Guidet tur i Amsterdam

4.9
(785 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Kørestolsadgang
Varighed: 2 timer 30 Minutter
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
181 kr 165 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

LærAmsterdam at kende på denne guidede tur takket være denne booking. Dette er en oplevelse, hvor du vil blive ledsaget af en lokal guide i en aktivitet, der varer omkring to en halv time for små grupper på omkring 10 personer. Du vil opdage de vigtigste punkter i den hollandske hovedstad og de historier, der blev smedet blandt de berømte kanaler.

På denne vandretur vil du lære om Amsterdam, fra hvordan den voksede fra en lille landsby ved bredden af Amstel-floden til en af de vigtigste byer i Europa, hvor den nazistiske besættelse er blevet oplevet med den populære figur Anne Frank.

 • Lær om Amsterdam på denne guidede tur, der varer omkring to en halv time.
 • Bliv guidet af en lokal, som vil vise dig de vigtigste seværdigheder i den hollandske hovedstad i en aktivitet, der henvender sig til små grupper på omkring 10 personer.
 • Oplev de vigtigste historier om denne by, der startede som en landsby og blev en af de vigtigste byer i verden.

Hvad er inkluderet

 • Vandretur i Amsterdam i en lille gruppe
 • Lokal guide

Vælg dato og tidspunkt

Husk på at du skal ankomme 15 minutter før start

Hvad man kan forvente

Oplev Amsterdam på denne guidede tur. Under ledelse af en lokal guide lærer du den hollandske hovedstad at kende på en aktivitet, der varer omkring to en halv time i små grupper på omkring 10 personer. Du kommer forbi de mest interessante og vigtige seværdigheder i den europæiske by på denne vandretur for at få en smagsprøve på, hvad det hele handler om.

Amsterdam er kendt for sine kanaler, sin livlighed både dag og nat samt sin historiske arkitektur. Det er en strålende by, hvor der er mange populære attraktioner at besøge, f.eks:

 • Van Gogh Museum: huser verdens største samling af værker af den berømte hollandske maler.
 • Anne Franks Hus: Du kan udforske det anneks, hvor Anne Frank og hendes familie gemte sig under Anden Verdenskrig. Du vil få et indblik i en af de mørkeste perioder i menneskets historie.

Derudover kan du på turen besøge Rijksmuseum, Stedelijk Museum for Moderne Kunst, det kongelige palads eller Heineken-fabrikken.

Ud over attraktionerne vil du også slentre gennem nogle af Amsterdams mest betydningsfulde kvarterer, såsom Jordaan, hvor Anne Franks Hus ligger. Også det berømte Red Light District, kendt for sine rødt oplyste butiksvinduer og smalle, historiske gader, i et distrikt, hvor sexindustrien er en vigtig del af distriktets identitet.

Anmeldelser

4.9
· 785 Anmeldelser
 • T
  Timothy
  5
  (0 Anmeldelser)
  Fremragende tur.
 • R
  Raymond
  4
  (0 Anmeldelser)
  Meget god guidet tur i Amsterdam, vi lærte meget om denne by den dag. Det var en skam, at vejret ikke var det bedste, da vi tog på denne tur, men vi ser frem til at gøre det igen i fremtiden.
 • P
  Pamela
  5
  (0 Anmeldelser)
  En mere end fremragende guidet tur.
 • M
  Marcos
  5
  (0 Anmeldelser)
  En tur, der giver en meget interessant og omfattende introduktion til Amsterdam og dens historie. Det var en perfekt udflugt, og jeg er mere end glad for, at jeg valgte denne tur.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler