Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Jeep Safari på Menorca

Menorca er meget mere end sine utrolige bugter og strande. Oplev alt det, der er skjult i denne juvel på De Baleariske Øer, på en jeeptur gennem skove, enge og klipper.

Alex Grande

Alex Grande

4 minutters læst

Jeep Safari på Menorca

På opdagelse på øens hemmelige stier | ©Jezz Timms

På Menorca er solnedgangen det smukkeste øjeblik på dagen, og heldigvis er der utallige steder, hvorfra man kan nyde solnedgangen på en måde, som man ikke finder andre steder i verden. Bugter, strande og udsigtspunkter, hvorfra man kan opleve det farvespil, der finder sted mellem himlen og havets bølger hver aften.

Men solnedgangen er også et tidspunkt, hvor man mødes og nyder essensen af livet og deler særlige øjeblikke med andre. En oplevelse, der drejer sig om dette, er Sunset Jeep Safari Menorca Experience, en solnedgangstur i jeep på Menorca, som jeg vil fortælle dig alt, hvad du behøver at vide om i de følgende linjer.

Rejseplanen for jeepsafarien

Nyd safarien i jeep| ©Nan Palmero
Nyd safarien i jeep| ©Nan Palmero

Ruten omfatter et besøg i Pedreres de S'Hostal, gamle stenbrud, der er blevet formet og bygget til en anlagt labyrint med imponerende klippeformationer; stier gennem skove og enge, der afhængigt af årstiden har den ene eller den anden farve; marker med arkæologiske rester og gamle møller med udsigtspunkter over landsbyerne Es Mercadal eller Ferrerías; og kløfter med utilgængelige huler, hvor en række rovfugle gemmer deres reder.

Når du ankommer til den private ranch på den nordlige del af øen, som er slutdestinationen for udflugten, får du mulighed for at observere processen med at fremstille håndværksprodukter som butifarra-pølse, ost og brød i en brændefyret ovn, og selvfølgelig smage dem med et glas vin eller en øl.

Fri tid til at udforske på egen hånd

Noget, du skal huske på, er, at du ud over den foreslåede rute på denne jeeptur frit kan udforske et bestemt område eller besøge en seværdighed på øen som en del af turen, og du vil endda blive tilbudt flere privat tilgængelige steder at besøge efter anmodning. Og hvis du rejser til Menorca i en stor gruppe, kan det være en god idé at tage denne tur som en privat oplevelse, da du har mulighed for at gøre det.

Du bliver hentet på dit hotel

En stor fordel ved denne udflugt er, at du bliver hentet på dit hotel i Ciutadella eller Mahon, eller hvor det nu passer dig, eller du kan også møde gruppen i Es Mercadal.

På tilbagevejen bliver du sat af ved samme udgangspunkt eller i Fornells, hvor det kan være en god idé at tilbringe resten af natten i denne lille landsby på den nordlige del af Menorca. Arrangørerne af oplevelsen er ret fleksible og åbne for at give dig enhver form for komfort, de kan.

Du kan tage af sted alene, som par eller i en gruppe

Køretøjerne har enten syv eller ni sæder, så husk det, når du booker, hvis du rejser i en gruppe.

Alex' tip til rejsende

Hvis vejret er dårligt på dagen for din oplevelse, kan du ringe for at aflyse eller udskyde turen, men det behøver du ikke - jeepturen er stadig tilgængelig på regnvejrsdage og er normalt en af de mest populære aktiviteter på øen.

Sådan booker du en jeeptur på Menorca

Forevigt den smukke udsigt over Menorca| ©Nan Palmero
Forevigt den smukke udsigt over Menorca| ©Nan Palmero

For at booke denne oplevelse skal du angive en dato og antallet af deltagere. Du får adgang til betalingsgatewayen, og når den er valideret, modtager du en bekræftelsesmail (så sørg for at angive en, du bruger ofte).

Tjek, at alle detaljer er korrekte, og gem mailen, så du har den ved hånden på udflugtsdagen. Du kan også printe bekræftelsen ud som en ekstra sikkerhed, hvis du skulle få problemer med din mobiltelefon under turen.

Oplevelsen er med gratis afbestilling, så længe du afbestiller mindst 24 timer i forvejen. I så fald får du 100% af det beløb, du har betalt.

Turen aflyses ikke på grund af dårligt vejr, men hvis du ønsker at aflyse eller udskyde en booking af denne grund, har du ikke noget problem. Hvis du har fysiske problemer eller er gravid, skal du også være opmærksom på, at jeepkørsel kan indebære en lille risiko på grund af de stejle veje.

Hvad skal du medbringe til denne oplevelse

Sjov og natur| ©Andrew Hurley
Sjov og natur| ©Andrew Hurley

Her er en kort liste over ting, du skal pakke i din rygsæk for at få mest muligt ud af oplevelsen:

  • Komfortabelt tøj og sko
  • Badetøj og håndklæde, hvis du vil bade på stranden.
  • Hat eller kasket og solcreme (så du ikke bliver solskoldet, mens du kører i jeepen, som er åben)

Flere planer for at nyde din rejse til Menorca

Nyd Menorca og dens bugter med båd| ©Turismo Menorca
Nyd Menorca og dens bugter med båd| ©Turismo Menorca

Hvis der er én oplevelse, du ikke må gå glip af på din rejse til Menorca, så er det en bådtur, hvorfra du kan se solnedgangen og lade dig fortrylle af øens bugter og havgrotter. Alt, hvad du behøver at vide om disse udflugter, her: Bådture på Menorca.

At se solnedgangen fra en privat klippe med en aperitif og en øl er uden tvivl en god plan, men glem ikke at se solnedgangen fra andre vidunderlige steder på Menorca. Jeg har udvalgt de bedste her: Bedste steder at se solnedgangen på Menorca.

Og endelig, for at du ikke forlader Menorca uden at have udforsket den fra top til bund, er her en liste over de bedste aktiviteter og oplevelser, du ikke må gå glip af, hvis du vil have mest muligt ud af din ferie: 10 bedste aktiviteter i Menorca.