Billetter til London Tower

4.8
(1541 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
345 kr 314 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
  • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
  • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Fordyb dig i det britiske kongehus' historie, og køb en billet til Tower of London i den engelske hovedstad. Udnyt denne mulighed, og se på første hånd Storbritanniens autentiske kronjuveler. Dette sted er unikt, og højdepunkterne er det hvide tårn, det kongelige våbenkammer, rustningssamlingen og de berømte vagter.

Tower of London er uden tvivl et af de mest prominente steder i byen og har været skueplads for politiske sammensværgelser, kulisse for spionagefilm og generelt et meget vigtigt historisk sted. Du vil også lære et par gyserhistorier eller legender i forbindelse med Tower of London.

  • Gå ind i Tower of London med denne billet og opdag alle hemmelighederne omkring de britiske kronjuveler.
  • Gå rundt på grunden til denne 1.000 år gamle bygning og se det hvide tårn, rustningssamlinger og meget mere.
  • Dyk ned i stedets politiske historie, og få anekdoter om tortur, henrettelser, sammensværgelser og fængsling, der fandt sted her.

Hvad er inkluderet

  • Billetter til Tower of London

Vælg dato og tidspunkt

Hvad man kan forvente

Oplev et af Londons mest ikoniske vartegn med en billet til Tower of London. Dette sted har en rigdom af historie, der går mere end 1.000 år tilbage i tiden. Her kan du se nogle af de britiske kronjuveler og lære historierne bag deres oprindelse.

Tower of London er en af de mest populære turistattraktioner i den engelske hovedstad. Det hvide tårn er et af højdepunkterne på dette sted, men du kan også finde det kongelige våbenkammer og en imponerende samling af rustninger fra forskellige epoker. Du får også mulighed for at se de berømte vagter , der beskytter bygningen.

Men Tower of London er meget mere end blot en turistattraktion. I årevis var dette sted skueplads for politiske sammensværgelser og interne konflikter, der påvirkede kongeriget England. Der har også været gyserhistorier og legender om spøgelser, der har beboet tårnet på forskellige tidspunkter i dets historie.

Når du køber denne billet til dette monument, får du mulighed for at gå rundt i dets faciliteter og opdage alle hemmelighederne omkring de britiske kronjuveler. Oplev de mørkeste og mest mystiske detaljer fra dets fortid, herunder historier om tortur og henrettelser, der har en vigtig plads i Englands historie. Du vil også lære om fængslingen af illustre personligheder, der har passeret tårnets mure, såsom Anne Boleyn og Sir Walter Raleigh.

Yderligere info

Afbestillingsregler