Antelope Canyon-dagsture fra Las Vegas

Antelope Canyon er et af de mest interessante naturvidundere at se i USA. Hvis du besøger Las Vegas, er en tur til dette område en af de aktiviteter, du ikke vil glemme.

Matías Rodríguez

Matías Rodríguez

10 minutters læst

Antelope Canyon-dagsture fra Las Vegas

Rocas color rojo bajo el cielo azul | ©Fudo Jahic

Blandt de mange ting at se og lave i Las Vegas er en af de bedste ting at besøge nogle af de naturlige vidundere, der findes i udkanten eller i nærheden af byen. Antelope Canyon, en slids kløft, der er en af de mest besøgte og mest fotograferede kløfter i verden, er et af disse vidundere og er et af Arizonas must-see steder.

Da besøg i Antelope Canyon har visse særlige forhold på grund af sikkerhedsspørgsmål og køreturen fra Las Vegas er noget kompliceret, er alternativerne til at besøge den ikke så enkle, selv om det er muligt at gøre det, og jeg forsikrer dig om, at det er indsatsen værd.

1. Dagstur til Antelope Canyon og Horseshoe Bend fra Las Vegas

hvid vogngruppe på Rocky Mountain| ©Thank You (23 Millions+) views
hvid vogngruppe på Rocky Mountain| ©Thank You (23 Millions+) views

Antelope Canyon ligger mere end 400 km fra Las Vegas, så busturen gennem de snoede bjergveje i det sydvestlige USA tager flere timer.

Denne dagstur tager dig dybt ind i Navajo-området for at se kløften og Horseshoe Bend, en hesteskoformet slynge rundt om klipperne.

Horseshoe Bend er det første stop på denne rejse til et af de mest besøgte og fotograferede steder i USA. Besøget i Antelope Canyon vil blive ledet af en lokal Navajo-guide, og du vil kunne gå ind i klitterne, der er skabt af vandets, vindens og sandets erosion på klipperne.

Hvis du besøger Las Vegas om vinteren, når det bliver tidligere mørkt, kan du beundre lysstrålerne, der strømmer gennem sprækkerne i kløftevæggene, og se en af de smukkeste solnedgange i regionen.

Oplysninger om interesse

 • Turens pris... Ca. 204 euro pr. person inklusive afhentning og aflevering på hotellet og adgangsgebyrer til Antelope Canyon uden kø til Antelope Canyon.
 • Turens varighed... Ca. 13 timer.
 • Fordele ved denne tur... En dagstur er den klassiske måde at se Antelope Canyon på.

Bestil en tur til Antelope Canyon fra Las Vegas

2. Antelope Canyon og Grand Canyon to dages udflugt fra Las Vegas

person blandt de brune klippeformationer| ©Owen Allen
person blandt de brune klippeformationer| ©Owen Allen

På disse ture får du ikke kun mulighed for at se Antelope Canyon, men også Grand Canyon, hvilket giver dig adgang til to af de mest berømte naturvidundere i det sydvestlige USA på en to-dages tur med entré og overnatning inkluderet.

Første dag

Du rejser med bus, og det første stop er en rundvisning i Grand Canyon, især på sydsiden. Under turen får du adgang til panoramaudsigter, der giver dig mulighed for at nyde den mest repræsentative geologiske formation i Arizona.

En tur til Zion National Park er også almindelig.

Dag 2

På den anden dag vil du besøge Horseshoe Bend, den uundgåelige hesteskoformede slynge, og Antelope Canyon, herunder kløftens høje og lave stier.

Her vil du have tid til at tage nogle gode billeder og få en rundvisning med hjælp fra en lokal Navajo-guide, da rundvisningerne af sikkerhedshensyn ledes af de lokale.

Ved afslutningen af turen til Antelope Canyon vender du tilbage til Las Vegas. Disse ture omfatter normalt tur- og returtransport til og fra hotel, den første overnatning og entrégebyrer for turen.

Oplysninger om interesse

 • Turens pris... Ca. 405 euro pr. person, inkl. afhentning på hotellet og hjemtransport, første overnatning og adgangsgebyrer til attraktionerne uden kø.
 • Turens varighed... Ca. 2 dage.
 • Fordele ved denne tur... Dette er en tur med meget god værdi for pengene, hvis du vil se Arizonas to mest berømte naturattraktioner.

Bestil en todages tur til Grand Canyon og Antelope

3. Antelope Canyon og Horseshoe Bend dagstur med fly fra Las Vegas

Besøg Grand Canyon med helikopter| ©big-ashb
Besøg Grand Canyon med helikopter| ©big-ashb

Hvis du ikke ønsker at rejse flere timer i bus eller leder efter en mere behagelig måde at se Antelope Canyon på, kan disse ture være svaret.

Du flyver i et lille fly fra Las Vegas til Arizona, flyver over Hoover Dam og Lake Powell og besøger Antelope Canyon med hjælp fra en lokal guide.

Hvis du er interesseret i at se Hoover Dam mere detaljeret, kan du selvfølgelig altid bestille en tur til Hoover Dam fra Las Vegas.

Turen omfatter også en tur til Horseshoe Bend for at besøge klippen over Colorado River og ledsages af en guide under hele turen. I Antelope Canyon får du en tre timers rundvisning, hvor du får mulighed for at besøge alle kroge og hjørner af stedet med guidet hjælp og også lidt tid til at vandre i dit eget tempo.

Det er en ideel mulighed, hvis du planlægger et kort ophold i byen. I så fald får du her en komplet guide til, hvad du kan se og lave i Las Vegas på tre dage.

Oplysninger om interesse

 • Pris for turen... Ca. 650 euro pr. person, inklusive flyrejse tur/retur med afhentning på hotel, frokost og entré til attraktionerne.
 • Turensvarighed... Ca. 11,5 timer.
 • Fordele ved denne tur... Dette er en praktisk og hurtig tur, især hvis du planlægger et kort ophold i Las Vegas.

Bestil en Hoover Dam-tur fra Las Vegas

4. Dagstur til Antelope Canyon, Grand Canyon, Monument Valley og Lake Powell fra Las Vegas

mennesker på vandreture i bjergene| ©Igor Sorokin
mennesker på vandreture i bjergene| ©Igor Sorokin

Hvis du er på udkig efter en intens tur til de bedste steder i det sydvestlige USA, er du måske interesseret i denne type tur.

På en komplet tur kan du besøge Antelope Canyon, Grand Canyon, Monument Valley og Lake Powell. Rejseplanen omfatter også Horseshoe Bend og Williams, en malerisk by.

I Antelope Canyon får du en komplet rundvisning med hjælp fra en lokal guide, i Grand Canyon kan du besøge sydkanten, og i Monument Valley kan du vælge en af de bedste ture i off-road-køretøjer i Las Vegas.

Ved Williams stopper bussen, så du kan besøge souvenir- og gavebutikkerne.

Oplysninger om interesse

 • Pris for turen... Ca. 400 euro pr. person inklusive tur/retur transfer med afhentning på hotellet, frokost og entré til attraktionerne.
 • Turensvarighed... Ca. 19 timer.
 • Fordele ved denne tur... Dette er en hurtig mulighed for at se nogle af de mest ikoniske steder i det amerikanske sydvestlige USA. Det er en interessant tur, hvis du planlægger et par dages ophold i Las Vegas, og hvis du kan lide intense ture, da det vil være flere timers sightseeing og vandring gennem mange steder.
 • Ulemper ved denne tur... Det er en meget intens tur, så hvis du ikke er vant til det, vil du måske ikke nyde den fuldt ud.

Book en ATV-tur i Las Vegas

5. Tre dages eventyrtur til Antelope Canyon og det vilde vesten fra Las Vegas

bevægende foto af folk, der ser klippeformationen| ©David Wilkinson
bevægende foto af folk, der ser klippeformationen| ©David Wilkinson

Hvis du har tid til overs i Las Vegas, er der stadig flere udflugter til Antelope Canyon og det vilde vesten at vælge imellem. På disse tre-dages ture kan du også besøge Grand Canyon, Zion National Park, Bryce Canyon, Lake Powell og Monument Valley.

Turene er opdelt i daglige ruter, og ved hver attraktion kan du vælge at deltage i aktiviteter mod ekstra betaling, f.eks. en helikoptertur i Grand Canyon eller et besøg i Death Valley. Transfers foregår med bus, og indkvartering sker på campingpladser.

I Antelope Canyon har du tid til at udforske i dit eget tempo efter turen med din lokale guide. Du vil også kunne tage de bedste billeder af Horseshoe Bend, den hesteskoformede slynge, der kan besøges fra kløftens klippe.

Disse ture er en fantastisk måde at tage en afslappet tur gennem det vilde vesten i USA på.

Interessante detaljer

 • Turens pris... Turene starter ved 695 euro pr. person, inklusive afhentning og aflevering på hotellet, frokost og entré til seværdigheder.
 • Turens varighed... Ca. 3 dage.
 • Fordele ved denne tur... Det er en interessant mulighed for at opleve det amerikanske Far West i din fritid.
 • Ulemper ved denne tur... Det er muligvis ikke en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at inkludere de foreslåede aktiviteter uden for den fastlagte rute mod ekstra betaling.

Book en helikoptertur i Grand Canyon

Hvordan bestiller man en tur til Antelope Canyon fra Las Vegas?

person med bærbar computer på bordet| © Jenny Ueberberg
person med bærbar computer på bordet| © Jenny Ueberberg

Du kan enten bestille en tur til Antelope Canyon på forhånd fra Las Vegas online eller bestille turen, når du er i byen, men i disse tilfælde afhænger du af, om aktiviteterne er tilgængelige, og om de er udsolgte.

Hvis du booker i sidste øjeblik, kan det også medføre ekstra omkostninger, især hvis du besøger Las Vegas i december, som er en af de mest travle måneder for turister, og hvor ture til nationalparkerne nogle gange er reduceret på grund af vejret.

Hvor lang er en tur til Antelope Canyon fra Las Vegas?

person, der tager et billede af den brune klippeformation| ©Steve Yang
person, der tager et billede af den brune klippeformation| ©Steve Yang

Svaret afhænger af den tur, du vælger at bestille, men du skal huske på, at Antelope Canyon ligger lidt over 400 km fra Las Vegas, så de hurtigste ture foregår med fly, tager ca. 12 timer og kan være dyre.

Hvis du har tid til en afslappet tur til Antelope Canyon og områdets seværdigheder, kan du også tage på to- eller tredages ture, som er betydeligt mindre anstrengende.

Hvad vil jeg se på en tur til Antelope Canyon fra Las Vegas?

mand med kamera ved en klippeformation| ©In Memoriam: Martin
mand med kamera ved en klippeformation| ©In Memoriam: Martin

Dette er uden tvivl de bedste ture til nationalparkerne i det sydvestlige USA fra Las Vegas, og du kan besøge nogle af landets mest enestående naturvidundere, såsom Grand Canyon og Horseshoe Bend samt Antelope Canyon.

Afhængigt af den tur, du vælger, kan du også se andre uforglemmelige seværdigheder såsom Zion National Park, Bryce Canyon, Lake Powell, Monument Valley og Valley of Fire.

I alle tilfælde finder du nogle af de smukkeste naturområder i USA, hvor du vil kunne tage de bedste billeder på din rejse.

Hvis du har mulighed for det, må du ikke gå glip af solnedgangen i Antelope Canyon, hvor lysstråler strømmer gennem sprækkerne i de eroderede klipper og giver et skuespil, som du ikke må gå glip af.

Bestil en tur til Zion National Park fra Las Vegas

Tips til en tur til Antelope Canyon fra Las Vegas

mennesker på toppen af klippebjerget| ©zendt66
mennesker på toppen af klippebjerget| ©zendt66

Antelope Canyon-turene fra Las Vegas er meget velorganiserede, så der er ikke meget plads til fejl.

Det er vigtigt at have en lokal Navajo-guide med på canyon-turen, som ved, hvad man skal gøre i tilfælde af flash floods, som er voldsomme regnskyl, der forekommer i området og kan forårsage total oversvømmelse af canyonen.

Hvis du har tid til at tage en afslappet tur i Antelope Canyon, anbefaler jeg, at du gør det, da det er en af de bedste udsigter, der er tilgængelige fra Las Vegas, og fordi du kan bruge tiden på at vente på solnedgangen i canyonen.

Hvis dit ophold i byen bliver kort, vil jeg alligevel anbefale dig at besøge den, da det er et naturområde, der er værd at se.

Hvor meget koster en tur til Antelope Canyon fra Las Vegas?

Billetter til 50 euro| ©Chiara Daneluzzi
Billetter til 50 euro| ©Chiara Daneluzzi

Svaret afhænger af den tur, du vælger, men i gennemsnit starter de billigste ture til Antelope Canyon fra Las Vegas på omkring 200 euro.

På disse ture rejser du med bus på heldagsture, og prisen inkluderer normalt entré til attraktionerne.

Ture til Antelope Canyon med fly starter ved 650 euro, og to- eller tredages ture til kløften og andre Wild West-attraktioner starter ved 400 euro, inklusive transfer og entréer.

Vær opmærksom på, hvilke ydelser der er inkluderet, når du bestiller en tur, da entréen til Antelope Canyon koster omkring 65 euro, så det kan være mere økonomisk at vælge en lidt dyrere tur, der inkluderer entréen.

Hvorfor skal jeg tage en tur til Antelope Canyon fra Las Vegas?

brun klippeformation| © Pete Alexopoulos
brun klippeformation| © Pete Alexopoulos

Et besøg i Antelope Canyon er en af de bedste ting at gøre fra Las Vegas, så jeg anbefaler, at du inkluderer det i din Las Vegas-rejserute og tager dig tid til at udforske det, for det er virkelig det hele værd.

Antelope Canyon er hjemsted for nogle af de bedste udsigter i det sydvestlige USA, de bedste fotografier på din rejse, og hvis du vil, kan du også besøge andre nærliggende seværdigheder som Horseshoe Bend og Grand Canyon of the Colorado, Arizonas største attraktion.

I betragtning af afstanden mellem de to destinationer kan det være lidt besværligt at planlægge en tur fra Las Vegas til Antelope Canyon, men jeg er sikker på, at du vil elske at se et af det vilde vestens naturvidundere.

Hvad er fordelene ved at tage en guidet tur i forhold til at besøge Antelope Canyon fra Las Vegas på egen hånd?

blå og hvid lastbil i ørkenen| ©Richard Boyd
blå og hvid lastbil i ørkenen| ©Richard Boyd

Det kan bestemt være lidt besværligt at komme til Antelope Canyon fra Las Vegas på egen hånd. Ruterne er tilgængelige, men der er over 400 kilometer, og det kan være anstrengende at rejse med offentlig transport.

Det bedste alternativ til at gøre det på egen hånd er at leje en bil, selv om det kan være dyrt.

På den anden side koster entréen til Antelope Canyon omkring 65 euro, og på en organiseret tur kan du få mest muligt ud af din tur til kløften ved at se andre naturlige seværdigheder, der er inkluderet i ruteplanen.

Hvis du er på udkig efter en afslappende tur, anbefaler jeg, at du vælger en guidet tur til Antelope Canyon, så du sparer tid og penge og slipper for besværet med at arrangere din egen tur.