Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Taormina Lufthavnstransfer

Det er vigtigt at kende til transporttjenesterne mellem Palermo lufthavn og Taormina under din rejse til denne by. Oplev de bedste muligheder i forhold til pris, hastighed og komfort!

Ana Caballero

Ana Caballero

9 minutters læst

Taormina Lufthavnstransfer

Taormina | ©Roberto.Marchese

Når du stiger ud af flyet efter en lang flyvetur, er det ideelt at have et hurtigt og sikkert transportmiddel til byens centrum eller det omkringliggende område. I den forbindelse vil du ikke have noget problem med at komme fra Palermo lufthavn til Taormina. I denne lufthavnsterminal finder du flere muligheder for at komme til din næste destination: delt service, privat service, bus, tog og taxa.

Du vil nu lære i detaljer om hver af de nævnte tjenester. Du vil derefter kunne vurdere deres positive og negative aspekter og endelig vælge den transport, der passer bedst til dine behov (pris, hastighed, komfort). På den måde vil din eneste bekymring være at opdage de bedste ting at lave i Taormina under dit ophold.

1. En delt transfer, komfort til en rimelig pris

Fælles transport| ©eGuide Travel
Fælles transport| ©eGuide Travel

Den delte transfer tilbyder en særlig rute om bord på en bus eller minibus, som tager dig fra Palermo lufthavn til Taormina. Det er en rute med nogle omveje, alt efter hvor de andre passagerer stopper. Men du vil nyde en behagelig service til en rimelig pris.

For denne transfer mellem Palermo lufthavn og Taormina, bør du bestille servicen mindst 24 timer i forvejen. Så når du stiger af flyet og går til ankomsthallen i lufthavnen, vil du finde en chauffør med et skilt med dit navn på. Du skal henvende dig til ham, identificere dig selv, og han vil straks ledsage dig til bussen.

Med denne delte transferservice opnår du flere fordele. Nogle af dem er:

 • Rimelig pris: fordi dette transportmiddel tilbyder en pris, der er lavere end den, der tilbydes af private tjenester og taxaer, og dermed har mulighed for at spare en betydelig sum penge.
 • Komfort: Du vil kunne slappe af under turen til Taormina, da disse busser har polstrede og tilbagelænede sæder. Du vil også have Wi-Fi og stikkontakter til at oplade dine enheder.
 • Tilgængelighed: Den delte transfer er normalt tilgængelig 24 timer i døgnet, så du behøver ikke at bekymre dig om en forsinket flyankomst.

Det er et alternativ, der er blevet meget populært blandt turister, og det er ideelt, når man rejser i store grupper for at spare penge og nyde de bedste ting at lave i Taormina både dag og nat. Det skyldes, at minibusserne normalt har en maksimal kapacitet på 20 personer, og busserne har en maksimal kapacitet på 50 personer.

Interessante detaljer

 • Turens varighed: ca. 4 timer (tiden kan variere afhængigt af trafikforholdene).
 • Pris: den gennemsnitlige pris for denne transfer kan være fra 200 €.
 • Fordele ved at bruge denne metode: Hvis dit fly er forsinket, vil du ikke gå glip af transfer, da busserne er tilgængelige 24 timer i døgnet, og du vil hurtigt få tildelt en anden.
 • Sådan booker du denne transport: Du skal tage kontakt til et af transferselskaberne via deres hjemmeside. Der skal du give nogle oplysninger om antallet af passagerer, dagen og tidspunktet for din ankomst. Du skal også bekræfte betalingsmetoden.
 • Anbefales, hvis... du vil have transfer mellem Palermo lufthavn og Taormina til en rimelig pris, men uden at gå på kompromis med komforten.

Book en transfer mellem Palermo lufthavn og Taormina

2. En privat transfer, komfort og eksklusivitet

Chauffør til transfer| ©Jackson David
Chauffør til transfer| ©Jackson David

Privat transport mellem Palermo lufthavn og Taormina er en god mulighed, hvis du ønsker en eksklusiv service. Du vil rejse komfortabelt i en bil uden at skulle dele den med fremmede.

Når du er kommet ud af flyet og har dine tasker i hænderne, skal du gå til ankomstloungen i lufthavnen. I det område vil chaufføren vente på dig. Du vil hurtigt kunne identificere ham, da han vil holde et skilt med dit navn på. Du skal bare identificere dig, og så følger han dig hen til bilen (for 1 til 3 personer) eller varevognen (for 4 til 7 personer).

Chaufføren sætter dig af direkte ved døren til dit hotel. Derefter kan du begynde at nyde den rejseplan, du har planlagt for dit ophold i middelalderbyen, hvad enten det er at tage på en af de bedste ture i Taormin eller opdage dens gastronomi gennem de bedste madlavningskurser i byen, blandt andet.

Interessante detaljer

 • Turensvarighed: 3 timer og 30 minutter (tiden kan variere afhængigt af trafikforholdene).
 • Pris: Gennemsnitsprisen for denne transfer er fra €620 pr. bil.
 • Fordele ved at bruge denne metode: Ikke alene rejser du uden at skulle dele bilen med ukendte passagerer, men du kommer også fra døren til lufthavnen til døren til dit hotel eller den angivne destination i Taormina.
 • Sådan booker du denne transport: Bookingen af denne service udføres via det valgte transportselskabs officielle hjemmeside. Du skal gå ind på portalen, registrere dig i den angivne mulighed (privat overførsel) og angive destinationen, ankomsttidspunktet for flyvningen, datoen, blandt andre data. Derudover vil du generelt blive bedt om at betale elektronisk mindst 50% af de samlede omkostninger.
 • Anbefales, hvis... du ønsker at opleve en eksklusiv og komfortabel transfer mellem Palermo lufthavn og Taormina med en helt personlig service.

Privat transfer vs. delt transfer

Både privat og delt transfer er gode alternativer til at komme sikkert mellem Palermo lufthavn og Taormina. Der er dog nogle forskelle mellem de to tjenester, som du nøje bør evaluere, før du vælger mellem dem.

Ventetid

Den private service fastsætter en ventetid i henhold til dit flys ankomsttid, så hvis du er forsinket i mere end den tid (ca. 45 minutter), vil du gå glip af transporten. Det modsatte er tilfældet med den delte service, hvor du straks får tildelt et nyt sæde i en anden bus.

Eksklusivitet

Den private transfer tilbyder dig en eksklusiv service, hvor du kun kan rejse med en lille gruppe af familie eller venner (maks. 7 personer). På den anden side, når du bruger delt transport, skal du rejse med fremmede i en bus (20 passagerer eller mere).

Umiddelbarhed

Med den private service, når du møder chaufføren i ankomsthallen i lufthavnen, kører du straks til din destination i bilen eller varevognen. I mellemtiden skal du med den delte transfer vente på, at alle passagererne ankommer i henhold til den tid, der er sat af til rejsen.

Book de bedste ture i Taormina

3. Tog, den længste, men billigste løsning, hvis du er på budget

Tog| ©Herbert Frank
Tog| ©Herbert Frank

Toget er den ideelle løsning, hvis du ikke har travlt og gerne vil have en billig transfer. Når du har fået din bagage, skal du gå ca. fire minutter til togstationen Punta Raisi i Palermo lufthavn. Der stiger du på toget til Taormina Giardini-terminalen, som ligger ni minutters kørsel fra Taormina.

De selskaber, der er ansvarlige for togdriften på denne rute (Palermo - Taormina), er Trenitalia og Trenitalia Intercity. Der kører et par tog i timen fra 05:15 til 00:25 hver dag. Derfor vil du ikke have noget problem med at komme frem, uanset om du ankommer ved daggry eller ved midnat.

Du skal også huske på, at denne togtransfer inkluderer et stop på ca. 35 minutter, da der ikke er nogen direkte rute til Taormina. Men selvom rejsen er længere end med en privat eller delt transfer, er det den bedste løsning, hvis du rejser på budget.

Nyttige detaljer

 • Rejsetid: 6 timer og 25 minutter (ca.). Transporten kan dog tage lidt længere tid end den angivne tid i weekenden.
 • Pris: Gennemsnitsprisen for en togbillet er fra 23 € pr. person.
 • Fordele ved at bruge denne metode: Du vil kunne rejse mellem Palermo lufthavn og Taormina til en lav pris og spare en betydelig sum penge. Alt dette uden at gå på kompromis med komforten.
 • Sådan booker du denne transport: For at få adgang til togtjenesten kan du booke din billet online eller på de billetkontorer, der findes i lufthavnen. Faktisk kan du betale elektronisk og vise din billet på skærmen af din mobiltelefon.
 • Anbefales hvis... hvis du ikke har travlt, har et begrænset budget og derfor ønsker en billig transfer.

4. En offentlig bus, den billigste løsning af alle

Taormina Bus| ©Andrew Reynolds
Taormina Bus| ©Andrew Reynolds

Måske vil du bruge en dag i Taormina eller mere på at udforske byens monumenter og naturlige skønhed, men du har et begrænset budget til transfer fra Palermo lufthavn. At bruge den offentlige bus er det billigste alternativ af alle. Du vil kunne rejse som en lokal, mens du nyder landskabet.

Du skal gå direkte til stueetagen i lufthavnen, nærmere bestemt gennem ankomsthallen. Lige til højre kan du se Sais Autolinee-busstoppestedet. Du bliver nødt til at vente, da bussen normalt kører hver time. Faktisk er det bedst at tjekke køreplanerne på forhånd.

Denne transfermulighed kræver ingen reservation. Det eneste, du skal gøre, er at stige ombord på bussen (Palermo Via Tommaso Fazello) og betale for din billet om bord. Du kører en rute til Catania station (over to timer), med et stop på mindst 20 minutter. Derefter tager du Interbus-ruten Catania Via Archimede for at fortsætte din rejse til Taormina - Via Luigi Pirandello (over en time).

Interessante detaljer

 • Rejsetid: Transporten mellem Palermo lufthavn og Taormina tager cirka 6 timer og 22 minutter, inklusive mellemlandinger.
 • Pris: Gennemsnitsprisen for transport via Sais Autolinee-ruten er fra €11 pr. person. I mellemtiden koster Interbus-stopoveren til Taormina normalt et gennemsnit på €5 pr. passager.
 • Fordele ved at bruge denne metode: Du behøver ikke at bruge mange penge på at komme fra lufthavnen til din destination i Taormina, sammenlignet med de andre tilgængelige tjenester.
 • Sådan booker du denne transport: Denne service kræver ikke nogen form for reservation, så du kan betale entréen, når du stiger ombord på bussen. Alternativt kan du, hvis du ønsker det, annullere prisen elektronisk og vise billetten i digitalt format på skærmen af din mobiltelefon.
 • Anbefales, hvis ... du vil spare penge og føle dig som en lokal, når du rejser mellem lufthavnen og Taormina.

5. En taxa, den dyreste, men hurtigste og mest komfortable løsning

Taxa| ©MeRyan
Taxa| ©MeRyan

Taxa anses for at være den dyreste måde at komme mellem Palermo lufthavn og Taormina på. Men det er den mest komfortable og hurtigste måde at komme til dit hotel eller din destination på Sicilien på rekordtid.

Du kan få adgang til denne service direkte i Palermo lufthavn uden besvær. Når du har passeret toldkontrollen og har din bagage i hånden, skal du blot gå hen til taxaholdepladsen, der ligger foran terminalen. Der vil du se taxaerne.

Grundlæggende er der tre måder at bruge denne taxaservice på. Disse er:

 • Ved reservation: Du har flere muligheder for at vælge mellem taxaselskaber. Uanset hvad du vælger, skal du foretage en reservation før rejsen, og chaufføren vil vente på dig ved taxaholdepladsen med et skilt med dit navn på.
 • Ureserveret: Selv om du ikke har reserveret, vil du finde mange biler umiddelbart tilgængelige, når du nærmer dig taxaholdepladsen i lufthavnen.
 • Deletaxi: I ankomstområdet kan du se deletaxier med plads til op til fire passagerer. Denne service udbydes af et par lokale kooperativer: Autoradio Taxi Palermo og Trinacria Radio Taxi.

Uanset hvilken taxa du vælger, vil du nyde en hurtig og pålidelig tur. Du kan slappe af i bilen undervejs, mens du lader batterierne op. Og afhængigt af dit ankomsttidspunkt i byen kan du tage med på en af de bedste dagsture fra Taormina, gå en tur i det historiske centrum eller opdage nogle af de 10 ting, du kan lave i Taormina om natten, blandt andre aktiviteter.

Interessante detaljer

 • Rejsetid: transporten mellem Palermo lufthavn og Taormina tager cirka 3 timer og 13 minutter med taxa.
 • Pris: Gennemsnitsprisen for denne transport er fra €325 pr. person.
 • Fordele ved at bruge denne metode: du vil blive transporteret uden ventetid og i komfort fra lufthavnsgaten til din umiddelbare destination i Taormina.
 • Sådan booker dudenne transfer: For at booke skal du gå ind på transferfirmaets officielle hjemmeside, anmode om servicen og udfylde en formular, hvor du angiver tidspunktet for din flyvning og dagen for din ankomst. Du har også mulighed for en delt service, hvor du bare skal gå til lufthavnens taxaholdeplads og forbinde direkte med de tilgængelige biler.
 • Anbefales, hvis... du ønsker en øjeblikkelig dør-til-dør-transfer.

Book den bedste dagstur fra Taormina

5. En udlejningsbil, en anderledes mulighed og i dit eget tempo

Lejebil| ©Brock Wegner
Lejebil| ©Brock Wegner

Hvis du kan lide at rejse i dit eget tempo, så er en lejebil en anderledes og attraktiv transfermulighed. Ikke alene kører du direkte mellem Palermo lufthavn og Taormina, men hvis du har tid, kan du stoppe undervejs for at udforske de steder, der fanger dit øje.

For at gøre brug af denne service, går du med din bagage i retning af bus- eller togstationen. I det område, lige uden for lufthavnen, vil du hurtigt se flere biludlejningsfirmaer. Det gælder blandt andet Centauro, Italy Car Rent Sicily by Car Autonoleggio Aeroporto di Palermo.

Uanset hvilket sted du vælger, har du mulighed for at leje en bil, der passer til dine behov (med plads til op til syv personer, barnesæde, snekæder osv.). På den måde kan du rejse komfortabelt og sikkert.

Interessante detaljer

 • Rejsetid**:** Den gennemsnitlige transfertid er 3 timer og 15 minutter. Det hele afhænger dog af trafikken og vejrforholdene (snefald).
 • Pris: den gennemsnitlige pris for biludlejning starter fra 120 € pr. 24 timer.
 • Fordele ved at bruge denne metode: Du kan rejse, som du vil, dvs. direkte til din destination i Taormina uden stop eller tværtimod stoppe, hvor du vil undervejs for at udforske.
 • Sådan booker dudenne transport: For at booke denne service kan du gå ind på den officielle hjemmeside for det respektive udlejningsfirma, udfylde formularen og betale den angivne pris elektronisk. Du har også mulighed for at leje bilen direkte fra lufthavnen, da der er mange bureauer i det omkringliggende område.
 • Anbefales, hvis... du er en eventyrlysten person, som ønsker at udforske vejen i dit eget tempo.