Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Kung Fu Shows I Beijing

Kung Fu er en kombination af kampsport, akrobatik og teaterforestillinger, som er meget populær i Beijing, så det bedste alternativ til at opleve det er at deltage i en tur med et show. Her er de tilgængelige muligheder.

Matías Rodríguez

Matías Rodríguez

10 minutters læst

Kung Fu Shows I Beijing

Kung fu-show | ©Graham Trimming

Selv om Kung Fu ikke betragtes som en traditionel og tusindårig praksis i Kina, fordi den først blev populariseret i 1950'erne, er Kung Fu en kombination af kampsport, akrobatik og teaterforestillinger, der er blevet en af de mest berømte turistattraktioner i Beijing, fordi den demonstrerer de fysiske og mentale evner hos de atleter og kunstnere, der er en del af showene.

Blandt de bedste ting at se og gøre i Beijing for at opdage de Kung Fu-shows, der findes i byen, kan du overvære shows i Det Røde Teater, besøge Perlemarkedet og se et af de traditionelle Kung Fu-steder, tage en privat lektion med en ekspertinstruktør og genopfriske Kung Fu-historien på en gåtur gennem hutongerne i den kinesiske hovedstad.

1. Overvære et traditionelt Kung Fu-show i det røde teater.

Kung Fu-show| ©Denis LEPINE
Kung Fu-show| ©Denis LEPINE

Hvis du ønsker at overvære et traditionelt Beijing Kung Fu-show, må du ikke gå glip af Red Theatre, som tilbyder denne kampkunst- og danseforestilling. Forestillingen er et samarbejde mellem Beijing Theatre Company og byens Kung Fu Academy og er blevet hyldet for sin fantastiske kombination af kampsportsfærdigheder, akrobatik og teaterforestillinger.

Forestillingen fortæller historien om en ung kung fu-lærling, der søger at opnå topkvalitet i sin kunst og bliver guidet på vejen af en klog mester. Handlingen er fyldt med dramatiske og actionfyldte scener, der involverer alle former for akrobatiske bevægelser, såsom at hoppe og dreje i luften, sparke, slå og sværdbevægelser.

Iscenesættelsen byder også på et væld af specielle effekter som f.eks. lys, musik og kulisser, der skaber en levende atmosfære. Kostumerne har også klare farver og indviklede designs. Red Theatre Kung Fu-showet er normalt inkluderet i de bedste ture i Beijing.

For en oplevelse, der kombinerer kampsportsevner, teater, musik og special effects, er dette et must-see-show, der er et udstillingsvindue for Kinas rige kulturarv.

Detaljer af interesse

 • Pris: billetten har en startpris på ca. 40 euro pr. person.
 • Varighed: ca. 70 minutter.
 • Hvor: Red Theatre, Beijing.

Book de bedste ture til Beijing

2. Privat rundvisning til fods i Himlens Tempel med Kung Fu-show inkluderet

Himlens Tempel| ©m w
Himlens Tempel| ©m w

Kung Fu-shows er typiske aktiviteter i Beijing, men i betragtning af deres korte varighed, som regel omkring 1,5 time, tilbyder mange udbydere af ture aktiviteter, der kombinerer besøg i nogle af byens bedste templer eller andre berømte seværdigheder med Kung Fu-shows, der kombinerer kampsport med teaterdemonstrationer og dans.

På disse ture kan du tage på en privat vandretur til himlens tempel, som er et af Beijings mest ikoniske vartegn og er kendt for sin arkitektur og betydning som et center for tilbedelse. En ekspertguide vil føre dig rundt i templet og fortælle dig om dets historie og kulturelle betydning, mens han tager dig med gennem højdepunkterne på dette Unesco-verdensarvsområde.

I templet vil du se Bønnehallen for god høst, som er en af de mest ikoniske strukturer, og du vil også besøge andre vigtige steder såsom den kejserlige afholdenhedshal, musikhallen og det cirkulære alter, som på grund af sin skønhed blev kopieret i hovedtemplet i Den Forbudte By.

I slutningen af turen vil du også nyde et Kung Fu-show på et lokalt teater. Denne kinesiske kampkunstform er blevet populær i hele verden takket være film og tv-serier, så du kan beundre de udøvende kunstneres akrobatik og færdigheder i en teatralsk ramme.

Detaljer af interesse

 • Pris: Disse ture koster i udgangspunktet ca. 58 euro pr. person.
 • Varighed: ca. 4 timer.
 • Hvor: Himlens tempel og Residence Theatre, Beijing.

Bestil billetter til Den Forbudte By

3. Pearl Market Tour med middag og Kung Fu-show.

Kung Fu-show| ©Mihai Petrisor
Kung Fu-show| ©Mihai Petrisor

Hvis du er i Beijing og er på udkig efter en autentisk kulturel oplevelse, må du ikke gå glip af byens Pearl Market-tur med Pekingand-middag og Kung Fu-show til sidst. Dette marked er kendt for sine perler af høj kvalitet og er et populært rejsemål for både turister og lokalbefolkningen.

På markedet får du mulighed for at se et bredt udvalg af perler og smykker og lære om et af de typiske kinesiske produkter. Du kan også købe souvenirs som et minde om din tur.

Denne tur omfatter også en middag med Pekingand, en af de mest berømte retter i det kinesiske køkken. Denne ret, som ofte indgår som en af hovedmulighederne på de bedste madture i Beijing, består af stegt and med sprødt, saftigt skind, serveret med omeletter, løg og en sød sauce.

For at runde aftenen af slutter turen med et Kung Fu-show på selve markedet. Udøverne udfører akrobatiske stunts og kampsportsdemonstrationer, der vil holde din opmærksomhed fanget og give dig mulighed for at lære om de lokale særpræg.

Detaljer af interesse

 • Pris: Disse ture koster i udgangspunktet ca. 90 euro pr. person.
 • Varighed: ca. 5 timer.
 • Hvor: Pearl Market, Beijing.

Book en madtur i Beijing

4. Kung Fu Panda-tur

Kung Fu Panda Tour| ©Tony Withers
Kung Fu Panda Tour| ©Tony Withers

Kung Fu Panda Tour i Beijing er en sjov oplevelse, der kombinerer traditionel kinesisk kultur med den berømte DreamWorks-tegnefilm. Denne tur tager dig gennem de vigtigste steder i byen, hvor du kan lære om den lokale historie og kultur og samtidig nyde magien fra Kung Fu Panda.

Turen starter med et besøg i Shaolin-templet, hvor du kan lære om Kung Fu og se munkene udføre demonstrationer. Derefter tager du til det animationsstudie, hvor filmen blev lavet. Her kan du se nogle af de originale skitser og designs, som filmskaberne brugte.

Turen vil også føre dig til et træningscenter, hvor du kan deltage i en Kung Fu-træning med en erfaren instruktør og lære nogle grundlæggende bevægelser, mens du har det sjovt og føler dig som Po, hovedpersonen i filmen, hvilket gør det til en ideel aktivitet at lave med børn.

Endelig slutter turen med en middag på en lokal restaurant, hvor du kan nyde lækre kinesiske retter, mens du udveksler erfaringer med de andre deltagere i turen. Alt i alt er denne tur en af de mest interessante i byen, selv om du skal være opmærksom på, at det er en heldagstur, så den er måske ikke forenelig med et kort ophold i byen.

Interessante detaljer

 • Pris: Disse ture har en startpris på ca. 220 euro pr. person.
 • Varighed: ca. 11 timer.
 • Hvor: forskellige steder i Beijing.

Bestil en heldagstur fra Beijing

5. Rundvisning i Den Forbudte By med Kung Fu-show.

Den Forbudte By| ©cattan2011
Den Forbudte By| ©cattan2011

Den Forbudte By markerer hjertet af den kinesiske hovedstad og er en af byens største attraktioner. I oldtiden var den de kinesiske kejsere residens for de kinesiske kejsere i over 500 år og er et symbol på Beijings rige historie og kultur. På disse ture kan du besøge den og også overvære et Kung Fu-show til sidst.

Med hjælp fra en kyndig lokal guide vil du se de forskellige haller og gårde i Den Forbudte By og opdage stedets majestæt, som stadig er som i sin storhedstid, da kejserne og deres hof af embedsmænd boede på stedet. Hvis du planlægger at besøge Beijing om sommeren, kan du også få det bedste ud af stedets kunstige sø. Fra haven kan du desuden også opleve Tiananmen-pladsen og den berømte himmelske port fra haven.

Efter rundvisningen i Den Forbudte By vil turen kulminere med et Kung Fu-show, som er en af de mest populære kampsportsgrene i Kina. At se et live-show er en ideel mulighed for at se utrolig akrobatik, slag og præcise bevægelser.

Kung Fu-showet er en unik måde at afslutte turen på, da det giver en smagsprøve på moderne kinesisk kultur sammenlignet med den gamle historie, som du vil se i Den Forbudte By. Denne kontrast er en berigende oplevelse, der giver dig et indblik i, hvordan Kinas skikke har udviklet sig gennem århundreder.

Interessante detaljer

 • Pris: Disse ture koster i udgangspunktet ca. 74 euro pr. person.
 • Varighed: ca. 4 timer.
 • Hvor: Den Forbudte By, Beijing.

Bestil billetter til Den Forbudte By

6. Beijing shoppingtur med Kung Fu-show.

Kung Fu-show i Beijing| ©KP Boey
Kung Fu-show i Beijing| ©KP Boey

En af de bedste måder at lære Beijings kultur at kende på er at tage på en shoppingtur rundt til de vigtigste seværdigheder i byen. Nogle af de butikker, du vil besøge på disse ture, er silkemarkedet og perlemarkedet i en udflugt, der omfatter transfer i byens hop on-hop off-turistbusser. Ved afslutningen af oplevelsen vil du også kunne overvære et traditionelt Kung Fu-show.

På markederne kan du købe typiske produkter som f.eks. tøj og smykker, men du kan også smage traditionel kinesisk mad og købe souvenirs og andre karakteristiske genstande som f.eks. tekander og køkkenudstyr. Disse ture varer normalt omkring en halv dag, så ved frokosttid vil du være at finde blandt butikkerne og madboderne.

Efter dagens shopping kan du slappe af og nyde et Kung Fu-show, som er en god måde at opleve kinesisk underholdningskultur på. Kung Fu-shows afholdes på forskellige steder rundt om i byen, herunder Red Theatre og National Centre for Performing Arts. Hvor showet finder sted, afhænger af, hvornår du vælger at besøge Beijing.

Detaljer af interesse

 • Pris: Disse ture har en startpris på ca. 110 euro pr. person, inklusive transfer og showet.
 • Varighed: ca. 6 timer.
 • Hvor: Silkemarkedet, Perlemarkedet, det røde teater og det nationale center for scenekunst.

Bestil billetter til hop on-hop off-sightseeingbusturen i Beijing

7. Privat rundvisning på Den Kinesiske Mur med Kung Fu-show

Rundvisning på Den Kinesiske Mur| ©Ajmal MK
Rundvisning på Den Kinesiske Mur| ©Ajmal MK

Hvis du ønsker at kombinere to traditionelle kinesiske oplevelser, kan du besøge Den Kinesiske Mur, som er et af de mest fascinerende steder i verden, især i Mutianyu-afsnittet, med et Kung Fu-show, som er en praksis af kampsport, dans og teaterforestillinger.

Ved Den Kinesiske Mur kan du nyde den åbne udsigt over fyrreskovene og den omkringliggende bjergkæde. Hvis du planlægger en rejse til Beijing i august, vil du også kunne nyde solopgangen i ideelt vejr, da de fleste af disse ture starter tidligt om morgenen. Det er her, du kan tage nogle af de bedste fotografier på din rejse.

Efter gåturen langs Den Kinesiske Mur kan du besøge et af byens teatre for at nyde et Kung Fu-show, en oplevelse, der vil transportere dig til en af Kinas populære praksisser, som ofte er omgivet af et show med specielle effekter, der er svært at finde andre steder.

Bemærk venligst, at disse ture er heldagsudflugter, så de er muligvis ikke forenelige med et kort ophold i byen. Hvis dette er dit tilfælde, er her en liste over aktiviteter, du kan lave for at opleve Beijing på 2 dage.

Detaljer af interesse

 • Pris: Disse ture har en startpris på ca. 215 euro pr. person, inklusive transport og showet.
 • Varighed: ca. 11-12 timer.
 • Hvor: Den Kinesiske Mur, Mutianyu-afsnittet, Beijing.

Bestil en tur til Mutianyu-afsnittet af Den Kinesiske Mur i Kina

8. Privat kung fu-undervisning i Beijing

Det røde teater i Beijing| ©Tha Gensta
Det røde teater i Beijing| ©Tha Gensta

Selv om det ikke er et Kung Fu-show, er en af de muligheder, du kan vælge, hvis du vil opleve Kung Fu i Beijing, at tage et kursus med en professionel instruktør. Kung Fu er en kampsport, der kræver færdigheder, teknik og koncentration, og en ekspert kan hjælpe dig med at udvikle disse færdigheder på en personlig og effektiv måde, samtidig med at det er en sjov oplevelse.

Ved at tage en privat klasse får du instruktørens udelte opmærksomhed, som kan fokusere på dine individuelle styrker og svagheder og tilpasse undervisningen til dine specifikke behov. Dette er især nyttigt, hvis du ønsker at forbedre dine færdigheder inden for et bestemt område, f.eks. selvforsvar eller form. Alt dette i et træningscenter i centrum af Beijing tæt på Beijings bedste hutonger.

Desuden kan en privat Kung Fu-instruktør tilbyde mere detaljeret vejledning om kampkunstens filosofi og historie, hvilket vil bidrage til at uddybe din forståelse og værdsættelse af disciplinen. Du vil lære gennem mere detaljerede demonstrationer og forklaringer, hvilket gør det muligt for dig at forbedre dine færdigheder mere effektivt. Er du klar til at tage udfordringen op?

Detaljer om interesse

 • Pris: Disse udflugter koster ca. 52 euro pr. person.
 • Varighed: ca. 2 til 3 timer.
 • Hvor: Chaoyang Park, Beijing.

9. Vandretur gennem Beijing for at gennemgå Kung Fu's historie med show inkluderet.

Beijings gader| ©Pierre Metivier
Beijings gader| ©Pierre Metivier

Hvis du ønsker at lære om Kung Fu's historie i Beijing, kan du vælge disse vandreture, der tager dig til de grundlæggende steder for disciplinen, såsom Himmelens Tempel, et kompleks af templer og altre, hvor Qing-dynastiets kejsere udførte ritualer til ære for guderne og udøvede kampsport.

Du vil også besøge Sommerpaladset, et af de mest berømte steder for Kung Fu-elskere, da det var her, at Shaolin-kampsportsskolen blev grundlagt, som har givet anledning til nogle af de mest berømte kampsportsteknikker. I dette tempel kan du se demonstrationer af munke, der udøver Kung Fu, og lære om teknikkenes historie og filosofi.

Endelig afslutter du turen med et Kung Fu-show i det røde teater. Dette show kombinerer dans, musik og kampsport i en forestilling, der vil tryllebinde dig.

Interessante detaljer

 • Pris: Disse ture koster i udgangspunktet ca. 60 euro pr. person, inklusive entré til templerne og showet.
 • Varighed: ca. 3 til 4 timer.
 • Hvor: Himlens tempel, Shaolin-templet og det røde teater i Beijing.

10. Nattur gennem Beijings centrum med Kung Fu-show

Beijing om natten| ©Eneko Bidegain
Beijing om natten| ©Eneko Bidegain

En af de bedste ting at lave i Beijing om natten er at gå rundt i byen for at nyde de oplyste bygninger og monumenter. På disse ture får du mulighed for at se nogle af byens ikoniske steder, inden du slutter aftenen med et Kung Fu-show.

Blandt de steder, du vil besøge, er Tiananmen-pladsen, bygningen National Museum of China og Tiananmen-porten. Du vil også se Paladset i den forbudte by, der engang var hjemsted for de kinesiske kejsere, og endelig det røde teater, hvor du kan se showet.

I dette show vil du se nogle af de bedste eksponenter for Kung Fu i aktion, der kombinerer dans, musik og kampsport i en iøjnefaldende forestilling, som giver dig mulighed for at opdage en del af landets kultur og moderne særpræg.

Detaljer om interesse

 • Pris: Disse ture koster ca. 48 euro pr. person, inklusive entré til forestillingen.
 • Varighed: ca. 3 timer.
 • Hvor: Den Himmelske Freds Plads, Sommerpaladset, Nationalmuseet og det Røde Teater.