Grand Canyon ture fra Las Vegas

Besøg Grand Canyon fra Las Vegas, og tilbring en anderledes dag i naturlige omgivelser. Gå langs kanten af kløften, få skjulte udsigter over stedet, vand- og luftaktiviteter.

Carmen Navarro

Carmen Navarro

11 minutters læst

Grand Canyon ture fra Las Vegas

Grand Canyon | ©Paul Fundenburg

At besøge Grand Canyon er en af de ting, man kan se og gøre i Las Vegas. Det er et naturvidunder, der forener årtusinders geologisk historie, fantastisk natur og unikt plante- og dyreliv. Alt dette er naturlige attraktioner, som du kan komme helt tæt på med en guidet tur i området.

Du kan gå over Hoover Dam Bridge, tage en tur på den sydlige eller vestlige kant af Grand Canyon, se det betagende landskab fra udsigtspunkterne Eagle Point og Guano Point, gå ind i National Geographic Visitor Centre, tage en helikoptertur, dyrke vandsport og meget mere.

1. Kør med bus til Grand Canyons sydlige kant og gå ind i National Geographic Visitor Center

Ved Grand Canyon| ©Pom'
Ved Grand Canyon| ©Pom'

Hvis du er en eventyrlysten person, der kan lide at udnytte hvert øjeblik af din rejse til at udforske det naturlige miljø, vil du gerne med på en tur til Grand Canyon fra Las Vegas.

I en komfortabel bus kommer du rundt på hele den sydlige kant af klippeformationen, stopper ved National Geographic Visitor Centre og lærer om denne historiske region. Du får også mulighed for at lave nogle gratis aktiviteter.

Denne tur kan begynde med afhentning fra dit hotel eller mødested.

Ombord på en bus kører du fra Las Vegas direkte til Grand Canyon. Det er en køretur på omkring tre timer, hvor den ansvarlige chauffør vil give dig en række kommentarer til byens historie.

Ved ankomsten til Grand Canyon følger bussen den røde og orange vej langs den sydlige kant, mens du forbløffes over de betagende naturscenerier.

Bagefter stopper I ved National Geographic Visitor Center, hvor I kan få en kop kaffe og en let frokost, se udstillingsområdet eller gå ind i IMAX-teatret. I IMAX-teatret kan du se filmen "The Grand Canyon" projiceret på et kæmpelærred med et surround sound-system på ca. 12.000 watt.

Mod et ekstra gebyr kan du også tage en helikoptertur på ca. 20 minutter for at se Grand Canyon fra et andet perspektiv. Hvis du ønsker det, kan du gentage turen langs den sydlige kant, men denne gang i en Hummer.

Praktiske oplysninger

 • Varighed: mere end 1 time
 • Pris: fra omkring 200 dollars
 • Hvad er normalt inkluderet: Ud over transport og en professionel guide inkluderer disse ture normalt adgangsgebyrer til parken og adgang til National Geographic Visitor Center.

Book en Grand Canyon Syd-tur

2. Grand Canyon South Rim Quick Tour fra Las Vegas: Lær om historien bag denne ældgamle mineralformation

Grand Canyon South Rim| ©Mike McBey
Grand Canyon South Rim| ©Mike McBey

Hvis du ikke har så meget tid under dit besøg i Las Vegas og ikke ved, hvad du skal se og lave på to dage, kan du overveje at tage en hurtig tur til den sydlige kant af Grand Canyon National Park ombord på en bus.

Det er en oplevelse, du ikke må gå glip af under dit besøg i byen, især hvis du er friluftsentusiast.

Normalt vil en luksuriøs bus med aircondition og komfortable sæder hente dig på dit hotel eller et mødested. Chaufføren vil derefter køre dig i cirka tre timer for endelig at ankomme til Grand Canyon. Undervejs har du mulighed for at observere landskabet gennem de store vinduer.

Ved ankomsten til Grand Canyon er entréen dækket af turens pris, så du behøver kun at nyde den fascinerende udsigt over den sydlige kant. Derudover får du flere udkigspunkter med fantastiske panoramaudsigter at fotografere.

I mellemtiden lytter du til chaufførens kommentarer om, hvordan dette naturmonument blev dannet, hvad den fremherskende flora og fauna er, blandt andre interessante fakta.

Praktiske oplysninger

 • Varighed: mere end 1 time
 • Pris: fra 150 dollars.
 • Hvad inkluderer denne type tur normalt: Denne type tur inkluderer normalt indgang til Grand Canyon National Park, afhentning på hotellet og selskab af en ekspertguide.

Book en Grand Canyon Syd-tur

3. Tag med på en guidet vandretur på vestsiden af Grand Canyon, og oplev de skjulte landskaber i regionen

Den nordlige kant| ©Kyle Greenberg
Den nordlige kant| ©Kyle Greenberg

Blandt de bedste ture og udflugter fra Las Vegas er den populære vandretur på vestsiden af Grand Canyon, hvor du vil opdage en række skjulte landskaber ved udsigtspunkterne Eagle Point og Guano Point. Og med hjælp fra din guide kan du identificere det dyreliv, der findes i området.

Ruten på denne tur begynder med en bustransport til Grand Canyon, hvor du begynder et vandreeventyr med din guide. Turen følger vestsiden af dette majestætiske naturmonument og inkluderer normalt et første stop ved Eagle Point, et udsigtspunkt med en unik og ubeskrivelig udsigt.

Du fortsætter derefter din rejse til Guano Point Mine, som er et andet vigtigt stop på denne tur, da du vil se en anden vinkel af Grand Canyon. Faktisk er dette område meget populært, fordi det har været rammen om optagelserne af flere storfilm.

Endelig tager din guide dig med på en grusvej, der fortsætter fra det sidste udsigtspunkt. På den måde får du nye perspektiver på miljøet, floraen og faunaen, og du kan tage nogle billeder. Bagefter vender du tilbage til byen med tid nok til at slentre langs The Strip på jagt efter de bedste kasinoer i Las Vegas, museer og andre attraktioner.

Praktiske oplysninger

 • Varighed: 1 time (ca.)
 • Pris: fra $80.
 • Hvad er inkluderet: Denne tur inkluderer normalt en specialiseret guide, nationalparkgebyrer og afhentning i bus fra hotellet.

Book en Grand Canyon West-tur

4. Flyv over Grand Canyon med helikopter og få en betagende panoramaudsigt

Grand Canyon helikoptertur| ©total 13
Grand Canyon helikoptertur| ©total 13

Helikoptertur til Grand Canyon fra Las Vegas er en sightseeingaktivitet, du skal opleve, da du vil nyde en privilegeret udsigt fra luften over dette ørkenområde.

For at deltage i denne aktivitet og beundre et af verdens største naturvidundere fra et unikt perspektiv, har du flere muligheder, afhængigt af den guidede tur, du booker:

 • Du kan tage af sted fra Las Vegas med bus og ved ankomsten til Grand Canyon National Park hoppe direkte ind i en helikopter, som ikke land er før efter cirka en time. Det er den anslåede tid til at flyve over klipperegionen og se dens naturlige skønhed.
 • Hvis du har mere tid til at udforske Grand Canyon i dybden, kan du vælge en tur med supplerende aktiviteter. For eksempel kan du tage en bus fra Las Vegas til Grand Canyon for at se udsigtspunkterne og derefter flyve over området i en helikopter.

Uanset hvilken tur du vælger, vil du under flyvningen høre interessante kommentarer om hvert af de steder, du ser, hvilket vil supplere den visuelle oplevelse. Derudover får du en unik panoramaudsigt over Grand Canyon fra oven:

 • Du vil beundre den historiske Hoover-dæmning.
 • Se det klare, rolige vand i den majestætiske Lake Mead.
 • Identificer de betagende klipper i Grand Wash, en del af det store Hualapai-indianerreservat.
 • Se kontinuiteten i High Desert, også kendt som Mojave-ørkenen.

Praktiske oplysninger

 • Varighed: mere end 1 time.
 • Pris: 200 dollars og opefter.
 • Hvad er normalt inkluderet i denne type tur: Denne tur inkluderer normalt lydfortælling, nationalparkgebyrer og afhentning i bus fra hotellet.

Book en helikoptertur over Grand Canyon

5. Grand Canyon og den fantastiske Hoover Dam bustur fra Las Vegas

Tur til Hoover-dæmningen| ©Renee Grayson
Tur til Hoover-dæmningen| ©Renee Grayson

På din rejse til den berømte "Capital of Sin" kan du forlade byens karakteristiske travle atmosfære for en dag og komme i kontakt med naturen med nogle udendørs aktiviteter.

Det kan du gøre ved at tilmelde dig en af de bedste ture til nationalparker fra Las Vegas , hvor du kan besøge den betagende Grand Canyon, Hoover Dam og andre interessante steder.

Turen foregår i en komfortabel bus, der tager dig til Grand Canyon, hvor du får en uforglemmelig dag, mens du beundrer de mest emblematiske landskaber i regionen:

 • Det første stop er ved den fantastiske Hoover-dæmning, hvor du har tid til at udforske omgivelserne og tage souvenirbilleder.
 • Fra Grand Canyons vestlige kant får du mulighed for at få et glimt af den berømte Coloradoflod.
 • Derefter fortsætter du til de længe ventede udsigtspunkter Guano Point og Eagle Point, hvor du får de såkaldte skjulte udsigter over Grand Canyon.

Til sidst går du om bord på bussen til en let snack og vender tilbage til byen, en rejse på cirka tre timer. Du kommer frem i tide til at fortsætte med din liste over aktiviteter, såsom at se de bedste shows på Planet Hollywood i Las Vegas, slappe af i en spa eller udforske restauranterne på The Strip på jagt efter nye smagsoplevelser og så videre.

Praktiske oplysninger

 • Varighed: 3 timer (ca.)
 • Pris: fra 100 dollars.
 • Hvad inkluderer denne type tur normalt: Denne tur inkluderer normalt nationalparkafgifter, fotostop, let snack og afhentning af bussen på et bestemt sted i byen.

Book en tur til Grand Canyon og Hoover Dam

6. To-dages tur fra Las Vegas til Grand Canyon: besøg Antelope Canyon og Horseshoe Bend

Antelope Canyon| ©Vicente Villamón
Antelope Canyon| ©Vicente Villamón

Hvis du ikke ved, hvad du skal se og lave i Las Vegas på 5 dage, ville en tur til Grand Canyon med en overnatning i Seligman Village på Route 66 være en god idé.

Du får også mulighed for at nyde det smukke landskab fra Antelope Canyon og Horseshoe Bend.

Når du er om bord på bussen, begynder den tre timer lange køretur til Grand Canyon Park. Der vil du opdage forskellige skjulte landskaber fra udsigtspunkterne Guano Point og Eagle Point, tage billeder og se de naturlige omgivelser.

Bagefter besøger du den historiske Hoover-dæmning, ser den berømte Route 66 og overnatter i Page eller Flagstaf Arizona.

Oplevelsen fortsætter næste morgen med en vandretur gennem Horseshoe Bend for at se Colorado-floden. Til sidst vandrer du gennem Antelope Canyon, et område med stor visuel appel på grund af dets unikke form og farve.

Praktiske oplysninger

 • Varighed: 2 dage (ca.)
 • Pris: fra 400 dollars.
 • Hvad er inkluderet: Denne tur inkluderer normalt overnatning, nationalparkgebyrer, morgenmad, tre sightseeingstop og afhentning på et bestemt sted.

7. Udforsk Colorado-flodens vande på et rafting-eventyr i Grand Canyon fra Las Vegas

Coloradofloden fra Grand Canyon| ©Don Graham
Coloradofloden fra Grand Canyon| ©Don Graham

Hvis du er i Las Vegas og gerne vil på eventyrlig sightseeing, bør du udforske Grand Canyon-kløften, hvor Colorado-floden løber igennem med sit hvide vand.

Mit råd er at sejle ned ad denne del af floden i en gummibåd og opleve et uforglemmeligt rafting-eventyr med en ekspertguide.

Turen starter i en komfortabel varevogn med aircondition, som kører dig til indgangen af Grand Canyon. Der vil en indfødt guide fra Hualapai-stammen tage dig med gennem dette smukke naturmonument for at udfordre adskillige strømfald langs 40 miles af Colorado-floden.

Du vil derefter rejse langs en vandret sti for at se nogle skjulte vandfald. Du kan også tage en helikoptertur op i 4.000 fods højde til kanten af Grand Canyon. Dette er selvfølgelig en ekstra omkostning i forhold til turens pris.

Praktiske oplysninger

 • Varighed: 1 dag (ca.).
 • Pris: fra 600 dollars.
 • Hvad er normalt inkluderet i denne type tur: Denne tur inkluderer normalt en indfødt guide, nationalparkafgifter, morgenmad, transport til og fra parken.

8. Tag med på en VIP-tur fra Las Vegas, og udforsk de naturlige vidundere i Grand Canyon

Udsigt over Grand Canyon| ©Bernard Spragg. NZ
Udsigt over Grand Canyon| ©Bernard Spragg. NZ

VIP Grand Canyon-ture fra Las Vegas giver dig mulighed for at komme hurtigt ind uden at stå i kø for at udforske Grand Canyons naturlige vidundere. Det sparer dig tid under turen, så du kan komme tidligt tilbage til byen, og hvorfor ikke se nogle af de bedste Las Vegas-shows om aftenen eller deltage i en af madturene.

På vej til Grand Canyons vestkant vil din guide fortælle dig historien om denne imponerende klippeformation og Hualapai-stammen af indianere, der bor i denne region. Der er normalt et stop for morgenmad på en restaurant, og et par kilometer længere fremme stopper turen igen for at gå over Hoover Dam Bridge.

Tilbage ved Grand Canyon kan du gå til udsigtspunkterne Guano Point og Eagle Point for at få en spektakulær udsigt over naturen. Du vil se Colorado-floden og Lake Mead, besøge den gamle Joshua Tree Forest og til sidst spise frokost på kanten af kløften.

Praktiske oplysninger

 • Varighed: 1 dag (ca.)
 • Pris: fra 1.900 dollars.
 • Hvad er inkluderet: Denne tur inkluderer normalt en guide, nationalparkafgifter, morgenmad, frokost, vand og en deluxe shuttlebus til og fra kløften.

9. Tag på tur til Grand Canyons vestkant fra Las Vegas, og nyd nogle gratis aktiviteter

Guano Point,| ©Holiday Point
Guano Point,| ©Holiday Point

På din tur til Grand Canyon fra Las Vegas kan du tilmelde dig en tur, der stopper ved Hoover Dam og Dolan Spring. Tag en tur til den vestlige kant af kløften, inklusive en skywalk, helikoptertur og sejltur på Colorado River.

Denne tur er et spændende eventyr, der varer ca. 11 timer, så du er tilbage i byen i tide til at deltage i en af natturene i Las Vegas.

Før du ankommer til Grand Canyon, stopper du ved Hoover-dæmningen for at beundre dens imponerende konstruktion og landskabet ved Colorado-floden og Lake Mead. Derefter er det tid til at se Joshua-skoven, en unik og ældgammel art, der findes i Mojave-ørkenen. Du kommer også rundt i byen Dolan Spring.

Endelig ankommer du til Grand Canyon, hvor din guide vil føre dig til de to mest populære udsigtspunkter:

 • Guano Point, et udsigtspunkt, der giver dig en skjult udsigt over Grand Canyon.
 • Eagle Point, hjemsted for den legendariske Hualapai-stamme og et sted, hvor du vil se nye naturlige landskaber.

For at fortsætte eventyret er det en god idé at gå på skywalken, en U-formet gangbro med et gennemsigtigt gulv, der ligger 1.300 meter over bunden af Grand Canyon. Derfra kan du se ud i tomrummet og nyde en unik oplevelse i 15 minutter.

Bagefter går du om bord på en helikopter for at komme ned til bunden af kløften, tage en bådtur på Colorado-floden og stige op igen.

Praktiske oplysninger

 • Varighed: 11 timer (ca.)
 • Pris: fra 500 dollars.
 • Hvad er inkluderet: Denne tur inkluderer normalt en rejseleder, nationalparkafgifter, morgenmad, frokost, Skywalk-indgang, helikoptertur, sejltur, professionelle fotos, luksusbus til og fra kløften.

Book en helikoptertur over Grand Canyon

Hvad skal du have på under dit besøg i Grand Canyon?

Grand Canyon mellemlanding| ©Tony Hisgett
Grand Canyon mellemlanding| ©Tony Hisgett

Det tøj, du skal have på under Grand Canyon-turen, afhænger af det fremherskende vejr. For eksempel anbefales let tøj om sommeren, helst lavet af bomuldsstof for at holde dig afkølet.

Om vinteren er det ideelt at bære mere robuste stoffer: en polyester T-shirt med lange ærmer og over den en jakke med fleeceforing.

Med hensyn til sko, så prøv at sikre dig, at de er komfortable, og at deres såler giver et godt gre b på de forskellige overflader. Det vil forhindre dig i at glide eller falde, når du træder på dem. Glem heller ikke at tage handsker, solbriller, hat, kasket og andet nødvendigt tilbehør på for at beskytte dig mod kulde eller varme.

Hvordan er vejret i Grand Canyon?

Mennesker ved Grand Canyon| ©Tamara Johnson
Mennesker ved Grand Canyon| ©Tamara Johnson

Vejret i Grand Canyon varierer afhængigt af årstiden. Under dit besøg i denne majestætiske naturformation kan du derfor støde på forskellige scenarier:

 • Om sommeren kan varmen være brændende varm og nogle gange nå op på 31ºC. Atmosfæren er tør, og himlen er helt klar.
 • Om foråret og efteråret er det solrigt, men vejret er ikke så kvælende som om sommeren.
 • Om vinteren er det meget koldt, overskyet og endda snedækket.

Generelt varierer temperaturerne i Grand Canyon hele året fra 9°C til 29°C. Regntiden er regntiden. Regntiden er i gennemsnit på mindst 26 dage, og under snefald (januar - december) kan snedækket nå en tykkelse på 12 centimeter.

Book en tur til Grand Canyon