvor der tilbydes guidede ture, er San Giorgio-slottet. Det hænger sammen med, at der er nogle dele af bygningen, hvis betydningkan gå ubemærket hen, hvis der ikke er en person til stede, som arbejder der, og som kan fortælle om disse detaljer.

Hvordan kommer man til La Spezias tekniske marinemuseum?

Gaderne i Spezia| ©ErWin
Gaderne i Spezia| ©ErWin

Det er meget nemt at komme til La Spezias tekniske marinemuseum, fordi det ligger lige i centrum af byen, og med en gåtur på mindre end 5 minutter fra din bolig kan du være ved døren til dette sted. Den nøjagtige adresse er Viale Giovanni Amendola, og hvis du ønsker det, kan du tage en taxa, som sandsynligvis ikke vil koste dig mere end 10 €, selv hvis din bolig ligger i den anden ende, i den vestlige del af byen.

Faktisk vil en gåtur fra hovedbanegården til dette sted ikke tage mere end 18 minutter i alt. Det betyder, at du kan spare de penge, du ville bruge på en taxa, og du behøver ikke rigtig at bruge offentlig transport, når du ved, at du skal have et kort til det.

Du skal også vide, at byen La Spezia er så lille, at det også er muligt at gå fra krydstogtshavnen til dette sted, fordi den maksimale varighed af denne gåtur ville være omkring 30 minutter. Denne gåtur er samtidig en glimrende mulighed for at gå gennem byens centrum og nyde arkitekturen på dette sted, som er kendetegnet ved at bestå af mange bygninger bygget fra 1920 og frem.

De vigtigste ting, du ikke må gå glip af på La Spezias tekniske marinemuseum

Museets genstande| ©freakforti
Museets genstande| ©freakforti

Fra dette museum kan du forvente en udstilling, der består af alt, hvad der er relateret til navigationsverdenen. Derfor vil du finde mekaniske dele, der udgør nogle af den italienske flådes fartøjer i dag, samt dele, der var en del af skibe, der tilhørte den militære institution i fortiden.

Der er også udstillet uniformer, der bruges af denne institution, samt elementer, der er nødvendige i udøvelsen af militær navigation. En anden af de mest interessante ting ved dette sted er samlingen af dekorative stykker, der blev brugt på stævnen af de træskibe, der var en del af de opdagelsesrejser, som Italien organiserede under udvidelsen af kolonialismen.

Det udstillede anker, som tilhører et gammelt skib, der er mere end 300 år gammelt, er også en af de store attraktioner på dette sted. Men du skal vide, at det generelt ikke er et museum, der kan betragtes som moderne eller noget i den retning, da tilgangen til udstillingerne er ret gammel og ikke særlig interaktiv.

Hvor lang tid har du brug for til at besøge Museo Tecnico Navale i La Spezia?

Ur| ©Cats Coming
Ur| ©Cats Coming

Det er lidt uklogt at bekymre sig om, hvor meget tid man skal investere i sit besøg på Museo Tecnico Navale i La Spezia. Da det er et meget lille museum, kan du være sikker på, at du vil have besøgt alle rummene på mindre end en time. Selv hvis du beslutter dig for at se nærmere på hver enkelt udstilling.

Det er ret praktisk, for på en måde kan du besøge dette museum, hvis det er noget, du er interesseret i, lige før du forlader byen, fordi du skal starte din rundtur i en anden italiensk by. Faktisk kan det være et glimrende alternativ til underholdning, hvis din ankomst til byen ikke falder sammen med afgangstiden for denne type sightseeingture.

Ligeledes skal du tage højde for, at folk kører i forskellige hastigheder, når de besøger et sted, og der er dem, der kan bruge to hele timer på dette museum, mens andre allerede har besøgt det på 40 minutter. Derudover er din interesse for at lære om de mindste detaljer i hvert af de udstillede elementer også afgørende for at beregne, hvor lang tid du vil bruge på dette sted.

Åbningstider for det tekniske marinemuseum i La Spezia

Skibsvrag| ©freakforti
Skibsvrag| ©freakforti

La Spezias tekniske marinemuseum er åbent alle ugens dage fra kl. 8.30 om morgenen til kl. 19.30 om aftenen. Det betyder, at du på en måde kan besøge museet hele dagen, og det er ret praktisk for dem, der planlægger deres tur til La Spezia.

Du kan sagtens planlægge dit besøg på La Spezias tekniske marinemuseum til midt på formiddagen og stadig have resten af dagen til rådighed til at besøge andre attraktioner i La Spezia. Du kan også tage toget til Cinque Terre for at nyde denne smukke nationalpark.

Du skal også være opmærksom på, at dette museum ikke har udendørsarealer, så du behøver ikke at beslutte tidspunktet for dit besøg baseret på vejret. Museer med udendørs udstillinger undgås normalt i middagstimerne i den italienske sommer på grund af de høje temperaturer, der kan nås.

Tips til at besøge La Spezias tekniske marinemuseum

Komfortable sko| ©Alexandra Tran
Komfortable sko| ©Alexandra Tran

Det første tip, jeg kan give dig til dit besøg på La Spezias tekniske marin emuseum, er at være forberedt på, at det er en interessant aktivitet for dem, der interesserer sig for navigationens verden. Men også for dem, der er passionerede omkring det militære arsenal, for sandheden er, at du ikke vil finde kunst på dette sted, og slet ikke dekorative elementer.

Den anden anbefaling, jeg kan give dig, så du kan nyde dette museum maksimalt, er, at du forbereder dig på at bruge funktionerne i nogle oversættere, der giver dig mulighed for at tage et billede af noget og ændre teksten til dit sprog. Det hænger sammen med, at al den information, der vises på dette sted, enten er på italiensk eller engelsk. Så hvis du vil forstå, hvad de ting, du støder på, handler om, bliver du nødt til at oversætte det til engelsk.

Endelig er det andet råd, jeg kan give dig, at forstå, at dette er et lille museum, som er virkelig billigt. Det betyder, at du ikke mister noget ved at besøge det, især fordi det er en af de få turistattraktioner, der findes i denne by, som normalt kun besøges af dem, der leder efter billigere indkvartering i nærheden af Cinque Terre, eller som har brug for togstationen for at rejse til andre dele af Norditalien.

Hvor kan man spise i nærheden af det tekniske marinemuseum i La Spezia?

Spisning i La Spezia| ©Anja Leidel
Spisning i La Spezia| ©Anja Leidel

For nemheds skyld har du flere alternativer til at spise autentisk italiensk mad i området nær La Spezia Naval Technical Museum. Et af disse steder er Porto Mirabello, som dybest set er byens yacht- og sejlermarina med omkring fire eller fem forskellige restauranter, der spænder fra asiatisk mad til italiensk gastronomi.

På den anden side, hvis du tager til området omkring Giardini Pubblici, vil du finde en bred vifte af restauranter, og de fleste af dem skiller sig ud for deres nationale køkken med en helt lokal tilgang. Mange opskrifter er lavet med friske produkter høstet i denne landbrugsregion samt brug af fisk og skaldyr, der kommer direkte fra den fiskeindustri, der har blomstret i Ligurien.

Min anbefaling er at spise morgenmad, frokost eller aftensmad, afhængigt af hvornår du er der, lige efter du har deltaget i rundvisningen på dette museum. Efter frokost kan du nemlig fortsætte med at udforske disse to områder af byen, som er kendetegnet ved at være de smukkeste af dem alle.