Tilbud: Tower of London, Changing of the Guard og River Thames Cruise

4.6
(237 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
1.151 kr 1.047 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Med denne booking kan du spare penge og se højdepunkterne i London på kun én dag. Med denne pakke, som omfatter de mest ikoniske seværdigheder i den britiske hovedstad, har du mulighed for at tage på en bustur til Tower of London, St Paul's Cathedral, se det kongelige vagtskifte og tage på et privat krydstogt på Themsen.

Hvis du vælger denne mulighed, kan du desuden afslutte turen med en te i Harrods eller en tur i pariserhjulet London Eye. Alt dette på en tur, hvor en ekspertguide ledsager dig hele dagen. På turen rejser du i en luksusbus med wifi inkluderet og slutter turen med et krydstogt på Themsen.

 • På denne tur vil du blive ledsaget af en ekspertguide på en 10 timers tur.
 • Du rejser i en luksusbus med aircondition og wifi inkluderet og slutter turen med et krydstogt på Themsen.
 • Dette er en prisbillig pakke, hvor du får mulighed for at se mange af Londons seværdigheder, såsom Tower of London, St Paul's Cathedral og udskiftningen af den kongelige garde, blandt andre.

Hvad er inkluderet

 • Billetter til Tower of London
 • Billetter til St Paul's Cathedral (undtagen om søndagen)
 • Ceremonien for skift af den kongelige garde (på dage, hvor den finder sted)
 • Ekspertguide

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Med denne prisbesparende pakke kan du besøge Londons ikoniske seværdigheder på kun én dag. På den 10 timer lange tur rejser du i en luksusbus med aircondition og afslutter turen med et krydstogt på Themsen. Du vil desuden blive ledsaget af en ekspertguide , som vil forklare hver eneste detalje af de seværdigheder, du vil se på denne tur.

Du kommer forbi Tower of London , hvor du kan beundre de udstillede kronjuveler. Et andet højdepunkt på turen er at se et af de shows, der tiltrækker de fleste turister, nemlig afløsningen af den kongelige garde. Men sørg for at tjekke de valgte datoer for denne traditionelle ceremoni, inden du booker, da den ikke afholdes hver dag. I juni og juli holdes den hver dag, mens den resten af året finder sted mandag, onsdag, fredag og søndag.

Denne booking omfatter også en guidet rundvisning og adgang til St Paul's Cathedral. Hvis rundvisningen finder sted om søndagen, kan du dog ikke deltage i den guidede rundvisning, da det er gudstjenestens dag, men du kan stadig komme ind. Dette bør også tages i betragtning ved reservationen.

Trafalgar Square, Westminster Abbey og Big Ben er naturligvis også med på listen over stop på denne tur. Ud over vandre- og busture kan du tage på et krydstogt på Themsen og se London fra et andet perspektiv.

Til sidst har du mulighed for at vælge en tilføjelse til denne tur: en te i det luksuriøse stormagasin Harrods eller ved Londons mest berømte pariserhjul: London Eye.

Anmeldelser

4.6
· 237 Anmeldelser
 • J
  Jadon
  4
  (0 Anmeldelser)
  Vi var heldige nok til at se vagtskiftet og tage nogle billeder uden for Buckingham. Vi har haft det rigtig sjovt!
 • D
  Dominique
  5
  (0 Anmeldelser)
  Westminster Abbey har en snert af Notre Dame over sig. En ikonisk bygning, som du skal besøge under dit ophold i London.
 • T
  Tony
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er meget vigtigt at gå rundt på Parliament Square med en guide. Normalt ville du gøre det alene, men du får ikke alle de oplysninger, den historie og de anekdoter, der er sket omkring dig.
 • L
  Lily
  4
  (0 Anmeldelser)
  Med oplevelsen på Harrod's eller London Eye er prisen berettiget. Det er det hele værd.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler