Area 51 ture fra Las Vegas

Area 51 er en af de mest interessante ture, du kan tage på fra Las Vegas, og et must for mystikinteresserede i hele verden.

Lorena Morales

Lorena Morales

9 minutters læst

Area 51 ture fra Las Vegas

Område 51 Nevada | ©tdeckard2000

Area 51 er en amerikansk militærbase, der har været genstand for alle mulige teorier, især om rumvæsener, da den amerikanske regering længe benægtede dens eksistens. Hvis du overvejer, hvad du skal se og lave i Las Vegas, og ønsker at gøre noget anderledes, vil du elske denne tur.

På denne tur kommer du til at se det hemmelige Janet Airlines, som også blev holdt skjult i lang tid; den extraterrestriske motorvej, hvor mange UFO-observationer er blevet rapporteret; en nationalpark med mærkelige træer og helleristninger; den berømte temarestaurant Little A'Le'Inn (og dens lækre Alien-burgere); den gådefulde Black Mailbox; og selvfølgelig omkredsen af Area 51. Selv om du ikke kan komme ind på anlægget, kan du komme lidt tættere på det mysterium, der omgiver det.

Den bedste løsning

Dagstur til Area 51 fra Las Vegas

Lær det mystiske Area 51 at kende på denne professionelt guidede tur fra Las Vegas.

Lad dem fortælle dig historien bag denne hemmelige militærbase med en komplet oplevelse inklusive transport.

Det er muligt at udforske det uhyggelige Area 51 indefra, og det gøres bedst med en guidet tur fra Las Vegas, kun 130 km fra byen. Med en professionel guide kan du lære om alle de teorier, der omgiver denne hemmelige militærbase, og sætte den i forbindelse med udenjordisk liv.

Takket være de transfers, der er inkluderet i denne tur til Area 51 i grupper på ca. 6 personer, kan du glemme alt om at lede efter andre måder at komme til Area 51, der ligger midt i Nevada-ørkenen. Denne 10-timers tur omfatter frokost og snacks.

Anbefales, hvis... Du ønsker at lære Area 51 at kende i dybden og forstå, hvorfor der er så meget hemmelighedskræmmeri omkring dette sted, men uden besværet med at rejse frem og tilbage.

Hvor meget koster en rundvisning i Area 51?

Penge i euro| ©Pixabay
Penge i euro| ©Pixabay

En rundvisning i Area 51 koster omkring 200 euro pr. person og omfatter normalt alle transporter til og fra hotellet, vand på flaske, snacks og frokost på Little A'Le'Inn.

Dette er en af de bedste ture at tage på fra Las Vegas, selv om den ikke omfatter entré til Area 51, da det er strengt forbudt at komme ind på stedet.

En anden mulighed er at booke en privat tur, hvis du rejser med en gruppe venner eller familie. Prisen afhænger af antallet af personer på turen, da de samlede omkostninger deles mellem de personer, der deltager i turen.

I gennemsnit koster en privat rundvisning mellem 12.000 og 15.000 euro i alt, og jo flere personer (op til 6), jo billigere er det for alle.

Bestil en tur til Area 51 fra Las Vegas

Varighed af ture til Area 51 fra Las Vegas

Joshua Tree National Park| ©Ken Lund
Joshua Tree National Park| ©Ken Lund

Udflugter til Area 51 fra Las Vegas er heldagsture, da der er flere seværdigheder at se i løbet af dagen, og det er bedst at tage sig god tid til hver enkelt. I gennemsnit varer turen mellem 8 og 10 timer, og den starter meget tidligt, omkring kl. 7 om morgenen, mens hjemkomsten til hotellet ligger mellem kl. 15 og 17.

Så hvis du havde planlagt at feste aftenen før, er det bedst at lade det blive til en anden dag, selv om natturene i Las Vegas er så fristende.

Book en tur til Area 51 fra Las Vegas

Hvad jeg vil se på en tur til Area 51

Janet Airlines fly| ©Tomás Del Coro
Janet Airlines fly| ©Tomás Del Coro

Selv om målet med denne tur er at få dig så tæt på Area 51 som muligt, vil du se mange ting undervejs, som vil vække din nysgerrighed og opbygge spænding og måske afsløre noget af det, der er skjult.

Eventyret begynder, når du bliver hentet fra dit hotel omkring kl. 7 om morgenen i et komfortabelt køretøj, normalt en 4x4 eller et terrængående køretøj.

Afhængigt af den tur, du bestiller, kan du blive hentet ved et mødested i stedet for dit hotel, da ikke alle selskaber inkluderer alle Las Vegas-hoteller i deres ruteplan. De henter dig dog højst sandsynligt meget tæt på dit opholdssted og sætter dig ved turens afslutning af ved dit hotel eller ved det aftalte mødested.

De steder, du vil se under turen til Area 51, er:

  • Det hemmelige flyselskab Janet Airlines
  • Extraterrestrial Highway (den udenjordiske motorvej)
  • Joshua Tree National Park
  • Little A'Le'Inn Restaurant og temamotel
  • Den sorte postkasse
  • Omkredsen af Area 51

Her er lidt om hvert af disse steder, som du vil besøge under turen.

Besøg hos Janet Airlines Ghost Airline i McCarran International Airport

Det første, du vil se på denne tur, er Las Vegas Internationale Lufthavn, hvor du vil møde et flyselskab med et ukendt navn, der almindeligvis kaldes "Janet Airlines", som skulle transportere folk, der arbejder i Area 51. Dette flyselskab har sin egen private terminal og sælger ikke flyvninger til offentligheden.

Ordet "Janet" er ikke et tilfældigt navn, men står for "Just Another Non-Existent Terminal", en forkortelse for det amerikanske luftvåbens flyflåde, der opererer i hemmelighed.

Piloterne på Janet Airlines fly slår deres transpondere fra for at undgå at blive opdaget og sporet. Hvad er årsagen til en sådan hemmelighedskræmmeri?

Ekstraterrestrisk motorvej

Extraterrestrisk motorvej| ©Mary Caperton Morton
Extraterrestrisk motorvej| ©Mary Caperton Morton

Nevada State Route 375 er en af de mindst befærdede ruter i Nevada, og mange mennesker har rapporteret observationer af UFO'er i nærheden. Ruten går gennem en stor, ensom ørken, langt væk fra bebyggelser og menneskelig nysgerrighed. Derfor har Nevada, ud over at den ligger tæt på Area 51, officielt udpeget den som "Extraterrestrial Highway".

Der kan du tage et billede med det berømte skilt med alienfigurer af alle slags og Nevada-ørkenen i baggrunden. Skiltet står i krydset mellem Extraterrestrial Highway og US-93 N.

Extraterrestrial Highway er også hjemsted for Alien Research Center, som du kan genkende på den gigantiske sølvfarvede alienfigur på døren. Ud over forskning i extraterrestrisk forskning sælger de T-shirts med interessante designs og alle mulige souvenirs. Ture til Area 51 omfatter normalt et besøg her.

Joshua Tree National Park

Langs Extraterrestrial Highway kommer du til Joshua Tree National Park, hvis mærkelige planter ligner "mutanttræer".

Faktisk er de ikke træer, men kaktusser, der ligner dem (Yucca brevifolia), og det er derfor, de ser så mærkelige ud. Men det virkelig mærkelige ved disse "træer" er, at de kun findes i denne del af verden, Mojave- og Colorado-ørkenen, og ingen andre steder. Tilfældighed?

Meget mærkelige er også de** helleristninger, der erfundet i grotterne i denne park**. Udenjordisk oprindelse? Ingen ved det, men der er blevet rapporteret om en masse udenjordisk aktivitet i området.

Restaurant Little A'Le'Inn

Ved middagstid, inden I kører dybere ind i ørkenen for at komme tættere på omkredsen af Area 51, besøger I den berømte Little A'Le'Inn-restaurant og temamotel, hvor I genoplader batterierne efter en lækker frokost. Her kan du smage den velsmagende Alien-burger, hvis lækre kombination af ingredienser virkelig er helt uovertruffen.

Ud over den nysgerrige indretning med avisudklip af UFO-observationer er Little A'Le'Inn et sted, hvor du kan få masser af oplysninger om Area 51, rumvæsener og nyttige ting som f.eks. et kort til at finde de hemmelige faciliteter i ørkenen.

Den gådefulde sorte postkasse

Den sorte postkasse| ©tourtrophy
Den sorte postkasse| ©tourtrophy

Det sidste punkt på ruten, inden man når frem til omkredsen af Area 51, er en ensom postkasse i vejkanten midt i ørkenen, som modtager breve fra besøgende fra hele verden, der ønsker at sende deres budskab til rumvæsenerne.

Der er mange teorier om denne postkasses oprindelse.

En siger, at dens ejer opstillede den i den tro, at den ville være lettere at finde for posten, og en anden siger, at den blev etableret, hvor mange tilhængere af det fremmede fænomen plejede at mødes for at udveksle viden og måske for at organisere ekspeditioner til Area 51.

Hvad der er sikkert er, er, at den i dag er fuld af beskeder rettet til rumvæsener. Du har ikke læst forkert: man mener, at hvis du lægger din besked der, vil rumvæsenerne modtage den. Fakta eller fiktion? Der er kun én måde at finde ud af det på: læg din besked til rumvæsenerne i den sorte postkasse. Vil de svare?

Område 51's omkreds

Efter en intens dag, der helt sikkert har sat gang i din fantasi, er det tid til at komme så tæt på den tophemmelige militærbase, der er kendt som Area 51, som muligt. Midt i ørkenen, langt væk fra nysgerrige menneskers blikke (det troede de i hvert fald længe), ligger denne mystiske base, hvor ingen ved, hvad der foregår.

Efter at den amerikanske regering blankt har benægtet dens eksistens, har den endelig bekræftet, at der er en militærbase kaldet "Nevada Test and Training Range" i drift der. De har dog aldrig fortalt, hvilke tests de udfører, eller hvorfor det er forbudt at komme ind på den.

Når du nærmer dig Area 51, vil du se, at den er bevogtet af sortklædte mænd med pistoler, som har tilladelse til at skyde dig, hvis du vover at komme ind. Det er farligt at komme tæt på, så turen tager dig kun til perimeteren, som ligger 40 km fra basen.

Area 51 er også kendt som Homey Airport eller Groom Lake, sidstnævnte fordi den ligger ved siden af en saltslette af samme navn, hvor der også er blevet rapporteret mange observationer af uidentificerede flyvende objekter.

Area 51-perimeteren er det sidste stop på denne tur. Herfra bliver du kørt tilbage til dit hotel eller mødested, hvor du helt sikkert vil ankomme ivrigt efter at lære mere om dette store mysterium.

Book en Area 51-tur fra Las Vegas

Hvorfor skal du tage på en tur til Area 51?

Little A'Le'Inn-skiltet| ©Airwolfhound
Little A'Le'Inn-skiltet| ©Airwolfhound

En tur til Area 51 er en anderledes måde at komme ud af Las Vegas på og se ørkenlandskaberne og de historier, der har sat gang i mange menneskers fantasi.

Uden at gå videre kan man nævne de serier og film, der har forsøgt at afdække mysteriet, såsom Area 51, The Secret X-Files, Abigail and the Lost City osv.

Hvad sker der i Area 51? Ingen ved det, men efter at have lært disse mystiske scenarier at kende, vil du helt sikkert tage mange historier med dig, som du kan dele og uddybe ved at tilføje dine egne erfaringer.

Hvad er fordelene ved at tage på en guidet rundvisning i forhold til at besøge Area 51 på egen hånd?

Besøg i Area 51| ©ayphella
Besøg i Area 51| ©ayphella

Det er muligt at besøge Area 51 på egen hånd, i egen bil eller ved at leje en bil. Men at leje en rundvisning fra Las Vegas har mange fordele.

En af de vigtigste fordele er, at rundviserne kan dele mange historier med dig, som du ikke finder offentliggjort på nettet. Og når det drejer sig om at opklare et mysterium som Area 51, er dette ikke længere en eftertanke.

Desuden vil muligheden for at dele med folk, der er lige så interesserede som dig i disse mysterier, gøre dagen endnu mere interessant.

Til gengæld skal du bruge en terrængående bil for at komme dertil uden problemer, og det kan tage lidt længere tid at finde faciliteterne. Hvis du lejer en tur, får du styr på det.

Det vil også tage meget mindre tid, da de virksomheder, der tilbyder disse ture, har mange års erfaring og kender vejen rundt. Det er ikke så let at komme til Area 51, der er en grund til, at det var skjult i så lang tid.

Tips til en tur til Area 51

Area 51-vejen| ©tdeckard2000
Area 51-vejen| ©tdeckard2000

Det er altid en god idé at hyre et firma med en track record og gode referencer for at sikre, at du får den bedste oplevelse, når du besøger Area 51 og alle seværdighederne.

Det er også vigtigt at have behageligt tøj og sko på. Vejret i Area 51 og Las Vegas er ørkenagtigt med meget lidt nedbør, og alt efter hvornår du tager af sted, vil det enten være meget varmt eller koldt.

Husk at bruge solcreme, bære en hat eller kasket og drikke rigeligt med vand. De selskaber, der tilbyder disse ture, medbringer normalt vand, men det er altid godt at undersøge, om det er nok til dig.

Endelig skal du følge din rejseleders anvisninger og respektere de skilte, der forbyder adgang til Area 51, da det er ulovligt at komme ind på faciliteterne og kan give dig problemer.

Book en tur til Area 51 fra Las Vegas