De bedste ting du kan lave i Las Vegas som teenager

Troede du ikke, at Las Vegas var en familiedestination? Det er ikke kun kasinoer og hasardspil i denne by, men der er masser af andre aktiviteter, som hele familien kan nyde.

Camilla Graciano

Camilla Graciano

9 minutters læst

De bedste ting du kan lave i Las Vegas som teenager

Jóvenes disfrutando en Las Vegas| ©PhotoFM.com

Las Vegas er kendt som syndens by, men i virkeligheden er det en ideel destination at besøge som par, med venner eller som familie, og hvis du har teenagere, er det endnu bedre, de vil have masser af sjove aktiviteter at tage sig til, og de vil elske denne by. I Las Vegas har du planer hele tiden, du kan nyde et utrætteligt og vildt natteliv, men du vil også nyde dagene, landskabet, vejret er ideelt, og du vil finde mange ting at se og aktiviteter at lave i byen.

Du har neonlysene på The Strip til at blænde dig om natten og det strålende gyldne solskin i Nevada til sjove familieeventyr om dagen. Bare rolig, du kan tage dine teenagere med til alle disse aktiviteter, og de vil forelske sig i byen. Her er en guide til, hvad man kan se og lave i Las Vegas med teenagere.

1. Oplev Blue Man Groups magiske show

Udsigt over væggene på Luxor Hotel| ©Ken Lund
Udsigt over væggene på Luxor Hotel| ©Ken Lund

På første sal i Luxor Hotel kan du nyde et af de mest fantastiske shows i Las Vegas: Blue Man Group. Dine teenagere vil elske dette show med al den Vegas-hype.

Dette show, der startede i begyndelsen af 1990 i New York, har i dag mere end 35 millioner tilskuere over hele verden og vil fordybe dig i en blå atmosfære, hvor du kan se tre mimere, der udgør Blue Man-trioen og giver et unikt show med en meget intens levende musik og masser af interaktion med publikum i nogle fragmenter.

Hvis dine børn kan lide kunst, teater og specialeffekter, er dette en ideel plan at gøre med din familie. Det er et meget populært show, så jeg anbefaler, at du køber dine billetter i forvejen på Blue Man Groups hjemmeside.

Nyttige oplysninger

 • Pris: mellem 49 og 92 euro afhængigt af, hvor du vælger.
 • Sted: Luxor Hotel Las Vegas
 • Tidspunkter: hver dag med to forestillinger, den første kl. 17 og den anden kl. 20, undtagen søndage og mandage, hvor der kun er én forestilling.
 • Varighed: ca. halvanden time

2. Mærk adrenalinsuset på en rutsjebane i New York.

rutsjebane i bevægelse| ©cheung31
rutsjebane i bevægelse| ©cheung31

Ja, du er i Las Vegas, men du kan tage en tur i New York-rutsjebanen og få et unikt familieeventyr. New York-New York Hotel, et af de mest berømte hoteller på Las Vegas Strip, er hjemsted for en af de mest underholdende forlystelser i byen.

Denne rutsjebane har intet at misunde dem i Orlando, med 62 meter i højden og omkring 1,5 km lang, vil du køre med en hastighed på mere end 100 kilometer i timen. Og en anden særlig feature er, at du kan kombinere adrenalinen fra rutsjebanen med virtual reality.

Du kan vælge at tilføje virtual reality-hjelme til denne oplevelse for at forstærke eventyret endnu mere. Bilerne på denne rutsjebane er dekoreret som typiske New York-taxaer. Det er uden tvivl en ideel plan for hele familien med dine teenagebørn, som vil elske denne oplevelse.

Nyttige oplysninger

 • Pris: mellem 15 og 20 euro afhængigt af, om du vil have virtual reality-oplevelsen med eller ej.
 • Sted: Hotel New York, New York i Las Vegas
 • Åbningstider: Søndag til torsdag fra kl. 11 til 23 og fredag og lørdag fra kl. 10.30 til 12.

3. Nyd den bedste udsigt fra Stratosphere Tower.

Udsigt til to høje bygninger på lang afstand| ©Matthew Woinarowicz
Udsigt til to høje bygninger på lang afstand| ©Matthew Woinarowicz

Det 350 meter høje Stratosphere Tower ligger i The Strat Hotel og betragtes som den højeste bygning i Las Vegas og staten Nevada. I denne artikel finder du alle de oplysninger, du har brug for at vide om Stratosphere.

Takket være højden vil du kunne nyde den bedste udsigt over byen på alle tider af døgnet, men hvis du tillader mig at give dig et tip, så er det absolut det bedste tidspunkt, når det bliver mørkt, og lysene klæder byen.

Du har to udsigtspunkter, hvorfra du kan nyde den oplyste by sammen med hele familien. I en højde af 280 meter finder du et indre og et ydre udsigtspunkt. Begge er fantastiske, da det indre har skrå glasvægge, så du kan se hele byen for dine fødder og få de bedste billeder.

Nyttige oplysninger

 • Pris: Udsigtspunktet koster dig fra omkring 20 euro.
 • Sted: The Strat Hotel i Las Vegas
 • Åbningstider: dagligt fra kl. 10.00 til 01.00

4. Oplev adrenalinsuset fra Stratospheres bedste attraktioner

Stratosphere-spil| ©Jaume & Joan Teruel
Stratosphere-spil| ©Jaume & Joan Teruel

Ud over den utrolige udsigt kan dine børn på The Strat Hotel også nyde de mange adrenalinpumpende for lystelser, der findes her, som f.eks. det 50 meter høje drop, at springe ud i tomrummet, at køre rutsjebane i fuld fart eller at køre karrusel med byen for dine fødder.

 • Big Shot: Du bliver skudt 50 meter op i luften og kan se Las Vegas fra det højeste punkt, hvis dit adrenalin tillader det.
 • X-Scream: en slags rutsjebane, der får dig til at føle, at du er i himlen 300 meter over jorden.
 • Insanity: en karrusel, der får dig til at dreje rundt i luften i stor højde, hvorfra du kan se byens lys for dine fødder.
 • Skyjump: Denne forlystelse er kun for de modige, og du vil kunne smelte i den absolutte adrenalin ved et spring ud i tomrummet fra en platform 260 meter over jorden.

Nyttige oplysninger

 • Pris: Prisen inklusive observationsdækket er ca. 29 euro med én tur, ca. 30 euro med to ture og ca. 33 euro med alle tre ture.
 • Sted: The Strat Hotel i Las Vegas
 • Åbningstider: Søndag til torsdag fra kl. 10.00 til 01.00 og fredag og lørdag til kl. 02.00.

5. Nyd en pizza på The Cosmopolitan, men først skal du ud på et eventyr for at finde Secret Pizza

pizza ved bordet| ©kennejima
pizza ved bordet| ©kennejima

Secret Pizza er et pizzeria, der ligger skjult i The Cosmopolitan, og dets søgen er blevet en turistplan i byen, som mange mennesker deltager i, og som dine børn helt sikkert vil elske at gøre sammen med familien.

Men det er ikke den eneste attraktion, for pizzaerne er blandt de fem bedste i Las Vegas, og det er et godt, hyggeligt og billigt sted at få en bid mad efter jagten. Pizzeriaet åbner dørene kl. 11 og tilbyder et bredt udvalg af pizzaer for enhver smag.

Husk, at hvis du ved, hvordan du finder den, før du går på jagt, mister planen alt det sjove. Prøv at finde den på egen hånd og uden at snyde, jeg kan forsikre dig om, at det er en meget sjov plan. Hvis du vil supplere denne oplevelse, kan du i denne artikel finde de bedste gastronomiske ture rundt i byen.

6. Nyd Bellagio-fontænernes akvatiske spektakel som en familie.

Springvand i bevægelse om natten| ©Jaime PSF
Springvand i bevægelse om natten| ©Jaime PSF

Hvis der er én ting i Las Vegas, som kan fortrylle og forbløffe alle sine besøgende, så er det Bellagio Fountains. Men hvorfor betragtes det som et spektakel, spørger du måske? Det er svært at forklare med ord, men den koreografiske dans af vandet i søen på Bellagio Hotel, ledsaget af musik og belysning, gør dette til et unikt og blændende øjeblik. Og ikke mindst er det gratis!

Springvandene blev indviet i 1998 med mere end 1.200 stråler, der har formået at fange alle besøgende og er blevet et symbolsk sted i Las Vegas.

Det musikalske repertoire omfatter 30 sange, så det er svært at høre den samme to gange, og showet varer ca. 5 minutter, hvilket er den omtrentlige tid for hver sang, hvor vandstrålerne danser i takt til rytmen. Det er en ideel plan for hele familien, og man kan blive tryllebundet af springvandene i lang tid og lytte til flere forskellige melodier.

Nyttige oplysninger

 • Pris: gratis aktivitet
 • Sted: Bellagio Hotel Las Vegas
 • Åbningstider: 15.00-20.00 hvert 30. minut, 20.00-24.00 hvert 15. minut. Lørdage, søndage og helligdage fra kl. 12.

7. Tag en dagstur til Valley of Fire eller Grand Canyon.

Ved Atlatl Rock| ©William Marnoch
Ved Atlatl Rock| ©William Marnoch

En dagstur fra Las Vegas er en god plan, da de omkringliggende områder byder på nogle af de mest betagende naturattraktioner. Hvis jeg må give dig et tip, så er Valley of Fire eller Grand Canyon ideelle for hele familien.

Grand Canyon guidet tur

Dette er det perfekte sted til en dagstur fra Las Vegas. Det er et naturligt vidunderland med tusind års geologisk historie, fantastisk natur, unik flora og fauna.

Det ligger ca. 5 timer fra Las Vegas, og en guidet tur er den bedste løsning. Derudover har du flere at vælge imellem, blandt de bedste guidede ture til Grand Canyon, og du kan endda opleve eventyret med en helikopterflyvning, som uden tvivl vil være dine børns yndlingsplan.

Du kan vandre og gå rundt i Grand Canyon og nyde den bedste og mest betagende udsigt fra udsigtspunkterne Eagle Point og Guano Point, blandt andre aktiviteter.

Guidet tur til Valley of Fire

Valley of Fire er et fantastisk sted cirka en time fra Las Vegas og er den perfekte dagstur til at komme væk fra byens travle gader og nyde lidt natur.

Der er masser af ting at se og gøre i Valley of Fire, herunder nogle fantastiske vandre- og ørkenstier.

De rødlige klippeformationer er også meget imponerende og byder på nogle virkelig unikke og specielle udsigter. Hele familien vil kunne tage nogle fantastiske billeder af dette sted, og dine børn vil elske det.

Book en tur fra Las Vegas

8. Klatre op i det legendariske Eiffeltårn i Las Vegas

Tårn og hotel om dagen| ©Reinhard Link
Tårn og hotel om dagen| ©Reinhard Link

Eiffeltårnet ligger også i Las Vegas, og både børn, teenagere og voksne kan more sig med at klatre op i toppen og se hele byen derfra.

Eiffeltårnet i Las Vegas, en 165 meter høj halv kopi af originalen, ligger på The Strip og er en af byens mest spændende og sjove aktiviteter for teenagere. Husk på, at det også er en af de mest populære og overfyldte aktiviteter, især ved solnedgang, så jeg anbefaler, at du skaffer dine billetter til at bestige Eiffeltårnet på forhånd.

Hvis jeg må, er her et tip: Hvis du planlægger at bestige tårnet, så gør det på et tidspunkt, der falder sammen med Bellagio-fontænens vandshow, derfra er udsigten fantastisk. Du vil takke mig for det!

Nyttige oplysninger

 • Pris: omkring 25 euro
 • Sted: Paris Hotel Las Vegas
 • Åbningstider: Du kan gå op på observationsdækket mandag, torsdag, fredag, lørdag og søndag fra kl. 17 til 12. Lukket på tirsdage og onsdage.

Køb dine billetter til Eiffeltårnet på forhånd

9. Besøg den emblematiske udstilling af konserverede menneskekroppe

indgang til udstillingen af kroppe og titanic| ©kejhu
indgang til udstillingen af kroppe og titanic| ©kejhu

Bodies The Exhibition Bodies er et show, der vil fascinere hele familien, da det er en meget lærerig og imponerende aktivitet. Og hvis dine børn elsker biologi eller videnskab, bør du helt sikkert overveje at lave denne aktivitet med dem.

I denne udstilling vil du kunne se den konserveringsproces, som menneskekroppe og rigtige organer har været igennem i årenes løb. Du vil blive imponeret, og samtidig vil du lære på en meget sjov og dynamisk måde.

Husk på, at dette er en populær aktivitet i Las Vegas, så jeg anbefaler, at du køber dine billetter til denne udstilling på forhånd. Tænk også på, at det er en ideel oplevelse at kombinere med nogle af de bedste museer i Las Vegas og blive ved med at lære.

Nyttige oplysninger

 • Pris: omkring 30 euro
 • Sted: Luxor Hotel Las Vegas
 • Tidspunkter: Tjek specifikke datoer og tidspunkter på den officielle hjemmeside.

10. Nyd en panoramaudsigt fra High Roller

high roller oplyst i blåt lys| ©Deena Snyder
high roller oplyst i blåt lys| ©Deena Snyder

High Roller er et gigantisk pariserhjul, hvorfra du har en panoramaudsigt over byen, men ikke nok med det, det er det største i Nordamerika!

Det er uden tvivl en god plan at lave med familien, og du vil kunne sætte pris på byen både om dagen og om natten, når lysene blænder byen. Dette pariserhjul har plads nok fordelt på 28 kabiner, så alle sammen kan nyde de bedste landskaber fra 167 meters højde over centrum af Las Vegas Strip.

Hvis du vil tillade mig at give dig et tip, så må du ikke gå glip af udsigten om natten. Og du kan sagtens kombinere dit besøg i pariserhjulet med en natlig rundtur i byen, så du får en meget mere komplet oplevelse.

Husk, at det er en plan, der ikke vil tage lang tid, da det vil tage dig omkring en halv time at gennemføre turen, og du vil være i stand til at fotografere den bedste 360° panoramaudsigt fra toppen af pariserhjulet. Det må du ikke gå glip af!

Nyttige oplysninger

 • Pris: omkring 25 euro om dagen og 35 euro om natten.
 • Placering: Du finder det på LINQ Promenade, mellem Harrah's og Flamingo resorts.
 • Åbningstider:Dagtimerne er fra 14:00 til 17:59, og nattetimerne er fra 18:00 til 24:00.

Book en nat-tur i Las Vegas