Alcázar Billetter og ture

Alcázar i Sevilla er en af byens store juveler: Få mest muligt ud af din rejse, og lær den at kende indefra ved at købe billetter eller booke en guidet tur.

Ana Caballero

Ana Caballero

9 minutters læst

Alcázar Billetter og ture

Haverne i Alcázar i Sevilla | ©Eric Titcombe

At gå ind i Alcázar i Sevilla er en fryd for øjet: dens skønhed er mere end på højde med resten af Sevillas monumenter og kvarterer, og selvom dens navn ikke vækker lige så meget genklang som Giralda eller Torre del Oro, er Alcázar et obligatorisk stop på din rejse.

Den billigste løsning

Sevilla Alcazar-billetter

Sikker adgang til et af Sevillas vigtigste monumenter

Spar tid og penge ved at købe dine billetter på forhånd, og nyd at gå på opdagelse i Alcázar i Sevilla. Gå gennem alle rummene og beundr de forskellige stilarter, der gør dette paladskompleks så specielt.

En af de seværdigheder, man ikke må gå glip af i den andalusiske hovedstad. Real Alcázar i Sevilla er et arkitektonisk værk, som millioner af turister besøger hvert år, og som jeg anbefaler dig at besøge, hvis du rejser gennem byen. Book dine billetter på forhånd og undgå unødvendige køer og ventetid.

Dette palads har træk fra forskellige historiske perioder: islamisk, mudejar, renæssance, gotisk og barok. En autentisk arkitektonisk juvel, der blev erklæret for verdensarv af UNESCO i slutningen af 1980'erne. Det består af tre paladser og er i øjeblikket det eneste anlæg, der stadig fungerer som residens for spanske kongelige.

Anbefales, hvis... du skal besøge Sevilla og vil sikre dig adgang til et af byens emblemer uden at skulle tage dig af noget.

Hvilke typer billetter kan man få til Alcázar i Sevilla?

Andalusisk gårdhave i Alcazar i Sevilla
Andalusisk gårdhave i Alcazar i Sevilla

Et besøg i Alcazar er et must i Sevilla, og det er almindeligt at finde kombinerede billetter til Alcazar og en guidet tur eller en anden aktivitet, såsom at besøge katedralen eller Giralda.

Du kan også købe billetter ved billetkontoret eller online. Jeg foreslår den anden mulighed, så du ikke risikerer at skulle stå i kø i evigheder eller endda at skulle komme tilbage en anden dag. Sørg for at få adgang til dette vidunderlige monument og udforsk Andalusiens og Spaniens historie i hvert af dets rum.

Book dine billetter til Alcazar i Sevilla

Indgang og guidet tur til Alcazar i Sevilla

Indgang til Alcazar i Sevilla| ©ArminFlickr
Indgang til Alcazar i Sevilla| ©ArminFlickr

Alcázar i Sevilla ligger i det historiske centrum af byen, og et besøg her er en vigtig aktivitet, når man besøger Sevilla. Muligheden for at tage en guidet tur i dette palads og dets haver er den mest bekvemme, hvis du vil lære i dybden om historien og de arkitektoniske detaljer, der er skjult i hvert af dets hjørner.

Hvad denne tur består af

Detaljerne er som følger: Turen varer 1-2 timer, og prisen er omkring 34 euro. For at sikre dig en plads skal du booke online, og når du har valgt den dag, du ønsker at tage på denne guidede tur til Alcázar i Sevilla, vil du modtage en e-mail med tidsplanen, mødestedet og andre instruktioner.

Derudover vil du blive ledsaget af en professionel guide under hele turen, som vil være i stand til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Husk at købe dine billetter online, uanset om du vil have en guidet tur eller ej. At vente i kø ved billetkontoret i solen er et offer og garanterer ikke, at du kan komme ind på dagen.

Book dit guidede besøg i Alcazar i Sevilla

Indgang og guidet besøg i Alcazar, katedralen og Giraldaen

Sevillas katedral| ©Sevilla Congress & Convention Bureau
Sevillas katedral| ©Sevilla Congress & Convention Bureau

Sevillas katedral og dens berømte tårn, Giralda, er vigtige attraktioner for besøgende i byen. Hvis du vil se dem alle, anbefaler jeg, at du tager på en guidet tur, der kombinerer Alcázar, katedralen og Giralda, da de er en reference med hensyn til arkitektur og kulturel rigdom, ikke kun i Andalusien, men i hele Spanien.

Hvad denne tur består af

Prisen er 399 kr og den samlede varighed af den guidede tur til disse to monumenter er omkring tre en halv time. Du undgår køerne ved indgangen ved at gå direkte ind sammen med din ekspertguide og resten af gruppen.

Du kan booke din plads online og vælge den dag og det tidspunkt, der passer dig bedst til dit besøg. Jeg anbefaler at vælge tidligt om morgenen for at undgå varmen og menneskemængderne i weekenden. Turen inkluderer billetter til Alcazar, katedralen og bestigningen af Giralda-tårnet.

Enhver, der elsker kunst og islamisk og kristen historie, vil blive fascineret af denne tur til Sevillas mest enestående og besøgte monumenter.

Book din guidede tur til Alcazar, katedralen og Giralda-tårnet

Guidet tur for små grupper til Alcazar i Sevilla

Lady Maria de Padilla-badene
Lady Maria de Padilla-badene

Hvis du er fan af guidede ture eller er særligt interesseret i Sevillas historie og dens mauriske arv, er denne guidede tur til Alcazar for små grupper det hele værd. Prisen på 289 kr er meget lig en normal guidet tur, og forskellen er, at du vil være i en gruppe på højst 20 rejsende; det giver dig mulighed for at føle dig mere sikker på din guide og mere komfortabel, når du går rundt i Alcazar.

Hvad denne tur består af

Ud over en professionel guide inkluderer prisen adgang uden køer. Med andre ord skal du ikke vente i den lange kø ved billetkontoret, men du møder din guide udenfor og går direkte ind. Når du har booket online og valgt den dag, du vil besøge, vil du blive informeret om mødested og tidspunkt.

Denne tur dækker historien om denne enklave, men også information om stedets arkitektur (med arabisk, renæssance og barok indflydelse) og om de rum, der fungerede som kulisse for den populære serie Game of Thrones. Du kan booke denne tur på engelsk eller spansk, og den varer cirka halvanden time.

Book dine billetter til Alcázar i Sevilla

Hvad skal jeg se i Alcázar i Sevilla?

Det kongelige Alcazar i Sevilla
Det kongelige Alcazar i Sevilla

Mange sammenligner Alcazar i Sevilla med Alhambra i Granada, ikke med hensyn til vigtighed eller størrelse, men med hensyn til stil. Når du har besøgt begge steder, vil du helt sikkert se mange ligheder mellem de to, da begge er blandt de ældste paladser i Spanien, og begge har den mauriske og andalusiske udsmykning til fælles.

For at få mest muligt ud af Alcázar i Sevilla er min første anbefaling, at du enten tager en guidet tur eller laver lidt research om, hvad du finder derinde, og hvem der var de konger, der boede i dette palads. Selvom det er en fornøjelse at fare vild i Alcázar i Sevilla, må du ikke glemme at få et kort ved indgangen, så du kan genkende det, du ser.

De vigtigste stop

  • Haverne: fuldstændig fængslende og fyldt med vidundere som Merkur-dammen eller Karl V's pavillon.
  • Kong Don Pedros palads: kaldes det lille Alhambra. Det er ikke svært at se hvorfor; jeg kunne nævne flere af dets rum, men jeg ville ikke vide, hvilket der fortjener mest anerkendelse.
  • Casa de la Contratación: af den højeste historiske værdi, fordi det var en reference for handel med Amerika.
  • Det gotiske palads: hvor de kristne konger boede efter generobringen.
  • Patio del Yeso: Det er det område, du finder ved indgangen, og selv om det ikke vil imponere dig så meget som andre, er det et af de ældste bevarede.

Book din guidede tur til Alcázar i Sevilla

Tips til at besøge Alcazar i Sevilla

Det indre af Alcázar i Sevilla| ©Shadowgate
Det indre af Alcázar i Sevilla| ©Shadowgate

Hvis du ikke er fan af guidede ture eller ikke er interesseret i kombinerede billetter, kan du også besøge Alcazar på egen hånd. Individuelle billetter kan også bestilles på forhånd ved at vælge dato og tidspunkt for besøget på Alcázar i Sevillas officielle hjemmeside; på den måde undgår du kø ved billetkontoret, selv hvis du ikke har en guidet tur. Prisforskellen ligger kun i ekspeditionsgebyret, som normalt er på én euro.

Prisen for den almindelige billet er 11,50 euro, og der er et tillæg på 4,50 euro for dem, der ønsker at besøge området Cuarto Real Alto, som ligger i den øverste del af kong Don Pedros palads.

Attraktioner inkluderet i entrébilletten til selve Alcazar

  • Antiquarium
  • Bellver-Casa Fabiola Museum
  • Keramikmuseet Triana
  • San Jorge-slottet

Særlige grupper

Bemærk også, at adgang til Alcazar er gratis for handicappede, børn under 16 år og indbyggere i Sevilla. Pensionister og studerende får også rabat på den generelle entrépris, og i den sidste time, hvor der er adgang til Alcazar (fra 16 til 17 om vinteren og fra 18 til 19 om sommeren), er indgangen gratis for alle besøgende. En meget vigtig ting: Dette betyder ikke, at du ikke skal booke på forhånd til nogen form for gratis adgang for ikke at gå glip af noget.

Andre muligheder

Endelig vil du måske også være interesseret i at vide, at Alcázar lejlighedsvis arrangerer dramatiserede besøg om natten. Hold øje med de officielle kanaler for at finde ud af, hvornår de er, og book din plads på forhånd.

Ana's Traveller Tip

Besøg ikke Alcázar i en fart. Afsæt mindst to timer af din rejse til at nyde haverne og arkitekturen.

Planlæg dit besøg

Udsigt over Giralda fra Alcázar i Sevilla| ©Shadowgate
Udsigt over Giralda fra Alcázar i Sevilla| ©Shadowgate

Sådan kommer du derhen

Alcázar i Sevilla ligger i det historiske centrum, meget tæt på katedralen og Santa Cruz-kvarteret. Når du ankommer til dette område, vil du ikke have noget problem med at finde de forskellige skilte, der angiver indgangen, selvom det er sandt, at den kan gå lidt ubemærket hen i betragtning af omgivelsernes skønhed. Forskellige bybusser sætter dig af i nærheden af dette område, ligesom metrolinjen, der kører gennem nogle områder af Sevilla.

Det nærmeste metro- og busstoppested er Puerta de Jerez, og hvis du ikke har lyst til at gå, kan du tage en sporvogn, som sætter dig af ved katedralens dør, kun få meter fra Alcázar.

Åbningstider

Alcázar i Sevilla er åbent fra mandag til søndag fra kl. 9.30 hele året rundt. Om vinteren lukker det kl. 17 og om sommeren kl. 19. Det er kun lukket (med nogle undtagelser) den 1. og 6. januar, langfredag og den 25. december. Uden for disse åbningstider kan Alcazar åbnes for grupper, der deltager i kongresser, symposier eller lignende begivenheder til den eksklusive pris for et natbesøg.

Hvornår skal man gå?

De, der ikke er vant til de høje temperaturer i Sevilla, kan have svært ved at besøge ikke bare Alcázar, men også de forskellige monumenter i den andalusiske hovedstad. Derfor er den første anbefaling om, hvornår man skal besøge Alcázar, især om sommeren, at undgå de centrale timer på dagen, på trods af at der er masser af skygge i haverne og paladserne.

Da det er et af de mest besøgte monumenter i Sevilla, anbefaler jeg også, at man så vidt muligt undgår ferier og weekender, så man kan nyde besøget uden menneskemængder.

Varighed af besøget

Uanset om du tager på en organiseret tur eller et individuelt besøg, har Alcázar i Sevilla meget at se, og det er ikke værd at gøre det i en fart. Min anbefaling er at afsætte mindst to timer til at gå rundt i det indre og nyde rummene og haverne.

Fotografier

Alcázar er utvivlsomt et af de steder i Sevilla, der er lettest at fotografere. Skønheden i både paladserne og haverne vil konstant invitere dig til at fange hver eneste detalje. Det er tilladt at fotografere, medmindre andet er angivet på skilte i visse rum, så hvis du er særligt glad for at fotografere, skal du lægge en ekstra time til den tid, du har afsat til dit besøg.

Hvor kan man spise?

Hvis du vil spise før eller efter dit besøg, er mit vigtigste råd at holde dig så langt væk fra området som muligt. Du vil sandsynligvis finde forskellige PR-folk på gaden, der sælger dig de typiske delikatesser fra lokale restauranter. Uanset kvaliteten af disse steder er prisen ret oppustet, og lad os bare sige, at de ikke er de mest autentiske i området...

I stedet for at bukke under for disse tilbud anbefaler jeg dig at vandre lidt rundt; priserne vil sandsynligvis stadig være høje, men du vil finde mere autenticitet.

Det omkringliggende område

Alcázar ligger i det historiske centrum af Sevilla. Det betyder, at der kun er få meter til skatte som katedralen og Santa Cruz-kvarteret, som begge er et besøg værd. Hvis du følger sporvognsruten fra Puerta de Jerez, kommer du til Plaza Nueva, hvor du kan gå en dejlig, om end varm, tur. Et sidste tip: Gå så meget rundt i området, som du kan, det er det hele værd.

Besøg i Alcázar med børn

Alcázar er et ideelt sted at besøge med børn, ikke kun fordi børn under 16 år har gratis adgang, men også fordi de små vil elske at gå på opdagelse i gårdspladserne og labyrinterne. Hvis Alcázar er som en eventyrlig ramme for voksne, er det endnu mere magisk for børn.

Book din guidede tur til Alcázar i Sevilla

Hvis du er interesseret i at købe billetter til Alcazar, er du måske også interesseret i

Katedralen i Sevilla mellem byens tage| ©Henrique Ferreira
Katedralen i Sevilla mellem byens tage| ©Henrique Ferreira

Få meter fra Sevillas Reales Alcázares ligger den imponerende katedral. Katedralen i Sevilla, i gotisk stil og kronet af Giralda-tårnet, er et af de vigtigste arkitektoniske værker i verden, og hvis det allerede er et privilegium at betragte den udefra, er det en unik oplevelse at få adgang til den, besøge dens indre og bestige tårnet.

De arkitektoniske stilarter i katedralen i Sevilla og Real Alcázar er meget forskellige, hvilket er grunden til, at det er så fascinerende for den rejsende at nyde begge i samme besøg. Der er fælles guidede ture til begge monumenter, men jeg anbefaler, at du tager et kig på denne artikel på Billetter til Katedralen i Sevilla for at få alle de oplysninger, du har brug for om et vigtigt besøg.