Miami ture

Hvis du gerne vil fuldende dit ophold på Miamis strande med et besøg i byens omgivelser, kan du her se de bedste udflugter, du kan tage på

Alex Grande

Alex Grande

7 minutters læst

Miami ture

Miami ved daggry | ©Muzammil Soorma

At udforske Miami er ensbetydende med nydelse: vejret er solrigt og dejligt, maden er lækker, og de art deco-kvarterer og den cubanske indflydelse gør byen til en drømmedestination for rejsende. Miami er meget mere end natklubber og VIP-resorts på Miami Beach: Lad os gå på opdagelse i byen og dens omgivelser!

Segway-tur på Ocean Drive

Gå en tur langs Ocean Drive, og nyd bygningerne og bilerne i området.| ©Phillip Pessar
Gå en tur langs Ocean Drive, og nyd bygningerne og bilerne i området.| ©Phillip Pessar

Når du tænker på Miami, tænker du så på en strandpromenade med catwalk-modeller på rulleskøjter i Art Deco-miljøer med terrasser og barer, der serverer cocktails og spiller høj musik?

Så tænker du på Ocean Drive, et af de mest populære områder i Miami, som du kan se på Segway på denne tur til Ocean Drive. Du vil se alle kvarterets seværdigheder og nyde den umiskendelige atmosfære.

 • Varighed: 30 minutter
 • Derfor kan jeg godt lide det: Det er en god måde at få en smagsprøve på Miami Beach på, da det er hurtigt og ledsaget af en guide, der giver dig en introduktion til området, så du kan udforske det på egen hånd bagefter.

Bestil Ocean Drive Segway Tour

Miami Art Deco Tour

Colony Hotel| ©Phillip Pessar
Colony Hotel| ©Phillip Pessar

Denne tur tager dig rundt i Miami Beach for at opleve byens Art Deco-perler, især i Art Deco Historic District.

Bygningerne i dette område af Miami er lige dele smarte og tidløse, og deres æstetik er en fantasi krydret med et strejf af en smule klæbrighed, som er en fryd for øjet. Især om natten er en spadseretur gennem dette kvarter som at blive magisk transporteret til Scarface's Miami eller den fiktive Vice City.

Du kan også besøge Art Deco-museet, der er dedikeret til at udforske historien om disse maleriske bygninger, og hvordan deres æstetik blev født ud fra et forsøg på at overvinde den store depression i 1920'erne.

 • Varighed: 1 time og 30 minutter
 • Hvorfor jeg kan lide denne tur: Fordi den giver dig et dybdegående indblik i historien bag dette unikke område af Miami, som ellers ville blive reduceret til en spadseretur eller en cocktail på terrasserne.

Hvad du vil se

 1. Park Central Hotel
 2. Colony Hotel
 3. Waldorf Towers Hotel
 4. Breakwater Hotel
 5. Edison Hotel
 6. Art Deco District Welcome Center
 7. Victor Hotel
 8. Leslie Hotel
 9. Mc Alpin Hotel
 10. Carlyle
 11. Crescent Hotel
 12. Museum of Art Deco

Book Miami Art Deco Tour

Cykeltur til Miami Beach

South Beach Sightseeing| ©Mike McBey
South Beach Sightseeing| ©Mike McBey

Hvis du ikke ønsker at begrænse dig til Miamis mest ikoniske gade, tager denne tur dig rundt i hele Miami Beach. I selskab med en lokal guide cykler du gennem South Miami Beach og ud over Ocean Drive også til andre seværdigheder som Lummus Park Beach, Collins Avenue og Washington Avenue, to af Miamis vigtigste shoppinggader, eller Casuarina House, Versaces palæ.

 • Varighed: 1 time og 45 minutter
 • Hvorfor jeg kan lide denne tur: Fordi den giver dig mulighed for at tilbagelægge større afstande på kortere tid takket være cyklen. Desuden er Miami den perfekte by til cykling på grund af klimaet og de områder, der er tilpasset skøjter og cykler.

Hvad du vil se

 1. Ocean Drive
 2. Lummus Park Beach
 3. South Beach
 4. Collins Avenue
 5. Washington Avenue
 6. Casa Casuarina
 7. Española Way
 8. Holocaust Memorial
 9. Lincoln Road Mall
 10. Art Deco Historic District

Book en cykeltur til Miami Beach

Miami Tour og bådtur

Coconut Grove| ©Anthony Quintano
Coconut Grove| ©Anthony Quintano

Miami Beach er blot en del af byen, og på denne tur vil du opleve alt det, som Miami har at byde på. På en heldagstur i Miami og en bådtur vil du se de seværdigheder, som alle, der rejser til denne by i Florida, må udforske, og du vil lære Miamis mest charmerende kvarterer at kende.

Og som om det ikke var nok, inkluderer denne oplevelse også en sejltur på Biscayne Bay syd for Miami Beach, som du kan nyde med en cubansk kaffe og WiFi om bord.

 • Varighed: 8 timer
 • Hvorfor jeg kan lide denne tur: Fordi det uden tvivl er den mest komplette tur og inkluderer sejlturen, hvilket giver dig mulighed for at nyde begge oplevelser til en lavere pris.

Hvad du vil se

 1. South Beach
 2. Wynwood
 3. Downtown
 4. Coconut Grove
 5. Coral Gables
 6. Little Havana
 7. Bayside

Book en guidet tur og bådtur i Miami

Rundtur i Miami, bådtur i Biscayne Bay og udflugt til Everglades

Everglades| ©Brian Crawford
Everglades| ©Brian Crawford

Denne heldagsoplevelse kombinerer to af Floridas mest populære steder, nemlig den pulserende by Miami og Everglades, et vådområde med alligatorer, skildpadder, pantere og mange andre dyrearter.

I starten af turen tager du en tur i bus til South Beach, hvorfra du kan se Ocean Drive og det omkringliggende område. Derefter går du om bord på en båd med WiFi om bord og går en tur langs Biscayne Beach for at se Floridas kyststrækning og det marine dyreliv. Om eftermiddagen tager du til Everglades og udforsker de sumpede vande på jagt efter indfødte dyr.

 • Varighed: 9 timer
 • Hvorfor jeg kan lide denne tur: Fordi det er den bedste mulighed, hvis du vil besøge naturparken Everglades uden at skulle leje en bil eller bekymre dig om, hvordan du kommer dertil.

Hvad du vil se

 1. Ocean Drive
 2. Casuarina House
 3. Art Deco Historic District
 4. Little Havana
 5. Biscayne Bay
 6. Everglades

Alex' rejsetips

Uanset hvilken tur du tager, så tag en tur gennem Little Havana. Det er et af Miamis mest karakterfulde kvarterer, og du vil have svært ved at finde denne atmosfære i nogen anden by i USA.

Tur i vandflyvemaskine i Miami

Vandfly på flyvepladsen| ©Susanne Nilsson
Vandfly på flyvepladsen| ©Susanne Nilsson

Cykler er for kedelige for dig? Segway-ture er ikke lige noget for dig? Busture gør dig søvnig? Så er du en rastløs røv, og der er kun én tur, der vil tilfredsstille din adrenalinhunger fuldstændigt, og det er en tur i vandflyvemaskine i Miami.

Flyvningen varer en halv time, og fra vandflyvemaskinen kan du se Miami fra oven og dens imponerende Art Deco, hvilket kan være noget af en oplevelse, når du ankommer til byen, eller for at sige farvel til byen, lige inden du tager hjem.

 • Varighed: 30 minutter
 • Hvorfor jeg kan lide denne tur: Fordi den giver dig mulighed for at nyde den bedste udsigt over Miami og dens strande med den mest VIP-oplevelse i Miami.

Hvad du vil se

 1. Biscayne Bay
 2. Coconut Grove
 3. Star Island
 4. South Beach

Rundvisning i Little Havana

Miami Tower Theater| ©Phillip Pessar
Miami Tower Theater| ©Phillip Pessar

Little Havana er Miamis cubanske kvarter, hvis centrum er Calle Ocho, hvor du kan finde restauranter med autentiske cubanske retter, håndværksmæssige cigarværksteder og caféer, hvor du kan smage den bedste kaffe i byen.

Kort sagt er det et meget malerisk kvarter, som du ikke bør gå glip af, og det er endnu bedre, hvis det er på denne rundvisning i Little Havana, hvor du vil opleve de mest charmerende gader i selskab med en guide, der vil give dig al den historiske kontekst, så du bedre kan forstå dette cubanske samfund i hjertet af Miami.

Hvad du vil se

 1. Calle Ocho
 2. Domino Park
 3. Miami Tower
 4. Svinebugten-museet
 5. Ball & Chain

Book Miami Little Havana-turen i Miami

Udflugt til Key West fra Miami

Key West sporvogn| ©Elin B
Key West sporvogn| ©Elin B

denne tur henter en bus dig i Miami Beach og tager dig med på en guidet tur til Key West og tilbage fra Miami. Du kan udforske den lille øby på egen hånd, der er berømt for sine pastelfarvede huse, Ernest Hemingways hus, den varme atmosfære og de fantastiske strande.

I alt har du 6 timer til at udforske byen på egen hånd, eller hvis du foretrækker det, kan du tage på aktiviteter som f.eks. en snorkeltur eller en tur med Key Wests sporvogn. Det tager ca. 3,5 timer at køre til Key West fra Miami. Sørg for at undersøge, hvilke aktiviteter du kan lave i Key West, hvis du ikke har lyst til at udforske byen på egen hånd.

 • Varighed: 18 timer
 • Hvorfor jeg kan lide denne tur: Fordi den giver dig mulighed for at besøge en smuk badeby og tilbringe en dag væk fra Miami's travlhed.

Bestil en tur til Key West fra Miami

Om ture og udflugter i Miami

Typiske palmetræer på stranden i Miami| ©aurora.kreativ
Typiske palmetræer på stranden i Miami| ©aurora.kreativ

Vejledere

På alle ture vil du blive ledsaget af en lokal guide, som fortæller om turen på engelsk, så du kan få mest muligt ud af din tur med historier, anekdoter og tips om alt det, du ser.

Hvad du skal medbringe

Medmindre andet er angivet, foregår turene til fods, og jeg anbefaler derfor, at du har behageligt fodtøj på, så du kan nyde aktiviteten fuldt ud.

Sådan fungerer reservationen

Når du har bestilt din tur, modtager du en bekræftelsesmail. I de fleste tilfælde skal du blot vise denne e-mail til din guide på mødestedet på dagen og tidspunktet for turen, men for en sikkerheds skyld skal du læse oplysningerne i e-mailen omhyggeligt, da du måske skal udskrive en voucher eller lignende.

Om mad

En sidste ting, du skal huske på, er, at de fleste ture slutter omkring frokost- eller middagstid. For at undgå at falde i turistfælder eller ikke at finde et sted at spise, anbefaler jeg, at du tjekker restauranterne i området på forhånd og endda bestiller et bord.

Andre aktiviteter, som du måske er interesseret i

sightseeing-krydstogt i Miami| ©Ed Webster
sightseeing-krydstogt i Miami| ©Ed Webster

Hvis du foretrækker at besøge byen på en mere komfortabel måde, anbefaler jeg, at du tager et kig på Miami Hop On Hop Off busturene. De giver dig mulighed for at læne dig tilbage og slappe af, mens du ser byens seværdigheder, og du kan se de steder, der fanger dit øje, og besøge dem på egen hånd senere. Få mere at vide om turistbusser i Miami i dette indlæg på Hop-på Hop-af busrejser.

Og hvis byen ikke er nok for dig, hvad så med et krydstogt til Bahamas eller Biscayne Bay? Det er den perfekte oplevelse at tage en pause fra byens travlhed og bruge lidt tid på at nyde havets kølighed. Hvis tanken om et krydstogt tiltaler dig, så tag et kig på denne artikel om Bahamas. Krydstogter Billetter.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvilken er den bedste mulighed for at nyde de bedste strande i Miami?

  Key West har vel nok de mest spektakulære strande, du kan finde på Miamis kyst.

 • Er det værd at tage på en guidet tur i Miami?

  Byen er meget stor og har meget at se: en guidet tur er den sikreste måde at se alle hjørnerne på og forstå dens historie og sammenhæng. Det gode er, at der er mange muligheder. Du kan f.eks. tage på en cykeltur i South Beach eller en specialiseret art deco-tur for at opdage byens bedst bevarede perler.

 • Er det værd at tage en bådtur i Miami?

  Selvfølgelig! Det turkisblå vand, der bader i Miamis kystlinje, kan bedst nydes om bord på en båd.

 • Hvad er de vigtigste seværdigheder i og omkring Miami?

  Du må ikke gå glip af: South Beach, Ocean Drive og Casuarina House, Coconut Grove, Coral Gables, det historiske art deco-kvarter, Collins Avenue og Washington Avenue, Little Havana, Biscayne Bay og Everglades.