Krydstogter Billetter

Er du klar til at lære om de muligheder for bådture, der findes i Miami? I modsætning til hvad mange rejsende måske tror, er der masser af alternativer, og her er de mest interessante.

Alex Grande

Alex Grande

9 minutters læst

Krydstogter Billetter

Krydstogter i Miamis havn | ©Thank You (20,5 millions+) views

Hvis der er et sted, der er værd at tage en bådtur til, så er det Floridas sydkyst. At sejle på Atlanterhavet er en af de bedste ting, man kan se og gøre i Miami på sin næste ferie.

Som du vil se, tilbyder mange lokale virksomheder denne type oplevelse i sikre både med specialiserede guider og på flere sprog, der søger at give den rejsende den bedst mulige oplevelse, så du altid vil være ivrig efter at vende tilbage for at nyde det varme vejr i byen. Vælg den, der passer bedst til din rejseplan og dit budget.

1. Biscayne Bay og Millionaire's Row bådtur

Biscayne-bugten| ©Rick Vink
Biscayne-bugten| ©Rick Vink

Den traditionelle tur til Biscayne Bay eller Biscayne Bay på spansk er en af de mest populære ture for rejsende i byen. Af den grund finder du mange virksomheder, der tilbyder denne oplevelse i byen.

Hvad inkluderer disse udflugter?

Ud over en stille sejltur, hvor man lærer bugten og byen Miami at kende fra et andet perspektiv, inkluderer Biscayne-turen, at man hele tiden er ledsaget af en ekspertguide.

Krydstogtet foregår ombord på en naturskøn båd, og du sejler op til Miamis Millionaire's Row for at beundre de smukke enklaver ved vandet.

Dette er en gruppetur, og antallet af personer om bord afhænger af størrelsen på den båd, du lejer til oplevelsen.

Turene starter normalt fra et fælles mødested, og deltagerne bliver normalt bedt om at ankomme ca. 20 minutter før afgangstid for at give plads til besætningen og give grundlæggende sikkerhedsbriefinger under turen. Turen tager normalt omkring 80-90 minutter at gennemføre.

Endelig skal du huske på, at du ligesom med andre oplevelser i Miami kan støde på selskaber med engelsktalende guider, så tjek tilgængeligheden hos det selskab, du vælger at hyre, før du betaler.

Nyttige oplysninger

 • Pris: Varierer afhængigt af deltageren. Voksne og unge over 12 år betaler ca. 35 €, børn mellem 4 og 11 år betaler ca. 20 €, og børn under 5 år betaler ca. 5 €. Disse priser er omtrentlige.
 • Turens varighed: Hele turen i Biscayabugten tager ca. 1 time og 30 minutter at gennemføre.
 • Anbefales, hvis... du er på udkig efter en billig, sjov og meget tilgængelig mulighed, som du kan gøre selv på et kort ophold, som f.eks. en dagstur til Miami.

Book et krydstogt i Miami Biscayne Bay

2. Privat bådtur i Miami

Krydstogt ankommer til havnen| ©Ed Webster
Krydstogt ankommer til havnen| ©Ed Webster

Til alle mine rejsende venner, som foretrækker mindre organiserede muligheder og gerne selv vil bestemme tempoet på deres eventyr, anbefaler jeg at booke denne private bådtur, hvor man kan nyde noget af det bedste fra USA's østkyst.

Hvad inkluderer disse ture?

Det mest interessante ved at leje en privat bådtur er, at du har mulighed for at bestemme det mest passende afgangstidspunkt samt ruten til de steder, du ønsker at besøge.

De virksomheder, der tilbyder denne type service, tilbyder guider på flere sprog, hvoraf de mest populære er engelsk, spansk og fransk; hvis du vil være sikker på at få en guide på spansk, så spørg, inden du betaler.

Endelig skal du huske på, at visse udflugter kan være meget efterspurgte i højsæsonen, f.eks. i vintermånederne i Miami. Hvis du rejser til byen i disse perioder, skal du reservere så lang tid i forvejen som muligt.

Nyttige oplysninger

 • Pris: Selv om denne type oplevelse fås fra 330 €, kan du inkludere en gruppe på 4 til 6 personer i turen afhængigt af det firma, du booker hos.
 • Udflugtens varighed: Ca. 2 til 3 timer afhængigt af selskabet.
 • Anbefales, hvis... du er på udkig efter en mulighed, der giver dig mulighed for at sætte dit eget tempo og få dine egne oplevelser. Anbefales stærkt, hvis du skal til byen med en gruppe mennesker og leder efter et sjovt alternativ i varmt vand.

Book en privat bådtur i Miami

3. Bådtur ved solnedgang i Miami med aperitif og snacks

Solnedgang på et Miami Sunset Cruise| ©Gyuri Nagy
Solnedgang på et Miami Sunset Cruise| ©Gyuri Nagy

At se solnedgangen over vandet i Miami er en af de bedste ting, man kan gøre i byen. Derfor tilbyder mange selskaber rejsende ture sidst på dagen, hvor man kan kombinere oplevelsen af en tur på vandet med de sidste lysstråler.

Overvej seriøst dette alternativ, især hvis du har haft en travl dag med sightseeing og gerne vil afslutte din dag med udforskning på en god måde.

Hvad inkluderer disse ture?

Ud over adgang til bådturen inkluderer disse typer udflugter normalt en ekspertguide, der ledsager gruppen af rejsende under hele udflugten, og en snack, der serveres direkte på båden under turen.

De fleste selskaber inkluderer også et gratis glas vin eller øl.

Turen kan variere afhængigt af det selskab, du vælger, men solnedgangsbådture finder generelt sted i Biscayne Bay, hvis størrelse og nærhed til byen giver besøgende mulighed for at få en fantastisk udsigt over nogle af de mest berømte kvarterer, såsom Little Havana og Wynwood District.

En tur rundt i bugten giver også mulighed for at se øen Miami Beach i al sin pragt.

Nyttig information om Miami Beach

 • Pris: Ca. 30 € for en voksenbillet, børn under 4 år er gratis, men skal sidde på skødet af en voksen.
 • Turens varighed: Du skal reservere ca. 2 timer til oplevelsen og ankomme til mødestedet 15-20 minutter før afgangstid.
 • Anbefales hvis... du ikke har mulighed for at tage turen i løbet af dagen, dette er en god mulighed for folk, der er i byen i en kort periode, som 3 dage i Miami eller mindre.

Book en bådtur

4. Bådkrydstogt til Bahamas fra Fort Lauderdale

Fort Lauderdale| ©Tranquiligold Jin
Fort Lauderdale| ©Tranquiligold Jin

Et andet fantastisk alternativ er at tage på et dagskrydstogt fra Miami til Bahamas. Nærmere bestemt til Bimini Island.

Blandt øerne i Bahamas' øhav er Bimini kendt for sine hvide sandstrande med lidt turisttrafik, sportsfiskeri og fremragende atmosfære.

Det var et yndet tilflugtssted for forfattere som Ernest Hemingway, der ifølge sine egne optegnelser besøgte øen første gang i 1935.

Hvad omfatter disse udflugter?

Du sejler fra havnen i Miami om bord på et krydstogtskib, hvis endelige destination er øgruppen Bahamas midt i Atlanterhavet.

Mange af de selskaber, der organiserer denne type oplevelser, tager de rejsende med til det mest populære private resort på øen: Hilton Hotel, som er en del af den berømte hotelkæde. Du tilbringer dagen med at nyde faciliteterne, hvor der er mulighed for frokost, morgenmad og aftensmad.

Afhængigt af hvilket firma du hyrer, er der mulighed for andre aktiviteter på øen, som f.eks. snorkling på revene, jetski, parasailing eller svømning med delfiner.

Hvis noget af det tiltaler dig, så glem ikke at kontakte det selskab, der arrangerer oplevelsen, for at få nærmere oplysninger.

Som mange andre krydstogtoplevelser i Miami er det muligt at finde denne oplevelse på flere sprog, hovedsageligt engelsk og spansk.

Nyttige oplysninger

 • Pris: Prisen for denne oplevelse er omkring €240 pr. rejsende.
 • Turens varighed: Dette er en heldagsaktivitet, og du skal afsætte mindst 11 timer til turen. Jeg anbefaler den til rejsende, der skal være i Miami i 5 dage eller mere.
 • Anbefales, hvis... du vil opleve et kort krydstogt i virkeligheden. Selvom båden er lidt mindre, er oplevelsen og eventyret ret ens.

Book et krydstogt i Miami med vandaktiviteter

5. Kombineret oplevelse: rundtur i Miami og sejltur i Biscayne Bay

Bådtur i Biscayne-bugten| ©Lonny Paul
Bådtur i Biscayne-bugten| ©Lonny Paul

Et godt alternativ, der giver dig mulighed for at spare tid, penge og kræfter på din rejse til Miami, er at booke en kombineret mulighed, der inkluderer flere aktiviteter, du gerne vil lave i byen.

En af de mest populære og efterspurgte muligheder for rejsende, der besøger Miami for første gang, er den kombinerede oplevelse af en rundtur i byen, enten i et køretøj med aircondition eller på Miamis sightseeingbus, suppleret med en sejltur på Biscayne Bay.

Hvad omfatter disse ture?

Den kombinerede oplevelse giver dig mulighed for at drage fordel af to af de vigtigste aktiviteter, når du skal lære byen at kende.

På den ene side er der muligheder, der tager dig i et køretøj med aircondition, og andre, hvor du har et pas til at komme om bord på turistbussen i Miami. Uanset hvad, vil denne tur give dig mulighed for at besøge byens højdepunkter, herunder distrikterne South Beach, Wynwood, Downtown, Little Havana, Bayside og meget mere.

Du får også en billet, så du kan deltage i en af de mange båd ture på Biscayne Bay, som kører hver dag i byen. Bemærk venligst, at du skal ankomme mindst 20 minutter før afgangstid for at komme ombord på båden.

Nyttige oplysninger

 • Pris: Du skal betale omkring 50 € for oplevelsen.
 • Turens varighed: Afhængigt af det selskab, du vælger, og rejseplanen kan det tage op til 5 timer at gennemføre oplevelsen.
 • Anbefales, hvis... du leder efter en enkel måde at organisere din ferie på uden at bekymre dig om at planlægge for mange detaljer. Hvis du ser på udflugterne hver for sig, vil du bemærke, at prisforskellen for at leje de enkelte tjenester er praktisk talt ikke-eksisterende.

Book en guidet tur i Miami og en bådtur

6. Kombineret oplevelse: Miami sightseeingbus og bådtur i Biscayne Bay og udflugt til Everglades.

Besøg Miami uden at stige af bussen| ©Ed Webster
Besøg Miami uden at stige af bussen| ©Ed Webster

Fortsætter vi med de kombinerede oplevelsesmuligheder i Miami, finder du selskaber, der tilbyder en pakke med de mest imponerende oplevelser i byen: den traditionelle bådtur gennem Biscayne Bay, en rundtur i byen med tourbus og en udflugt til Everglades National Park.

Sidstnævnte er blandt de største parker i USA og er en af landets vigtigste naturaktiver på grund af sin størrelse og biodiversitet.

Hvad omfatter disse ture?

Når vi taler om de aktiviteter, der er inkluderet i disse ture, er det vigtigt at huske på, at den rækkefølge, de udføres i, hovedsageligt afhænger af det firma, du hyrer til turen.

Først får du adgang til byens sightseeingbus, som tager dig med på en rundtur til højdepunkterne i det, Miami har at byde på. Bussen har en fortalt tur på flere sprog for at give dig de mest relevante oplysninger.

Everglades-turen kan du tage den traditionelle tur, som inkluderer en airboat-tur gennem mangrovevandene for at beundre sumpdyrene i naturen, lære om og se så imponerende skabninger som alligatorer og skildpadder, der har levet i dette miljø i tusinder af år, på nært hold.

Endelig er Biscayne Bay-turen en mulighed for at beundre det krystalklare havvand og se både kystlinjen og byens skyline fra et andet perspektiv.

Nyttige oplysninger

 • Pris: Fra €65 for en voksenbillet, mens børn normalt betaler lidt mindre for adgang.
 • Turens varighed: Du skal booke en hel dag til oplevelsen, da turen i nationalparken alene tager ca. 5 timer at gennemføre.
 • Anbefales, hvis... man besøger Everglades som familie, da aktiviteterne er meget fokuserede på at være lærerige og underholdende for publikum i alle aldre, og alligatorshowet er imponerende!

Book en guidet tur med krydstogt og udflugt til Everglades

Tips til at tage en bådtur i Miami

Udsigt over Miami fra krydstogtskibet| ©Thank You (20,5 millions+) views
Udsigt over Miami fra krydstogtskibet| ©Thank You (20,5 millions+) views

Til sidst vil jeg gerne dele nogle tips med dig, som jeg tror vil være til stor hjælp for de rejsende, der snart skal besøge byen.

Organiser din rute og kom til tiden til udflugten

Planlæg din rute, så du ankommer til mødestedet mindst 20 minutter før afgangstid. Bekræftelses- og ombordstigningsprocessen tager noget tid, og kaptajnen vil afgå på det planlagte tidspunkt, uanset om du er der til at gå om bord eller ej.

Book på forhånd

Et andet vigtigt tip er at booke denne type ture i forvejen, især hvis du besøger byen i en højsæson, som f.eks. vinteren i Miami.

På trods af den øgede efterspørgsel i bestemte sæsoner er der altid et begrænset antal pladser, og den eneste måde at sikre sig en plads på er ved at booke i forvejen.

Tag kun det, du har brug for

Jeg har flere gange oplevet, at rejsende har taget langt mere med, end de burde, især på krydstogter af en dags varighed eller mere.

Hvis du f.eks. booker et krydstogt til Bahamas, er det sandsynligt, at et sæt skiftetøj, badetøj og solcreme er mere end nok.

Læs andre rejsendes anmeldelser omhyggeligt

Bådture i Miami er blandt de aktiviteter, der har det største antal deltagere og også det største antal udbydere, så du bør for enhver pris undgå dem, der tilbyder en dårlig service. Brug tjenester fra hjemmesider som Hellotickets, hvor brugerne frit efterlader deres indtryk. Det er den bedst mulige udbyder.